TAXI JOHN

Société en commandite simple


Dénomination : TAXI JOHN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.791.133

Publication

04/06/2014
ÿþ111111

Motl Word 11.1

1[11,e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0540.791.133

Benaming

(voluit) : TAXI JOHN

(verkort) :

d ' GD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 ME! 2014

Gent Afdrëli4esrugge

Do _grimer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Hogeweg 325, 8200 Sint-Andries

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overlijden zaakvoerder

Verslag van de zaakvoerder van 30 april 2014

Beslissing:

- De voorzitter deelt hierbij mee dat door het overlijden op datum van 31 maart 2014 een einde is gekomen aan het mandaat van beherend vennoot en zaakvoerder de heer Huseini Amir.

Gedaan te Sint-Andries op 30 april 2014

mevrouw Alfvoet Gerda

voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013
ÿþr Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

<1316492

Niri;RGELEGD ter GRIFFIE tier RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Br ucce)

op: .

7013 ne~~-, ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0540.791.133

TAXI JOHN

Gewone Commanditaire Vennootschap Hogeweg 235, 8200 Brugge (Sint-Andries)

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Verslag van de zaakvoerder van 17 oktober 2013

Volgende beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen:

De zaakvoerders beslissen met éénparigheld van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Sint-Andries, Hogeweg 235 naar Sint-Andries, Hogeweg 325, en dit vanaf 17 oktober 2013.

Gedaan te Sint-Andries, op 17 oktober 2013

mevrouw Aflvoet Gerda voorzitter

23/10/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE ae1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brume)

~ 1 4 OKT. 2013

Grime

grCee

II I IIIII 1111111

*13161083*

II

I

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Hogeweg 235, 8200 SINT ANDRIES

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte op 30 september 2013 opgemaakt te Brugge blijkt dat er een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "TAXI JOHN".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Andries, Hogeweg 235.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Hoofdelijk aansprakelijke vennoot is mevrouw ALFVOET Gerda-Clara-Robert, geboren te Loppem op elf augustus negentienhonderd éénenvijftig, ongehuwd, weduwe, wonende te Sint-Andries, Hogeweg nummer 325; zij is ondernemer, identiteitskaartnummer 184.0205003.58, rijksregisternummer 71.03.28 37506. Mevrouw ALFVOET Gerda wordt beherende vennoot genoemd.

Hoofdelijk aansprakelijke vennoot is de heer HUSEINI Amir, geboren te Gnjilane (Joegoslavië) op achtentwintig maart negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd, wonende te Oostende, Koninginnelaan nummer 34/ 0001; hij is taxichauffeur, identiteitskaartnummer B053057784, rijksregistemummer 71.03.28 375-06. De heer HUSEINI Amir wordt beherende vennoot genoemd. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18550). Het is volledig geplaatst en volledig volstort. Het genoemde bedrag is bij storting gedeponneerd op een bankrekening, onder nummer 001-7077877-57 bij BNP PARIBAS FORTIS NV,

geopend op naam van de gewone commanditaire vennootschap "TAXI JOHN" in oprichting.

De beherende vennoten, mevrouw ALFVOET Gerda en de heer HUSEINI Amir, hebben elk NEGENDUIZEND NEGENTACHTIG EURO EN VIJFTIG EUROCENT en twee stille vennoten hebben elk HONDERDVIJFENTACHTIG EURO EN VIJFTIG EUROCENT gestort.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig september tweeduizend en veertien.

Inzake het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst bevatten de statuten de volgende bepalingen: het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Indien het resultaat van het boekjaar positief is, hebben de stille vennoten recht op een bedrag gelijk aan een percentage berekend over het door hen ingebrachte kapitaal. Het percentage dat gebruikt moet worden, wordt jaarlijks berekend door de laatst bekende "EURIBOR rentevoet, op twaalf maanden", van het betreffende boekjaar te vermeerderen met twee percent (2%). Bijvoorbeeld, voor het boekjaar 2011-2012, zou het bedoelde percentage 0,684% + 2% = 2,684% bedragen. Indien het resultaat van het boekjaar negatief is, hebben de stille vennoten geen recht op enig bedrag. Indien het boekjaar langer of korter is dan een kalenderjaar, wordt het bedrag dat aan de stille vennoten toekomt proportioneel vermeerderd of verminderd. Het bedrag wordt evenwel steeds beperkt tot het resultaat van het boekjaar, zo dat resultaat kleiner zou zijn dan het berekende bedrag,

De stille vennoten kunnen, bij gewone meerderheid, beslissen om het aan hen toekomende bedrag, naar hun keus, geheel of gedeeltelijk uit te keren als dividend. Indien zij beslissen om dat restant niet, of slechts gedeeltelijk, uit te keren als dividend, dan wordt het overige deel ervan gereserveerd in de vennootschap op naam van iedere stille vennoot afzonderlijk. De stille vennoten kunnen te allen tijde, bij gewone meerderheid, beslissen om de reserves van de vennootschap die gereserveerd werden op naam van de stille vennoten uit te keren. Elke stille vennoot kan alleen uitkeringen van reserves ontvangen die eerder op zijn naam gereserveerd werden. Elke uitkering van reserves moet leiden tot de vermindering van de reserves gereserveerd op naam van iedere stille vennoot, met een percentage dat identiek is voor elke stille vennoot. Zo er na de toekenning van het bedrag dat overeenkomstig het voorgaande aan de stille vennoten toekomt, nog een positiéf restant overschiet van het resultaat van het boekjaar, dan komt dat uitsluitend toe aan de beherende vennoten. Deze kunnen, bij gewone meerderheid, beslissen om dat restant, naar hun

Ondernemingsnr Benaming

(vomit) : TAXI JOHN

0.540 791 133

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

keus, geheel of gedeeltelijk uit te keren als dividend. Indien zij beslissen om dat restant niet, of slechts gedeeltelijk, uit te keren als dividend, dan wordt het overige deel ervan gereserveerd in de vennootschap. De beherende vennoten mogen de dividenden vrij onder hen onderling verdelen, Indien zij geen overeenstemming bereiken over de onderlinge verdeling van de dividenden, gebeurt die onderlinge verdeling volgens de omzet die elke beherende vennoot behaalde. Hetgeen eventueel gereserveerd wordt, wordt eveneens gereserveerd op naam iedere beherende vennoot afzonderlijk. Indien zij geen overeenstemming bereiken over de onderlinge verdeling over hun namen van hetgeen gereserveerd wordt, gebeurt die onderlinge verdeling volgens de omzet die elke beherende vennoot behaalde, De beherende vennoten kunnen te allen tijde, bij gewone meerderheid, beslissen om de aan hen toekomende reserves van de vennootschap uit te keren, Elke beherende vennoot kan alleen uitkeringen van reserves ontvangen die eerder op zijn naam gereserveerd werden. Elke uitkering van reserves moet leiden tot de vermindering van de reserves gereserveerd op naam van iedere beherende vennoot, met een percentage dat identiek is voor elke beherende vennoot. Indien de bovenstaande bepalingen van dit artikel van de statuten strijdig bevonden zouden worden met artikel 32 van het Wetboek van vennootschappen, dan heeft dat tot gevolg dat de bovenstaande bepalingen van dit artikel van de statuten als niet-bestaande moeten beschouwd worden en dal de verdeling van de winst onder de vennoten zal geschieden overeenkomstig artikel 30 van het Wetboek van vennootschappen.

Inzake de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo bevatten de statuten de volgende bepalingen; na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk bezit eerst aangewend om aan alle vennoten het door hen ingebracht kapitaal terug te storten. Indien het saldo van het maatschappelijk bezit kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal, wordt dat saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding tot het bezit van aandelen. Indien er na de terugstorting van het maatschappelijk kapitaal nog een positief saldo overblijft, wordt dat tot aan het bedrag van de in eerdere boekjaren opgebouwde reserves verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de op naam van elke vennoot opgebouwde reserves, indien er daarna nog een positief saldo overblijft, wordt dat verdeeld naar analogie met de bepalingen van artikel veertien van de statuten, evenwel met dien verstande dat er geen reserves meer aangelegd of uitgekeerd kunnen worden.

Indien het bovenstaande strijdig bevonden zou worden met artikel 32 van het Wetboek van vennootschappen, dan heeft dat tot gevolg dat het bovenstaande als niet-bestaande moet beschouwd worden en dat de verdeling van het saldo van het maatschappelijk bezit onder de vennoten zal geschieden overeenkomstig artikel 30 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders. Alle beherende vennoten zijn automatisch zaakvoerders. De beherende vennoten, namelijk mevrouw ALFVOET Gerda en de heer HUSEINI Amir, voornoemd, zijn dus automatisch zaakvoerder. De aanstelling van niet-deelhebbende zaakvoerders gebeurt bij wijze van delegatie van bevoegdheden. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Mevrouw ALFVOET Gerda

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

e Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAXI JOHN

Adresse
HOGEWEG 235 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande