TANDARTSPRAKTIJK T. VAN BAEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK T. VAN BAEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.312.776

Publication

07/02/2014
ÿþMod Word 11.1

~

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~~

NEERGELEGD

2 9. 01. 2014

RECIiï KÓFi~~~i~ A4~DEL

IINIIIIIVIIII~VIIIIII ICI

" 1A037A39*

Ondernemingsnr : 0862.312.776

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK T. VAN BAEL

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 9 te 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - wijziging aan de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op zestien januari twee-duizend en veertien, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandartspraktijk T. Van Bael" met zetel te Lendelede, Kasteelstraat 9, opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op vijf juni tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgiscli.St-aatsblad van vijfentwintig juni daarriá onder nummer 2003-06-25/0070556, besloten heeft:

-1/ Vaststelling dat de bijzondere algemene vergadering dd 30)12/2013 in het kader van artikel 537 WIB beslist heeft een tussentijds brutodividend uit te keren van TWEEHONDERDACHTTIEN-DUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (218.550,00 ¬ ) EURO door uitbetaling na inhouding van 10 % roerende voorheffing van een netto-dividend van HONDERDZESENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJF EN NEGENTIG (196.695,00 ¬ ) EURO via rekening-courant. En vaststelling

dat alto aandeelhouders zich in het kader van 537 WIS individueel verplicht hebben het op rekening-courant gestort nettodividend (brutodividend min roerende voorheffing 10 %) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

-2/ Kennis wordt genomen van het revisoraal verslag de dato 16/01/2014 van BVBA Derycke, Catry & C° Bedrijfsrevisoren,vertegenwoordigd door Martin DERYCKE, Bedrijfsrevisor, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalvee-hoging door inbreng in natura van deze schuldvorderingen.

De vennoten verklaren voorafgaand aan dit besluit een exemplaar van dat verslag ontvangen te heb-ben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren er geen opmerking op te formuleren. Een exemplaar van dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel sa-men met een afschrift van onderhavige akte.

BESLUITEN VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura luiden ais volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de BVBVBA "TANDARTSPRAKTIJK T. VAN BAEL" met zetel te 8860 Lendelede, Kasteelstraat 9 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0862.312.776) bestaat uit een schuldvordering in rekening-courant ontstaan uit dividenduitkeringen ten bedrage van ¬ 218,550,00 onder afhouding van 10% roerende voorhef-fing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB92), waarbij het netto-bedrag ¬ 196.695,00 zal bedragen en er geen nieuwe aandelen, ter vergoeding van de inbreng, zullen worden uitgegeven.

Ondergetekende, Martin Derycke, bedrijfsrevisor - kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de verho-ging van de fractiewaarde van de aandelen van de vennootschap aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

. de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gege-ven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met de voorgestelde kapitaalverhoging, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

er overeenkomstig bepaalde rechtsleer, onder voorbehoud van bepaalde voorwaarden (met name het unanieme akkoord van de vennoten, evenals het feit dat het respectieve gewicht (percentage) van iedere venr1oot niet door de kapitaalverhoging wordt gewijzigd zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld en tot slot dat de bestaande aandelen zonder aanduiding van nomi-nate waarde dienen te zin), geen aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van deze inbreng.

goor de inbreng in natura zal het bestaand kapitaal worden verhoogd met ¬ 196.695,00 om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 215.295,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen be-treffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

pit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 16 januari 2014

PVBA Derycke, Catry & C°

E3edrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Martin DERYCKE

pedrijfsrevisor"

En kennis wordt genomen van het verslag de dato 16/01/2014 van de zaakvoerder van de vennoot-schap, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van deze schuldvorderingen.

-3/ Om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelas-tingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een niet-geldelijke inbreng ten belope van ne-gentig procent (90 0/,) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde HONDERDZESENNEGENTIG-DUIZEND ZESHONDERDVIJFENNEGENTIG (196.695,00 ¬ ) EURO netto dividend om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,00 ¬ ) EURO te brengen op TWEEHONDERD-VIJFTIENDUIZEND TWEEHONDERDVIJFENNEGENTIG (215.295,00 ¬ ) EURO, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door VAN BAEL Tom, wonende te Lendelede, Kasteelstraat 9 voor HONDERDZESENNEGENT1GDUIZEND ZESHONDERDVIJFENNE-GENTIG (196.695,00 ¬ ) EURO en daartoe zal hij de vordering tot dividenduitkering die hij lastens de vennootschap bezit inbrengen. De Kapitaalverhoging zal volledig onderschreven en afbetaald worden,

pe heer VAN BAEL Tom, voornoemd, heeft verklaard alle bestaande aandelen te bezitten en die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennoot-schap en van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van ln-komstenbelastingen en ondermeer de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek van de vijf voorbije boekjaren.

pe heer VAN BAEL Tom verklaart in te schrijven voor HONDERDZESENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFENNEGENTIG (196.695,00 ¬ ) EURO en hij brengt daarvoor in, de schuldvordering die hij bezit tegen de vennootschap ten belope van HONDERDZESENNEGENT1G DUIZEND ZESHONDERD VIJF EN NEGENTIG (196.695,00 ¬ ) EURO namelijk wat ontstaan is door het netto-dividend dat hij in het kader van art 537 WIB bekomen heeft.

peze inbrengen van schuldvorderingen worden vergoed zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. De fractiewaarde van de aandelen wordt aldus verhoogd van 100,00 euro naar 1.157,50 euro, Alle aandelen hebben eenzelfde fractiewaarde en heb-ben dezelfde rechten. leder aandeel geeft recht op een stem.

En vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op TWEEHONDERDVIJFTIENDUIZEND TWEEHONDERDVIJFENNEGENTIG (215.295,00 ¬ ) EURO, vertegenwoordigd door 186 aandelen.

-4/ De statuten aan te passen aan bovenstaande kapitaalverhoging door de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftienduizend tweehonderdvijfennegentig (215.295,00 ¬ ) euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nomi-nale waarde, en die elk een honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van nummer 1 tot en met 186 en alle onderschreven. De vennootschap werd opge-richt met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro. Het werd gebracht op tweehonderdvijftienduizend tweehonderdvijfennegentig (215.295,00 ¬ ) euro bij kapitaalverhoging van 16 januari 2014."

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

uittreksel van de akte

verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de inbreng in natura

verstag van de zaakvoerder in verband met de inbreng in natura

-coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Getekend, Christine Callens, notaris

e

4

o e

r Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : KOA022437
06/07/2012 : KOA022437
19/07/2011 : KOA022437
15/07/2009 : KOA022437
03/07/2008 : KOA022437
26/07/2007 : KOA022437
23/01/2006 : KOA022437
15/07/2005 : KOA022437
25/06/2003 : KOA022437
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 30.08.2016 16525-0284-016

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK T. VAN BAEL

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 7, BUS 1 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande