TAGERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAGERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.837.736

Publication

14/05/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11J1,110.11111111

M" NITEUR BE

6 -05 20 BELC SCH STAA

Ondernemingsnr : 0434.837.736

Ii

LGE

II. SB

NEERGELEGD

23. 04. 20i4

7, rie 1SANK KOOPtifilfflL elli---.

"  e, KORTRIJK

Benaming (voluit) :TAGERA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Grote Weg 138 bus A

8930 Menen (Rekkem)

Onderwerp akte :BVBA - verbetering statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beemern op 4 april 2014, geregistreerd te Brugge 1 op 11 april daarna, boek 283 bled 11 vak 15, blijkt:

A.- Dat op 10 oktober 2013 in het kantoor van Notaris D'hoore de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennoten van eTAGERA", besloten vennootschap met beperkte aansprakelleheid, met maatschappelijke zetel te 8930 Menen (Rekkem), Grote Weg 138 bus A, BTW BE0434.837.736, RPR Kortrijk, waarvan Notaris D'hoore op zelfde datum proces-verbaal heeft opgesteld,

B.- Dat voormelde vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Jean-Jacques Goeminne, destijds te Aalter op 6 juli 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 1988 onder nummer 19880804-109. Dat de zetel werd verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder van 28 juni 2013, bekendgemaakt in voormelde Bijlagen van 2 augustus 2013, onder nummer 13121435. Dat de statuten werden gewijzigd, zoals hiervoor gemeld, blijkens proces-verbaal opgemaakt door mij op 10 oktober 2013, bekendgemaakt in voormelde Bijlagen van 7 november daarna, onder nummer 13168951;

C.- Dat voormelde buitengewone algemene vergadering van 10 oktober 2013 onder meer heeft beslist de statuten aan te passen aan de door de vergadering op die dag genomen beslissingen en aan de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, door een volledig nieuwe tekst aan te nemen, zonder evenwel te raken aan de essentiele bestanddelen van de vennootschap.

D.- Dat ingevolge een technisch mankement en/of materiële vergissing een fout geslopen is in de redactie van de eigenlijke statuten, namelijk dat verkeerdelijk werd gesteld dat het beekjaar loopt van één januari en eindigt op eenendertig december, terwijl het boekjaar loopt van éénendertig december van het ene jaar tot dertig december van het volgend jaar.

E.- Dat de eerste alinea van "Artikel 15  Boekjaar" dient te worden gelezen als volgt:

"Het boekjaar gaat in op éénendertig december van het ene jaar en eindigt op dertig december van het volgend jaar."

Dat voor het overige alle andere bedingen, opgenomen in voormeld proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 10 oktober 2013 ongewijzigd behouden blijven en één ondeelbaar geheel zullen vormen met het verbeterend proces-verbaal van 4 april 2014.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

gecoördineerde statuten.

t act.le -2;r- Recrû "uzari- oeis.»

bevoeps! CC ' Isr:eç)ol CIaanz.er v3r. IE iertege-

verso '\aam e iancekrîir1g

07/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III





NEERGELEGD

2B, 10. 2013

R~EGHiBMpPHANDEt

IJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0434.837.736

Benaming (voluit) : TAGERA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Weg 138 bus A

8930 Menen (Rekkem)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beemem op 10 oktober 2013, geregistreerd te Brugge IV op 15 oktober daarna, boek 234 blad 12 vak 8, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing, :

Er werd kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva, opgesteld met het oog op de hierna vermelde doelwijziging.

De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen door de huidige tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de voglende:

" De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, hetzij langs de weg, per spoor, te water of in de lucht, alsmede alle commerciële, industriële, financiële of burgerrechteljke verrichtingen doen van roerende of onroerende aard welke verband houden met het voornoemde, of dit kan bevorderen.

-Aan- en verkoop van industriële oliën, vetten en smeermiddelen, producten voor het absorberen, besproeien en binden van stof, verlichtingsstoffen, kaarsen en lampenpitten.

-Groot- en kleinhandel in verven, vernissen, lakken, roestwerende middelen en houtconserveringsmiddelen, kleurstoffen, beitsen, natuurlijke harsen als grondstof, metalen in blad- en poedervorm voor schilders, decorateurs, drukkers en kunstenaars, bleekmiddelen en andere wasmiddelen, reinigings-, polijst-, ontvettings-en schuurmiddelen, zepen, parfumerieën, etherische oliën, kosmetische middelen, haarlotions, landreinigingsmiddelen.

-Alle activiteiten waarvoor geen speciale vergunning of vestigingsattest nodig is:

-Net optreden als tussenpersoon in de handel

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanwijzend. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onderzeeër en zonder dat nagevolgde opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen. participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij zal belangen mogen opnemen in alle bestaande of in het leven te roepen vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of gelijkgesteld aan hef hare zou zijn, en dit bij middel van inbreng. versmelting, onderschrijving, deelnemen, financiële tussenkomst of anderszins,

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-Algemene bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilderwerken, ramen, handelsbemiddeling in meubels en decoratiemateriaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel.

-Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. glaszetten, schilderen, plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen, plaatsen van vloer en wandtegels, plaatsen van behang, binnenhuisdecoratie, metaal schrijnwerk, schijnwerk van hout of installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, isolatiewerkzaamheden, elektrische installatie, overige werkzaamheden in de bouw.

"

Voor-

behouden

aan hdt

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Overige waterbouw, aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

-Dakbedekking en bouw van dakconstructies.

-Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen.

-Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, bouwen van individuele huizen, slopen van gebouwen en metalen constructies.

-Schroothandel; kopen, verkopen, verhandelen van allerhande metaalsoorten zonder enige belemmering.

-De handel en verwerking onder alle vormen van oude en nieuwe metalen, materialen en alle soorten afvalproducten, en alles wat hierop betrekking heeft zonder enige beperking, als ook het verhuren van containers en het uitvoeren van alle afbraak- en slopingswerken van welke aard ook.

-Zowel in België als in het buitenland ontwerpen, bouwen en/of exploiteren, overnemen op eigen initiatief of op vraag en voor rekeningen van derden van verwijderinginstallaties.

-Het op de markt brengen, commercialiseren en verkopen van producten die in inrichtingen voor afvalstofverwerking, door de terugwinning van afvalstoffen worden verkregen en die voor hergebruik geschikt zijn en die door derden ter beschikking gesteld worden.

-Medewerking betreffende onderzoek en ontwikkeling van middelen tot ecologisch en economisch verantwoorde verwerking en verwijdering van afvalstoffen van het hergebruik van afvalstoffen, van middelen betreffende technologieën ter voorkoming van afvalstoffen.

-Alle vervoer over land, water en in de lucht en alle activiteiten die betrekking hebben op het vervoerbedrijf in het algemeen, zoals de aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, handel en uitbating van voertuigen, containers, vliegtuigen, vaartuigen en alle andere vervoermiddelen.

-Stukadoorswerk:

-Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling. -Algemene elektriciteit werken.

-Renovatie en opkuis van gebouwen.

-Import en export in het algemeen.

-Consultancy, diensten aan privé personen en ondernemingen;

-Volledige binnenhuisinrichting, dit ailes in de meest ruimste zin van het woord.

-Het aankopen, het verkopen en het plaatsen van zonnepanelen.

-De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, informaticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aanhangwagens en andere nieuwe en tweedehandse voertuigen, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometalen, tweedehands goederen, accessoires en wisselstukken voor auto's en andere voertuigen.

-Het smeren en het onderhoud, het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaardiging van de bovenvermelde auto's en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van een servicestation, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de auto-industrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, opslagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van tweedehands goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen.

-De handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met ieder mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen.

-Over te gaan tot alle onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van prrvébedrijven te bevorderen, te verwezenlijken, of te vergemakkelijken, op de Europese markt en op de wereldmarkt: alle transacties behandelen, voor andermans rekening of in hoedanigheid van agent of makelaar die van dien aard zijn dat ze de economische activiteit van de Europese landen versterken evenals de economische banden tussen deze landen, en de banden met de overzeese gebiedsdelen of de landen op andere continenten.

Dit omvat ook het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten: het aanbieden van diensten van welke aard dan ook, in het bijzonder de installatie van bureaus, het vertelen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al hun vormen, het onderzoeken: bedenken. creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van alle programma's of publicitaire campagnes: in het algemeen: alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de goede werking van een onderneming, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met derden, in welke hoedanigheid dan ook: alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes: alle werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken, ateliers voor de vervaardiging van stalen geraamtes en voor koperslagerij, waterbouwkundige werken, en industriële leidingen, het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers; het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststoframen en kunststofdeuren, het inrichten van pompstations en centrifugestations, bestrating bedrijven, laad- en loswerken op welk gebied dan ook, laden, lossen slopen.

De onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rn verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming. Ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken. bedrijven of ondernemingen die vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nestreven of die van dien aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken.

Het uitbaten van horecagelegenheden onder andere : cafés. restaurant, taverne, dancings hotels, verbruiksalons, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's. Organiseren van evenementen. De uitbating van een muzieklabel, uitbaten van een boekingskantoor. Audiovisuele productiediensten, Web shop, website

Rt~~t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ontwikkeling webdesign in het algemeen. aankoop, verhuur en doorverkoop van audiomateriaal, Marketing- en promotiediensten. Het organiseren van veilingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreek of onrechtstreeks. belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard: alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen. verkopen, huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven: inclusief de eigen handelszaak, Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van eigen onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten."

Tweede beslissing :

De nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft, zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/750ste van het kapitaal vormen.

Derde beslissing :

De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap dat zevenhonderdvijftigduizend oude Belgische franken (750.000,-exBEF) bedroeg, sinds 1 januari 2002 is uitgedrukt in euro. Bijgevolg bedraagt het kapitaal thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

Vierde beslissing:

De vergadering besliste volledig nieuwe statuten aan te nemen, dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, en de statuten te actualiseren, met onder meer verwijdering van alle verwijzingen naar de vroegere vennootschappenwet, en aanpassing aan de Wet van 2 augustus 2002 (invoering van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering) en de wet van 2 juni 2006. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besliste de vergadering dat de statuten voortaan luiden als volgt:

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming : 'TAGERA". (...)

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen (Rekkem), Grote Weg 438 bus A. (U.)

Artikel 3 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrek-'king tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelma-+tig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 4 - Doel (zie eerste beslissing hiervoor)

(...)

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750)aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die dus elk zevenhonderd vijftigste (1.750ste) deel van het kapitaal vormen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap niet als eigenaar van de aandelen aangewezen wordt.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoe-fend.

HOOFDSTUK Ill : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING I : BESTUUR

Artikel 9 - Bestuur door zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering,

De duur van het ambt van zaakvoerder is niet beperkt en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 10 - Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

" Voors behouden aan hét Belgisch Staatsblad









i mod 11.1

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

Artikel 11 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; ieder vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag inzage nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap, eventueel bijgestaan door een accountants

Het toezicht wordt slechts uitgeoefend door een commissaris in de gevallen door de wet vereist of wanneer de algemene vergadering der aandeel-houders daartoe beslist heeft met een meerderheid der aanwezige stemmen.

AFDELING II : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadsla-gen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen of die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Artikel 13 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergade-ring

De gewone algemene vergadering (of "jaarvergadering") wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. (...)

Artikel 14 , Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

iedere vennoot kan slechts voor één andere vennoot als lasthebber optreden.

Stemming per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om per brief te stemmen. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

HOOFDSTUK IV : BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

Artikel 15 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig decem-'ber. (...)

Artikel 16 - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reserve-fonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd vermin-derd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan ; het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Artikel 17 - Alarmbelprocedure (...)

Artikel 18 - Ontbinding van de vennootschap

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergade-ring bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, Wijze van vereffening

Voor-

hehooden aan hdt Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige Staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. (...)

Vlifde beslissing.

De zaakvoerder werd gemachtigd bovenstaande beslissingen uit te voeren en ondergetekende Notaris werd gemachtigd de statuten van de vennootschap te coördineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Voor beredeneerd uit#reksel

Voor- "

. behouden

aan hat '

Belgisch

Staatsblad



Bernard D'hoore Notaris te Beernem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

- verslag zaakvoerder;

- gecoördineerde statuten.

V.-

02/08/2013 : GE151650
05/07/2011 : GE151650
01/07/2010 : GE151650
05/08/2009 : GE151650
18/06/2008 : GE151650
21/06/2007 : GE151650
20/07/2005 : GE151650
10/06/2004 : GE151650
13/08/2003 : GE151650
17/07/2002 : GE151650
10/12/1999 : GE151650
04/08/1998 : GE151650
16/10/1997 : GE151650
04/08/1988 : GE151650
21/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TAGERA

Adresse
GROTEWEG 138, BUS A 8930 REKKEM

Code postal : 8930
Localité : Rekkem
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande