TAVEIRNE

Divers


Dénomination : TAVEIRNE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.670.357

Publication

20/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITELIR

13 -116-GISCH

Vc

beht

aar

Bele

Staat

11 II I



CEPe'

Ondernemingsnr'. 0553. 6 Io. 35 4-

Benaming

(voluit) TAVEIRNE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel: WIELTJE 4 - 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Op 4 juni 2014 werd de landbouwvennootschap opgericht met de naam TAVEIRNE.

Oprichters:

1. Dhr Taveirne Geert, Wieltje 4 te 8900 leper,

. 2. Mevr Dejonghe Marijke, Statiestraat 35 te 8920 Langemark-Poelkapelle.

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt 100.000 E en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde, maar met een

fractiewaarde van elk één/duizendste deel van het kapitaal.

Inbreng in geld:

De oprichters hebben inbreng gedaan in geld voor de hierna volgende bedragen:

1. Dhr Taveirne Geert, voornoemd, een bedrag van 3.100¬ , waarvoor hem 31 aandelen zijn toegekend. De aandelen zijn volledig volstort.

2. Mevr Dejonghe Marijke, voornoemd, een bedrag van 3.100¬ , waarvoor haar 31 aandelen zijn toegekend. De aandelen zijn volledig volstort

De inbreng in nature bedraagt 93.800 E, waarbij aan de inbrengers 938 aandelen werden toegekend. Deze aandelen werden toegekend aan dhr Taveirne Geert en mevr Dejonghe Marijke voor elk 469 aandelen.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Wieltje 4,

Hij kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten met

naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar begint

uitzonderlijk op datum van heden en eindigt op 31 december 2014.

Beherend vennoot:

Als beherend vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld:

Dhr Taveirne Geert, voornoemd

Mevr Dejonghe Marijke, voornoemd.

Doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een iandbouwbedrijf. De vennootschap zal aile handelingen kunnen verrichten die behoren tot de normale exploitatie van een landbouwonderneming, met inbegrip van de verkoop van producten, het uitvoeren van landbouwwerken en het verlenen van medewerking bij de exploitatie van gelijkaardige bedrijven.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzii van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Uiitreksel uit het intern bestuur:

Indien er meerdere beherende vennoten zijn aangesteld, moeten minimaal twee beherende vennoten de verrichtingen inzake investeringen en het aangaan van leningen die een bedrag van 5.000,00 E te boven gaan, tekenen en goedkeuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

'Jan ha'

Belgisch

Staatsblad

Gelijktijdig hiermede neergelegd:

Oprichtingsakte LV.

Handtekening,

Taveime Geert Dejonghe Marijke

Beherend vennoot Beherend vennoot

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/01/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

SUMO

Ondernemingsnr : BE 0553.670.357 Benaming

(voluit) : TAVEIRNE Rechtsvorm : Landbouwvennootschap Zetel : 8900 IEPER, Wieltje 4 Onderwerp akte : KAPITAALVERHOG1NG

Voor-behoudE aan hel Belgisci Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Eveline DE VLIEGER, geassocieerd notaris te Ichtegem, op 15 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Landbouwvennootschap "TAVEIRNE", met maatschappelijk zetel te 8900 leper, Wieltje 4, hebbende het ondernemingsnummer BE 0553.670.357. De vergadering neemt volgende besluiten met unanimiteit:

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk, kapitaal te verhogen met drieënnegentigduizend tweehonderd euro (¬ 93.200,00) om dit te brengen op honderddrieënnegentig duizend tweehonderd euro (¬ 193.200,00), door creatie van negenhonderd tweeëndertig (932) nieuwe aandelen om ze te brengen van duizend (1.000) aandelen op duizend negenhonderd tweeëndertig (1.932) aandelen, welke nieuwe aandelen van dezelfde aard zullen zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN ONROERENDE GOEDEREN, eigendom van de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, beide voornoemd, elk voor de onverdeelde helft

STAD IEPER, tweede afdeling,

1, Een landgebouw (in gebruik genomen als batterijstal), groot volgens meting vierentwintig are acht centiare (24a 08ca), bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummers 361/B12, 362N en 3751M.

Aangeduid ais gebouw A op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van zevenhonderd duizend euro (E 700.000,00).

2. Een landgebouw (in gebruik genomen als zeugenstal), groot volgens meting vijf are vier centiare (5a 04ca), bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 361/6/2 en 375/M.

Aangeduid ais gebouw B op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,000)

-+ De totale waarde van de ingebrachte goederen bedraagt één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1.150.000,00).b/ De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van', artikel 2 van de statuten door volgende tekst:

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De gebouwen A en B behoren toe aan de heer Geert Taveime en mevrouw Marijke Dejonghe, beide voornoemd, bij nieuwstichting op delen van de percelen 362N, 361/B/2 en 375/M.

- Het perceel nummer 362N behoorde oorspronkelijk onder grotere oppervlakte toe aan de heer Camille, Vanderheyde, te Brugge, om het verkregen te hebben in de verdeling tussen hemzelf en zijn medegerechtigde broer Arthur Vanderheyde, te Wervik, blijkens akte verleden voor notaris Pierre De Simpel te Wameton op 23 maart 1939, overgeschreven.

De heer Camille Vanderheyde is overleden op 14 oktober 1957, waardoor zijn nalatenschap is vervallen aan zijn langstlevende echtgenoten mevrouw Idalie Verbist voor de helft in vruchtgebruik en voor de rest aan zijn dochter mevrouw Palmyre Vanderheyde.

Mevrouw !dalre Verbist is overleden op 7 maart 1962, waardoor haar vruchtgebruik kwam op te houden.

Mevrouw Palmyre Vanderheyde is overleden te Ekeren op 10 september 1995 en haar nalatenschap is ingevolge haar authentiek testament verleden voor ondergetekende notaris op 3 april 1993, vervallen aan haar dochter Annie Vandaele, voor één/vierde in voile eigendom en aan haar kleinkinderen, te weten Ghyselen Greta, Kristien en Filip elk voor één/vierde in volle eigendom.

Bij akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide, op 17 oktober 2014, heeft mevrouw Annie Vandeale haar onverdeeld één/vierde in volle eigendom geschonken aan haar kinderen, Ghyselen Greta, Kristien en Filip, waarna Ghyselen Kristien en Filip hun onverdeelde gerechtigdheden in voorschreven goed hebben afgestaan aan mevrouw Ghyselen Greta die er op deze manier de geheelheid in volle eigendom van bekwam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, op 17 oktober 2014, heeft mevrouw Greta Ghyselen, voornoemd, een deel van perceel nummer 362V verkocht aan de heer Geert Taveirne, voornoemd; ' overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper, waardoor de heer Geert Tavernier er voor de geheelheid in volle eigendom eigenaar is van geworden,

- Het perceel nummer 361/B/2 behoorde sedert meer dan dertig jaar te rekenen vanaf heden toe aan de heer Camille Vanderheyde om het hem in grotere oppervlakte te zijn aanbedeeld in de akte verdeling gehouden tussen hem en zijn broer Arthur Vanderheyde, naar aanleiding van de erfenis van hun moeder Sidonie Parret, weduwe van René Vanderheyde te leper, blijkens akte verleden voor notaris Pierre De Simpel te Warneton op 23 maart 1939, overgeschreven, De heer Camille Vanderheyde is overleden op 14 oktober 1957 en zijn nalatenschap is vervallen: voor de helft in volle eigendom en de helft in blote eigendom aan zijn dochter Palmyre Vanderheyde, echtgenote van de heer Kamiel Vandaele, en voor de helft in vruchtgebruik op zijn overlevende echtgenote Idalie Verbist.

Mevrouw Idalie Verbist is overleden te De Panne op 7 maart 1962, waardoor het vruchtgebruik kwam op te houden en mevrouw Palmyre Vanderheyde eigenares werd van de voile eigendom,

Mevrouw Palmyre Vanderheyde voornoemd heeft het desbetreffende perceel geschonken in blote eigendom aan haar kleinkind mevrouw Greta Ghyselen, voornoemd, krachtens akte verleden voor notaris Paul Van Der Heyde te Oostende op 26 december 1990, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper op 20 februari daarna, boek 6861 nummer 24.

Blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide, op 1 oktober 1994 hebben mevrouw Palmyre Vanderheyde en mevrouw Greta Ghyselen, beide voornoemd, voormeld onroerend goed verkocht aan de heer Geert Taveirne, voornoemd, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper op 3 november daarna, boek 7357 nummer 20.

De heer Geert Taveime, voornoemd, heeft voormeld onroerend goed ingebracht in de huwgemeenschap, bestaande tussen hem en mevrouw Marijke Dejonghe, voornoemd, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Pierre Maere op 4 juni 1998, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper op 3 juli 1998, boek 7929 nummer 9. Ingevolge echtscheiding uitgesproken tussen de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, bij vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te leper op 4 december 2013, overgeschreven in de registers van de burgerlijke stand te Zedelgem op 17 maart 2014, is de tussen hen bestaande huwgemeenschap ontbonden en behoort voormeld perceel hen in onverdeeldheid toe, elk voor de helft in volle eigendom.

- Op het perceel nummer 375M, behoort de grond toe aan de echtgenoten Daniel Taveime-Lena Six, voornoemd, ingevolge ruiling met 1. De heer André Ghyselen en zijn echtgenote mevrouw Annie Vandaele, te Schoten, 2. Mevrouw Greta Ghyselen, te Oud-Heverlee, 3, Mevrouw Krstien Ghyselen, te Kortrijk en 4. De heer Filip Ghyselen, te antwepren, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere op 6 april 2010, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper, formaliteitennummer 63-T-26/04/2010-02322,

De gebouwen op voormeld perceel behoren toe aan de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, beide voornoemd, ingevolge verzaking aan het recht van natrekking door de echtgenoten Daniel Taveirne - Six Lena, voornoemd, blijkens akte verleden verleden voor notaris Pierre Maere, notaris te Diksmuide, op 7 april 2010, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper, formaliteitennummer 63-T-26/04/2010-02320.

HYPOTHECAIRE STAAT

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte goederen worden ingebracht voor vrij zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, met uitzondering van hetgeen hierna gemeld:

- Uit een hypothecaire getuigschrift afgeleverd op 16 september 2014 blijkt dat het perceel nummer 362N onbezwaard is.

- Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd op 3 december 2014 blijkt dat het perceel nummer 375/M (toebehorend aan de echtgenoten Daniel Taveirne-Six Lena), is bezwaard met volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te leper, in voordeel van KBC:

1. een inschrijving de dato 22 april 2010, formaliteitennummer 63-1-22/04/2010-02282, in eerste rang in het voordeel van NV KBC Bank te Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) voor een bedrag van zeshonderd zestigduizend euro (¬ 660.000,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 7 april 2010;

2. een inschrijving de dato 15 april 2014, formaliteitennummer 63-1-15/04/2014-02092, in tweede rang in het voordeel van NV KBC Bank te Brussel voor een bedrag van één miljoen drieënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 1.063.700,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Catherine Croes, te Brussel op 14 april 2014.

- Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd op 13 november 2014 blijkt dat het perceel nummer 361/B/2 (toebehorend aan de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe) is bezwaard met de volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te leper, in voordeel van KBC:

1. een inschrijving de dato 18 november 1994, boek 1714 nummer 26, in eerste rang in het voordeel van CV Cera (thans KBC Bank) voor een bedrag van acht miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank ( 8.500.000,00 BEF) in hoofdsom en toebehoren, thans tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en negen euro vijftig eurocent (¬ 210.709,50), blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 1 oktober 1994;

2. een inschrijving de dato 22 april 2010, formaliteitennummer 63-1-22104/2010-02282, in tweede rang in het voordeel van KBC Bank voor een bedrag van driehonderddertigduizend euro (¬ 330.000,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 7 april 2010;

3. een inschrijving de dato 15 april 2014, formaliteitennummer 63-1-15/04/2014-02092, in derde rang in het voordeel van KBC Bank voor een bedrag van honderd vierennegentigduizend zevenhonderd euro (¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

194.700,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Catherine Croes, te Brussel op 14 april 2014.

De bank in wiens voordeel voormelde inschrijving werd genomen, heeft bij e-mail van 11 december 2014 bevestigd dat zij instemt niet onderhavige inbreng.

De inbrengers verklaren uitdrukkelijk nagemelde schulden mede in te brengen zodat deze zullen overgenomen en verder gezet zullen worden door de landbouwvennootschap, die alleen zal instaan voor de verdere afbetaling ervan, De vennootschap vrijwaart uitdrukkelijk de inbrengers hieromtrent,

Volgende KBC-kredieten worden mee ingebracht in de Landbouwvennootschap Taveime, met hun schuldsaldi in kapitaal op 8 december 2014, zijnde onder meer kredieten voor oprichting van voormelde gebouwen:

- contractnummer 726-3096180-20 (voor een hoofdsom van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) met een saldo op 8 december 2014 van honderd zevenenvijftig duizend achthonderd vierennegentig euro achtenzestig eurocent (¬ 157.894,68);

- contractnummer 726-6320666-32 (voor een hoofdsom van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) met een saldo op 8 december 2014 van vierhonderd negenenveertig duizend negenhonderd negenennegentig euro vierennegentig eurocent (¬ 449.999,94);

- contractnummer 726-7648564-97 (voor een hoofdsom van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) met een saldo op 8 december 2014 van negentien duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 19.250,00);

- contractnummer 726-7648597-33 (voor een hoofdsom van vierhonderdvijftig duizend euro (¬ 450.000,00) met een saldo op 8 december 2014 van vierhonderd en negen duizend achthonderd eenentwintig euro vijfenveertig eurocent (¬ 409.821,45).

-contractnummer 726-2802584-43 (hoofdsom van vijftienduizend zevenhonderd zestien euro vijfenveertig eurocent (¬ 15.716,45) met een saldo op 8 december 2014 van duizend vijfhonderd eenenzeventig euro zevenenzestig eurocent (¬ 1.571,67);

- contractnummer 726-2802585-44 (hoofdsom drieëndertigduizend achthonderdtweeënzestig euro zesentwintig eurocent (¬ 33.862,26) met een saldo op 8 december 2014 van drieduizend driehonderd zesentachtig euro vijfentwintig eurocent (¬ 3.386,25);

- contractnummer 726-2802586-45 (hoofdsom honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig duizend euro elf eurocent (¬ 148.736,11) met een saldo op 8 december 2014 van veertienduizend achthonderd drieënzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 14.873,57).

Het totale bedrag van de ingebrachte kredietcontracten bedraagt aldus één miljoen zesenvijftig duizend zevenhonderd zevenennegentig euro zesenvijftig eurocent (¬ 1.056.797,56).

De nettowaarde van de inbreng bedraagt aldus drieënnegentig duizend tweehonderd en twee euro vierenveertig eurocent (¬ 93.202,44).

Van de inbreng zijn verder uitgesloten alle overige welkdanige en tegenwoordige schulden op naam van de inbrengers betreffende het onroerend goed welke ter vereffening blijven van de inbrengers.b. Verslag van de beherende vennoten

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag op grond van artikel 797 Wetboek Vennootschappen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen op 12 december 2014.

Het verslag van de beherende vennoten in verband met de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato 30 november 2014, vermeldt het volgende aangaande de waardering van de inbreng in natura:

Het totaal bedrag van de onroerende goederen welke ingebracht worden bedraagt: 1.150.000,00 ¬ , Dit is de constructiewaarde van de gebouwen, mits het toepassen van de nodige depreciaties.

Naast deze activa, worden nog volgende leningen ingebracht, dit mits goedkeuring door KBC:

Totaal van de inbreng bedraagt bijgevolg: 93.202,44 ¬ .

- Onroerende goederen : 1.150.000,00

- Leningen : - 1.056.797,56 ¬

De inbreng wordt afgerond naar 93.200 E.

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden aan de heer Taveime Geert en mevr. Dejonghe Marijke: 932

volstortte aandelen toegekend. Daartoe wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd van 100.000 ¬ naar

193.200 E. Het kapitaal zal bestaan uit 1.932 aandelen, die elk éénlduizend negenhonderd en tweeëndertigste

deel van het kapitaal zullen vertegenwoordigen...'

b. Verslag van de beherende vennoten

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag op grond van artikel 797 Wetboek

Vennootschappen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een

exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen op 12 december 2014.

Het verslag van de beherende vennoten in verband met de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato

30 november 2014: vermeldt het volgende aangaande de waardering van de inbreng in natura:

'... Het totaal bedrag van de onroerende goederen welke ingebracht worden bedraagt: 1.150.000,00 E. Dit is

de constructiewaarde van de gebouwen, mits het toepassen van de nodige depreciaties.

Naast deze activa, worden nog volgende leningen ingebracht, dit mits goedkeuring door KBC:

Totaal van de inbreng bedraagt bijgevolg: 93.202,44 E.

- Onroerende goederen : 1.150.000,00 ¬

- Leningen : - 1.056.797,56 ¬

De inbreng wordt afgerond naar 93200 E.

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden aan de heer Taveirne Geert en mevr. Dejonghe Marijke: 932

volstortte aandelen toegekend. Daartoe wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd van 100.000 ¬ naar

193.200 E. Het kapitaal zal bestaan uit 1.932 aandelen, die elk één/duizend negenhonderd en tweeëndertigste

deel van het kapitaal zullen vertegenwoordigen...'

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng worden negenhonderd tweeëndertig (932) volgestorte aandelen zonder

nominale waarde, toegekend aan de inbrengers ais volgt:

- aan de heer Geert Taveirne, de helft, zijnde vierhonderd zesenzestig aandelen (466);

- aan mevrouw Marijke Dejonghe, de helft, zijnde vierhonderd zesenzestig aandelen (466).

PLAATSING KAPITAAL

De comparanten stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat de verhoging van het kapitaal van de

vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op

honderd drieënnegentig duizend tweehonderd euro (¬ 193.200,00), vertegenwoordigd door duizend

negenhonderd tweeëndertig aandelen (1932) .

De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen

aan de genomen beslissing en de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de

volgende tekst:

maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD DRIEËNNEGENTIG DUIZEND

TWEEHONDERD EURO (¬ 193.200,00), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd tweeëndertig (1.932)

aandelen op naam, die ieder één/duizend negenhonderd tweeëndertigste deel (1/1.932ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen..."

De algemene vergadering heeft aan de beherende vennoten en/of de ondergetekende notaris de opdracht

gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) legen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling leper.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Eveline De Vlieger

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- Gecoördineerde versie van de statuten

- Verslag van de beherende vennoten inzake de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

f

c T~~

rr Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

15/01/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ip

11111111

*150072 5*



Ondernemingsnr : 0553.670.357

Benaming

(voluit) : TAVEIRNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 8900 leper, Wieltje 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem op 30 december

2014, dat de buitengewone algemene ver''gadering van de aandeelhouders van de Landbouwvennootschap

TAVEIRNE, met zetel te leper, Wieltje 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling leper,

onder nummer 553.670.357, BTW-nummer 0553.670.357, volgende besluiten genomen heeft :

BESLUITEN

1. EERSTE BESLUIT

a. Kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk

kapitaal te verhogen met achthonderd zestigduizend euro (¬ 860.000,00) om dit te brengen op één miljoen drieënvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 1.053.200,00), door creatie van achtduizend zeshonderd (8,600) nieuwe aandelen om ze te brengen van negenhonderd tweeëndertig (932) aandelen op tienduizend vijfhonderd tweeëndertig (10.532) aandelen, welke nieuwe aandelen van dezelfde aard zullen zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN ONROERENDE GOEDEREN, eigendom van de heer Geert

Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, beide voornoemd, elk voor de onverdeelde helft

STAD IEPER, tweede afdeling,

1. Een landgebouw, gebruikt als varkensstal, groot volgens meting tweeëndertig are achttien centiare (32a

18ca), bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummers 361/6/2 en 375/M,

Aangeduid als deel A op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van zeshonderd duizend euro (¬ 600.000,00).

2. Een landgebouw, gebruikt als quarantainestal, groot volgens meting drie are negenentachtig centiare (3a

89ca), bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 3611812,

Aangeduid als deel B op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

3. Een landgebouw, gebruikt ais koestal, groot volgens meting dertien are vierentwintig centiare (13a 24ca),

bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 361B2.

Aangeduid als deel C op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00).

4. Een landgebouw, groot volgens meting drieënzestig centiare (63ca), bekend bij het kadaster in de sectie

A, deel van nummer 375M.

Aangeduid als deel D op nagemeld opmetingsplan.

Met een waarde van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

De totale waarde van de ingebrachte goederen bedraagt achthonderd zestig duizend euro (¬

860.000,00),

Plan - Meting

Voormelde landgebouwen komen voor onder deel A, B, C en D op een grondplan ervan opgemaakt door

landmeter-expert Bart Roelens, te 8906 Elverdinge, Steentjemolenstraat 39 op 7 december 2014. Dit plan is opgenomen in de databank van de plannen van afbakening van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie onder refertenummer 33302/10117, alle partijen verklaren dat dit plan niet meer werd gewijzigd.

Dit grondplan zal - na door partijen en de notaris ne varietur te zijn getekend - aan deze akte worden gehecht, maar niet ter registratie noch ter overschrijving op het hypotheekkantoor aangeboden worden. Partijen vragen toepassing van artikel 26, 3e lid, 2° W,Reg en van artikel 1, 4e lid Hypotheekwet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opmerking :

Deze inbreng behelst alleen de gebouwen en niet de grond waarop de gebouwen zijn opgericht,

De grond blijft toebehoren aan de respectievelijke eigenaars, zoals uiteengezet onder de paragraaf 'oorsprong van eigendom' hierna.

Bijgevolg ontstaat hierdoor een opstalrecht, hetgeen hierna onder punt c, behandeld zal worden.

De grond onder voormelde gebouwen behoort toe aan meerdere eigenaars

- De echtgenoten Daniel Taveime-Six Lena blijven eigenaars van de grond van het perceel 375/M;

- De heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe blijven in onverdeeldheid eigenaars van de hoeve en de grond, Wieltje 4, te leper, gekadastreerd als nummer 361/6/2.

HYPOTHECAIRE STAAT

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte goederen worden ingebracht voor vrij zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, met uitzondering van hetgeen hierna gemeld:

- Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd op 3 december 2014 blijkt dat het perceel nummer 3751M (toebehorend aan de echtgenoten Daniel Taveime-Six Lena), is bezwaard met volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te leper, in voordeel van KBC:

1, een inschrijving de dato 22 april 2010, formaliteitennummer 63-I-22/04/2010-02282, in eerste rang in het voordeel van NV KBC Bank te Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) voor een bedrag van zeshonderd zestigduizend euro (¬ 660.000,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 7 april 2010;

2. een inschrijving de dato 15 april 2014, formaliteitennummer 63-l-15/04/2014-02092, in tweede rang in het voordeel van NV KBC Bank te Brussel voor een bedrag van één miljoen drieënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 1.063.700,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Catherine Croes, te Brussel op 14 april 2014.

- Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd op 13 november 2014 blijkt dat het perceel nummer 361/B/2 (toebehorend aan de heer Geert Taveime en mevrouw Marijke Dejonghe) is bezwaard met de volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te leper, in voordeel van KBC:

1. een inschrijving de dato 18 november 1994, boek 1714 nummer 26, in eerste rang in het voordeel van CV Cera (thans KBC Bank) voor een bedrag van acht miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank ( 8.500.000,00 BEF) in hoofdsom en toebehoren, thans tweehonderd en tienduizend zevenhonderd en negen euro vijftig eurocent (E 210.709,50), blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 1 oktober 1994;

2. een inschrijving de dato 22 april 2010, formaliteitennummer 63-1-22104/2010-02282, in tweede rang in het voordeel van KBC Bank voor een bedrag van driehonderddertigduizend euro (¬ 330.000,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Pierre Maere, te Diksmuide op 7 april 2010;

3. een inschrijving de dato 15 april 2014, formaliteitennummer 63-I-15104/2014-02092, in derde rang in het voordeel van KBC Bank voor een bedrag van honderd vierennegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 194.700,00) in hoofdsom en toebehoren, blijkens akte verleden voor notaris Catherine Croes, te Brussel op 14 april 2014.

De KBC bank in wiens voordeel voormelde inschrijvingen werd genomen, heeft bij e-mail van 24 december 2014 bevestigd dat zij instemt met onderhavige inbreng.

ALGEMENE VOORWAARDEN BETREFFENDE DE INBRENG

1, De inbrenger wordt vrijgesteld van elke waarborg aangaande de aard, de staat, de zichtbare en/of verborgen gebreken van de gebouwen, en in het bijzonder van deze die voortspruiten uit de artikel 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de verborgen gebreken,

Voor wat betreft de zichtbare en/of verborgen gebreken ingevolge het bodemsaneringsdecreet verwijzen partijen naar hetgeen vermeld is onder de titel "Bepalingen in verband met de bodemtoestand".

2. De gebouwen worden reeds gebruikt door de landbouwvennootschap Taveime,

De landbouwvennootschap Taveirne bekomt vanaf de neerlegging van een afschrift van deze akte op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel de volle eigendom van het ingebrachte goed.

3. De vennootschap neemt alle hoegenaamde belastingen en taksen hoofdens het ingebrachte goed verschuldigd ten hare laste vanaf de neerlegging van een afschrift van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

4. Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich bevindt, met aile nadelige, zo zichtbare als niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden waaraan het ingebrachte goed mocht onderhevig zijn, vrij aan de vennootschap zich ertegen te verzetten en de voordelige ten eigen behoeve te doen gelden, doch alles op eigen risico, zonder verhaal tegen de inbrengers

- ln de akte verleden voor Meester Pierre Maere notaris te Diksmuide op 1 oktober 1994 staat letterlijk hetgeen volgt

'n de akte verleden voor notaris Pierre De Simpel destijds te Wameton op drieëntwintig maart negentienhonderd negenendertig staat vermeld hetgeen volgt:

"A. En se reportant aux origines de propriété spéciales a chaque article désigné ci-dessus, il est fait remarquer pour autant que de besoin que:

1. La ferme située à Ypres hameau 'het Wielken' faisant l'objet des articles quatre à neuf du Cneudt à Ypres, lors d'une adjudication publique tenue par Maître Vandermersch, notaire à Ypres, le cinq juin mil huit cent cinquante huit à la requête de monsieur Théobald Dubois D'Ernemont, A la suite de cette adjudication il a été passé devant Maître Charles Van Eecke notaire à Ypres le vingt quatre décembre mil huit cent cinquante huit un Parret et monsieur Henry Carton, propriétaire à Ypres de cet acte, il résulte qu'une servitude de sortie a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

été constituée au profit dudit Parret, sous l'article deux dudit acte d'échange pour lui donner accès à la grand route d'Ypres à Zonnebeke. Cette sortie est stipulée comme suite

Vrijen uitweg in voordeel van dito Parret 't is te zeggen, regt van passagie en repassagie ten dienst en voor d'exploitatie van zijne hofstede en medegande lasten den gebruikt door Batailllie, over de zuidzijde van het overblijvende gedeelte des nummer drie honderd twee en tachentig op de breedte van drie meters vijfentwintig centimeters binnen de boomen, tot aen de bestaende dreve van Carton en van daer over de zelve dreve tot aen de steenweg van Ypre op Zonnebeke, dit ten eeuwigen dage onvergeld zoo met peerden, wagen, beestialen als anderzinds, alle schimp en fraude geweerd.

À la suite du présent partage les comparants stipulent que seul l'attributaire des biens décrits ci-dessus sous article quatre aura le droit de jouir de cette servitude ainsi décrite et pour les biens compris dans cet article quatre à l'exclusion des autres biens décrits sous d'autres articles.

B. Les comparants stipulent comme condition du présent partage que la drève décrite sous article six, rester a commune et indivise entre les attributaires des articles quatre et cinq pour la dessente et d'exploitatoin desdits articles, et sera maintenue dans son état actuel.

Les frais d'entretien en seront partagés entre les bénéficiaires au prorata de la contenance à chacun des articles quatre et cinq des servis par cette drève.'

De kopers worden zuiver en onvoorwaardelijk in de plaats van de verkopers gesteld zonder verhaal op deze laatsten.

ERFDIENSTBAARHEDEN.

De verkopers verklaren te goeder trouw geen kennis te hebben van onzichtbare erfdienstbaarheden. Er wordt een erfdienstbaarheid van uitweg gevestigd op het perceel nummer 360/C zijnde de bestaande uitweg ten voordele van het hier verkochte goed en dit ten eeuwigen dage en onvergeld, verwijzing goedgekeurd.

De Landbouwvennootschap Taveirne wordt dienaangaande in de rechten en plichten van de inbrenger gesteld voor zover deze bijzondere voorwaarden nog van toepassing zijn.

5. Verzekeringen

De opstalhouder vennootschap is verplicht de door hem opgerichte opstallen en hun aanhorigheden voor hun voile nieuwbouwwaarde te laten verzekeren tegen brand en andere risico's gedurende de duur van huidige opstalovereenkomst,

De opstalhouder - vennootschap is ertoe gehouden deze verzekering af te ,sluiten bij een door de opstalgever aanvaarde verzekeringsmaatschappij en hij moet de verzekeringspolis voor akkoord voorleggen aan de opstalgever. De opstalhouder moet het bewijs van betaling van de desbetreffende premies kunnen voorleggen op eerste verzoek van de opstalgever. De opstalgever heeft het recht zijn voorschotten uit dien hoofde van de opstalhouder terug te vorderen.

Groenestroomcertificaten - zonnepanelen

Het fotovoltaïsch systeem, bestaande uit zonnepanelen, het montagesysteem, de spanningsomvormers, de leidingen, het schakel- en meetbord en het monitoring systeem, evenals aile andere hiermee verband houdende zaken aangebracht deels in en op voormelde gebouwen, deels in en op de gebouwen die reeds werden ingebracht bij akte kapitaalsverhoging verleden voor ondergetekende notaris op 15 december 2014, maken integraal deel uit van onderhavige inbreng.

De groenestroomcertificaten die door de Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG) worden toegekend, zullen toekomen aan de Landbouwvennootschap TAVEIRNE,

De Landbouwvennootschap TAVEIRNE neemt de overeenkomst over die door de inbrenger met de netwerkbeheerder werd afgesloten en wordt dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de inbrenger. Derhalve zal de Landbouwvennootschap TAVEIRNE het recht hebben om de groenestroomcertificaten te innen bij de netwerkbeheerder.

De partijen verbinden zich ertoe samen het nodige te doen teneinde de overdracht te melden aan de VREG via het door deze laatste daartoe ter beschikking gestelde formulier.

De instrumenterende notaris wijst partijen er op dat de formulieren teruggevonden kunnen worden op www.vreg. be/nieuwe-eig enaar-door-verkoop-echtscheid ing-of-overlijden.

b. Verslag van de beherende vennoten

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag op grond van artikel 797 Wetboek Vennootschappen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen op 24 december 2014.

Het verslag van de beherende vennoten in verband met de kapitaalverhoging door inbreng in natura de dato 30 november 2014, vermeldt het volgende aangaande de waardering van de inbreng in natura:

.. Het totaal bedrag van de onroerende goederen welke ingebracht worden bedraagt: 860.000,00 ¬ , verdeeld als volgt: deel A : 600.000,00 ¬ , deel B: 50.000,00 ¬ , deel C: 200.000,00 ¬ en deel D: 10.000,00 E. Dit is de constructiewaarde van de gebouwen mits het toepassen van de nodige depreciaties.

Totaal van de inbreng bedraagt bijgevolg : 860.000,00 E.

Ais tegenprestatie voor deze inbreng worden aan de heer Taveirne Geert en mevr Dejonghe Marijke: 8.600 volstortte aandelen toegekend. Daartoe wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd van 193.200 ¬ naar 1.053.200 E. Het kapitaal zal bestaan uit 10.532 aandelen, die elk één/tienduizend vijfhonderd en tweeëndertigste deel van het kapitaal zullen vertegenwoordigen....'

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng worden achtduizend zeshonderd (8.600) volgestorte aandelen zonder nominale waarde, toegekend aan de inbrengers als volgt:

- aan de heer Geert Taveirne, de helft, zijnde vierduizend driehonderd aandelen (4.300);

- aan mevrouw Marijke Dejonghe, de helft, zijnde vierduizend driehonderd aandelen (4.300).

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

PLAATSING KAPITAAL

De comparanten stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat de verhoging van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op één miljoen drieënvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 1.053.200,00), vertegenwoordigd door tienduizend vijfhonderd tweeëndertig aandelen (10.532) .

c. Vestigen van een opstalrecht

Vestiging opstalrecht

Voor wat betreft de grond van perceel nummer 361/612 waarop de gebouwen A (deels), B en C werden gebouwd, met name:

STAD IEPER, tweede afdeling,

1. Een perceel grond, met een deel van gebouw A, bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 36118/2, met een gemeten oppervlakte van eenendertig are veertig centiare (31a 44ca).

2, Een perceel grond met een gebouw B, bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 3611612, met een gemeten oppervlakte van drie are negenentachtig centiare (3a 89ca).

3. Een perceel grond met gebouw C, bekend bij het kadaster in de sectie A, deel van nummer 3611612, met een gemeten oppervlakte van dertien are vierentwintig centiare (13a 24ca).

Plan - meting

Voormelde delen van perceel nummer 36118/2 komen voor op voormeld grondplan opgemaakt door landmeter-expert Bart Roefens, te 8906 Elverdinge, Steentjemolenstraat 39 op 7 december 2014.

Deze horizontale afsplitsing brengt de vestiging van een recht van opstal met zich mee. Hiertoe wordt door de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, beide voornoemd, een opstalrecht toegestaan en hierna aanvaard door de Landbouwvennootschap Taveirne, hierna ook opstalhouder genoemd, voor een periode van vijfentwintig (25) jaar drie (3) maand, welke aanvang heeft genomen op heden, om aldus van rechtswege en zonder opzegging te eindigen op 28 maart 2040 om 24 uur op het hiervoor beschreven onroerend goed. Het opstalrecht wordt toegestaan en aanvaard op de hierboven beschreven onroerende goederen in de staat en de gelegenheid waarin het zich thans bevindt, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met al zijn heersende en lijdende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn ze niet bekend, zonder waarborg betreffende de uitgedrukte oppervlakte, als was het verschil één/twintigste of meer.

Gezien het de bedoeling is alle bedrijfsgebouwen door uniforme opstalvoorwaarden te laten beheersen, verklaren de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe, de voorwaarden uit de opstalakte verleden voor notaris Pierre Maere op 7 april 2010, overgeschreven op het hypotheekkantoor te leper formaliteit 063-T26/04/2010- 02320, van toepassing te verklaren op dit nieuwe opstalrecht dat betrekking heeft op de gebouwen deel A, deel B, deel C, dat buiten het door de echtgenoten Daniel Taveirne-Six Lena gevestigde opstalrecht werd opgericht op perceel nummer 36162,

Aldus zal dit opstalrecht dat op heden ingaat, eveneens eindigen op 28 maart 2040 om 24 uur. Wat de vergoeding betreft, zal deze in evenredigheid met de jaarlijkse vergoeding van honderd euro (¬ 100,00) (voor gebouwen ten belope van tweeëntwintig are negenenzeventig centiare (22a 79ca opgericht op 3751M), tweehonderd dertien euro drieënvijftig eurocent (¬ 213,53) per jaar bedragen voor het door de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe verleende opstalrecht op in totaal achtenveertig are drieënvijftig centiare (48a 53ca) van het kadastraal nummer 361/612, jaarlijks betaalbaar na vervallen termijn, op de woonplaats van de grondeigenaars en op de wijze door hen aangeduid. Deze vergoeding wordt aangepast aan het indexcijfer van de consumptieprijzen,

Bestaand recht van opstal op perceel nummer 375M

Het deel van gebouw A dat voor een oppervlakte van achtenzeventig centiare (78ca) werd gebouwd op perceel nummer 375M en het gebouw D dat volledig werd gebouwd op perceel nummer 375M, zal aldus worden beheerst door het opstalrecht verleend door de echtgenoten Daniel Taveirne-Six Lena aan de heer Geert Taveirne en mevrouw Marijke Dejonghe in de akte verleden voor notaris Pierre Maere op 7 april 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te leper formaliteit 063-T-26/04/2010- 02320.

Voormeld opstalrecht werd in de akte kapitaalsverhoging verleden voor ondergetekende notaris op 15 december 2014, ter overschrijving neergelegd, overgedragen aan de Landbouwvennootschap Taveirne zodat de opstallen die werden gebouwd op perceel nummer 375M door hetzelfde opstalrecht zullen worden beheerst,

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst vermeld onder punt 2 van de agenda.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent de beherende vennoten alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, en aan DLV Accountants, met zetel te 8900 leper, Oude Veurnestraat 1A, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering heeft aan de beherende vennoten en/of de ondergetekende notaris de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) legen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling leper.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan DLV Accountants, met zetel te 8900 leper, Oude Veurnestraat 1A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

a

.

'. ik Voorbehouden

. aan het Belgisch Staatsblad

aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de'

Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend uittreksel

Eveline De Vlieger, geassocieerd notaris.

Worden tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAVEIRNE

Adresse
WIELTJE 4 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande