TENDECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TENDECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.507.222

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 08.04.2014 14089-0221-011
22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 18.03.2013 13066-0237-011
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.12.2011, NGL 05.03.2012 12055-0425-010
14/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

tert0k^~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





A *izo0os9*

~



dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.507.222

Benaming

(voluit) : GC-Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baron Holvoetlaan 70, 8890 Dadizele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - uitbreiding doel

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 25/01/2012, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GC-CONSULT", met zetel te 8890 Dadizele, Baron Holvoetlaan 70; ondernemingsnummer 0889.507.222, en onderworpen aan de BTW onder nummer BE 0889.507.222.

Ondermeer wat volgt:

NAAMSWIJZIGING

De naam wordt gewijzigd in "TENDECOR".

MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid door artikel 3 der statuten volledig te vervangen door de

volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De activiteiten van decorateur-etalagisten, interieur-decorateurs; overige activiteiten van gespecialiseerde designers; interieurarchitecten; de handelsbemiddeling, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, detailhandel, groot-en kleinhandel in overgordijnen, weefsels en stoffen, behang en muurbekleding, vloerbekleding ongeacht het materiaal, wand- en vloertegels, tapijten en vloermatten evenals andere vloerbedekking en wandbekleding, meubelen, matrassen, bedveringen en overige matrassendragers, kleding- en meubileringstoffen, huishoudtextiel, huis-houdlinnen en beddengoed zoals lakens, dekens, tafelkle-den, handdoeken, etc., fournituren (naaigaren, band, lint, etc.), verf, verfwaren en vernis, verlichtingsartikelen, huishoudelijke artikelen, dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen, geschenken met betrekking tot woningin-richting.

2. Het vervaardigen van kantoor- en winkelmeubelen; het vervaardigen. en afwerken (inclusief het stofferen, schil-deren, pollijsten, etc.) van slaapkamer-, eetkamer-, en zitkamermeubels ; het afwerken van stoelen en zitmeubi-lair, zoals het stofferen; de renovatie en restauratie van meubelen; het vervaardigen van ander schrijnen timmerwerk; het vervaardigen van geconfectioneerde stof feringsartikelen zoals gordijnen, rolgordijnen, bedgor-dijnen, meubelhoezen, etc., evenals confectie-artikelen voor stoffering: dekzeilen, tenten, zeilen voor plezier-vaartuigen, luifels, losse hoezen voor auto's, machines of meubelen, etc., evenals vlaggen, vaandels, banieren, etc.; het vervaardigen van beddengoed, tafellinnen, textielwaren voor huishoudelijk gebruik, tafelbed-, toilet- en huishoudlinnen, dekbedden, dekens, gewatteerde dekens, bedspreien, kussens, poefs, peluws, slaapzakken, behangpapier, etc.; het vervaardigen van stof-, vaatdoeken evenals overige geconfectioneerde artikelen van textiel, met uitzondering van kleding; het vervaardigen van andere elektrische apparatuur en andere machines en apparaten voor algemeen gebruik.

3, Het vervaardigen van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten, etc. ongeacht het materiaal; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in stof, hout, kunststof of metaal; alle isolatiewerkzaamhe-den; de installatie van stores en zonneschermen evenals overige installaties; renovatie en restauratie van meube-len; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

4. Algemene elektriciteitswerken; de aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie; elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, bedrading voor telefonie en computersystemen, de instal-latie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal; de installatie van verlichtings- en signale-ringssystemen; de installatie van domotica- en toegangs-controle-systemen; de installatie van lichtreclames en uithangborden; de installatie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

liften en roltrappen; de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enzovoort;

de reparatie en onderhoud van elektrische apparatuur, computers en randapparatuur, kantoormachines, communica-tieapparatuur, consumentenelektronica, audio- en video-

apparatuur, elektrische huishoudapparaten en diverse artikelen zoals sloten, sleutels, inclusief expresrepara-ties aan huis; overige reparaties van consumentenartike-len; activiteiten van energieadviseur en energiedeskundi-ge, inclusief audit-activiteiten voor aflevering van energieprestatiecertificaat.

5. De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparaten, waterleidingen, gasleidingen, installaties voor brandbeveiliging, instal-latie van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolie; de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; de plaatsing van dakgoten en regenafvoer-buizen; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, CV-ketels, ventilatiesys-temen; reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

6. Algemene metaalbewerking, alle verrichtingen voor het monteren van metalen constructies en bijhorend vakwerk zoals het smeden van werkstukken door toepassing van diverse technieken zoals boren, draaien, frezen, zagen, slijpen, lassen, afbramen, graveren, bekleden, verven, enz. van metalen stukken voor wooninrichting en bouwwer-ken; vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw zoals trapleuningen, borstwerkingen, enzovoort; het uitvoeren van werkzaamheden onder water, waaronder het lassen; het herstellen en onderhouden van metaalton-structies.

7. De uitbating van doe-het-zelfzaak in bouwmaterialen, algemeen assortiment; de handels-bemiddeling en detail-handel in elektrische materialen evenals hout-, bouw- en tuinmaterialen, wand- en vloertegels; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel; handelsbemiddeling, gespecia-liseerd in overige goederen of nutsvoorzieningen, al dan niet via gebruik van webshop; de verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen; opera-tionele leasing.

8. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch, technisch, commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin; het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of on rechtstreeks, op vlak van administratie, informatica, marketing, verkoop, promotie, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin; markt- en opinieonderzoeksbureau, marketingbureau, publiciteits-agentschap; adviesbureau bedrijfsvoering.

9. Het verlenen van assistentie op gebied van administra-tie, management, engineering en consulting in het alge-meen; het begeleiden en adviseren inzake crisismanage-ment, verkoops-promotie, public relations en communicatie; het organiseren van alle verkoop- en prestatie-bevorderende activiteiten; het ontwikkelen en participeren in nieuwe businessideeën en  concepten; reclamebureau, ontwerpen en voeren van reclame- en promotie-campagnes, copywriting, ontwerpen en plaatsen van reclameborden, -banners en  panelen, lichtkranten en displays, publicitaire films en publireportages, inclusief de aan- en verkoop van alle benodigdheden en artikelen; het organiseren van direct marketing, direct mail, tele-marketing en  verkoop; het ontwerpen van webportalen en websites, de bewerking van digitale gegevens en grafische activiteiten, inclusief de hiermee gepaard gaande infor-matica-diensten; overige zakelijke dienstverlening.

10. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen

ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen,

interim-management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van

opdrachten en functies in vennoot-schappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefe-ning van het

mandaat van vereffenaar van andere vennoot-schappen.

11. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, ondernemingen of associaties; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtsper-sonen of ondernemingen.

12. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanver-wante immateriële vaste activa.

13. Het promoten, inrichten, organiseren en servicen van events, party's, congressen, seminaries, tentoonstellin-gen, beurzen, manifestaties, trainingen en voordrachten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de uitvoering van alle handelingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks hiermee verband houden, zoals de activiteiten van organi-satiebureau, decorateur-etalagisten,

de animatie als DJ, film- en videoprojectie, catering, enzovoort.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met be-trekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (blote eigendom, tréfonds,

vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,

vastgoedontwikkeling en  promotie, bouwcoördinatie, projectmanagement, gedelegeerd bouwheerschap, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en

uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met

betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit

doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

" ,

,

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrek-king tot roerende goederen en rechten van welke aard ook (blote eigendom, vruchtgebruik, ....), zoals het verwerven door inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roe-rende waarden in de meest ruime zin, van welke vomi ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-schappijen en kapitalisatieondememingen.

!1{. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelin-gen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in onderne-mingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of in het algemeen door haar onroe-rende goederen en/of enig recht of belang in roerende en/of onroerende goederen te bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming van de doeleinden is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin."

VOLMACHT

wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap "P & Q Fiduciaire' alsmede al zijn aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, kantoor houdende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 53/B om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formali-teiten te vervullen uit hoofde van deze statutenwijziging, met inbegrip van deze inzake het Ondememingsioket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Bob Bultereys

Samen neergelegde stukken: Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 25/01/2012; Gecoërdineerde statuten per 25/01/2012; bijzonder verslag zaakvoerder met staat van actief en passief dd 31/12/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V 6r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 22.03.2011 11063-0295-010
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0465-010
27/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 24.03.2009 09086-0164-010

Coordonnées
TENDECOR

Adresse
BARON HOLVOETLAAN 70 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande