TAUSY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAUSY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.545.404

Publication

08/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming. De vennootschap mag geenszins vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en onder het vermognsbeheer van het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die zijn onderworpen aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijken. Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in den vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste.

Inbreng in geld :

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ De Heer DE PAUW Christophe voornoemd verklaart in te schrijven voor tweehonderdtachtig (280) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/driehonderdste van het kapitaal, voor een bedrag van honderdzesentachtigduizend zeshonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 186.666,67) dewelke volstort worden voor honderd procent (100 %).

2/ Mevrouw REYNAERT Deborah voornoemd verklaart in te schrijven voor twintig (20) aandeel op naam, met een breukwaarde van één/driehonderdste van het kapitaal, voor een bedrag van dertienduizend driehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 13.333,33), dewelke volstort worden voor honderd procent (100 %).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

Oprichters aantal aandelen

DE PAUW Christophe 280

REYNAERT Deborah 20

Totaal: 300

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebrei¬de macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de ven-nootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbe¬houden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste juli en eindigt de dertigste juni van het daaropvolgend jaar. De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de tweede zaterdag van de maand oktober om tien uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan VGD accountants en belastingconsulenten, te 8800 Roeselare, Kwadestraat 149A bus 3.1, en al haar bedienden en aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de Heer DE PAUW Christophe voornoemd tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen, met bezoldigd mandaat, mits uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering. Tevens wordt de heer De Pauw Dirk Marcel Maria, geboren te Sint-Andries op 5 augustus 1949, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare) De Manlaan 40 aangesteld als niet statutaire zaakvoerder. Ondergetekende notaris heeft de vergadering erop gewezen dat deze benoeming geen effect kan sorteren zonder aanvaarding door de betrokkene. Zelfde Heer DE PAUW Christophe verklaart deze functie te aanvaarden. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten. Christophe De Pauw verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand oktober van het jaar tweeduizend en zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met dertig juni tweeduizend en zestien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0201-016

Coordonnées
TAUSY

Adresse
GISTELSE STEENWEG 504 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande