TANDARTS RIK MAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS RIK MAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.664.430

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 03.07.2014 14255-0535-015
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 19.08.2013 13428-0115-014
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 14.02.2013 13034-0096-013
14/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iiu ii ii luiuil Iiiiua~a*iiiwss

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 4 OKT. Zon

Griffie De griffier.

Ondernerningsnr : 0832.664.430

Benaming

(voluit) : TANDARTS RIK MAES

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aarselestraat 1, 8700 Tielt - Aarsele

Onderwerp akte _ QUASI - INBRENG

Heden wordt het verslag neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk van de Quasi inbreng die er gebeurd is in de B.V. o.v.v. B.V.B.A. TANDARTS RIK MAES. Het verslag werd opgemaakt door Vanooteghem Ronny, bedrijfsrevisor te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44 en dateert van 13 september. 2011.

Opgesteld te Tielt op 19 september 2011

Maes Rik, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van da akra

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

3ELG



~ N

D RECRrBELG~.---

iap: 2 g -12- 2010

Griffie De gr filer.

13._0,_ 4i1

SCH STAA sf3~n f3ESTl1E1~

~---, . _....

Ondememíngsnr : O832"6w443O

Benaming

(voluit) : Tandarts Rik Maes

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarselestraat 1 te 8700 Tielt (Aarsele)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, te Tielt (Aarsele), op 24 december 2010,

geboekt te Tielt, Registratiekantoor, 4 bladen, geen verwijzingen, op 24 december 2010, Reg.: 5, boek 431,

blad 34, vak 18, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), De e.a. inspecteur (get.) Chris Gordier;

is opgericht door:

De heer MAES Rik Paul, geboren te Gent op 5 mei 1958, ongehuwd, wettelijk samenwonend met Mevrouw CRAEYMEERSCH Française Marie Thérèse, geboren te Tielt op 4 december 1964, ongehuwd, wettelijk samenwonende te 8700 Tielt (Aarsele), Aarselestraat 1;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de benaming 'Tandarts Rik Maes", met zetel te Tielt (Aarsele), Aarselestraat 1. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door de heer Maes Rik, voornoemd.

De comparant verklaart dat alle aandelen, waarop hij ingeschreven heeft, zijn volgestort in speciën ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 001-6311981-53 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij de BNP Panbas Fortis.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel EEN: BENAMING

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschàp die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Tandarts Rik Maes". De naam kan worden voorafgegaan of gevolgd door de afkorting "B.V. o.v.v. BVBA.".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden:

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt (Aarsele), Aarselestraat 1.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de vigerende taalwetten.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de tandheelkunde door de tandheelkundige-vennoot, dit door de enige vennoot rekening houdend met de plichtenleer terzake.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte tandheelkundige activiteiten worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals ook alle uit de tandheelkundige activiteit voortvloeiende uitgaven ook door de vennootschap worden vereffend.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Het doel kan ondermeer omvatten:

1. het inrichten van algemene diensten en een medisch, tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig en nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteit;

2. de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische en tandheelkundige apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de tandheelkundige-vennoot;

3. het scheppen van de mogelijkheden om de tandheelkundige-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde tandheelkundige discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

4. het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake tandheelkunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die tandheelkundigen niet mogen afsluiten met andere tandheelkundigen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van tandheelkundigen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van tandheelkundigen, dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer die eventueel van toepassing zouden kunnen zijn door een overkoepelend orgaan en na goedkeuring van deze instantie.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel VIJF.: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel ELF: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel ELF bis: STATUTAIR ZAAKVOERDER

Als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Tandarts Rik Maes" wordt statutair benoemd de Heer Rik Maes, tandarts, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Aarselestraat 1. Aan de zaakvoerder kan een wedde en/of vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld, lastens de vennootschap.

Artikel TWAALF: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel DERTIEN: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel VEERTIEN: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag van de maand mei om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

f

y . ~

Voorbehouden ;ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de

algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, zelf stemgerechtigd, mits schriftelijke lastgeving.

Artikel ZESTIEN: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel ZEVENTIEN: BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel ACHTTIEN: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) meet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel NEGENTEEN: VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht. IIl. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

- De vennootschap zal haar activiteit pas aanvatten vanaf één januari tweeduizend en elf.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf. - De comparant verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- Volmacht wordt gegeven aan de heer Van Cauwenberghe Roland, accountant, wonend te 8700 Tielt, Wingensesteenweg 37, om alle verplichtingen in orde te brengen in verband met de inschrijving van de vennootschap in de griffie van handelsrechtbank, de kruispuntbank van ondernemingen, de R.S.Z. en de fiscale administraties.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Nicolas Verstaete, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte van de akte van 24 december 2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTS RIK MAES

Adresse
AARSELESTRAAT 1 8700 AARSELE

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande