TAXI B & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAXI B & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.530.391

Publication

13/11/2012
ÿþMed 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

V

beh aa Be

Ste

111 1111111 111111 1111

" iaieas9o"

MONITEUR OELGE

G

B ,LGISCN

2= 5. `;C. CelZ

RcGH T CriN4K KOOPHANDEL Griffie

n2

AD

Ondernemingsnr : PX) .53 394

Benaming

(voluit) : TAXI B&S

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cyriel Verschaevestraat 58 - 8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 24 oktober 2012, dat:

1) Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt: 'TAXI B&S"

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 58.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4) Oprichters: 1. Mevrouw GAHIDE Suzanne Marie Flore Gilberte, geboren te Kortrijk, op vijftien maart negentienhonderd achtenvijftig, weduwe van de heer PINNO0 Robert Hector, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 58, intekenend op duizend achthonderd vierenvijftig (1.854) aandelen voor een bedrag van achttien duizend vijfhonderd veertig euro (E 18.540,00) volstort tot beloop van zesduizend honderd negentig euro (E 6,190,00); 2. De heer PINNO0 Bruno Antoon, geboren te Kortrijk, op twee oktober negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 58, intekenend op een (1) aandeel voor een bedrag van tien euro (E 10,00) volstort tot beloop van tien euro (¬ 10,00);

5) Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E) volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

6)

7) Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.:pft

i, ' '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenware zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen toekennen ten laste van de algemene kosten.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een taxibedrijf, zowel van personen ais van goederen, in de ruimste zin van het woord;

- de verhuur van personenwagens en andere vervoermiddelen in de ruimste zin van het woord met of zonder chauffeur;

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Zij kan voor derden borg staan. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

12) Jaarvergadering: ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand september om tien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem. ledere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn. De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening. Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Benoeming:

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde

duur: mevrouw GAHIL E Suzanne, voornoemd, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Zij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(eet.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 24 oktober 2012.

x ~

t_

,11

Voor-

behouden ar het Bglgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAXI B & S

Adresse
CYRIEL VERSCHAEVESTRAAT 58 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande