TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.330.067

Publication

08/07/2014
ÿþ Mrid Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

e 1 -2;

BELGISCH

R BELGE

- 214 TAATSBLA

NEERGELEGD 11 JUNI

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, aW, KORTRIJK

UrITTle

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1A1,131inI1 II

Ondernerningsnr : 0446.330.067

Benaming

(voluit) : TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorrn van een BVBA Zetel: 8930 Menen, Waalvest 7

Onderwerp akte : Partiële splitsing met oprichting van een nieuwe vennootschap

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 30 april 2014'

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

het splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 742 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door. het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud), gedateerd op 13 maart 2014.

- het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "Tandartsenkabinet: Vincent D'heygere" (nieuw) ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "Tandartsenkabinet 'Tincent D'heygere" (oud)

- het verslag van de revisor overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw) ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere"' (oud).

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn. Na bespreking keurt de algemene vergadering de verslagen eenparig goed.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Het verslag dateert van 28 april 2014. De conclusies van het verslag luiden als volgt

'7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE middels partiële afsplitsing van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (oud) naar de nieuw op te richten vennootschap BV ovve; BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (nieuw), kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren. De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten; vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten: gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (oud) volgens het boekhoudkundig contintliteitsprincipe overgaan naar de op te richten : vennootschap, de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (nieuw).

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouder van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel: gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd

III



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De inbreng van de actief- en passietbestanddelen van de BV owe BVBA TANDARTSENKABiNET VINCENT D'HEYGERE (nieuw) leidt volgens het boekhoudkundig contineeitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestand-'delen voor een bedrag van 19.265,30 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 983,08 EUR, voor kapitaalverhoging, verhoogd met 18.282,22 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 983,08 EUR verhoogd met 18.282,22 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BV owe BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (nieuw).

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin git verslag werd opgesteld.

VVevelgem, 28 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT VOORAFGAANDE INFORMATIEFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende informatieformaliteiten gelden:

- aile vennoten hebben de mogelijkheid om kosteloos het splitsingsvoorstel en de verslagen te verkrijgen, zoals bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

- aan aile houders van aandelen op naam wordt uiterlijk 1 maand vc5c5r de algemene vergadering een afschrift erven toegezonden.

er wordt onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formatiteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

- iedere vennoot heeft het recht uiterlijk 1 maand \cd& de datum van de algemene vergadering die over het

splitsingsvoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

- het splitsingsvoorstel.

- de in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen.

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is.

- de verslagen van het bestuursorgaan over de laatste drie boekjaren.

- indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

De algemene vergadering, en, voor zoveel nuttig ais nuttig, iedere vennoot individueel, besluiten dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt elke algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nuttig, iedere vennoot individueel, aan de eventuele nietigheid die er gevorderd han worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatiefomialiteiten.

DERDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergadering en aile vennoten (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is

verbonden) stemmen in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

- artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen: het omstandig schriftelijk opgesteld door het

bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud).

- artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

VIERDE BESLUIT - SPLITSING ZONDER ONTBINDING OF VEREFFENING

De algemene vergadering beslist tot partiële splitsing van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud), waarbij de tandartsactiviteit wordt afsplitst en overdragen in een nieuw op te richten vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw), overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het vermelde splitsingsvoorstel en de splitsingsbalans.

De handelingen van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) sinds 1 oktober 2013 betreffende deze activiteiten zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw).

De inbreng krachtens deze partiële splitsing in de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw) is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het splitsingsvoorstel en de splitsingsbalans, waarnaar vcor zoveel nuttig als nodig wordt verwezen.

Naar aanleiding van de partiële splitsing en de inbreng ontvangen de bestaande vennoten van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) in ruil 750 nieuw te creëren aandelen van de

vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw). "

De algemene vergadering is op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder

meer het volgende bepaalt:

- uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de splitsingsakte

- kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

- met een vordering die ontstaan is védr die bekendmaking en nog niet is vervallen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

De voorzitter en de algemene vergadering brengen de notaris-minuuthouder op de hoogte dat het

afgesplitste vermogen geen onroerende goederen of zakelijke rechten bevat.

Met partiële splitsingsvoorstel vermeldt betreffende eventuele latenties mogelijke geschillen,

waarborgverplichtingen, het volgende:

"Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak met als voorwerp de tandartspraktijk integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (nieuw).

Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het beheer van het onroerend vermogen van de BV owe BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (oud) en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 oktober 2013 integraal ten faste van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (oud),

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz . die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 30 september 2013 zowel ten leste van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (oud) als van de BV ovve BVBA TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (nieuw) en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat."

VIJFDE BESLUIT  OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering stelt vast op basis van het splitsingsvoorstel dat het eigen vermogen van de

nieuwe vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, ais volgt is samengesteld:

- geplaatst kapitaal ad 983,08 ¬ (waarvan 961,97 fiscaal volstort kapitaal en 21,11 E geïncorporeerde

belaste reserves)

- niet-opgevraagd kapitaal ad 320,38 E

wettelijke reserves ad 98,31 E

belastingvrije reserves ad 905,47 E

beschikbare reserves ad 17.598,83¬

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële

splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een

BVBA en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts 983,08 E bedraagt, wordt door de algemene

vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope

van 17.566,92¬ , zodat het kapitaal na deze incorporatie 18.550,00¬ bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

BVBA "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw) op te richten met zetel te 8930 Menen, Waalvest 7, en de

statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen.

De statuten luiden ais volgt:

De statuten van de nieuw opgerichte vennootschap worden bij uittreksel bekendgemaakt overeenkomstig artikel 755 van het Wetboek van Vennootschappen:

1.0e rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De burgerlijke vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Tandartsen kabinet Vincent D'heygere".

2.De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Waalvest 7.

1De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

4.Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550,00 E.

Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

5.Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2014 .

6.0e bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afsehrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan besfist bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden. o) het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

7.0e aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de algemene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder kan aile bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Werd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, aangesteld en dit voor een onbepaalde duur: de heer D'HEYGERE Vincent Jean Solange, wonende te 8930 Menen, Waaivest 7. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

5.De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9.De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitvoering van alle tandheelkundige verrichtingen, onder meer aile handelingen en behandelingen uit te voeren behorend tot de beroepsactiviteit van een tandarts.

Daartoe behoren onder andere: aile bewerkingen uitgevoerd in de mond der patiënten, die het behoud, de genezing, het herstellen of het vervangen van het gebit daarin begrepen het weefsel van de tandkas op het oog hebben.

Dit geldt eveneens voor diagnoses en prognoses, die aan deze behandelingen en bewerkingen voorafgaan. Het geven van advies, op eigen initiatief of op vraag van derden, van curatieve en / of preventieve aard.

Aile verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht-zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

10.De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand maart om 17u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De

e

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

volmachtdrager moet de volmacht v66r de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en naar keuze van het bestuursorgaan kan de vennoten de mogelijkheid worden geboden om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Het bestuursorgaan dient de procedure en de modaliteiten van gebruik te organiseren en bovendien ervoor te zorgen dat de wettelijke bepalingen, onder andere inzake controle en veiligheid, nageleefd worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht en het dividendenrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volrnachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 215

ZESDE BESLUIT OVERGANGSBEPALINGEN BIJ DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

"TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE" (NIEUW)

De algemene vergadering beslist bij de nieuwe vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (nieuw)

- dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op datum vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 30 september 2014.

- dat de eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

- dat tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, wordt aangesteld en dit voor een onbepaalde duur de heer D'HEYGERE Vincent Jean Solange, wonende te 8930 Menen, Waalvest 7. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, De benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en aanvaardt zijn aanstelling De zaakvoerder verklaart dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Het bestuursorgaan van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) overhandigt aan de notaris-minuuthouder het -financieel plan waarin het optreedt ais oprichter en het kapitaal van de nieuwe vennootschap rechtvaardigt.

De notaris-minuuthouder heeft toelichting verstrekt over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen), en in het bijzonder in geval van faillissement binnen de 3 jaar na de oprichting indien het kapitaal kennelijk ontoereikend is voor de normale uitoefening van de voorgenomen bpdrfivigheid over ten minste 2 jaar.

De splitsing gebeurt met toepassing van

artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en artikel 120, van het Wetboek van Registratierechten.

- artikel 11 en 18, § 3 van het BTW-Wetboek.

- artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomsten belastingen

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, 30 lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen

ZEVENDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING BU DE VENNOOTSCHAP "TANDARTSENKABINET

VINCENT D'HEYGERE" (OUD)

Ingevolge de afsplitsing bedraagt het bestaande maatschappelijk kapitaal bij de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) thans 18.016,92¬ .

De algemene vergadering beslist om het bestaande kapitaal bij de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) ad 18.016,92¬ te verhogen met 533,98¬ , om het te brengen tot 18.550,00 E, en dit door incorporatie van de beschikbare reserves, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel vijf, paragraaf één, van de bestaande statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550,00 E. Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING BIJ DE VENNOOTSCHAP "TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE (OUD)

De algemene vergadering beslist om de de bestaande benaming van de vennootschap "Tandartsenkabinet Vincent D'heygere" (oud) te wijzigen in "Immo D'heygere".

Artikel één van de bestaande statuten wordt gewijzigd ais volgt:

«

s " "

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'"De naam van de burgerlijke vennootschaponder de vomi van een BVBA luidt "Immo D'heygere." NEGENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIELE SPLITSING De algemene vergadering stelt vast dat de vermelde partiële splitsing is verwezenlijkt en dat de nieuwe

vennootschap die ontstaan is uit deze partiële splitsing, is opgericht overeenkomstig artikel 764 van het

Wetboek van Vennootschappen.

TENDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN

BESLUITEN

De algemene vergadering en de oprichter geven opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingslcket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde dccumenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan BVBA "Haelewyn Bureau" te 8600 Diksmuide (Beerst), Koning Albertstraat 40, vertegenwoordigd door mevrouw Loule Haelewijn, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakeliike formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

- aan BVBA "Haelewyn Bureau" te 8600 Diksmuide (Beerst), Koning Albertstraat 40, vertegenwoordigd door mevrouw Loule Haeiewijn, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of , stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie . van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

o

Opgemaakt te Menen op 30 april 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte,

..... .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/03/2014 : KOT000395
28/03/2014 : KOT000395
11/12/2014
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0445.330.067

Benaming

(voluit) : Immo D'heygere

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA

Zetel : 8930 Menen, Waalvest 7

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 29 september 2014 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

t

s

I

B

II

MONI7'BU

0 3 -12-

-LGISCH S

BELGE

2014

AATSBL?`,-

NEERGELEGD

- 7 [IKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Geit,. d. KORTRIJK tri ie

EERSTE BESLUIT -- VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING NIEUWE WETGEVING

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van artikel 537 van het Wetboek van. Inkomstenbelastingen, zoals gewijzigd door de Programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013, editie 2).

De algemene vergadering, en iedere vennoot afzonderlijk, neemt kennis van dit artikel en zijn voorwaarden, van toepassing en behoud, draagwijdte en gevolgen, onder meer

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de

5 belastbare tijdperken voorafgaand aan huidige kapitaalverhoging.

- de bepaling die een kapitaalvermindering binnen 4 of 8 jaar na de laatste inbreng in kapitaal'

overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, gelijkstelt met een dividendtoekenning;

met betaling van roerende voorheffing.

- de bepaling dat bij een latere kapitaalvermindering die geacht wordt eerst uit kapitalen voort te komen die;

ingebracht werden overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

TWEEDE BESLUIT  TOEKENNING TUSSENTIJDS DIVIDEND

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de:

algemene vergadering op heden om een tussentijds dividend toe te kennen:

- ten belope van een bruto-bedrag ad 216.000,00 E.

- te verminderen met 10% roerende voorheffing.

- zijnde netto 194,400,00 ¬ .

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist elke! bestaande vennoot individueel om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het! verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De algemene vergadering stelde het volgende vast:

- het vermelde bruto-bedrag is minimaal vermeld bij de beschikbare reserves en de overgedragen winst op de jaarrekening die ten laatste is goedgekeurd door de algemene vergadering op 31 maart 2013.

- de toekenning van het tussentijds dividend is in overeenstemming met artikel 320 van het Wetboek van; Vennootschappen (geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd).

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist elke bestaande vennoot individueel

- dat de vermelde dividendtoekenning niet in contanten gebeurt, maar wel via het boeken van een schuldvordering op de vennootschap,

- om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal. door hun aandelen vertegenwoordigd.

DERDE BESLUIT -- VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende een geplande verhoging van het kapitaal door een inbreng in natura, met uiteenzetting waarom zowel de inbreng ais de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag.

- het verslag van de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan, betreffende de inbreng in natura. Het revisoraal verslag dateert van 26 september 2014 en

° heeft betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden

° geeft aan of het resultaat van deze methoden, ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale of fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en, in voorkomend geval, met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, en

° vermeldt welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA IMMO D'HEYGERE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Vincent D'heygere naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van dé bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 194.400,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 26 september 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het revisoraal verslag en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd op de griffie van

de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR EEN INBRENG IN NATURA

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de

algemene vergadering tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014, om het bestaande

kapitaal te verhogen met minstens het verkregen bedrag uit de gedane vermindering van reserves.

Het bestaande kapitaal van 18.550,00 ¬ wordt bijgevolg verhoogd met 194.400,00 ¬ tot 212.950,00 E.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging

- verwezenlijkt wordt door een inbreng in natura.

- zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door een inbreng in natura,

zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen:

- elke bestaande vennoot is akkoord dat er geen nieuwe aandelen worden gecreëerd°en uitgegeven.

- het gewicht van elke bestaande vennoot in het maatschappelijk kapitaal wordt niet gewijzigd.

- de bestaande aandelen zijn zonder aanduiding van nominale waarde.

- er bestaan geen aandelen zonder stemrecht,

VIJFDE BESLUIT -VERWEZENLl,1KING ESQ VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte nemen van het feit dat de vermelde kapitaalverhoging ad 194.400,00 ¬ volledig daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 212.950,00 ¬ , vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT- AANPASSING STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de bestaande statuten te vervangen als volgt:

"Artikel vijf

Paragraaf één: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 212.950,00 E. Het is vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN EN TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering geeft opdrachten en volmachten

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan BVBA "Haelewyn Bureau" te 8600 Diksmuide (Beerst), Koning Albertstraat 40, vertegenwoordigd door mevrouw Loule Haelewijn, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

BEEINDIGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Vermits aile punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de algemene vergadering beëindigd.

Opgemaakt te Menen op 29 september 2014. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende een geplande verhoging van het kapitaal door

inbreng in natura.

- het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

houden ~áan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2013 : KOT000395
05/04/2012 : KOT000395
31/03/2011 : KOT000395
01/04/2010 : KOT000395
31/03/2009 : KOT000395
26/03/2008 : KOT000395
28/03/2006 : KOT000395
04/04/2005 : KOT000395
05/04/2004 : KOT000395
30/03/2004 : KOT000395
07/04/2003 : KOT000395
25/03/2002 : KOT000395
25/03/2000 : KOT000395
02/04/1999 : KOT000395
01/01/1997 : KOT395
01/01/1993 : KOT395
25/10/1991 : KOA10485

Coordonnées
TANDARTSENKABINET VINCENT D'HEYGERE

Adresse
WAALVEST 7 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande