TANDARTS F. LEFERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS F. LEFERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.642.749

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 27.08.2014 14492-0494-015
29/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Ondernemingsnr : 0466.642.749

Benaming :

(voluit) : TANDARTS F. LEFERE

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm : besroten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Beselarestraat 1/A - 8940 Wervik

Onderwerp akte

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-

Charles De Witte te Kortrijk, op 20 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTS F. LEFERE", waarvan de zetel gevestigd is te 8940 Wervik, Oude Beselarestraat 1 A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder, evenals

van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Piet Dujardin, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luidt als volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV o.v.v.e. BVBA TANDARTS F. LEFERE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Fernand Lefere naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

" 19028

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap en geen rekening houdt met de eigen vermogenswaarde en de latente meerwaarden op het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap. Aangezien er evenwel slechts één aandeelhouder is, tevens de enige inbrenger, heeft voormelde geen benadeling van de ene noch de andere partij tot gevolg. De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodeverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 6.299 nieuw uit te geven aandelen van de BV o.v.v.e. BVBA TANDARTS F. LEFERE met een fractiewaarde van 24,79 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend

worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem op 19 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd zesenvijftig duizend honderd vijftig euro (¬ 156.150,00) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op honderd vierenzeventig duizend zevenhonderd tweeënveertig euro en één cent (¬ 174.742,01), met creatie van zesduizend tweehonderd negenennegentig (6.299) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door de enige vennoot van een schuldvordering ten belope van een bedrag van honderd zesenvijftig duizend honderd vijftig euro (¬ 156.150,00)

- De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de wet van twee augustus tweeduizend en twee, na hernummering van de artikelen, als volgt :

RECHTSVORM - NAAM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge " ~ ~ De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TANDARTS F. LEFERE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8940 Wervik, Oude Beselarestraat l A.

DOEL

De vennootschap heeft als doel de uitvoering van tandheelkundige en tandheelkundig-technische verrichtingen, onder meer alle handelingen en behandelingen uit te voeren behorend tot de beroepsactiviteit van een tandarts.

Daartoe behoren onder andere alle bewerkingen uitgevoerd in de mond der patiënten, die het behoud, de genezing, het herstellen of het vervangen van het gebit - daarin begrepen het weefsel van de tandkas - op het oog hebben; alsook alle bewerkingen betreffende het aanbrengen, herstellen of vervangen van tandprotheses. Dit alles in de meest ruime zin. Dit geldt eveneens voor diagnoses en prognoses, die aan deze behandelingen en bewerkingen vooraf gaan.

Het geven van advies, op eigen initiatief of op naam van derden, van curatieve en/of preventieve aard.

Voor de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen, alsmede alle leningen toestaan en ontleningen aangaan, zelfs met één of meer vennoten als tegenpartij.

Zij mag evenwel geen handelingen verrichten welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks het doel van de vennootschap te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder andere onder om het even welke vorm belangen nemen hij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, deelneming, alsook samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Al deze handelingen kunnen zowel in het binnen -als in het buitenland verricht worden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierenzeventig duizend

zevenhonderd tweeënveertig euro en één cent (¬ 174.742,01).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend en negenenveertig (7.049) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénzevenduizend negen en veertigste (1/7.0495te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, waargenomen, die zelf al dan niet vennoten zijn, doch die evenwel de hoedanigheid van tandarts dienen te hebben.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge v, < De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om 14 uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

Voot- ' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en de notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

- gecoördineerde statuten.

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

25/07/2013 : IET000160
07/09/2012 : IET000160
30/08/2011 : IET000160
07/09/2010 : IET000160
13/07/2009 : IET000160
02/07/2008 : IET000160
04/10/2007 : IET000160
20/07/2005 : IET000160
07/07/2004 : IET000160
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0567-015
10/07/2003 : IET000160
03/09/2002 : IET000160
12/08/1999 : IEA004534

Coordonnées
TANDARTS F. LEFERE

Adresse
OUDE BESELARESTRAAT 1A 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande