TAVEIRNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAVEIRNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.241.823

Publication

26/01/2015
ÿþ rWa Wad 1L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Noordstraat 14 - 8490 Zerkegem

(volledig adres)

Onderwerp aide : wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd. 12112!2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Mosselstraat 37-8490 Zerkegem.

TAVEIRNE Koen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

MONlTÇUR BEL~.~t_

16 -01- 2015

BELG1SC STAkT M _

Ondernemingsnr : 0882241823

Benaming

(voluit) : TAVEIRNE

(verkort) :

Griffie Rechtbank Koophandel

Ó5 JAN 2015

GenUling Brugge D_.'

15 520.

Vc

behc

aar

Beir

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2015
ÿþIN !i111111,11,1§11.1.11j11111111

MONITEUR BELCFG NEERGELEGD

riffie Rechtbank Koophandel

21 -04- 2015 10 APR 2015

LGISCH S AATS BLAD Gent Af déiáffr B

Mod Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0882.241.823

Benaming

(voluit) : TAVE1RNE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8490 - Jabbeke (Zerkegem), Mosselstraat 37 (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING

Uit een akte verleden voor Notaris Ann De Paepe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen", te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, op 30 maart 2015, te registreren, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Vennootschap Onder: Firma "Taveime", met zetel te 8490 - Jabbeke (Zerkegem), Mosselstraat 37, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht met een maatschappelijk kapitaal van honderd: euro (¬ 100,00).

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) om het te brengen van honderd euro (¬ 100,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door' incorporatie van een deel van de beschikbare reserves. Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe deelbewijzen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat, het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),; vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen.

De volgende wijziging wordt aangebracht in de laatste zin van artikel 6 van de statuten om het in: overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal, als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),: vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen."

DERDE BESLISSING

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door Moore Stephens Audit Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudend te Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van Moore Stephens Audit Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudend te Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 3 maart 2015 door de zaakvoerders van de VOF Taveime, met maatschappelijke zetel te 8490 Zerkegem, Mosselstraat 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0882.241.823, gekend op de Rechtbank te Gent, afdeling Brugge, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad, behalve:

Aangezien wij pas in maart 2015 aangesteld werden voor deze opdracht, konden wij niet aanwezig zijn op de fysische voorraadtelling. We geven dan ook een voorbehoud op de waarde van de voorraad handelsgoederen, voor een bedrag van ¬ 26.778,09.

Op datum van 11 maart 2015 staat nog een bedrag van ¬ 6.793,85 open aan klantenvorderingen met betrekking tot 2014. Aangezien wij de samenstelling en de inbaarheid van dit bedrag niet hebben kunnen controleren, geven wij een voorbehoud voor dit bedrag.

- uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van onderstaande.

Terzake kan ondergetekende zich niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden zoals opgenomen in de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2014 overwegende dat geen bevestigingsbrieven door ondergetekende werden ontvangen van leveranciers.

Terzake dient uitdrukkelijk gesteld te worden dat ondergetekende zich niet kan uitspreken over de volledigheid inzake een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, BTW, bedrijfsvoorheffing en RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

- het nettoactief per 31 december 2014, né correctie van de eventuele hierboven gemelde overwaarderingen, niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 100,00;

- het kapitaal van de vennootschap is lager dan het minimumkapitaal voor een BVBA. Voorafgaand aan de omzetting zal een deel van de beschikbare reserves worden geïncorporeerd in kapitaal zodat aan het minimumkapitaal voldaan wordt.

- de te verstrekken stukken en informatie ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vôôr de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd,

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0882.241.823 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het handelsregister te Gent, Afdeling Brugge.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2014, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Rik Demey en de heer Koen Taveirne als zaakvoerders van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat. VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij wordt opgericht onder de maatschappelijke naam: TAVEIRNE.

De zetel is gevestigd te 8490  Jabbeke (Zerkegem), Mosselstraat 37.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- het onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties, ondermeer omvattende het reinigen van de schouwen, ketels, branders; het afstellen van alle soorten branders, met inbegrip van mazoutbranders;

- het leveren en plaatsen van centrale verwarmingsinstallaties op gas, elektriciteit, mazout en het uitvoeren van alle werken die hiermee te maken hebben;

- het leveren en plaatsen van sanitaire installaties;

- het plaatsen van dakbedekkingen, met inbegrip van het asfalteren van daken;

- het leveren en plaatsen van alle zinkwerk, goten, waterdicht maken van bouwwerken;

- het leveren en plaatsen van alle elektrische installaties, lichtreclames;

- de verkoop van sanitair, centrale verwarmingsinstallaties en alle benodigdheden; zowel în het groot als in detail;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal verder alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

De artikelen 1865, ten vijfde en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing, Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal was oorspronkelijk vastgesteld op honderd euro (¬ 100,00), vertegenwoordigd door honderd (100) deelbewijzen.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris Ann De Paepe, te Ruddervoorde, Gemeente Oostkamp, op 30 maart 2015 werd het kapitaal verhoogd met achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) om het te brengen van honderd euro (E 100,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe deelbewijzen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutair aangestelde zaakvoerder kan slechts uit zijn ambt worden ontslagen wegens behoorlijk vastgesteld wanbestuur.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der standregelen te moeten naleven, maar met akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van de mandaten en gebeurlijk de machten van de nieuwe zaakvoerders.

De statutaire en niet-statutaire zaakvoerders bezitten de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder hun bevoegdheid.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er meerdere niet statutaire zaakvoerders zijn, kunnen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten slechts gezamenlijk uitoefenen behalve de machten van dagelijks bestuur in de ruime zin van het woord, die aan ieder van hen afzonderlijk toebehoren.

Jegens derden en in rechte, zullen zij echter, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering die hen benoemt, elk afzonderlijk kunnen handelen.

De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de vergadering er anders over beslist.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is, aangeduid in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel Zestien bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde datum voor het houden van de jaarvergadering.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het batig overschot van de balans, na aftrek van alle kosten en lasten, nodige afschrijvingen en provisies, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering voor zover de statuten niets anders bepalen.

De vereffenaars, wiens machten en bezoldigingen de algemene vergadering desgevallend vaststelt treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-aktief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor de uitvoering van deze statuten, wordt elke vennoot, zaakvoerder, toezichter, vereffenaar die in België geen werkelijk of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst verkozen ten maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

De heer Koen Taveirne, wonend te 8490 - Jabbeke (Zerkegem), Mosselstraat 37.

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verbonden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vá6r de formaliteit van registratie van de akte buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 3.12.3.0.5. § 2 van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.



Notaris Piet Denys

Tegelijk alhier neergelegd

Expeditie + verslag bedrijfrevisor + bijzonder verslag zaakvoerder.



Voorn behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 16.07.2016 16327-0499-010

Coordonnées
TAVEIRNE

Adresse
MOSSELSTRAAT 73 8490 ZERKEGEM

Code postal : 8490
Localité : Zerkegem
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande