TEATERKAFEE DE SPIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEATERKAFEE DE SPIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.865.023

Publication

23/01/2012
ÿþ" ~

r V-

` j#,..~ ,\

" " 1.~~-~~___~

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vI behi aai Bel Staa

I

I H HO l'l1 11H" I IH

'12021313

nRantrT

DIR

q e

8ELGlSCti -~ .5prT

:~ c3~~:. NEERGELEGD

_c7;r,r -

/- 2012  9. 01, 2012

i.4-RECHi KOOPHANDEL

- "K~eRIJK

Ondernemingsnr 0459.865.023

Benaming

;voluit, . Teaterkafee De Spil

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mariastraat 26 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

In de buitengewone algemene vergadering van 31 oktober 2011 legt de vereffenaar, de Heer Joost

Lemey, de balans aan de algemene vergadering voor met de huidige stand van de onderneming.

Hij legt het voorstel tot verdeling voor aan de algemene vergadering .

Mevrouw Patricia De Reviere werd aangesteld als commissaris van de vennootschap.

Mevrouw Patricia De Reviere stelt vast dat de rekeningen en de stukken juist zijn. De

vergadering keurt hierop de rekeningen en de verdeling éénparig goed. De vergadering beslist om

de vereffening definitief te sluiten onder voorbehoud van goedkeuring door de rechtbank van

koophandel. De vergadering verleent éénparig kwijting aan de commissaris en de vereffenaar.

De boeken zullen gedurende een periode van 7 jaar verder bewaard blijven bij de Heer Joost Lemey

Mariastraat 26 8800 Roeselare. Het voorstel van verdeling van de activa werd door de rechtbank van

koophandel te Kortrijk goedgekeurd op 13 december 2011.

getekend Joost Lemey, vereffenaar.

Op de laatste olz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 27.07.2011 11343-0279-015
08/02/2011
ÿþV beh

aa Be Stai

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

Ondememingsnr : 0459.865.023

Benaming : TEATERKAFEE DE SPIL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mariastraat 26

8800 Roeselare

Onderwerp akte : BVBA: VERVROEGDE ONTBINDING MET HET OOG OP DE INVEREFFENINGSTELLING BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op veertien januari tweeduizend en elf, houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEATERKAFEE DE SPIL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Mariastraat 26, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

A. - BERAADSLAGING

1.  Bespreking van het voorstel tot ontbinding

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan is opgemaakt op 29 : december 2010. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing van data verslag te geven. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd welke niet meer dan drie maanden voor vandaag werd vastgesteld, in casu op 22 december 2010.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de bedrlifsrevisor, de Burgerlijke " Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Clintonpark, Ter Reigerie 7, bus 3, vertegenwoordigd door de heer " Berlin Pouseele, bedrijfsrevisor, over deze staat verslag opgemaakt op 29 december 2010. Hierin wordt inzonderheid vermeld of voormelde staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"7. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft hef bestuursorgaan van de vennootschap BVBA TEATERKAFEE DE SPIL met zetel te 8800 Roeselare, Mariastraat 26, een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 30.955,11 EUR. en een netto-actief (eigen vermogen) van 27.234,84 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinurïeit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 22 december 2010 de toestand van de., vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s), onder voorbehoud van de inbaarheid van de huurwaarborg (2.231, 04 EUR) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA TEATERKAFEE DE SPIL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 december 2010

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bertin POUSEELE"

De vennoten verklaren vóór huidige vergadering in het bezit gesteld te zijn van voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, alsmede van voormelde staat van actief en passief.

2.  Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris,

vóór de authentieke beslissing tot ontbinding van de vennootschap, het bestaan en de externe wettigheid van

IAii1iWMiii11rn

U

NEERGELEGD

25 01, 2011

R1=CK3 t~fiëç KOOPHANDEL KCIRTRI Ik

moa 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voar- bohouclen

" áa:T lett HelgisGh Staatsblad i

de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van

Vennootschappen gehouden is.

Vervolgens neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen.

B. - BESLUITEN

1.  Eerste besluit beslissing tot ontbinding en vereffening

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °TEATERKAFEE DE SPIL" vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. - Tweede besluit ontslag zaakvoerder - benoeming van de vereffenaar en de bemaling van zijn machten

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder met name voomoernde heer LEMEY ; ,loost.

De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van zijn beheer in het afgelopen boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar de heer LEMEY Joost; voornoemd, hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk verklarend deze opdracht te aanvaarden, alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184 zesde lid bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde heer LEMEY Joost niet zou bevestigen, beslist de vergadering met algemeenheid van stemmen om subsidiair aan te stellen tot vereffenaar: mevrouw DE REVIERE Patricia, voornoemd.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd uitgeoefend wordt.

c. De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen. Meer bepaald zal de vereffenaar alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten " te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover . derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vóór haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, véér de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel

f. De vereffenaar draagt zorg voor een cfel4jke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen in artikel 24 van de statuten werd uiteengezet. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

" _ ' - mod 2.1

"

Voor, i

I. i:ehoucien }

" " Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het aan het

Belgisch 1 Wetboek van Vennootschappen verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan stamblad i overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De sluiting van de vereffeningwordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek

\v% van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

g. De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap

te zorgen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met staat van activa en passiva per 22/12/2010 in bijlage;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- bevestiging benoeming vereffenaar.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.08.2010, NGL 30.08.2010 10517-0358-014
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.08.2009, NGL 28.08.2009 09704-0347-015
27/04/2009 : KO140343
05/09/2008 : KO140343
05/09/2007 : KO140343
01/09/2006 : KO140343
12/07/2005 : KO140343
08/11/2004 : KO140343
06/08/2003 : KO140343
18/09/2002 : KO140343
31/01/1997 : KO140343

Coordonnées
TEATERKAFEE DE SPIL

Adresse
MARIASTRAAT 26 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande