TECHNOMED

Divers


Dénomination : TECHNOMED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 425.090.325

Publication

23/07/2014
ÿþ ,-~" }--~1{~ /~,---~.; Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

1

bel

a~

Be

Sta

u







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.090.325 Benaming

(voluit) : TECHNOMED (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheil

Zetel : Zonnebeekseweg 96, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Nicolas Raemdonck, met standplaats te Lo-Reninge (Reninge), vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONCK & RAEMDONCK", op 19 juni 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Veume op 24 juni 2014, vijf bladen, geen verzendingen, boek 446 blad 39 vak 10, ontvangen registratierechten vijftig euro (50,00 ¬ ), de ontvanger Rudy Ryckx, adviseur (getekend)

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend Belgische frank (2.550.000r BEF) uit te drukken in drieënzestigduizend tweehonderdentwaalf euro vierentachtig cent (63.212,84 ¬ ).

TWEEDE BESLUIT  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door tweehonderd vijfenvijftig (255) aandelen die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg zal artikel vijf van de statuten thans als volgt luiden: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënzestigduizend tweehonderdentwaalf euro vierentachtig cent (63.212,84 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfenvijftig (255) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen tot 31 mei 2015. Vanaf het daaropvolgende boekjaar zullen de boekjaren ingaan op 1 juni en zullen zij eindigen op 31 mei.

In uitvoering van deze beslissingen wordt huidig artikel 19 van de statuten geschrapt en vervangen door het volgende nieuwe artikel 19:

"Het boekjaar begint op één juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgend jaar."

VIERDE BESLUIT-- WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste zaterdag van de maand oktober om elf uur er, bijgevolg het eerste lid van artikel 14 van de statuten in die zin aan te passen, zodanig dat dit voortaan zal luiden ais volgt:

"Er wordt jaarlijks een gewone algemene vergadering gehouden de laatste zaterdag van de maand oktober om elf uur:

ViJFDE BESLUIT VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de', vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan} toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 april 2014.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven, evenals van het verslag van BV ovv BVBA "BMV-Vandooren", vertegenwoordigd door mevrouw Katleen Vandooren, extern, accountant, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van BV ow BVBA "BMV-Vandooren", vertegenwoordigd door mevrouw Katleen Vandooren, extern accountant, besluit in volgende bewoordingen:

"7. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA TECHNOMED met zetel te 8900 leper, Zonnebeekseweg 96, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

1 1 JULI 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

238.184,14 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 230.454,20 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit,

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA TECHNOMED en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te leper, op 17 juni 2014

BV BVBA BMV-Vandooren,

hierbij vertegenwoordigd door Katleen Vandooren,

Accountant"

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen en geldig een afschrift ontvangen te hebben.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ZESDE BESLUIT  VERVROEGDE ONTBINDING

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering met unanimiteit van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAARS

De vergadering stelt aan als vereffenaar: de heer Guy Touquet, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod of soortgelijk verbod.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling leper, voormelde benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT BEVOEGDHEDEN EN EMOLUMENTEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

NEGENDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van rechtswege van de heer Guy Touquet in zijn hoedanigheid van (statutair) zaakvoerder. Bijgevolg wordt het tweede lid van artikel 7 van de statuten geschrapt.

De vergadering besluit om de heer Guy Touquet kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder tot op heden.

TIENDE BESLUIT AANPASSING AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit om de statuten in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen door schrapping van artikel 36 en vervanging door de volgende nieuwe tekst:

"De verwijzing in de statuten naar een bepaling van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen of overige vroegere wetgeving moet gelezen worden als een verwijzing naar de overeenkomstige bepaling in het wetboek van vennootschappen of huidig toepasselijke wetgeving.

Aile voorschriften van het wetboek van vennootschappen waarvan niet geldig wordt afgeweken door huidige statuten worden geacht begrepen te zijn in deze statuten,"

ELFDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering en de vereffenaar stellen BV CVBA TeamAccount, met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 64 aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Voor-

behoLden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, verslag extern accountant, verslag zaakvoerder, gecoordineerde

statuten, beslissing rechtbank koophandel bevestiging benoeming vereffening de dato 30 juni 2014

N. RAEMDONCK

Geassocieerd notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

14/01/2014 : IE029264
16/01/2013 : IE029264
26/01/2012 : IE029264
31/01/2011 : IE029264
08/01/2010 : IE029264
27/01/2009 : IE029264
31/01/2008 : IE029264
02/02/2007 : IE029264
30/12/2005 : IE029264
10/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

nue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

û 9 MU 2015

riffie

Ondernemingsnr: 0425.090.325 Benaming

(voluit) : TECHNOMED IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnebeekseweg 96 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECHNOMED" IN VEREFFENING de dato eenendertig mei 2015 dat:

- de vergadering kennis genomen heeft van de vereffeningsrekeningen, van de stavingstukken en van het verslag van de vereffenaar alsmede van het verzoekschrift de dato 4 mei 2015 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent (afdeling leper) op 21 mei 2015, strekkende tot het goedkeuren van het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers met het oog op de afsluiting van de vereffening en van alle begeleidende en in bijlage ingevoegde brieven en stukken, onder meer van het verdelingsplan;

- de vergadering de eindafrekening die afgesloten is op eenendertig mei 2015 goedgekeurd heeft, alsook de er in opgenomen bestemming van het vereffeningssaldo: de door de vereffenaar in zijn verslag voorgestelde eindverdeling onder de aandeelhouders van het vereffeningssaldo werd bijgevolg ook goedgekeurd, evenwel onder de ontbindende voorwaarde van het niet afgeleverd worden van een "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers af te leveren door de rechtbank van koophandel Gent (afdeling leper) overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen;

- de vergadering volledige en onbeperkte, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, kwijting verleend heeft aan de vereffenaar, de heer Guy Touquet, voor de door hem vervulde opdracht, onder de voormelde ontbindende voorwaarde;

- de vergadering verklaard heeft dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECHNOMED" IN VEREFFENING definitief afgesloten is, onder de voormelde ontbindende voorwaarde;

- de vergadering vastgesteld heeft dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECHNOMEI]" IN VEREFFENING definitief heeft opgehouden te bestaan met ingang van eenendertig mei 2015, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar en onder de voormelde ontbindende voorwaarde;

- de vergadering besloten heeft dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: te 8900 leper, in de Zonnebeekseweg 96;

- de vergadering vastgesteld heeft dat de tot op heden in functie gebleven vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften die na de sluiting van de vereffening toekomen, Kan en moet verrichten, stellen en indienen;

aan de heer Guy Touquet de opdracht gegeven heeft om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de rechtbank van koophandel en voor de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonen register;

- aan de heer Guy Touquet volmacht verleend heeft om vast te (laten) stellen dat het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd wordt door de rechtbank van koophandel Gent (afdeling leper) overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat de voormelde ontbindende voorwaarde zich bijgevolg niet realiseert en zich ook niet meer kan realiseren.

- aan de heer Guy Touquet volmacht verleend werd op de bankrekeningen van de vennootschap teneinde onmiddellijk na de sluiting van de vereffening:- het eventueel nog niet aan de aandeelhouders uitgekeerde vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders; - de geprovisioneerde schulden verbonden aan de

Voor- 11111111flpjl§!111111

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffening en de sluiting ervan te betalen; - de eventueel op 31 mei 2015 nog niet gekende schulden te betalen; en de eventueel op op 31 mei 2015 nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

- de gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en waarvan de afgifte hen niet kon of niet zal kunnen worden gedaan, in bewaring zullen gegeven worden bij de Deposito- en Consignatiekas; en dat

- als bijzonder gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, werden aangesteld de heer Guy Touquet en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA "TEAMACCOUNT", te 8900 leper, Ter Waarde 64, RPR Gent (afdeling leper), ondernemingsnummer 0500.498.125, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen! het Rechtspersonen register, en teneinde de nodige formaliteiten onder meer met betrekking tot fiscale aangiften te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en van de Inkomstenbelastingen;

De vereffenaar, de heer Guy Touquet, stelt vast dat het akkoordvonnis inderdaad op 01 juni 2015 verleend werd en dat de sluiting van de vereffening en alle bovenstaande beslissingen hierdoor onvoorwaardelijk en definitief zijn geworden.

Getekend: de heer Guy Touquet, vereffenaar, lasthebber

tegelijkertijd neergelegd: afschrift akkoordvonnis van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling leper) del 01 juni 2015 met het verdelingsplan van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2005 : IE029264
26/01/2004 : IE029264
05/05/2003 : IE029264
08/02/2000 : IE029264
01/01/1997 : IE29264
24/02/1996 : IE29264
24/11/1995 : IE29264
14/03/1995 : IE29264
01/01/1993 : IE29264
01/01/1992 : IE29264
01/01/1989 : IE29264
01/01/1988 : IE29264
01/01/1986 : IE29264

Coordonnées
TECHNOMED

Adresse
Zetel : Zonnebeekseweg 96 8900 leper

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande