TANT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TANT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.989.235

Publication

14/11/2014
ÿþvec we'C" '

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Ç;

1 07297*

Ondernerningsnr 0449.989.235

Benaming

(voluit) . TANT

(verkort) '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zettel : Brugseweg 211, 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle)

(volledig adres)

Ondereerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op VIERENTWINTIG OKTOBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap TANT, met maatschappelijke zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), Brugseweg 211. RPR Gent, afdeling leper. Ondernemingsnummer: 0449.989.235 ; B.T.W.-nummer : BE 0449.989.235, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit het lopende boekjaar, dat begonnen is op 1 april 2014, ver-vroegd af te sluiten op 31 oktober 2014.

Het volgende boekjaar zal dus ingaan op 1 november 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

Ieder van de volgende boekjaren zal ingaan op 1 januari en eindigen op 31 decem-ber.

TWEEDE BESLISSING - WIJZIGING DATUM VAN DE GEWONE AL-GEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist, gevolg aan de eerste beslissing hierboven, dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 oktober 2014 zal gehouden worden op 14 december 2014, om 17 uur.

De jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 de-cember 2015 zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni 2016, om 17 uur.

leder van de daarop volgende jaarvergaderingen zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17 uur.

DERDE BESLISSING -AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STA-TUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende pun-ten:

Wanneer één of meer bestuurders zich in de door artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypothese bevinden, dienen de in deze wetsbepaling voorge-schreven formaliteiten te worden nageleefd.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelin-gen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één bestuurder die alleen optreedt.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan één of meer afgevaardigde bestuurders, ieder afzonderlijk handelend.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissaris-sen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voor-zien bij artikel 141,21 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Op oe ,aatsfe u1r r_~;~~ 8 uenme¬ d,wn Reckk, Naevi en redan alleu var, de iIlstrur#?er#te,2nc e nolahS, f1etvJ va'1 ue pF,íSIJtO1r1fYil n: voend de rer.,btsrersoon ten a 7nr+wn v.tr derd£n te vaftegemwon rt'p(:r

Ver  q Naz.in en naladter;ening

" ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accoun-tant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de ac-countant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering ge-noemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17 uur.

De jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 ok-tober 2014 zal gehouden worden op 14 december 2014, om 17 uur.

De jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 de-Gember 2015 zal gehouden warden op de laatste vrijdag van juni 2016, om 17 uur.

Ieder van de daarop volgende jaarvergaderingen zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgen-de werkdag gehouden. Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met mede-werking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen v66r de vergade-ring, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangete-kende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ont-breken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden ge-steld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennoot-schap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikking-stelling.

Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aan-delen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te ne-men schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aan-delen op naam, neerleggen op de maatschappelijk zetel of bij de instellingen die in de bij-eenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van ge-dematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aan-deelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen toebeho-ren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van ver-tegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennoot-schap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aan-gewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het boekjaar dat begonnen is op 1 april 2014 zal evenwel eindigen op 31 oktober 2014.

Het daarop volgende boekjaar gaat in op 1 november 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

Ieder van de volgende boekjaren zal ingaan op 1 januari en eindigen op 31 decem-ber.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur om de voor-gaande beslissingen uit te

voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd várír registratie)

Op de laatste oiz van t_wk_Lt ver" rielded Recto hlûurn en h+aedanrgtrara var ci2 rrsblrnen;wrende notaris, netzij  ar de persot11rnten}

bevneÇE1 de " echtecrsoo" 7 ten aanzre,r var rtsrden te vertegentvo7" lrgea

Verso Naam cn! hardtekening

19/11/2014 : IE034669
08/11/2013 : IE034669
19/11/2012 : IE034669
16/11/2011 : IE034669
01/10/2010 : IE034669
13/09/2010 : IE034669
20/11/2009 : IE034669
02/12/2008 : IE034669
16/11/2007 : IE034669
01/12/2006 : IE034669
30/12/2005 : IE034669
18/11/2005 : IE034669
18/03/2005 : IE034669
15/10/2004 : IE034669
12/10/2004 : IE034669
05/12/2003 : IE034669
18/10/2002 : IE034669
29/03/2002 : IE034669
27/10/2000 : IE034669
21/10/2000 : IE034669
10/05/2000 : IE034669
01/10/1996 : IE34669
01/01/1995 : IE34669
19/05/1993 : IE34669
30/06/2016 : IE034669

Coordonnées
TANT

Adresse
KAPELMEERS 47 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande