TENDER MEAT COMPANY

Société en commandite simple


Dénomination : TENDER MEAT COMPANY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 881.111.079

Publication

29/11/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ICI i w E

*131793 2*



Ondernemingsnr : 0881.111.079

Benaming

(voluit) : Tender Meat Company

(verkort) : T.M.C.

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8920 Poelkapelle, Steenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 17/12/2012, blijkt hetgeen volgt:

1. de beslissing door de algemene vergadering tot vermindering van het kapitaal met vierhonderd zeventienduizend honderd vijftig euro (¬ 417.150,00) om het kapitaal te brengen van drie miljoen zeshonderd vijftienduizend driehonderd euro (¬ 3.615.300,00) op drie miljoen honderd achtennegentigduizend honderd vijftig euro (¬ 3.198.150,00) en dit door terugbetaling op ieder der vierduizend zeshonderd vijfendertig (4.635) aandelen van negentig euro (¬ 90,00), bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal.

II. de beslissing door de algemene vergadering tot aanpassing van de statuten en tot vervanging van de tekst van de tekst van artikel 5.1 in artikel vijf van de statuten door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt drie miljoen honderd achtennegentigduizend honderd vijftig euro (¬ 3.198.150,00), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd vijfendertig (4.635) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering bedraagt het gedeelte van het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag in kapitaal zeshonderd negentig euro (¬ 690,00).

Piet CLAEYS

zaakvoerder

08/03/2013
ÿþ~ ~ii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod weid 11.1

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8920 Poelkapelle, Steenstraat 1 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Uit de buitengewone algemene vergadering genotuleerd bij onderhandse akte de dato 3 mei 2011,

blijkt hetgeen volgt:

I. de beslissing door de algemene vergadering tot vermindering van het kapitaal met één miljoen, negentienduizend zevenhonderd euro (¬ 1.019.700,00) om het kapitaal te brengen van vier miljoen zeshonderd vijfendertigduizend euro (¬ 4.635.000,00) op drie miljoen zeshonderd vijftienduizend driehonderd euro (¬ _ 3.615.300,00) en dit door terugbetaling op ieder der vierduizend zeshonderd vijfendertig (4.635) aandelen van', tweehonderd twintig euro (¬ 220,00), bij voorrang aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal,

II. de beslissing door de algemene vergadering tot aanpassing van de statuten en tot vervanging van de tekst van de tekst van artikel 5.1 in artikel vijf van de statuten door de tekst hierna.

"Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt drie miljoen zeshonderd vijftienduizend driehonderd euro (¬ 3.615.300,00), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd vijfendertig (4.635)

aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde." "

Ingevolge voormelde kapitaalvermindering bedraagt het gedeelte van het bij wijze van geldschieting; gestorte bedrag in kapitaal zevenhonderd tachtig euro (¬ 780,00).

III, de beslissing door de algemene vergadering tot wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening en tot het vervangen van artikel dertien van de statuten als volgt:

"In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

in de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r-

27 FEB. 2013

111111

*13039773*

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbl

0881.111.079

Tender Meat Company T.M.C.

rie ii

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit."

Piet CLAEYS

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TENDER MEAT COMPANY

Adresse
STEENSTRAAT 1 8920 POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Poelkapelle
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande