TAS.MAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAS.MAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.965.571

Publication

20/03/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14064569*

11

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0827.965.571 Benaming (voluit) : TAS.MAN

swleftereeti ter garve wo in rechtbank van koapiwtnciai Brugge  ablebin

'aP 0r 14

Griffitio

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZWANENLAAN 29

8400 OOSTENDE

Onderroer ' akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD -

STATUTENWIJZIGINGEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 24 februari 2014, geregistreerd te Oostende I op 28 februari 2014, drie bladen, geen verzendingen, boek 769 blad 63 vak 6, Ontvangen: 50 euro, De Adviseur Heidi Gryson, dat de Heer TAS, Albaan Dirk Joris Maria, wonende te 8400 'i Oostende, Zwanenlaan 29, enige vennoot, handelend als buitengewone algemene !i vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAS.MAN", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Zwanenlaan 29, ondernemingsnummer 0827.965.571, B.T.W.-nummer BE 0827.965.571

"

1) vastgesteld heeft dat de bijzondere algemene vergadering van 14 februari 2014 beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot van een totaal bruto bedrag van tweehonderdtweeënveertigduizend euro (£ 242.000,00), en dit door i onttrekking aan de beschikbare reserves van de vennootschap.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 14 februari 2014, door effectieve uitkering in geld aan de enige vennoot.

De enige vennoot heeft daarbij uitdrukkelijk verklaard het verkregen netto-bedrag onmiddellijk, na ontvangst ervan, te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992.

2) beslist heeft, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van eenentwintigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro (£ 21.576,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op veertigduizend honderd zesenzeventig euro (E 40.176,00), mits creatie en uitgifte van honderd en zestien (116) aandelen, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als 'de bestaande aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, tegen de globale prijs van tweehonderd zeventienduizend achthonderd euro (E 217.800,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd zesennegentigduizend tweehonderd vierentwintig euro (£ 196.224,00), te boeken op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

. De enige vennoot, de Heer TAS Albaan, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd en zestien (116) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke hij volledig É volstort heeft.

Op de laatste blz. vans Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

mod 11.1

Daartoe werd een bedrag van tweehonderdzeventienduizend achthonderd euro (E 217.800,00), gelijk aan het verkregen netto-bedrag ingevolge de toekenning van een tussentijds dividend, gestort en gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE37 3631 3123 9828 op naam van de vennootschap hij ING België, agentschap Oostende-Zandvoorde.

3) besloten heeft, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd zesennegentigduizend tweehonderd vierentwintig euro (E 196.224,00) om het kapitaal te brengen van veertigduizend honderd zesenzeventig euro (E 40.176,00) op tweehonderd zesendertigduizend vierhonderd euro (E 236.400,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4) vastgesteld heeft dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd zesendertigduizend vierhonderd euro (E 236.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd en zestien (216) aandelen.

De enige vennoot heeft besloten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesendertigduizend vierhonderd euro (E 236.400, 00) en is verdeeld in tweehonderd en zestien (216) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

5) beslist heeft tot aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht en ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft besloten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en dit als volgt :

- De huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel eenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor ; de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering ontvangen."

- De huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om

welke reden ook door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van _koophandel _is _bevestigd _of gehomologeerd _____._...__. _______ ___ ___________ ._..._,_._._ ______________________

:

blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ijehouden

aan het'

8glgisch Staatsblad

Op de laatste

Voor-

behouden aan het fielgisch

Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op' gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf "

6) de hierna genoemde personen aangesteld heeft als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Ides Henri Vander Heyde

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 24 februari 2014, 2) gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'ehouden

aan,he

it

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 28.11.2013 13674-0162-009
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0575-009
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 23.12.2011 11649-0565-009

Coordonnées
TAS.MAN

Adresse
ZWANENLAAN 29 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande