TECHNOLOGY AND CONSULTANCY SERVICES, AFGEKORT : TACS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHNOLOGY AND CONSULTANCY SERVICES, AFGEKORT : TACS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.696.109

Publication

31/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111llIIMpill1.11,111

" " " "

:r

-rD-1.1GCrz

Griffiel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0465.696.109

Benaming (voluit) : "TECHNOLOGY AND CONSULTANCY SERVICES"

(verkort) : TACS

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Sint-Elooisstraat 119

8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

Onderwerp akte :Statutenwijziging kapitaalverhoging - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Pieter Van Hoestenberghe, te Jabbeke, lid van de

maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere » op 5 december 2013,

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

;. De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd negenentwintigduizend tweehonderd

r'

tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 129.272,92) om het kapitaal te brengen van negentienduizend achthonderd éénendertig euro achtenveertig eurocent (E 19.831148) op honderd negenenveertigduizend honderd en vier euro veertig eurocent (E 149.104,40), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de i; aandeelhouders pro rata hun aandetenbezit, door inbreng van een totaal bedrag van honderd' negenentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (E 129.272,92).

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van het volledige bedrag van honderd negenentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 129.272,92), zonder uitgiftepremie, en zal volledig volstort worden bij de inschrijving.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouders, voornoemd, in verhouding tot hun aandelenbezit, zoals zij verklaren, zodanig dat de inschrijving als volgt geschiedt:

-door de heer Vyvey Dries, te Oostkamp, Sint-Elocisstraat 119, voor een bedrag van 103.418,34;

-door mevrouw Van Thuyne Nele, te Oostkamp, Sint-EboIsstraat 119, voor een bedrag van 25.854,58,

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar; zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap,

Bewijs van deponering

l; De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een0 globaal bedrag van honderd negenentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (E 129.272,92), gelijk aan het verkregen bedrag ingevolge de toekenning van een tussentijds dividend, werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij" Belfius (3E47088263258880)

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderd negenentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (Ei 129.272,92) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voomoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van hcnderd negenentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 129.272,92),

Een attest van de bank de dato 4 december 2013 werd aan mij, ondergetekende notaris, overhandigd, en. zal in mijn dossier bewaard blijven.

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De fractiewaarde van de aandelen wordt bijgevolg vastgesteld op honderd zesentachtig euro achtendertig eurocent (¬ 188,38) per aandeel.

------- - - ----------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (¬ 895,60) om het kapitaal te brengen van honderd negenenveertigduizend honderd en vier euro veertig eurocent (E 149,104,40) op honderd vijftigduizend euro nul eurocent (¬ 150.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, door inbreng van een totaal bedrag van achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (¬ 895,60),

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van het volledige bedrag van achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (¬ 895,60), zonder uitgiftepremie, en zal volledig volstort worden bij de inschrijving.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouders, voornoemd, in verhouding tot hun aandelenbezit, zoals zij verklaren, zodanig dat de inschrijving als volgt geschiedt:

-door de heer Vyvey Dries, voornoemd, voor een bedrag van zevenhonderd zestien euro achtenveertig eurocent (E 716,48);

-door mevrouw Van Thuyne Nele, voornoemd, voor een bedrag van honderd negenenzeventig euro twaalf eurocent (E 179,12).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (E 895,60), gelijk aan het verkregen bedrag ingevolge de toekenning van een tussentijds dividend, werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een

bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Belfius.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (E 895,60) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van van achthonderd vijfennegentig euro zestig eurocent (¬ 895,60).

Een attest van de bank de dato 4 december 2013 werd aan mij, ondergetekende notaris, overhandigd, en zal in mijn dossier bewaard blijven.

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fraotiewaarde van de bestaande aandelen.

De fractiewaarde van de aandelen wordt bijgevolg vastgesteld op honderd zevenentachtig euro vijftig eurocent (¬ 187,50) per aandeel.

DEFIDE BESLUIT ; VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd vijftigduizend euro nul eurocent (E 150.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen.

VIERDE BESLUIT: AANPASSING ARTIKEL VIJF STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk als volgt:

"Het kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend euro nul eurocent (150.000,00 EUR) vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en een fractiewaarde van één achthonderdste (1/800ste) ieder. Het geplaatste kapitaal is volledig volstort."

VIJFDE BESLUIT: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN VOLMACHTEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna gencemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijKheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulleren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name "Fiduciaire Van Coppenolle & Associaties, met zetel te 8020 Ruddervcorde, Kortrijksestraat 467.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris



Op de laatste biz. van Luik B vermelden *. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/08/2013
ÿþ MaGiNaN 11.1

TLM-t 1: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



rrs;

IVi..l=i

RZ:CHTB: ,A.

BRUGCM`

Griffldu~~ lQtf

r.k,

Ondernemingsnr : 0465.696.9 09

Benaming

(voluit) : Technnology and Consultancy Services

(verkort) : TaCS

Rechtsstorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Elooisstraat 119 - 8020 Ruddervoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 juli 2013 blijkt dat volgende beslissing: werd genomen: met ingang van 26 juli 2013 werd beslist om mevrouw Nele Van Thuyne, wonende te 8020, Ruddervoorde, Sint-Elooisstraat 119 te benoemen als niet statutair zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders van de vennootschap vanaf 26 juli 2013 ais volgt:

a. De heer Dries VYVEY;

b. Mevrouw Nele Van Thuyne.

Dries VYVEY

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0401-013
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.07.2011 11367-0131-011
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.08.2010 10393-0283-012
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 16.07.2009 09434-0271-011
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 15.05.2008 08142-0261-011
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 04.07.2007 07352-0298-010
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06603-0081-012
23/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 20.05.2005 05158-5126-012
14/12/2004 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.10.2004, NGL 03.12.2004 04833-3332-012
11/10/2004 : BG090350
29/07/2015
ÿþ*15109476*

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y n

EERGEI FCp

MON TEU ` :'Mgechtbank Koophandel

21 -0 - 2015 13 JUL 2015

SELGfS HTAATeeiedell

De gn~ ierigge

mor, 11.1

Ondernemingsnr: 0465.696.109

Benaming (voluit) : Technoiogy and Consultancy Services

(verkort) : TaCS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Sint-Elooisstraat 119

8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

Onderwerp akte :Statutenwijziging : doelswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 26.6.2015 voor geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe,

te Jabeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere" ,

Dat de buitengewone algemene vergadering o.a. volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN HET DOEL

De vergadering neemt kennis van het (overeenkomstig artikel 287 Wetboek van Vennootschappen) vereiste; verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelswijziging en: van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte ;: verantwoording.

De vergadering beslist het doel te wijzigen en de tekst van artikel 3 van de huidige statuten te vervangen door hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.het waarnemen van functies als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen

2.het verstrekken van alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties alsook alle mcgelijke activiteiten uitoefenen die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand; en dit onder welke vorm ook, inclusief bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, fiscaal,: juridische en administratief vlak, ondermeer door het verlenen van adviezen, het waarnemen van: bestuursopdrachten en de activiteit van controle en auditing, voor zoveel als wettelijk is toegelaten;

3.het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van; bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4.het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk: doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

5.zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming,: financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten; vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doe! identiek,; gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

6.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het:: stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin;s ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het;; verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. 7.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van;: aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende;, ; waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van:: handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

8.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van;, bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met;: de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

«3

Voor-

behouden

aan heft

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

9.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

10.de vennootschap kan een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen, beheren en verhandelen en daarnaast alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar.

11.de vennootschap kan een roerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

12.de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten waarnemen als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, ccmmissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen;

13.de import en export, groothandel en kleinhandel in toestellen, onderdelen en aile benodigdheden inzake verlichting, beveiliging, dcmotica, telefonie, telecommunicatie, informatica, netwerken automatisatie, elektronische en elektrische componenten, consumptiegoederen, huishoudapparatuur, meetinstrumenten en gereedschappen;

14.installatie, onderhoud en herstelling van vermelde goederen;

15.het ontwikkelingen en begeleiden van software en processing-systemen voor vermelde goederen;

16.het verrichten van studie en onderzoekswerk, het geven van voordrachten en opleidingen, het organiseren van seminaries met het doel van opleiding of vorming te geven inzake voornoemde goederen en installaties;

17.het verlenen van persoonlijke of zakelijk waarborgen.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen behoudens afwijkende bepaling worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden, door middel van naamlening van of aan een derde of via lastgeving, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

TWEEDE BESI_U1T--AANPASSEN STATUTEN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist om alle verwijzingen in de statuten naar "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en de "vennootschappenwet" te schrappen en te vervangen door de overeenstemmende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tégelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoordineerde tekst van de statuten

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2004 : BG090350
23/07/2003 : BG090350
19/09/2002 : BG090350
13/07/2000 : BG090350
27/03/1999 : BGA015867
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 31.08.2016 16574-0446-010

Coordonnées
TECHNOLOGY AND CONSULTANCY SERVICES, AFGEKOR…

Adresse
SINT ELOOISSTRAAT 119 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande