TACT ONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TACT ONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.490.611

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 28.02.2014 14054-0078-010
02/07/2012
ÿþrt Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NIInIIN II IVIIVIIIIBIIII

~iaiiseas"

be

a

B

st.

NEERGELEGD

21. 06, 21112

GeetTEJ,4Nli KOOPHANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0844.490.641

Benaming

(voluit) : TACT ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : E3ESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EWEERSSTRAAT 20/07, 8800 Roeselare (Rumbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden dd. 15/06/2012 blijkt het volgende

De maatschappelijke zetel werd vanaf 15/06/2012 overgebracht van de Dweersstraat 20/07, 8800 Roeselare (Rumbeke), naar de Stokerijstraat 9, 8520 Kuurne.

Hashemian-Sedeie Pouria

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2012
ÿþi 13tt$;s.

s,

" 12065055*

Mod Word t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10. 93. N 't7.

RECHTBANK KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : Q £ o 611

Benaming

(voluit) : TACT ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Rumbeke, Dweersstraat 20/07

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 12 maart 2012 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere: te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de heer REZVANI, Hassan, wonende te Londen,' Kensington, Pitt Street, Bullingham Mansions 31A en de heer HASHEMIAN-SEDEIE, Pouria, wonende te 8870 Izegem, Jan Breydelstraat 25

een besloten vennootschap met beperkte aansprake hebben opgericht onder de benaming "TACT ONE"

1. Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ).Het vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder', één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld, ingeschreven:

 door de heer REZVANI, Hassan, voornoemd sub 1), ten belope van honderd (100) aandelen;

 door de heer HASHEMIAN-SEDEIE, Pouria, voornoemd sub 2), ten belope van honderd (100) aandelen. i totaal tweehonderd (200) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening , zoals blijkt uit het bankattest, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintig duizend euro (20.000,00).

De oprichters erkennen te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de; vennootschap komen bij benadering duizend vijfhonderd euro (1.500,00 ¬ ).

2. Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TACT ONE". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare (Rumbeke), Dweersstraat 20/07, Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het. bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

3. Doel - Duur

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening

van derden

- algemene bouwonderneming, alle metsel en betonwerken

- het optrekken van gebouwen (ruwbouw en sleutel op de deur).

- afbraak-, grond-, wegen- en rioleringswerken.

- coördinatie van bouwwerkzaamheden en toezicht op en leiding van werken voor rekening van derden.

- bouw van daken, dakbedekkingen In alle soorten materialen, alle lood- en zinkwerk,

het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het

- het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

- het reinigen en de restauratie van gevels en ontmossen van daken.

- het leggen van parketvloeren, tegelvloeren en mozaïek

- het plaatsen van alle wand- en vloerbekleding.

- warmte- en geluidsisolering, voor het plaatsen van chapes en gipswanden.

- het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom en airco.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerk en voor

het installeren van waterverzachters.

- de algemene aanneming van mechanische uitrustingen.

het uitrusten van kunstwerken en industriële mechanika,

-'de algemene aanneming van elektronische uitrustingen.

- de elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en

elektronische

buiteninstallaties.

- de installaties van bovengrondse elektriciteitsleidingen.

- de aannemingen van telecommunicatie-uitrustingen en van het databeheer.

het uitrusten van afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmeting.

- de uitrustingen voor radio- en televisie-uitzendingen, radar en antenne-installaties.

- de horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

- het bouwen van niet-metalen kunstwerken en metalen constructies

- de klein- en groothandel in bouwmaterialen.

De vennootschap heeft tot doel en dit uitsluitend voor eigen rekening, het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de promotie, de afbraak en de (herop)bouw, de verbouwing, de renovatie, de uitbating en de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten ; de projectontwikkeling voor woningbouw, het toezien en de coördinatie van bouwwerk-

zaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz) ; deze opsomming is aanhalend en niet beperkend, dit alles in de breedste zin genomen en niets uitgezonderd.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden, zij kan functies van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen zal de vennootschap aldus alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Alzo mag zij betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best zal achten, voor zover die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. De algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde zaterdag van de maand december om veertien uur op de maatschappelijke zetel of ieder andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

6.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Eventueel voor alle verrichtingen boven de honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ), het aannemen of ontslaan van personeel, de aan- en verkoop van onroerend goederen, het aangaan van leningen en het verlenen van waarborgen dienen alle zaakvoerder samen op te treden. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van daaropvolgend jaar.

' 8. Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Benoemingen

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur, hetgeen zij elk verklaren te aanvaarden:

1) De heer REZVANI, Hassan, voornoemd,

2) De heer HASHEMIAN-SEDEIE, Pouria, voornoemd,

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. Overdracht aandelen

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens

drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel ook vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1)aan een vennoot;

2)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3)aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of

erflater.

11. Overgangsbepalingen

a. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

b. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

c. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen een uittreksel van de oprichtingsakte heeft neergelegd en de verbintenissen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte. De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

12. Administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA IVERBO te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 46-48, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de M0elenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte oprichting d.d. 12 maart 2012

Op-de laatste biz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TACT ONE

Adresse
STOKERIJSTRAAT 9 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande