TARPIT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TARPIT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.972.391

Publication

17/09/2013
ÿþr

(111111i~~u~u~~u1uw~ui~~i

13 4175

ASod Woztl li.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r4EERGEI-EGD ter GRIFFIE der

MONITE R BE iTBANK VAN KOOPHANDEL T8 BRUGGE (Afdelin ruwe)

1 0 -0 - 20130: 3 0 AUG. 2ui3

ELGJSCH TAATSE1_,k ,eer

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming 0 5 37 9 7 2 39 1

(voluit) : TARPIT

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : SINT-DONAASSTRAAT 142 TE 8380 ZEEBRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

1. Dejaeghere David, wonende te 8380 Zeebrugge, Sint-Donaasstraat 142

2. Dournez Kelly, wonende te 8380 Zeebrugge, Sint-Donaasstraat 142

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

1.De vennootschap is onder firma en draagt de naam: TARPIT VOF

II.De vennootschap heeft tot doel:

1.Advies en consultancy in de ruimste zin, onder meer maar niet beperkt tot ICT, HR. Kleinhandel, onderhoud en reparatie in en van computers en randapparatuur, computeradviesbureau, softwareontwikkeling, het maken van websites en webdesign, uitbaten van online services zoals hosting en applicatie services, ontwikkeling van mobiele applicaties, e-commerce activiteiten, e-marketing activiteiten, bemiddeling tussen bedrijfsleiding, managementactiviteiten van vennootschappen, het besturen van vennootschappen, het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

2.Alle onroerende handelingen, in binnen- en buitenland: aan- en verkoop, verhuur en huur van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen;

3.de vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

4.De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitenland.

5.Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

111.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Donaasstraat 142, 8380 Zeebrugge.

IV.De duur van de vennootschap is onbeperkt

De activiteit van de vennootschap start op 1 september 2013.

Alle inkomsten en kosten vanaf 1 september 2013 die gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor rekening

van de V.O.F,.

V.De inbreng der vennoten is aldus bepaald

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 euro, Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale

waarde. Dhr. Dejaeghere David is in het bezit van 80 aandelen en mevr. Dournez Kelly bezit 20 aandelen,

Vl.Elk aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene Vergadering

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VIL.De vennoten zuilen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in " dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

VI[LDe vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, ais dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te komen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd prorata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel

open. .

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerend vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

IX.In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten [eggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris [aten opmaken.

X.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31/12/2014. Iedere laatste vrijdag van de maand juni, en dit voor de eerste keer in 2015, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

X[. Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerders:

- Dhr David Dejaeghere, wonende in de Sint-Donaasstraat 142 te 8380 Zeebrugge

-Mevr, Kelly Dournez, wonende in de Sint-Donaasstraat 142 te 8380 Zeebrugge

In 3 exemplaren opgemaakt te Zeebrugge, op 24 augustus 2013, waarvan één exemplaar bestemd voor de registratie en de overige voor elk der vennoten.

David Dejaeghere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TARPIT

Adresse
SINT-DONAASSTRAAT 142 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande