TELEKOM, ENERGIE, ADMINISTRATIE EN MARKETING, AFGEKORT : T.E.A.M.

Société en commandite simple


Dénomination : TELEKOM, ENERGIE, ADMINISTRATIE EN MARKETING, AFGEKORT : T.E.A.M.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.795.153

Publication

02/03/2015
ÿþ fi: Mod W ord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

A

111111!11,111.111

Ondememingsnr : oS~6 t 19S, ..1S3.

Benaming

(voluit) : Telekom, Energie,Administratie en Marketing

(verkort) : T.E.A.M.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wakkensesteenweg 70, 8720 Dentergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 1 februari 2015, zijn : De Volkskring CommV, Nieuwerkerken-dorp 21, 9320 Nieuwerkerken (BE0826353490) en een een persoon die zich niet bekend wenst te maken, overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en dit door inbreng van 1 ¬ door De Volkskring CommV en 99¬ door de persoon die zich niet bekend wenst te maken.

Samenvatting van de statuten :

Naam : Telekom, Energie, Administratie en Marketing, Afgekort : T.E.A.M.

Maatschappelijke zetel : Wakkensesteenweg 70, 8720 Dentergem

Duur : onbepaalde duur

Doel : 1. Het verrichten van administratief werk en diensten in het algemeen

2. Het optreden als vertegenwoordiger van dienst- en nutsbedrijven

3. Het geven van advies, opleidingen en consultancy.

4. Aan- en verkoop, van goederen en diensten

Bij aanvang treedt De Volkskring CommV. op als beherende en de persoon die onbekend wenst te blijven, als stille vennoot,

Het kapitaal bij aanvang bedraagt 100 ¬ , vertegenwoordigd door 100 aandelen. De beherende vennoot ontvangt 1 aandeel voor inbreng van 1 ¬ , de stille vennoot ontvangt 99 aandelen voor inbreng van 99 E.

De samenstelling van het aandeelhouderschap wordt bijgehouden in een aandelenregister die bewaard wordt op de maatschappelijke zetel. De aandelen kunnen enkel overgedragen worden mits akkoord van alle aandeelhouders. Bij weigering zijn weigerende vennoten verplicht de aandelen over te nemen aan de intrinsieke boekwaarde van de aandelen op datum van verkoop. Gedurende het eerste boekjaar blijft de waarde van de aandelen gelijk aan 1¬ per aandeel.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één zaakvoerder benoemt voor onbepaalde duur, namelijk De Volkskring CommV, met als vaste vertegenwoordiger Dolores Clemeur die namens De Volkskring CommV, de benoeming aanvaard..

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de Gew. Alg. Verg. anders beslist.. Het benoemen, ontslaat, of het wijzigen van de bevoegdheid of bezoldiging van de zaakvoerder(s) gebeurd door de Gew. Alg. Verg. op het einde van het boekjaar of een Bijzondere Algemene Vergadering (Afgekort : Bijz. Alg. Verg.) bijeengeroepen door de meerderheid van de stemmen tijdens het lopende boekjaar.

Een zaakvoerder heeft de volle bevoegdheid voor alle verrichtingen die noodzakelijk of wenselijk zijn voor het verwezenlijken van haar doelstelling tenzij anders opgelegd door de statuten of beslissing door de Gew. Alg. Verg, of Bijz. Alg. Verg.. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor specifieke verrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BEL.(.,-,

2 0 -02.- 2U1S BELGISCH sT.'14-, s !

NEERGELEGD

1 2 2CS

Rechtbanr, Ge, ,ntt~afd. KORTRIJK

De Gew. Alg. Verg. wordt jaarlijks bijeen geroepen op de laatste zondag van de maand mei. Op deze vergadering wordt het resultaat besproken, de jaarrekening goedgekeurd en kwijting verleend aan de zeakvoerder(s). Als overgangsmaatregel wordt de eerste Gew. Alg. Verg, gehouden op de eerste zondag van mei 2017. Tussentijds kan een Bijz. Alg. Verg. bijeen geroepen worden mits het uitnodigen van alle vennoten minimum 14 dagen voor de datum van deze vergadering of in geval van hoogdringendheid, kan dit sneller mits akkoord van alle aandeelhouders.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december; Ter afwijking hiervan start het eerste boekjaar op 1 februari 2015 en eindigt op 31 december 2016.

Tot vrijwillige ontbinding kan enkel besloten worden op de Gew, Alg. Verg. of een Bijz. Alg. Verg. met unanimiteit van stemmen. Deze vergadering benoemt de vereffenaar met meerderheid van stemmen..

Bij overlijden van een vennoot worden een Bijz. Alg. Verg. bijeen geroepen die beslist of de aandelen overgedragen mogen worden op de erfgenamen of de aandelen overgenomen worden door de overblijvende vennoten aan de intrinsieke waarde van de aandelen op dat ogenblik.

Opgemaakt in drie exemplaren op 1 februari 2015,

De Volkskring CommV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bla. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ.

Y

Mod woed 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Genk, afd. KORTRlJ3.

IIIIIIII

*15058600*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

0598.795153

Telekom, Energie, Administratie en Marketing

Gewone Commanditaire vennootschap Wakkensesteenweg 70  S

Wijziging bestuur

Op 23/02/2015 werd door de bijzondere algemene vergadering de hiernavolgende beslissingen genomen;.

De vennootschap De Volkskring, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Dolores Clémeur, neemt ontslag als zaakvoerder. De vennootschap Eumate met als vaste vertegenwoordiger dhr. Kristof Hemou wordt benoemt als zaakvoerde. Beide beslissingen worden met unanimiteit goedgekeurd.

Getekend,

Kristof Hemou

Zaakvoerder

Coordonnées
TELEKOM, ENERGIE, ADMINISTRATIE EN MARKETING…

Adresse
WAKKENSESTEENWEG 70 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande