TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : TELECOM-IT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : TELECOM-IT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.347.496

Publication

06/12/2013
ÿþ mad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ilbERuEEhuti ter aei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeging Brutste)

1p: 2 6 NOV. 20131 .:ivre el&

Griffie

Voor- 1

behouden 111111

aan het 111111111.11).1e32so"

Belgisch

Staatsblad



Onciernemingsnr : 0832.347.496

Benaming (voluit) :TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES

(verkort) : TELECOM-1T

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wingene Steenweg 49

8730 Beernem

Onderwerp akte :aanvulling bij akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp de dato 29 oktober 2013 houdende kapitaalswijziging

Als aanvulling aan de akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op 29 oktober 2013 kan gemeld:

worden dat het vierde besluit dient vervangen te worden door de volgende tekst :

VIERDE BESLUIT:

A. Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vierenveertig duizend euro. (¬ 144.000,00) om het te brengen van van één miljoen tweehonderd tweeënnegentig duizend zevenhonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (E 1.292.723,34) op één miljoen driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd eenenveertig euro drieënzeventig cent (¬ 1.436.723,34), door inbreng in geld van gezegd bedrag, in te brengen door de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, die in de winsten zullen delen pro rata temoris vanaf de inschrijving en die volledig volstort aan de inbrengers werden toegekend, hetzij aan elkeen der inbrengers voor de onverdeelde helft.

B. Verzaking aan het voorkeurrrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, te weten, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, ieder afzonderlijk en individueel, met kennis van zaken, uitdrukkelijk verzaakt aan; de uitoefening van hun voorkeurrecht dat zij bezitten krachtens de statuten en/of het Wetboek van: Vennootschappen, naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in geld waartoe hierboven besloten werd.

" C. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vervolgens hebben voornoemde aandeelhouders, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" en in te schrijven op de tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe, bij voorgaand besluit gecreëerde aandelen, welke zij aile volledig afbetalen door inbreng in geld, als volgt:

De Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, schrijven in op tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen, hetzij elk voor de onverdeelde helft, welke zij aile volledig afbetalen door inbreng in geld, hetzij door een storting van elkeen van tweeënzeventig duizend euro (E 72.000,00);

Hetzij samen in geld onderschreven : tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen zonder vermelding van waarde, zijnde alle aandelen die de kapitaalverhoging van honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00). De Heer GELAUDE Filip verklaart dat de door hem verrichte inbreng niet valt onder de handelingen bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, zijnde die handelingen waarvoor de toestemming van de beide, onder een gemeenschapsstelsel gehuwde, echtgenoten is vereist,

Vergoeding

Ais vergoeding voor gemelde inbrengen en stortingen worden de tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe aandelen, waarop in geld werd ingeschreven, toegekend aan genoemde inschrijvers, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, die aanvaarden, hetzij aan elkeen voor de, onverdeelde helft,

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de inschrijver : nihil. Bankattest

~--

4;1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

vivo> behouden aan het Belgisch Staatsblad

mord' 71.9

Het totaal van de stortingen in geld, hetzij honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES", bij CRELAN.

Deze rekening draagt het nummer BE20-1030-3183-4256.

Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 28 oktober 2013 dewelke aan ondergetekende notaris overhandigd wordt met verzoek dit in Haar dossier te bewaren.

D, Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en Overdrachten als naar rechte, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op één miljoen driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd eenenveertig euro drieënzeventig cent (¬ 1.436.723,34), vertegenwoordigd door zevenduizend driehonderd zevenenvijftig (7.357) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De vergadering erKent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013
ÿþmod 11.1

ln de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCERGELEGD ter GRif-Fiboc,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Bruçae)

0 5 NOV. 20,1

Griffie

pndernemingsnr : 0832.347.496

Benaming (voluit) : TELECOM 1NTEGRATED TECHNOLOGIES

(verkort) : TELECOM-IT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wingene Steenweg 49

8730 Beernem

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV TELECOM 1NTEGRATED TECHNOLOGIES , waarvan de zetel gevestigd is te 8730 Beernem , Wingense Steenweg 49, waarop alle vennoten aanwezig enfof vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 29 oktober 2013, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen EERSTE BESLUIT :

A.. Verhoging van het kapitaal: op basis van het verslag opgesteld door G. DEGRANDE & C° Bedrijfsrevisoren en het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftig duizend negenhonderd en zes euro tweeëntwintig eurocent (¬ 50.906,22) om het te brengen van honderd zeventien duizend negenhonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (¬ 117,923,34) op honderd aohtenzestig duizend achthonderd negenentwintig euro zesenvijftig cent (¬ 168.829,56), te verhogen met een uitgiftepremie voor een totaal bedrag van één miljoen honderd drieëntwintig duizend achthonderd drieënegentig euro achtenzeventig cent (¬ 1.123.893,78) door inbreng in natura van achtennegentig (98) aandelen van de BVBA TELECOMCENTER MOBILE, met zetel te 8730 Beemem, Wingenesteenweg 51, met ondernemingsnummer 0892.738.510, in te brengen door de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweeduizend honderd zesendertig (2.136) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, die in de winsten zullen delen pro rata temoris vanaf de inschrijving en die volledig volstort aan de inbrengers werden toegekend, hetzij aan elkeen der inbrengers voor de onverdeelde helft,

E3. De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij ëén miljoen honderd drieëntwintig duizend achthonderd drieënegentig euro achtenzeventig cent (¬ 1 123.893,78) te boeken op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", welke rekening, net als het kapitaal, een waarborg zal uitmaken ten aanzien van derden.

C. Verwezenlijking van de inbreng : Vervolgens hebben voornoemde aandeelhouders, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, hierna samen ook "de inbrenger(s)" genoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten als de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, waarna zij verklaren in te brengen in deze vennootschap: De Heer GELAUDE Filip: Negenenveertig (49) volledig volgestorte aandelen van de voormelde BVBA TELECOMCENTER MOBILE; De Heer DANSCHOTTER Stefan ; Negenenveertig (49) volledig volgestorte aandelen van de voormelde BVBA TELECOMCENTER MOBILE. De Heer GELAUDE Filip verklaart dat de door hem verrichte inbreng niet valt onder de handelingen bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, zijnde die handelingen waarvoor de toestemming van de beide, onder een gemeenschapsstelsel gehuwde, echtgenoten is vereist. Verklaringen. De inbrengers verklaren:

- dat de door hen ingebrachte aandelen volgestort zijn tot beloop van het geheel;

- dat zij de volle en rechtmatige eigenaar zijn van de ingebrachte aandelen en verklaren dat de door hen ingebrachte aandelen vrij en zuiver zijn van elke last, elk voorrecht, pand of beslag;

- vrij te zijn voormelde aandelen over te dragen en verklaren dat geen enkele wettelijk of statutaire beperking of overeenkomst deze inbreng belet.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura.

1, De vennootschap bekomt vanaf heden de eigendom van de aandelen en zal er ook vanaf heden alle hoegenaamde lasten, taksen en belastingen van dragen,

De vennootschap zal het genot van de aandelen hebben door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen slaande op het lopende boekjaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III igiu72600*

o

1 1

uiuii Ai

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

' mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



2. De inbrengers verklaren dat sinds de afsluiting van het boekjaar geen dividenden betaalbaar zijn gesteld, geen winstuitkering gedaan werd of toegezegd, geen terugbetaling op aandelen verricht werd en geen vermogensbestanddelen aan de inbrengers werd overgedragen en dat geen belangrijke actiefbestanddelen werden gerealiseerd.

3. De inbrengers verklaren dat zij de vennootschap alle documenten en akten hebben voorgelegd en alle inlichtingen en gegevens hebben verstrekt en gene te hebben weggelaten of verzwegen, die de inbrengers aan de vennootschap behoren te geven opdat deze laatste zicfi een juist oordeel over de vergoeding van de inbrengen kon vormen.

4. De inbrengers waarborgen dat sedert de laatste jaarrekening de financiële situatie van de verschillende vennootschappen niet gekenmerkt is door een negatieve evolutie, en dat alleen normale exploitatielasten ten faste van de vennootschappen zijn gevallen.

Vergoeding - aanvaarding

1. De aandelen ingebracht door de Heer GELAUDE Filip, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde inzake de BVBA TELECOMCENTER MOBILE, voormeld, van vijfentwintig duizend vierhonderd drieënvijftig euro elf eurocent (¬ 25.453,11);

Als vergoeding voor deze inbrengen warden er aan de heer GELAUDE Filip, voornoemd, die aanvaardt, toegekend, de onverdeelde helft van de tweeduizend honderd zesendertig (2.136) nieuwe en volgestorte aandelen van de NV INTEGRATED TECHNOLOGIES;

2. De aandelen ingebracht door de Heer DANSCHOTTER Stefan, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde inzake de BVBA TELECOMCENTER MOBILE, voormeld, van vijfentwintig duizend vierhonderd drieënvijftig euro elf eurocent (¬ 25.453,11).

Als vergoeding voor deze inbrengen worden er aan de Heer DANSCHOTTER Stefan, voornoemd, die aanvaardt, toegekend, de onverdeelde helft van de tweeduizend honderd zesendertig (2.136) nieuwe en volgestorte aandelen van de NV INTEGRATED TECHNOLOGIES.

D. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluitvorming en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achtenzestig duizend aohthonderd negenentwintig euro zesenvijftig eurocent (E 168.829,56) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenduizend en vierentachtig (7.084) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT :

A. Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen honderd drieëntwintig duizend achthonderd drieënegentig euro achtenzeventig eurocent (E 1.123.893,78), om het te brengen van honderd achtenzestig duizend achthonderd negenentwintig euro zesenvijftig eurocent (¬ 168.829,56) op één miljoen tweehonderd tweeënnegentig duizend zevenhonderd drieëntwintig euro vierendertig eurocent (E 1.292.723,34), door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" , ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

B. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluitvorming, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen tweehonderd tweeënnegentig duizend zevenhonderd drieëntwintig euro vierendertig eurocent (E 1.292,723,34) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenduizend en vierentachtig (7.084) aandelen identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT :

De vergadering besluit over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto-dividend van honderdzestig duizend eura (E 160.000,00).

Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. VIERDE BESLUIT:

A. Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de venncotschap te verhogen met honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00) am het te brengen van van één miljoen tweehonderd tweeënnegentig duizend zevenhonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (E 1.292.723,34) op één miljoen driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd eenenveertig euro drieënzeventig cent (¬ 1.342.541,73), door inbreng in geld van gezegd bedrag, in te brengen door de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, die in de winsten zuilen delen pro rata temoris vanaf de inschrijving en die volledig volstort aan de inbrengers werden toegekend, hetzij aan elkeen der inbrengers voor de onverdeelde helft.

B. Verzaking aan het voorkeurrrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, te weten, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, ieder afzonderlijk en individueel, met kennis van zaken, uitdrukkelijk verzaakt aan de uitoefening van hun voorkeurrecht dat zij bezitten krachtens de statuten en/of het Wetboek van









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'NP

mod 14.1

Vennootschappen, naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in geld waartoe hierboven besloten werd.

C. inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vervolgens hebben voornoemde aandeelhouders, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" en in te schrijven op de tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe, bij voorgaand besluit gecreëerde aandelen, welke zij alle volledig afbetalen door inbreng in geld, als volgt:

De Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, schrijven in op tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen, hetzij elk voor de onverdeelde helft, welke zij alle volledig afbetalen door inbreng in geld, hetzij door een storting van elkeen van tweeënzeventig duizend euro (¬ 72.000,00);

Hetzij samen in geld onderschreven : tweehonderd drieënzeventig (273) aandelen zonder vermelding van waarde, zijnde alle aandelen die de kapitaalverhoging van honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00). De Heer GELAUDE Filip verklaart dat de door hem verrichte inbreng niet valt onder de handelingen bedoeld in artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek, zijnde die handelingen waarvoor de toestemming van de beide, onder een gemeenschapsstelsel gehuwde, echtgenoten is vereist.

Vergoeding

Als vergoeding voor gemelde inbrengen en stortingen worden de tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe aandelen, waarop in geld werd ingeschreven, toegekend aan genoemde inschrijvers, de Heer GELAUDE Filip en de Heer DANSCHOTTER Stefan, beiden voornoemd, die aanvaarden, hetzij aan elkeen voor de onverdeelde helft.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de inschrijver nihil. Bankattest

Het totaal van de stortingen in geld, hetzij honderd vierenveertig duizend euro (¬ 144.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES", bij CRELAN.

Deze rekening draagt het nummer BE20-1030-3183-4256.

Dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 28 oktober 2013 dewelke aan ondergetekende notaris overhandigd wordt met verzoek dit in Haar dossier te bewaren.

D. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als naar rechte, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op één miljoen driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd eenenveertig euro drieënzeventig cent (¬ 1.342.541,73), vertegenwoordigd door zevenduizend driehonderd zevenenvijftig (7.357) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen niet de nieuwe toestand van het kapitaal, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : « Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, bedraagt één miljoen vierhonderd zesendertig duizend zevenhonderd drieëntwintig euro vierendertig cent (¬ 1.436.723,34).

Het is verdeeld in zevenduizend driehonderd zevenenvijftig (7.357) aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénizevenduizend driehonderd zevenenvijftigste (117,357e) van het maatschappelijk kapitaal. «

ZESDE BESLUIT:

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiscaal Bureel Vandevyver en Delie Bvba, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106 [RPR Oostende 0431046719], evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatstselling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal de dato 29 oktober 2013, en een

gecoördineerde tekst der statuter>s verslag bestuursorgaan en bedrijfs-

revisor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 19.07.2013 13333-0219-017
06/02/2012
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : 8730 Beernem, Wingene Steenweg 49.

Onderwerp akte : VERLENGING EERSTE BOEKJAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES", waarvan de zetel gevestigd is te 8730 Beernem, Wingene Steenweg 49, waarop alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 28 december 2011, met registratierelaas "Geboekt te Brugge Registratie op 03` januari 2012, twee bladen twee verzendingen, boek 224 blad 75 vak 20, ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), de ea Inspecteur (getekend) LAGA E.G.", dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. Na de uiteenzetting van de voorzitter dat de algemene vergadering na de oprichting in het procesverbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door ondergetekende notaris op 20 december 2010 per materiële vergissing het einde van het eerste boekjaar heeft vastgesteld op 31 december 2011, besluit de vergadering het eerste boekjaar te wijzigen om het te verlengen tot en te laten afsluiten op 31 december 2012.

2. De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten.

Bijzondere volmacht.

Door de Raad van Bestuur wordt bijzondere volmacht verleend aan FISCAAL BUREEL VANDEVYVER EN DELIE BVBA, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106 [RPR Oostende 0431046719], evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te' ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met. de hierboven genomen besluiten te benaarstigen en te verzekeren bij om het even welke diensten en overheden (zoals de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten, diensten van de BTW, sociale verzekeringskas), en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

eyelgk hierrrfee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 28 december 2011

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij ven de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I lIl IIll I lIIl IlUl

*12031981*

MtNITEUR 8E

6 -01- 2' BELG CH STAAT

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

10 lAtiM mee%

LGE

12

S8LAr,

Ondernemirtgsrir : 0832.347.496

Benaming

(voluit} : TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

27/06/2011
ÿþ Moa 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende h

notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

beh

aal

Bel Staa

*11095188

1

Ondernemingsnr : 0832.347.496

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8730 Beernem, Wingene Steenweg 49.

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING  KAPITAAL  WIJZIGING NAAM & STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de NV "TELECOM; INTEGRATING TECHNOLOGIES", waarvan de zetel gevestigd is te 8730 Beemem, Wingene Steenweg 49,: waarop alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 30 mei 2011, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt te Brugge; Registratie 4, bevoegd voor registratie op 06 JUNI 2011, zes bladen, twee verzendingen, BOEK 220, BLAD 86,i VAK 13, ONTVANGEN: vijfentwintig euro (25,00 Euro), de eerstaanwezend inspecteur (get.) LAGA E.G", date met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten werden genomen :

01.  NA LEZING EN ONDERZOEK van het VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING de dato 01 april: 2011, opgesteld door de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, op 05 april: 2011 neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, en in de vorm van een mededeling: bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 april 2011, onder nummer 2011-0420/0060735, en nadat alle aandeelhouders en  in voorkomend geval- alle houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van de overdragende vennootschap met kennis van zaken uitdrukkelijk ermee ingestemd hebben om de in de artikelen 730 en 731 W.Venn. bedoelde verslagen NIET op te maken [het betreft de partiële splitsing, waarbij een gedeelte van het vermogen van de NV "TELECOM INTEGRATED; TECHNOLOGIES" (afgekort : "TELECOM-IT") [RPR Brugge 0463.368.208], partieel te splitsen vennootschap (inbrengende/overdragende vennootschap), zowel de rechten als de verplichtingen, zonder ontbinding noch; vereffening van de vennootschap, overgedragen wordt aan de NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES", verkrijgende/overnemende vennootschap],

BESLUIT tot de PARTIËLE SPLITSING van de overdragende vennootschap, voornoemde vennootschap: NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" (afgekort : "TELECOM-IT") [zonder dat deze ophoudt te bestaan, ontbonden of vereffend wordt], overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677' en volgende W.Venn., door inbreng in de vennootschap NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES". van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van de inbrengende/overdragende vennootschap, die, opgenomen zijn in de jaarrekening per 31 december 2010.

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2010 afgesloten jaarrekening ; de activa en de passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde jaarrekening.

b) alle handelingen, rechten en plichten, en verbintenissen, aangegaan, gesloten of verricht door de overdragende/inbrengende vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen sedert 01 januari' 2011, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) de nettowaarde van de hierboven beschreven af te splitsen activa- en passivabestanddelen die de: overdragende vennootschap inbrengt in de verkrijgende vennootschap, op grond van een jaarrekening per 31 december 2010 is gelijk aan 238.625,09 EUR.

d) de overdracht gebeurt mits toekenning van drieduizend negenhonderd acht en veertig (3.948) volledig. volgestorte, nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap NV "TELECOM INTEGRATING: TECHNOLOGIES", aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap, en dit naar evenredigheid van; het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd; deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde waarde hebben en van dezelfde aard zijn als de reeds bestaande, en zullen in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal binnen de 2 weken na de overeenstemmende: splitsingsbesluiten van de betrokken vennootschappen, de betrokken aandeelhouders van de overdragende: vennootschap uitnodigen om de uitgifte te materialiseren.

e) aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen: enkel bijzonder voordeel toegekend wordt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

ECNer

RB GELEGD ter GRIFF

BF~UGGÉ VAN KOOPHANDEL TdE

op: 'i'Afdeling Brugge)

e unie, ~f .'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

02. Na kennisname van de in het kader van een kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura op te maken verslagen, te weten : (1) het verslag, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, BEDRIJFSREVISOREN" [CKP BEDRIJFSREVISOREN], te 8200 Brugge, vertegenwoordigd door de Heer VANDEWALLE Peter, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan, de dato 18 mei 2011, en (2) het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 18 mei 2011 - het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidend als volgt :

"7. CONCLUSIES

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de naamloze vennootschap TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES, Wingene Steenweg 49, 8730 Beernem, laat de volgende conclusies toe :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78 §2 van het KB van 30 januari 2001.

5. Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de naamloze vennootschap TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES (verkrijgende vennootschap) ingevolge de splitsing van de naamloze vennootschap TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES (overdragende vennootschap) en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3.948 aandelen. Deze aandelen vormen de enige vergoeding die wordt toegekend.

7. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 18 mei 2011,

(get.) BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

VERHOGING, als gevolg van de partiële splitsing zonder ontbinding noch vereffening van de inbrengende vennootschap NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" (afgekort : "TELECOM-IT") en ter vergelding van de inbreng in de overnemende vennootschap, VAN HET KAPITAAL van de vennootschap met vijf en vijftigduizend euro negenhonderd drie en twintig euro vier en dertig cent (E 55.923,34), om het te brengen van twee en zestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderd zeventienduizend negenhonderd drie en twintig euro vier en dertig cent (E 117.923,34), en creatie, ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging, van drieduizend negenhonderd acht en veertig (3.948) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en van dezelfde aard als de reeds bestaande, en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

03. wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap, als volgt :

- Wijziging van de naam van de vennootschap in "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" [afgekort : "TELECOM-1r], en overeenkomstige wijziging van artikel 1 der statuten

- Vaststelling dat geen wijzigingen van het doel van de overnemende vennootschap (moet) worden vastgesteld, gezien het doel van de inbrengende vennootschap voldoende in overeenstemming is met de activiteiten van de overnemende vennootschap.

- wijziging van artikel vijf om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en om er de historiek in aan te vullen.

Het bestuursorgaan, en de aanwezige en/of vertegenwoordigde aandeelhouders verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende besluiten genomen in de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, de partiële splitsing voltrokken is, en dat bijgevolg

(a) het afgesplitste vermogen van de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" (afgekort : "TELECOM-IT') ingevolge de partiële splitsing overgedragen werd aan de NV "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES" ;

(b) de eventuele wijzigingen aan de statuten van de overnemende vennootschap, definitief zijn geworden.

04. Machten te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de genomen besluiten.

Bijzondere volmacht.

Door de Raad van Bestuur wordt bijzondere volmacht verleend aan FISCAAL BUREEL VANDEVYVER EN DELIE BVBA, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106 [RPR Oostende 0431046719], evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de hierboven genomen besluiten te benaarstigen en te verzekeren bij om het even welke diensten en overheden (zoals de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten, diensten van de BTW, sociale verzekeringskas), en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

re

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal de dato 30 mei 2011, verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, het bijzonder verslag van het bestuursorgaanen, en een gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

20/04/2011
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGEAfdelin Brugge)

op: 0 5 APR. 2011

" Griffie

De griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'11060735"

Ondernemingsnr : 0832.347.496

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WINGENE STEENWEG 49, 8730 BEERNEM

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 728 Wetboek van Vennootschappen waarbij de NV "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" bij wijze van een met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing) een gedeelte van haar vermogen, rechten en plichten, wenst af te stoten naar de naamloze: vennootschap "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES".

Getekend

IDEA CREATION bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer:

Stefan DANSCHOTTER

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

IU l lll O1 liii M liii 1011 i 101 1I

11030535*

NEERGELtt.eD ttr GraJFFiE des

RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (Afdeling

Brugge)

°p'it1 X1.8' De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0832.347.496

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WINGENE STEENWEG 49, 8730 BEERNEM

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 728 Wetboek van Vennootschappen waarbij de NV' "TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES" bij wijze van een met splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing) een gedeelte van haar vermogen, rechten en plichten, wenst af te stoten naar de naamloze. vennootschap 'TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES".

Getekend

IDEA CREATION bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger de heer

Stefan DANSCHOTTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

plilONITEUrSCL E

DIRECTI`»^j --w.

NED1_H13ELEGD TER GRIFFIE DER

1111

" iiooeoia"

~ N

STA ATSS t_A D De 1-,bOfrri, í~L

- c _.y. 2à. ...

Griffie

~ -01-

eatCHTBANK VAN KOOPHAND TE

BRUGGE OR a22 12Lu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr, ..__._......-M. .-..7.,..

Benaming

(voluit) : TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8730 Beernem, Wingene Steenweg 49.

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS.

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DEN00 te Oostkamp op 20 december 2010,j BLIJKT dat door :

1. De Heer DANSCHOTTER, Stefan Hector, geboren te Torhout op 30 juni 1974, wonende te 8020. Oostkamp, Gruuthuselaan 22,

2. De Heer GELAUDE, Filip Theofiel Honoré, geboren te Brugge op 19 februari 1968, wonende te 9910;

Knesselare, Klissestraatje 5/B,

Een Naamloze Vennootschap werd opgericht, met als :

NAAM : "TELECOM INTEGRATING TECHNOLOGIES".

ZETEL : 8730 Beenrem, Wingene Steenweg 49.

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEE EN ZESTIGDUIZEND EURO

i (62.000,00 ¬ ), verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen, naar keuze van de aandeelhouder op naam of:

gedematerialiseerd, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (111.000e ) van het kapitaal;

vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichters,en volledig afbetaald, zodat de vennootschap;

uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twee en zestigduizend euro (62.000,00 ¬ ). Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij KBC Bank NV te;

" Lissewege-Dudzele, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de beide oprichters : NIHIL.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig: december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo:

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds; tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering,; reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist; worden, op voorstel van het bestuursorgaan. De uitkering van dividenden toegekend door de algemene: vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen door haar of door de Raad van Bestuur aangeduid.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, onder zijn verantwoordelijkheid, op het resultaat van het lopende' boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de wettelijke voorwaarden.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden» door de alsdan in functie zijnde bestuurders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer; vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging. Zij beschikken alsdan' over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die; evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken. Na aanzuivering van alle; schulden aan derden, lasten en kosten van vereffening, of consignatie van de nodige gelden om deze te` voldoen, zal het batig saldo verdeeld worden onder de aandeelhouders in evenredigheid met het aantal; aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht). Tevens worden de goederen die nog in natura: voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien alle aandelen niet in gelijke verhouding zijn afbetaald, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid: van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van' gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende betalingen ten laste van de effecten waarop niet, voldoende is betaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een, hogere verhouding afbetaalde aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste het wettelijk minimum aantal leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders.

Bezoldiging.

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke bestuurder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van aandeelhouders en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van bestuurder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

§2. Adviserende Comités. De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités (zoals bijvoorbeeld een auditcomité, remuneratiecomité, benoemingscomité, ...) oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks Bestuur. De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, en desgevallend het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de besluiten van de Raad, aan één of meer bestuurders, Directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De Raad van Bestuur bepaalt de bijzondere vergoedingen daaraan verbonden.

§4. Directiecomité. De Raad van Bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de Wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden :

- ofwel door twee samen handelende bestuurders ;

- ofwel door één of meerdere Gedelegeerd-Bestuurders, die afzonderlijk of samen handelen en aan wie derhalve, behoudens eventuele beperkingen bij hun benoeming, volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend ;

- binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gevolmachtigde of door één of meerdere gevolmachtigden tot dit bestuur, die behoudens eventuele beperkingen bij hun benoeming, afzonderlijk of gezamenlijk kunnen optreden ;

- in het kader van de uitvoering van de besluiten genomen door het directiecomité, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één of meer leden van dit directiecomité, die behoudens eventuele beperkingen bij hun benoeming, afzonderlijk of gezamenlijk kunnen optreden.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

Het lichaam dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan binnen het kader van haar bevoegdheden en onder haar verantwoordelijkheid, bijzondere gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgevers in geval van overdreven volmacht.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- aile werkzaamheden in de sector van de tele- en datacommunicatie in de meest ruime zin van het woord : advies, soft- en hardware consulting, de vervaardiging, installatie, gespecialiseerde kleinhandel, onderhoud, koop en verkoop van telefoon- en datanetwerken, van alle audio-, video- en telecommunicatieapparatuur, de verkoop, installatie en onderhoud van camerabewaking, parlo- en videofonie, aanleg van tele- en datacommunicatielijnen en  netten, GSM-boosters, enzovoort.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium ; beleggingen en investeringen van haar middelen, mogen gefinancierd worden door leningen. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondememingen, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennoot-scharpen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste maandag van de maand juni om 14u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid.

TOELATINGSFORMALITEITEN.

De Raad van Bestuur kan eisen in de oproepingen, dat om tot de vergadering te worden toegelaten eigenaars van aandelen op naam en houders van gedematerialiseerde aandelen, minstens vier volle werkdagen vôôr de vergadering respectievelijk hun (naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen op naam afgegeven) certificaten, of het door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling afgeleverde attest vaststellende de onbeschikbaarheid van het gedematerialiseerde effect tot na de algemene vergadering, deponeren op de maatschappelijke zetel, of bij de instellingen of op de plaatsen vermeld in de oproeping, in ruil waarvoor zij een bewijs ontvangen dat hen toelaat deel te nemen aan de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen mits naleving van de toelatingsvoorwaarden hiervoor bepaald voor aandeelhouders, doch slechts met raadgevende stem.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING - STEMMEN PER BRIEF.

Voor zover niet uitgesloten door de Raad van Bestuur in de oproepingen, en op voorwaarde dat alle eventuele voorgeschreven toelatingsformaliteiten werden nageleefd, heeft iedere aandeelhouder het recht zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder moet zijn, en kan hij zijn stem ook schriftelijk uitbrengen, in welk geval de ondertekende brief waarop de stem wordt uitgebracht, minstens vermeldt : de volledige identiteit van de aandeelhouder, het aantal en de vorm van de aandelen waarmee hij deelneemt aan de stemming, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard", 'onthouding", of "verworpen", en de bevoegdheden aan de Voorzitter of een ander persoon verleend met het oog te stemmen in naam van een aandeelhouder aangaande de amendementen en nieuwe beslissingen aan de vergadering voorgelegd.

De volmachten en de stembrieven kunnen ter kennis worden gebracht op één der wijzen van artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en worden neergelegd op het Bureau van de vergadering. De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm en inhoud van de volmachten en stembrieven bepalen, en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd vier volle werkdagen vóór de algemene vergadering ; zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

111. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van bestuurders en eventueel commissaris.

a) En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen benoemd tot bestuurders voor een termijn, eindigende op de jaarvergadering van 2016 :

1. De BVBA !DEA CREATION", waarvan de zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp, Gruuthuselaan 22 [RPR Brugge 0899146052].

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van genoemde BVBA "IDEA CREATION", belast met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon : voornoemde Heer DANSCHOTTER Stefan.

2. De BVBA "BMAX-IT", waarvan de zetel gevestigd is te 9910 Knesselare, Klissestraatje 51B [RPR Gent 0899096760].

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van genoemde BVBA "BMAX-IT" : voornoemde Heer GELAUDE Filip.

3. De BVBA "B-COM CONSULT", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Kerkstraat 40 [RPR Brugge, afdeling Oostende 0899010450].

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van genoemde BVBA "B-COM CONSULT" : de Heer COUVREUR, Bart Rik, geboren te Roeselare op 07 maart 1959, wonende te 8400 Oostende, Kerkstraat 40. Allen hier aanwezig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vergoedingen.

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat het mandaat der bestuurders tot

latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

b) Er wordt bij de oprichting, gelet op de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, geen

commissaris aangesteld.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

IV. VERGADERING RAAD VAN BESTUUR.

Onmiddellijk zijn gemelde bestuurders qualitate qua, in bestuurraad bijeengekomen en hebben met

eenparigheid van stemmen :

1. Voorzitter Raad van Bestuur.

Voornoemde BVBA "IDEA CREATION" benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur.

2. Gedelegeerd-bestuurder.

a). De BVBA "IDEA CREATION",

b). De BVBA "BMAX-IT", en,

c). De BVBA "B-COM CONSULT",

Benoemd tot Gedelegeerd-Bestuurders, met de machten van bestuur zoals bepaald in artikel 15 van de

statuten.

Allen hebben, vertegenwoordigd als gezegd, verklaard te aanvaarden.

3. Orgaan van dagelijks bestuur.

De bestuurders besluiten geen orgaan van dagelijks bestuur aan te stellen.

4. Bijzondere volmacht.

Bij toepassing van artikel 16 van de statuten, wordt door de oprichters en Raad van Bestuur bijzondere volmacht verleend aan FISCAAL BUREEL VANDEVYVER EN DELIE BVBA, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106 [RPR Oostende 0431046719], evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of; lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondememingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 20 december 2010.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blo van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 23.07.2015 15348-0439-017

Coordonnées
TELECOM INTEGRATED TECHNOLOGIES, AFGEKORT : …

Adresse
WINGENE STEENWEG 49 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande