TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE

Divers


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.016.481

Publication

17/01/2014
ÿþeud 2.0

~--lfl~: i" 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

1111

*190169

MONITEUR BELGE

1 a -01- 2014

B LGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr : Benaming 04117.016.481

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze venootschap 8560 Wevelgem, Lauwestraat 7

REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG ' IN NATURA  STATUTENWIJZIGING







Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op 24 december 2013, met volgend registratierelaas "geregistreerd te Menen op 27 dec. 2013, één bladen, geen renvooien, boek 205 blad 79 vak 20, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), de E.A. Inspecteur (getekend) BEELPREZ P.", dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandartspraktijk Ghequiere" onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op éénendertig maart ' tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap negenhonderd drieënveertigduizend driehonderd zevenenvijftig euro twaalf cent (¬ 943.367,12) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van éénendertig december tweeduizend en elf.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen één miljoen éénenzeventigduizend honderd zevenentwintig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.071,127,92) bedraagt.

PERDE BESLUIT: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering besluit over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van NEGENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 900.000,00) aan de aandeelhouders van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormeld besluit elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend,

VIERDE BESLUIT: VOORAFGAANDE VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op negenentwintig november tweeduizend en dertien en de bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, opgemaakt op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, die; handelen over de hierna beschreven inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv NV TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Nadine GHESQUIERE en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Mia STROOBANDT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Bijlagen bij lié Bëlgisc1 Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 810.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 23 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.".

De aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING CONFORM ARTIKEL 537 WIB

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura van de rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van negentigduizend euro (¬ 90.000,00), hetzij aldus achthonderd en tienduizend euro (¬ 810.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

ZESDE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn alhier tussengekomen, de aanwezige aandeelhouders, de dames Nadine Ghesciuière en Mia Stroobandt, aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, zijnde achthonderd en tienduizend euro (¬ 810.000,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormelde ingeboekte creditsaldo's van de door hen aangehouden rekening-couranten tot stand zijn gekomen tengevolge van het tussentijds dividend hen toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividend-uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

De vergoeding voor de voormelde inbreng bestaat in een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Huidige kapitaalverhoging vindt plaats zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen:

- elke aanwezige aandeelhouder is akkoord dat er geen nieuwe aandelen warden gecreëerd en uitgegeven. - het gewicht van elke bestaande aandeelhouder in het maatschappelijk kapitaal wordt niet gewijzigd. - de bestaande aandelen zijn zonder aanduiding van nominale waarde.

- er bestaan geen aandelen zonder stemrecht,

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd en tienduizend euro (¬ 810.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op achthonderd tweeënzeventigduizend euro (¬ 872.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd tweeënzeventigduizend euro (¬ 872.000,00) Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen die elk één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.",

NEGENDE BESLUIT  VOLMACHT COORDINATIE

y~a~t *M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B  Vervolg rcce

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoordineerde statuten van

de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE EN LAATSTE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging;

-gecoördineerde statuten.

-verslag bestuursorgaan;

-verslag bedrijfsrevisor;

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij fiée Bëlgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0578-014
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12179-0277-014
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11231-0370-014
14/01/2011
ÿþi{ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*1100]809*

V, beha

aai

Bel Staa

NEERGELEGD

3 1. 12, 2010

REHTBANK ~~~ORTRIJK

OOP4~ANDEL

Ondernemingsnr : 0447.016.481

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel ; 8560 Wevelgem, Lauwestraat 7

Onderwerp akte : vaststelling ontslag bestuurder - herbenoeming bestuurders - benoeming nieuwe bestuurder - herbenoeming gedelegeerd-bestuurder en voorzitter van raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 14 december 2010 om 8.30. uur.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder van mevrouw: Verbrugghe Maria, voorheen aangeboden. De goedkeuring van de jaarrekening over het huidige boekjaar zal; gelden als kwijting van de opdracht van bestuurder van mevrouw Verbrugghe Maria.

De algemene vergadering besluit het mandaat van de hierna genoemde bestuurders te vernieuwen :

-mevrouw Ghesquière Nadine, wonende te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 7;

-mevrouw Stroobandt Mia, wonende te 8500 Kortrijk, Maandagweg 29.

Hun mandaat wordt met ingang van heden vernieuwd voor een periode van zes jaar, eindigend met de jaarvergadering van tweeduizend zestien.

De algemene vergadering besluit te benoemen als nieuwe bestuurder : mevrouw Josson Ehen, wonende te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 7, voor een duur van zes jaar, eindigend met de jaarvergadering van, tweeduizend zestien.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 14 december 2010 om 9.00 uur.

De vergadering besluit te herbenoemen tot gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap :

mevrouw Ghesquière Nadine.

De vergadering besluit te herbenoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur :

mevrouw Ghesquière Nadine.

Voor eensluidend uittreksel

Ghesquière Nadine, gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2009 : KOT000399
11/07/2008 : KOT000399
28/06/2007 : KOT000399
28/06/2005 : KOT000399
20/01/2005 : KOT000399
05/07/2004 : KOT000399
24/07/2003 : KOT000399
25/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0447.016.481

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8560 Wevelgem, Lauwestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op 10 juli 2015, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 'Tandartspraktijk Ghequiere" onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan over de aanvulling van het doel van de vennootschap met aangehechte staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend vijftien.

De vergadering keurt, na beraadslaging, zelfde verslag integraal goed.

De vergadering besluit dat de zin 'Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten..." en eindigend met "... doch erover waken dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft" te schrappen.

De vergadering besluit tevens het doel van de vennootschap aan te vuilen als volgt:

"De vennootschap kan, -voor eigen rekening, als bijkomstig doel, beleggen in roerende of onroerende goederen en mag haar middelen investeren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat dit het burgerlijk karakter van de vennootschap niet mag wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan tevens een roerend vermogen uitbouwen en beheren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.".

De vergadering besluit om de tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen aan de voorgestelde doelswijziging en -aanvulling.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel 10 van de statuten te schrappen.

DERDE BESLUIT  VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IQN1TEUR et-GE

NEER(á L)

~

18 -0$- /415

BELGISCH STAATSBLAD RECHTBANK KOOPHANDEL

KO¬ ee,

11111110

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

Jaehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte statutenwijziging;

-gecoordineerde statuten.

-verslag bestuursorgaan, met staat van actief en passief.

volmacht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

a

,

F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/1999 : KOT000399
25/06/1999 : KOT000399
18/04/1992 : KOT399
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16207-0283-015

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK GHESQUIERE

Adresse
LAUWESTRAAT 7 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande