TANDARTSENPRAKTIJK CLOET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK CLOET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.829.516

Publication

31/03/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_o

Iu111i1111111~1wA

53/6

NEERGELEGD

19 UT 2015

Rechtbank van KKORTRIJKPAAN EL

Eric

11111

; Ondememingsnr : .

= Benaming (voluit) : Tanda enpraktijk Cloet (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Meersstraat 74/11 - 8790 Waregem

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Henri Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris t& Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 12 maart 2015, te registreren, dat

OPRICHTER

Mevrouw CLOET Sofie Wielfried Jenny, geboren te Kortrijk op negen oktober negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenote van de Heer WERBROUCK Sebastien Garrick. Francis, wonende te 8770 Ingelmunster, Gentstraat 60,

VORM - NAAM

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam Tandartsenpraktijk Cloet.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Meersstraat 74 bus 11 .

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van dei

zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen;

vaststellen in dit artikel van de statuten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland :

Het beheren van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief: de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen en prothetische tandheelkundigen, het ter beschikking stellen van medisch materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines.

De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines.

Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de: tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en prothetische tandheelkunde.

Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en prothetische tandheelkunde op alle vormen van; informatiedragers en via aile publicatiemedia.

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken,

publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers.

Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten of tandarts-specialist-vennoten

toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief

hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop  zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm ; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen ; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa ;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZAAKVOERDER

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een niet-statutair zaakvoerder kan op elk moment en zonder motivering met gewone meerderheid van stemmen worden afgezet.

Een statutair zaakvoerder kan slechts afgezet worden in twee gevallen : ofwel door éénparig besluit van alle vennoten (unanimiteit), ofwel wegens ernstige redenen (verregaande ernstige onbekwaamheid, ernstige tekortkoming aan de verplichtingen als zaakvoerder, flagrante schending van de statuten, ernstige concurrentie door de zaakvoerder ten nadele van de vennootschap).

Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze

bevoegdheid,

Evenwel, voor beslissingen en handelingen inzake aan- en verkoop van onroerende

goederen, lening, hypotheekstelling en inpandgeving is er een eensluidend akkoord nodig van alle

zaakvoerders.

bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, komt bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de oproepingen bepaald op 27 april om 20.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde burgerlijk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit,

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de

rechtspersoon ontstaat en eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

En onmiddellijk na voorafgaande oprichting heeft de oprichter beslist

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder;

b) dat ais niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur en met ingang

van heden:

voormelde Mevrouw CLOET Sofie, wonende te 8770 Ingelmunster, Gentstraat 60,

hier aanwezig en verklarend te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 maart 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

"

Voor gelijkvormige uitgifte, afgeleverd voor registratie.

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK CLOET

Adresse
MEERSSTRAAT 74, BUS 11 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande