TANDARTS D. BERNOLET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS D. BERNOLET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.716.976

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0339-011
16/08/2012
ÿþ Mod Word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111E1U IV

- 6 U3. f,. 2612

Griffe

Ondernemingsnr : 0844.716.976

Benaming

(voluit) : TANDARTS D. BERNOLET BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PETER BENOITLAAN 38 TE 8630 VEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER  QUASI INBRENG Verslag van de zaakvoerder, Veurne 13 juli 2012.

Overeenkomstig artikel 220-222 van het Wetboek van vennootschappen breng ik u hierbij verslag uit over de geplande transactie.

"Ten einde de activiteiten van de éénmanspraktijk "DOMINIQUE BERNOLET" beter te structureren en aan te passen aan de huidige economische evolutie, werd gekozen voor een verdere uitbating onder de BV BVBA-Vennootschapsvorm.

Daar de vennootschap er alle belang bij heeft om te beschikken over het materieel en de goodwill van de éénmanspraktijk en de waarde hiervan toekomt aan de Heer Dominique BERNOLET, wordt geopteerd voor de opname via quasi-inbreng."

Het voorwerp van de inbreng wordt in bijlage weergegeven.

Deze verwerving kadert in de uitvoering van de economische activiteit en tevens in de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de BV BVBA "Tandarts D. BERNOLET BVBA"

dat als volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreek, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen. Onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Het beheer van een patrimonium van onroerende goederen."

De inbrenger verklaart eigenaar te zijn van deze bestanddelen. Hij verklaart tevens dat ze niet het voorwerp uitmaken van enige inbeslagname of in-pand-Beving.

De voorgestelde vergoeding is een vordering van de inbrenger op de vennootschap voor een ' bedrag van 600.000,00 EUR met name 525.000,00 EUR voor de goodwill, 66.500,00 EUR voor de installaties en 8.500,00 EUR voor de bureelinstallatie en  meubilair, alles toebehorende aan de Heer Dominique BERNOLET.

Als tegenprestatie wordt het bedrag van 600.000,00 EUR overgeschreven op het rekening courant van de Heer Dominique BERNOLET.

Deze vordering zal worden uitbetaald naargelang de financiële middelen van de vennootschap dit zullen toelaten.

Andere op de inbreng slaande schulden worden uitdrukkelijk uit deze inbreng gehouden en ze zullen door de inbrenger gedragen worden tot volledige ontlasting van de vennootschap.

De BVBA "Jacques STEYAERT" vertegenwoordigd door de Heer Jacques STEYAERT, Bedrijfsrevisor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, wordt aangesteld om verslag uit te brengen over de beschrijving van de geplande inbreng, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Er werd hiertoe de laatste 12 maanden geen andere Bedrijfsrevisor aangesteld. De nodige documenten worden ter beschikking gesteld.

Dominique Bernolet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

te,. a

1 !~ ..Z

Voor-

,behriiaen aan het 3etgiseh

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I " 120699631

i I

Ondernemingsnr :Ce g(.{ Li 3" ACD 1913

Benaming (voluit) : Tandarts D, Bernolet BVBA

1..

s:1

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peter Benoitlaan 38

8630 Veurne

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door het ambt van notaris Paul Verhaeghe te Veurne op eenentwintig maart 2012, geregisteerd te Veurne, vijf bladen, geen renvooien op 22 maart 2012, reg 5, boek 441, blad 70, vak 17, ontvangen : vijfentwintig euro (25) getekend de eerstaanwezend inspecteur Luc De Bergh, dat :

De Heer BERNOLET Dominique Charles Beatrice Marie André, geboren te Brussel op 30 november 1951, echtgenoot van Mevrouw DEVRIESE Anne, wonende te 8630 Veurne, Peter Benoitlaan 38 de authentieke akte heeft laten opmaken van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die als naam heeft "Tandarts D. Bemolet BVBA" met zetel gevestigd te 8630 Veurne, Peter Benoitlaan 38, opgericht voor een onbeperkte duur en neemt aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel geeft en met een kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) verdeeld in duizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal, waarop ingeschreven is als volgt :

door de heer Bemolet Dominique : 1,000 aandelen, hetzij voor 100.000,00 euro , waarvoor storting gedaan werd ten bedrage van 75 procent op een bijzondere rekening met nummer BE17 7380 3517 2121 geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

HOOFDSTUK I AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam Tandarts D. Bernolet BVBA.

Artikel 2. De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen. Onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het beheer van een patrimonium van onroerende goederen.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8630 Veurne, Peter Benoitlaan 38. Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l'F r3 202

Griffie

mod 11 1



Voorbehouden " onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen.

aars het

Belgisch Staatsblad



Biftageir bit tiet Betgisreh Steátsbtád - 0-610412012 Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter

griffie van een uittreksel van deze stichtingsakte.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de

voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro ( 100.000,00 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet

volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 6: Winstbewijzen

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet

vertegenwoordigen.

Artikel 7 : Wiiziginq van het geplaatst kapitaal

,Liité" n ~wón

verhogingA em ene Ver á~ In dering van het ten overstaan g pr eennotaris.

B. kan aI(ééy~ fctsjten door

9 ne f9 g ngvan

B. in geval een kapitaalsverhoging enige materiële niet geldelijke inbreng omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van zaakvoerder .

C. Kapitaalsverhoging kan geschieden door omzetting van reserves.

Artikel 8 : Statuut van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan een aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

Indien tussen de mede-eigenaars geen overeenstemming wordt bereikt, kan de rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om voormelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van de mede-eigenaars.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Artikel 9 : Regeling van overdracht van aandelen

Deelbewijzen mogen slechts worden overgedragen aan een tandarts, die in het kader van de vennootschap de tandartspraktijk zal uitoefenen.

Artikel 10 : De overgang van aandelen wegens overliiden

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere tandarts.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere tandarts kan het maatschappelijk doel niet meer verwezenlijkt worden en blijft haar bedrijvigheid beperkt tot het beheer en het in stand houden van de goederen van de vennootschap.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de vereiste hoedanigheid bezitten, worden van rechtswege vennoot. Diegenen die de vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld op de wijze zoals bepaald in artikel 12 van de statuten.

Indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, wordt tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangewezen, dit alles zoals bepaald in de 2de en 3de alinea van het artikel 8 der statuten.

Wanneer deze erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden over de onverdeelde aandelen wensen te beschikken en deze bijgevolg overdragen aan een derde-tandarts dienen zij de regels van het burgerlijk wetboek inzake de mede-eigendom in acht te nemen.

Artikel 11

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de enige vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Artikel 12: Waardebepaling van aandelen bil overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden.

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zullen in elk geval tot stand moeten komen binnen 3 maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

Artikel 13 : Aansprakelijkheid van tandarts-vennoot

De tandarts dient verzekerd te zijn voor zijn eventuele beroepsfouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn.

De tandarts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als tandarts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

HOOFDSTUK 111 - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 14 : De Algemene Vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Artikel 15 : Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om 20 u, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 16 : Bevoegdheid van de algemene vergadering

A. De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te

besluiten terzake van :

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

- aanleggen van een toereikende reserve, rekening houdend met het doel van de

vennootschap

- benoeming van commissaris (commissarissen)

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de tandarts zelf niet

waargenomen is.

- bepalen van de vergoeding aan de tandarts-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die

vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van de vennootschappenwet

B. De buitengewone Algemene Vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Artikel 17 : Notulen

De notulen van de algemene en de bijzondere Algemene Vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard.

Artikel 18 : Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die tandarts is.

De duur van het mandaat van zaakvoerder loopt zolang hij zijn activiteit als tandarts blijft uitoefenen. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Dezé gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Artikel 19. Controle

Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Hij hoeft het niet te doen maar hij kan het.

Artikel 20 : Kwijting aan de zaakvoerder en commissaris

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 21 : Safaris

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten,

Als tandarts wordt hij voor zijn tandarts activiteiten volgens de beroepsregels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-tandarts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden.

aan het.

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bftliet-Be1gige-It Staátsblaci =06/0412012

mod 11.9

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door

deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger .

HOOFDSTUK IV- BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar verloopt vanaf oprichting tot 31 december 2013.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23 : Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenornen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de tandartsenijkunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

HOOFDSTUK V- ONTBINDING

Artikel 24

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten warden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Artikel 25 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op tandartsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar 2014 om 20h.

2. Benoeming van zaakvoerder

Er wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, tandarts BERNOLET Dominique. 3, Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BV BVBA Accountantskantoor Jean Stoops te 8630 Veume, Pannestraat 217 A, evenals hun bediendes, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen,

Voor"

behouden,

aaThet"

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er wordt tevens een bijzondere volmacht verleend aan zelfde BVBA Accountantskantoor Jean

Stoops evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de

mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie der Directe

Belastingen en Indirecte Belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel - verleend voor inlassing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

(get) Paul Verhaeghe, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

' Voor- betwuden

aât het s iielgisch $taatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0396-011

Coordonnées
TANDARTS D. BERNOLET

Adresse
PETER BENOITLAAN 38 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande