TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.996.490

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0061-017
24/01/2014
ÿþVoor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte,,

RECHTBAN#i; VAN IrVOeimen

15 JAN, 2014

vliElvMrail

Griffie



Ondernemingsnr : 0478.996.490

Benaming

(voluit) . TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN BVBA (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Zeelaan 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD  NAAMWIJZIGING - OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN EN COORDINATIE - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne de dato 13 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TANDARTSPRAKTIJK KURT l-IELLYiN BVBA", met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Zeelaan 52, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013, die beslist heeft tot toekenning van een dividend, door onttrekking aan de beschikbare reserves, voor een bruto bedrag van HONDERDDRIEËNNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERDRIEËNDERTIG EURO DRIEËNDERTIG EUROCENT (¬ 193.333,33), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde NEGENTIENDUIZEND DRIEHONDERDDRIEËNDERTIG EURO DRIEËNDERTIG EUROCENT (¬ 19.333,33), in totaal HONDERDVIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 174,000,00) netto-dividend.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De buitengewone algemene vergadering besluit, in toepassing van artikel 537, 1e lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met HONDERDVIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 174.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van VIJFENNEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 95.000,00) op TWEEHONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 269.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De voorschreven kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in geld overeenstemmend met het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering. Op voormelde kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de heer HELLYN Kurt, voornoemd, die verklaart in te brengen in het maatschappelijk kapitaal de som van HONDERDVIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 174000,00). Het globaal bedrag van de inbreng, zijnde HONDERDVIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 174.000,00), werd volledig volstort op de bijzondere vennootschapsrekening BE81 7480 4066 4224 bij KBC BANK, kantoor De Panne, op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN BVBA", zoals blijkt uit het bewijs van deponering de dato 13 januari 2014, dat aan ondergetekende notaris is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op TWEEHONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 269,000,00), en wordt vertegenwoordigd door VIERHONDERDVIJFENZEVENTIG (475) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder ËÉNNIERHONDERDVIJFENZEVENTIGSTE (11475ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De buitengewone algemene vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de rechtsvorm in de benaming, zodat de vennootschap voortaan in plaats van "TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN BVBA" de benaming 'TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN zal dragen.

VIJFDE BESLUIT : OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN

Op de laatste blz. van Lui! B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

c~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering besluit de bestaande statuten integraal op te heffen ten einde deze te vervangen door nieuwe statuten, die overeenstemmen met de vigerende wetgeving en de op heden genomen besluiten, zoals hierna beschreven.

ZESDE BESLUIT : ACTUALISATIE EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering besluit over te gaan tot de actualisering en coordinatie der statuten, Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, stelt de buitengewone algemene vergadering de statuten van de vennootschap vast als volgt:

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN  RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam luidt "TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door de afkorting `B.V. o.v.v, B.V,B.A.",

ARTIKEL TWEE - ZETEL:

De zetel is gevestigd te 8660 De Panne, Zeelaan 52.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doei; de uitoefening van een tandartspraktijk in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven; daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer dorp haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennnootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de neerlegging, bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL Il, KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF -- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDNEGENENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 269.000,00), en is verdeeld in VIERHONDERDVIJFENZEVENTIG (475) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder EÉNNIERHONDERDVIJFENZEVENTIGSTE (1/475ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL NEGEN - BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoeder bezoldigd.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer HELLYN Kurt, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

ARTIKEL TIEN - BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER:

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid, Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL ELF  AANSPRAKELIJKHEID VOOR BEROEPSFOUTEN:

De tandarts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De tandarts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als tandarts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWAALF VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt jegens derden, in rechte en buiten rechte, vertegenwoordigd door de zaakvoerders, elk afzonderlijk optredend. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden veasafgegaass ef gevolgd daas de aanduidlog'san de tvoadas3igltieid krachtens deweika zij aptsedesti.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN - BIJEENKOMST - OPROEPING:

Ieder jaar, de laatste zaterdag van de maand juni om drie uur in de namiddag (15u00) moet een jaarvergadering gehouden worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden,

ARTIKEL VIJFTIEN - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. Het stemrecht verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid kan slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door de mede-eigenaars. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten béstaat.

TITEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR:

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van datzelfde jaar

afgesloten.

ARTIKEL ZEVENTIEN  WINSTBESTEDING:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals

die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ACHTTIEN --ONTBINDING en VEREFFENING:

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT  COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van

de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek Registratierechten.

(Getekend) Notaris Serge Van Damme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging (bevattende de gecoordineerde statuten) dd, 13/01/2014

- verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 18/12/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : VEA020011
30/07/2012 : VEA020011
04/08/2011 : VEA020011
11/08/2010 : VEA020011
05/08/2009 : VEA020011
31/07/2008 : VEA020011
01/08/2007 : VEA020011
18/07/2006 : VEA020011
27/07/2005 : VEA020011
15/07/2004 : VEA020011
18/12/2002 : VEA020011

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK KURT HELLYN

Adresse
ZEELAAN 52 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande