TABALUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TABALUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.095.495

Publication

07/03/2014
ÿþ inodwcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voc behot

aan'.

Belgi Çta9t$

1111111, 57853*

Orrdememinq nr : 0875.095.495

Benaming

(voIift) TABALUX

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIEUWKERKESTRAAT, 65, 8952 HEUVELLAND ONULVERGEM) (vollealg acres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op negentien februari tweeduizend veertien, geboekt te Ieper Kantoor POPERINGE De 20 FEB. 2014. vijf blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 36 vak 09. Ontvangen : vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ) De Ontvanger, De Ontvanger A.I. (get.) JEAN PIERRE LEMAIRE, blijkt :

1. De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan van zes januari tweeduizend veertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

2. De algemene vergadering besluit een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van honderdzevenentachtigduizend negenhonderdtien euro eenenvijftig cent (187.910,51 EUR) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde achttienduizendzevenhonderdeenennegentig euro vijf cent (18.791,05 EUR), in totaal honderdnegenenzestigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (169.119,46 EUR) netto dividend.

3. Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de Iezing van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, voormeld, aangeduid door het bestuursorgaan,

Elke aanwezige vennoot en bestuurder erkent bovendien een copie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de Heer Bruno Pouseele, voornoemd, besluit met de volgende woorden :

"S. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV TABALUX, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV TABALUX zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 169.119, 46 EUR, voor een inbrengwaarde van 169.119, 46 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni beviceod dc rechtspersoon ten aanzien van derden fa vcrtcocnwoordiaen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- - v+ycih

flBYEQL.Geil

aan

àle.esCn

5taa í~*`ablad

~-

~

6

Alod PbP i7.i

dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zin en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 330 aandelen van de NV TABALUX, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV TABALUX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 6 januari 2014

(volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.".

4.1. De algemene vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesenzeventigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (76.998,90 EUR), om het te brengen van zeventigduizend

euro (70.000,00 EUR) naar honderdzesenveertigduizend

negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (146.998,90 EUR) door' het creëren van driehonderddertig (330) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van tweehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (233,33 EUR), bedrag verhoogd met een uitgiftepremie bepaald op tweehonderdnegenenzeventig euro vijftien cent (279,15 EUR), derwijze dat de inschrijvingsprijs voor elk nieuw aandeel is vastgesteld op vijfhonderdtwaalf euro achtenveertig cent (512,48 EUR).

Deze nieuwe aandelen worden onmiddellijk onderschreven en zijn bij gelijke delen volgestort als volgt :

- bedrag van kapitaal dat volledig wordt volgestort : zesenzeventigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (76.998,90 EUR); - uitgiftepremie, volledig volgestort : tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR).

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura, zoals hierna vermeld, en dat driehonderddertig (330) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend in tegenprestatie van de inbreng als volgt :

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : recto : ivaam en hoodanighetd van oe Inair.imenterende no.ans, hetzij van de perso(c)n(en;

bevoegd de rechtSï3arwoo'n zen aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Pijl gén bij het Belgisëlï staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.'oor= batiouden aan hot Belgisch Staatsblad

e

ModPOP11.1

Toekenning van honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen aan de Heer . Mario Vermeulen, voornoemd, als tegenprestatie voor de inbreng van de hierna vermelde schuldvordering. Deze aandelen zijn geheel volgestort. Toekenning van honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen aan Mevrouw Heidi Gheldof, voornoemd, als tegenprestatie voor de inbreng van de hierna vermelde schuldvordering. Deze aandelen zijn geheel volgestort.

2. De Heer Mario Vermeulen, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen, en Mevrouw Heidi Gheldof, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen, tegen een uitgifteprijs van vijfhonderdtwaalf euro achtenveertig cent (512,48 EUR) per aandeel zegge voor honderdnegenenzestigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (169119,46 EUR).

De comparanten verklaren dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt :

- bedrag van kapitaal dat volledig is volgestort : zesenzeventigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (76.998,90 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort . tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR).

De Heer Mario Vermeulen, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van zijn schuldvordering ten laste van de vennootschap, zijnde de netto dividendvordering op de vennootschap ten bedrage van vierentachtigduizend vijfhonderdnegenenvijftig euro drieënzeventig cent (84.559,73 EUR).

Mevrouw Heidi Gheldof, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van haar schuldvordering ten laste van de vennootschap, zijnde de netto dividendvordering op de vennootschap ten bedrage van vierentachtigduizend vijfhonderdnegenenvijftig euro drieënzeventig cent (84.559,73 EUR).

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de Heer Mario Vermeulen, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan Mevrouw Heidi Gheldof, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderdvijfenzestig (165) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

3. Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt :

- bedrag van kapitaal dat volledig is volgestort : zesenzeventigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (76.998,90 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op

Cp de laatste blz. van Luik B ve" ineleien : Recto it,aam an nosaanlcfreiJ van ce tnstrurntinterende no¬ ans, hetzij van de perso(a)n(en;

bevoegd de rechtspersoon ,e;: aanzien van cerdan te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Med POF 11.1

honderdzesenveertigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (146.998,90 EUR) en is vertegenwoordigd door zeshonderddertig (630) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

5. De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van de inschrijving, zegge honderdnegenenzestigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (169.119,46 EUR) en het bedrag van de

kapitaalverhoging zegge zesenzeventigduizend

negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (76.998,90 EUR), welk verschil tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR) bedraagt, te boeken op de rekening "Uitgiftepremie".

Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

6.1. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van honderdzesenveertigduizend negenhonderdachtennegentig euro negentig cent (146.998,90 EUR) op tweehonderdnegenendertigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (239.119,46 EUR), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van tweeënnegentigduizend honderdtwintig euro zesenvijftig cent (92.120,56 EUR), af te houden van voormelde onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" van de vennootschap.

2. Alle leden van, de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris de kapitaalverhoging te acteren. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderdnegenendertigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (239.119,46 EUR) en is vertegenwoordigd door zeshonderddertig (630) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

7. De algemene vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen ' door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdnegenendertigduizend honderdnegentien euro zesenveertig cent (239.119,46 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderddertig (630) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderddertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

8. De algemene vergadering verleent tenslotte alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging, verslagen van bet bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

Voor- - "trvclg

'nahouden aan #iet Belgisch

Staatsblad





WIM VAN DE PU f

notaris

Op de laatste blz van Lurk B vernielden Recto " ivaem en noeaanig:5eid van ne Instrumenterende nor.ans, hetzij van de persoio;n(en i

bevoegd de rechtspersoon tere aanzien van eerdan te vertegeanwoOrdigssn

Verso : Naam an handtekening.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 26.10.2013, NGL 07.11.2013 13658-0404-013
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 25.10.2014, NGL 26.11.2014 14677-0554-013
06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 27.10.2012, NGL 31.10.2012 12628-0154-013
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 29.10.2011, NGL 02.11.2011 11596-0068-013
21/09/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsbla













*11192624"



Ondernemingsnr : 0875.095.495

Benaming : Tabalux

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwkerkestraat 65

8952 Heuvelland (Wulvergem)

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - AANNEMING VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Jan PLATTEAU te leper op 31 augustus 2011 'Geboekt negen bladen geen verzending te IEPER de 01 september 2011 Boek 176 blad 51 vak 9, Ontvangen : vijfentwintig euro (25EUR)-, Vr de E/A Inspecteur ai (getekend) Picqueur Chr. Fin.Deskundige'

Blijkt:

Dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "TABALUX", waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 8952 Heuvelland (Wulvergem), Nieuwkerkestraat 65. Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Jan Platteau op vijf juli tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad . van vijfentwintig juli tweeduizend en vijf onder nummer 05107415, tot op heden ongewijzigd. De vergadering heeft achtereenvolgens volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Op voorstel van de voorzitster, besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd dertig duizend euro (E 230.000,00) om het van driehonderd duizend euro (E 300.000,00) op zeventig duizend euro (E 70.000,00) te brengen.

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal volledig zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal, gevormd door externe inbrengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle

" aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd dertig duizend

euro (E 230.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een

bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik

van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft

' de voorzitster opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit beslist de vergadering de

eerste alinea van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeventig duizend euro (¬ 70.000,00)."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot actualisering van de statuten door aanneming van een volledig nieuwe

tekst overeenkomstig onder andere :

-de aanpassing aan de gevolgen van de wet van 12 december 2005 houdende afschaffing van de

effecten aan toonder;

-de nieuwe wijze van overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants;

-de aanpassing aan de gevolgen van de wet van 06 juni 2006 teneinde de vereffeningsprocedure te

' verbeteren;

-en door schrapping van alle overbodige bepalingen en van alle verwijzingen naar de artikelen van

het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:(bij uittreksel):

1-Naam - Vorm :

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "TABALUX".

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8952 Heuvelland (Wulvergem), Nieuwkerkestraat 65. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

3-Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur sedert vijf juli tweeduizend en vijf.

4-Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeventig duizend euro (¬ 70.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5-Boekjaar

Het boekjaar begint op één juni en eindigt op éénendertig mei van elk jaar.

6-Reserve - Winstverdelinu -Vereffenincisoverschot :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijk reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

7-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welk reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot dat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren 1 der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen verplicht een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die bevoegd zal zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging

van de vennootschap toevertrouwen hetzij aan één of meer van zijn leden, die de titel van

gedelegeerd-bestuurder zal dragen, hetzij aan één of meerdere directeuren, en tevens welbepaalde

bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander

persoon, al dan niet aandeelhouder, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn

bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad, evenals de gemachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur,

mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Vertegenwoordiriincisbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van

deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend alsook door het afzonderlijk optreden

van de gedelegeerd-bestuurder(s), aangewezen door de raad.

Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen

wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd

door een gedelegeerd-bestuurder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere

gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd warden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

8-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen warden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de

leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De

commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van

schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene

vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien bij het

Wetboek van vennootschappen heeft iedere aandeelhouder conform zelfde Wetboek van

vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te

benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere

aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar

toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een

rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld

aan de vennootschap.

9-Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel rechtstreeks of

onrechtstreeks

- groot- en kleinhandel in sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen;

- groot- en kleinhandel in wijn, geestrijke en andere dranken;

- groot- en kleinhandel in producten van de suikerbakkerij;

- groot- en kleinhandel in verse vleeswaren en charcuterie;

- groot- en kleinhandel in snoep;

- groot- en kleinhandel in papierwaren, kantoorbehoeften, boeken en artikelen voor muziek;

- groot- en kleinhandel in speelgoed;

- groot- en kleinhandel in snuisterijen, fantasieartikelen en cadeauartikelen;

- groot- en kleinhandel in frisdranken;

- groot- en kleinhandel in koloniale waren en voedingswaren, groenten en fruit;

- groot- en kleinhandel in meubels, artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke

uitrusting;

videotheek, lunapark;

- aan- en verkoop van onroerende goederen;

- recreatieve diensten, diensten aan personen;

groot- en kleinhandel in antiek en kunstvoorwerpen;

- borgstelling voor derden;

- het administratief organiseren en begeleiden van aanverwante bedrijven;



















*Bijlagen bil hetBèTgiïëh Staatsbl d - /17097201f - Annexes du -Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden, onder meer de aankoop, verkoop, huur, verhuur, ruil, bouwen en verbouwen, dit alles in de ruimste zin.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan ook persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

1O-Jaarveroaderinq :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand oktober om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen vôôr de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De raad van bestuur heeft het recht vóór of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die tenminste éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zulk een vergadering maakt een einde aan de beraadslaging en doet alle genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten mits zij de door de statuten bepaalde modaliteiten hebben vervuld.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld, wat ook het aantal aanwezige aandeelhouders zou zijn.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

Ter voldoening van alle verplichtingen inzake het ondememingsioket wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan de Heer Johny Gurdebeke, accountant te 8900 leper, Goesdamstraat 12.

VIERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

motl 2,1

De voorzitster deelt mede dat alle huidige bestuurders, hier allen tegenwoordig en hiermede

instemmen, hun ontslag hebben gegeven als bestuurder der vennootschap.

De algemene vergadering neemt akte van hun ontslag en zal kwijting verlenen betreffende hun

mandaat bij de eerstvolgende jaarvergadering.

De algemene vergadering herkiest als bestuurders :

- De Heer Mario VERMEULEN, wonende te 8952 Heuvelland (Wulvergem), Nieuwkerkestraat 65;

- Mevrouw Heidi GHELDOF, wonende te 8952 Heuvelland (Wulvergem), Nieuwkerkestraat 65

Hun mandaten nemen onmiddellijk een einde na de jaarlijkse algemene vergadering van

tweeduizend en zeventien.

De nieuwe raad van bestuur, alhier verenigd, benoemt voor een zelfde periode :

- als voorzitster van de raad van bestuur : Mevrouw Heidi GHELDOF, voornoemd;

- en als gedelegeerd-bestuurder : de Heer Mario VERMEULEN, voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst

der statuten.

Notaris Jan PLATTEAU

Bijlagen iij Tiët Bëlgiscli StaatsbIacT- 2170912O1I - Annexes du7VlnniteurTiëlgc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 30.10.2010, NGL 02.11.2010 10597-0083-013
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 31.10.2009, NGL 16.11.2009 09853-0328-014
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 25.10.2008, NGL 27.10.2008 08795-0385-013
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 27.10.2007, NGL 29.10.2007 07778-0392-016
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 29.10.2016, NGL 23.11.2016 16686-0337-015

Coordonnées
TABALUX

Adresse
NIEUWKERKESTRAAT 65 8952 WULVERGEM

Code postal : 8952
Localité : Wulvergem
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande