TANDARTSPRAKTIJK OSAER & DEWAELE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK OSAER & DEWAELE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.554.878

Publication

28/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INGEKOMEN TER. GRUME RECHTBANE. VAN KOOPHANDEL

17 NMlir 2014

Gniljtenema



11 II~IIIIIIIIYIIII

*19069407*

bel

al

Be Sta

Ondernemingsnr : 0873.554.878

Benaming (voluit) : Tandartspraktijk Osaer & Dewaele

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werkenplein 22

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 12/03/2014, dat: De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder dej vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK OSAER &, :` DEWAELE", met zetel te 8610 Kortemark, Werkenplein 22, met Belasting op de Toegevoegde Waarde- en,i Rechtspersonenregisternummer BE0873.554.878, in het rechtsgebied Veurne.

Tot volgende beslissingen is overgegaan: . EERSTE BESLUIT: VERSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bijzondere algemene,, vergadering van 24/02/2014, met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging, welk verslag aan' huidige akte gehecht zal blijven.

TWEEDE BESLUIT: DIVIDENDUITKERING

De vergadering stelt vast dat het dividend voor bruto-bedrag van honderd achtenveertigduizend euro , (E 148.000,00) werd uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde veertienduizend achthonderd euro (E 14.800,00), levert dit een totaal op van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (E 133.200,00) netto-dividend.

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

1/BESLISSING

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met,' honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (E 133.200,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, om het. kapitaal in totaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderd eenenvijftigduizend achthonderd euro (E 151.800,00), door incorporatie van voormeld netto dividendbedrag als volgt:

* door mevrouw ANN OSAER de som van zesenzestigduizend zeshonderd euro (E 66.600,00);

* door de heer STEVEN DEWAELE de som van zesenzestigduizend zeshonderd euro (E 66.600,00). Mevrouw Ann Osaer en de heer Steven Dewaele verklaren dat zij de totaliteit van voormelde netto-;, dividenden hebben volstort.

' De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE35 0017 2118` 1437, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "Tandartspraktijk Osaer & Dewaele" bij de naamloze vennootschap `BNP Paribas Fortis' met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27/02/2014, dat mij is overhandigd om na ondertekening "ne varietur" in het dossier bewaard te worden,. overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die het geld in deposito heeft genomen,, bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte en de neerlegging, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voá bénouden aan het Beigisçh " Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2/ VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Aile inschrijvers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand

van de vennootschap "TANDARTSPRAKTIJK OSAER & DEWAELE".

3/ VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde

besluiten de kapitaalverhoging definitief is.

" VIE I E BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: .

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd eenenvijftigduizend achthonderd euro (E 151.800, 00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste (1/186) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle honderd zesentachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen." VIJFDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aíle machten om de gecoordineerde tekst van de ' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. -

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Accountantskantoor Rydant" te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 689, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Macre,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie wijzigingsakte ;

Coordinatie en historiek

Op de Laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Ondernemingsnr : 0873.554.878

r` ld',! ,::,'' tn wL 4 r. ...,V99.

i~Tir r~.:';:: 77-.'n

" ~i-'.~ .

1:t ~ V:4~.}~ryir ~iiw~A. .~3 r~.,.~.(!Xli.:ir~:~~~~

2 9 NOV. 2013

VGriffje7re

---- ----

1 1856 7

bet aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Tandartspraktijk Osaer & Dewaele

(verkort) *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel _ Werkenplein 22

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 15/11/2013, dat:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de 4 vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTSPRAKTIJK OSAER & DEWAELE", tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING DOEL EN AANPASSING VAN DE STATUTEN DIENOVEREENKOMSTIG.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de heer voorzitter van het voorlezen van het verslag van de' zaakvoerder de dato 30/10/2013 en van de staat van actief en passief afgesloten per 15/09/2013, hiervoor; vermeld. De vennoten erkennen een afschrift van deze documenten ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris authentiek vast te leggen hetgeen werd beslist: inzake het maatschappelijk doel, met name de uitbreiding van het maatschappelijk doel zodat het doel vanaf heden wordt bepaald als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

De uitoefening van tandheelkundige verzorging door tandartsen  licentiaten in de tandheelkunde, di orthodontie, kleine mondheelkunde, radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de '` tandheelkundige verzorging, het opmaken, plaatsen en rehabilitatie van prothesen, de aankoop en het huren;' van installaties, instrumenten en materialen, producten welke noodzakelijk zijn voor de exploitatie van hef kabinet.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of' verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zin de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

H. Voor eigen rekening en zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen en zonder dat dit liet burgerlijk karakter van de vennootschap mag aantasten.

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle vetrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle:' verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door' inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van: welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet aanzien worden in de meest uitgebreide zin. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TWEEDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING.

De vergadering beslist met algemene stemmen volgende wijzigingen aan de statuten van de vennootschap te brengen:

* Artikel tweeëndertig luidt voortaan als volgt:

"Artikel32:

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Indien het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering. Deze moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld

Is het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het netto-actief van de vennootschap tengevolge van geleden verlies gedaald tot beneden het bedrag van het minimaal te volstorten kapitaal zoals voorzien in de vennootschappenwet, dan kan ieder belanghebbende , , de ontbinding van de vennootschap vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

'; van één der vennoten. "

* Artikel drieëndertig luidt voortaan als volgt:

Artikel 33: Vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hj zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evemvel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit. DERDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering geeft met algemene stemmen de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

laden

" aan het ;Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie wijzigingsakte;

Coordinatie en historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 29.10.2013 13640-0459-013
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.11.2012, NGL 28.12.2012 12679-0060-013
03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.12.2011, NGL 30.12.2011 11659-0433-014
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.11.2010, NGL 29.11.2010 10614-0523-014
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.12.2009, NGL 31.12.2009 09912-0281-014
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.12.2008, NGL 30.01.2009 09026-0272-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 05.09.2007, NGL 28.09.2007 07744-0386-018
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 20.12.2006, NGL 18.01.2007 07021-4339-014
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15631-0565-014

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK OSAER & DEWAELE

Adresse
WERKENPLEIN 22 8610 WERKEN

Code postal : 8610
Localité : Werken
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande