TENOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TENOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.549.497

Publication

25/06/2014
ÿþMod Word 11.1

rne van ae arre

NEERCinEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 JUN 2014

Gert \fdeling Brugge

rr ÎSe griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

1111

*14123094*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.549.497

Benaming

(voluit) : TENOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oosterlingenplein 4A, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de data 6 juni 2014 overeenkomstig artikel 693 W.Venn., betreffende de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "SUPREMO", RPR Gent, afdeling Brugge 0436.434.078, met zetel te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A (de "overnemende vennootschap"), van de naamloze vennootschap "TENOR", RPR Gent, afdeling Brugge 0435.549.497, met zetel te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A (de "over te nemen vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Uitgaande van de raden van bestuur van SUPREMO en TENOR:

werd onderhavig fusievoorstel opgemaakt ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van voormelde vennootschappen, welke normaliter zullen worden gehouden in de loop van de maand juli van 2014.

De raden van bestuur van SUPREMO en TENOR (hierna gezamenlijk 'de betrokken vennootschappen') hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door overneming door te voeren, waarbij het hele vermogen van TENOR zal overgaan op 'SUPREMO en dit volgens de procedure ingesteld bij de artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'de fusie').

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, en verbinden zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de betrokken vennootschappen de fusie tot stand te brengen.

1 De betrokken vennootschappen

a) De overnemende vennootschap: SUPREMO NV

SUPREMO is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A.

SUPREMO heeft als ondernemingsnummer 0436.434.078 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent, afdeling Brugge.

Krachtens de bepalingen van artikel 3 van haar statuten heeft SUPREMO tot maatschappelijk doel: 'De vennootschap heeft tot doel de handel in soft commodities.

De vennootschap mag deze activiteit zowel in eigen naam als in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden uitoefenen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handels-, financiële, roerende en onroerende verriçhiing_ep._verwezenlitkep_ die__ reçhts.treeks_ of_ onreObfereeks__baar _onder ET.e.lg_ kune.°__uitbrejden__of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

A ' bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch

rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee fusioneren.'

b) De overgenomen vennootschap; TENOR NV

TENOR is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A.

TENOR heeft als ondernemingsnummer 0435.549.497 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent, afdeling Brugge.

Krachtens de bepalingen van artikel 3 van haar statuten heeft TENOR tot maatschappelijk doel;

`De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, het optreden als manager, onderhandelaar, makelaar, adviseur, management-consultant, marketing- consultant, agent, public relations- en promotie adviseur of agent, het verschaffen van professionele bijstand, het organiseren van seminaries en cursussen met betrekking tot de nationale en internationale handel in ondervernoemde goederen of diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in de naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verhandelen onder welke vorm ook van grondstoffen, halfafgewerkte producten, goederen en diensten in het algemeen. Het verhandelen kan zowel bestaan in het kopen en verkopen, al dan niet op termijn, het ontwikkelen, in leasing nemen en geven en het nemen of verlenen van opties.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder in andere vennootschappen alsmede zich borg stellen voor derden.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Ze mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, instellingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee fusioneren:

2 Algemeen

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuïteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen  te houden uiterlijk op 31 juli 2014 -- op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal TENOR van rechtswege ophouden te bestaan en gaat haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, ten algemene titel over op SUPREMO.

3 Ruilverhouding van de aandelen

De raden van bestuur hebben twee waarderingsmethoden onderzocht ter bepaling van het aantal ingevolge de fusie door SUPREMO nieuw uit te geven aandelen, m.n. (i) een waardering op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de betrokken vennootschappen per 31 december 2013 en (ii) een waardering volgens de multiple methode op basis van de EBITDA van de betrokken vennootschappen per 31 december 2013.

3.1 Waardering op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen

TENOR heeft per 31 december 2013 een boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van EUR 998.468,14. SUPREMO op haar beurt heeft per 31 december 2013 een boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van EUR 2.962.613,90 en haar kapitaal wordt vertegenwoordigd door 10.000 aandelen. De boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van elk aandeel van SUPREMO bedraagt aldus afgerond EUR 296,26 (296,2614).

24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de ingevolge de fusie over te dragen vermogensbestanddelen van TENOR te delen door de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van een aandeel in het kapitaal van SUPREMO, komt men tot het aantal ingevolge de fusie door SUPREMO nieuw uit te geven aandelen volgens de waardering op basis van het boekhoudkundige eigen vermogen:

EUR 998.468,14 = 3.370,2270 hetzij afgerond 3.370 nieuw uit te geven aandelen

EUR 296,2614

3.2 Waardering volgens multiple methode

Een tweede waarderingsmethode die door de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen werd onderzocht, is de multiple methode, waarbij getracht wordt de waardering te toetsen aan de waardering van een vergelijkbare 'peer group'. Deze 'peer group' bestaat uit beursgenoteerde bedrijven, die vaak in schaalgrootte of operaties moeilijk te vergelijken zijn met kleinere ondernemingen zoals de betrokken vennootschappen. Om die reden wordt op de gehanteerde multiple een discount toegepast, in orde grootte van 25%.

De raden van bestuur hebben de algemene 'peer group' bepaald op basis van het gegevensbestand van Valmetrics< Deze instelling publiceert op kwartaalbasis en per sector een Enterprise Value/EBITDA multiple, dewelke wordt gebaseerd op effectieve overdrachten (weliswaar vnl. in de USA).

Gezien de activiteiten van SUPREMO, hebben dé raden van bestuur besloten rekening te houden met de gemiddelde Enterprise/EBITDA multiple die door Valmetrics wordt toegekend aan de sector 'Miscellaneous Commercial Services', zijnde 7,69. Voormelde discount van 25% wordt hierop vervolgens toegepast, zodat uiteindelijk een multiple van 5,768 wordt weerhouden. Er wordt door de raden van bestuur in de context van deze waardering gemakkelijkheidshalve ervan uitgegaan dat de in de betrokken vennootschappen aanwezige schulden operationeel van aard zijn.

TENOR behaalde in het boekjaar 31 december 2013 een EBITDA van EUR 4.738,00. Op basis van voormelde multiple, bedraagt de waarde van TENOR aldus EUR 27.328,78. SUPREMO behaalde in het boekjaar 31 december 2013 een EBITDA van EUR 144.046,00. Op basis van voormelde multiple, bedraagt de waarde van SUPREMO aldus EUR 830.857,33. Het kapitaal van SUPREMO wordt, zoals gezegd, vertegenwoordigd door 10.000 aandelen. De waarde van elk aandeel van SUPREMO op basis van deze rendementswaardering bedraagt aldus afgerond EUR 83,09 (83,0857). Door de waarde van de ingevolge de fusie over te dragen vermogensbestanddelen van TENOR te delen door de waarde van een aandeel in het kapitaal van SUPREMO, komt men tot het aantal ingevolge de fusie door SUPREMO nieuw uit te geven aandelen volgens de waardering op basis van voormelde multiple methode:

EUR 27.328,78 = 328,9227 hetzij afgerond 329 nieuw uit te geven aandelen

EUR 83,0857

3.3 Betrekkelijk gewicht waarderingsmethoden -- Vastlegging ruilverhouding

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen wijzen erop dat TENOR op heden eigenaar is van alle aandelen in het kapitaal van SUPREMO. Ingevolge de fusie zat SUPREMO derhalve 10.000 van haar eigen aandelen verwerven, verwerving welke krachtens artikel 621, 2° van het Wetboek van vennootschappen (hierna 1W. Venn.') is vrijgesteld van het naleven van de verwervingsvoorwaarden omschreven in artikel 620 §1 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur van SUPREMO zal de algemene vergadering van aandeelhouders van SUPREMO voorstellen om onmiddellijk na het nemen van het fusiebesluit over te gaan tot de vernietiging van de aldus verkregen eigen aandelen. De huidige aandeelhouders van TENOR hebben aan de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen bevestigd dat zij dit ook effectief zullen doen. Ingevolge de vernietiging van voormelde 10.000 bestaande aandelen in SUPREMO, zullen de huidige aandeelhouders van TENOR die in ruil voor hun bestaande aandelen in laatstgenoemde overgenomen vennootschap nieuwe aandelen in SUPREMO zullen krijgen, na de voltooiing van de fusie, de enige aandeelhouders zijn van SUPREMO, en dit in dezelfde verhouding als deze waarin zij thans aandeelhouder zijn van TENOR.

Aangezien (i) de fusie gebeurt in boekhoudkundige continuïteit en (ii) de huidige aandeelhouders van TENOR na voltooiing van de fusie  ongeacht de gehanteerde waarderingsmethode c.q. ruilverhouding  de enige aandeelhouders zullen zijn van SUPREMO, en dit in dezelfde verhouding als deze waarin zij thans aandeelhouder zijn van TENOR, is er bij het bepalen van de gehanteerde waarderingsmethode c.q. ruilverhouding  geen enkel risico op benadeling van de bestaande aandeelhouders of derden. De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen besluiten dan ook geen ingewikkelde berekeningen met gewogen gemiddeldes van voormelde waarderingsmethoden te hanteren, maar enkel een waardering op basis van de eigen vermogenswaarde van de betrokken vennootschappen te weerhouden. Het betrekkelijk gewicht dat aan deze waarderingsmethode wordt gehecht is bijgevolg 100%. Voor de berekening van de ruilverhouding wordt  zoals gezegd  uitgegaan van de eigen vermogens van de betrokken vennootschappen per 31 december 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de aandeelhouders van TENOR worden ter vergoeding van de ingevolge de fusie van TENOR naar SUPREMO overgedragen vermogensbestanddelen dus 3.370 nieuwe kapitaalaandelen uitgereikt in SUPREMO. Deze 3.370 nieuwe aandelen zullen onder de aandeelhouders van TENOR worden verdeeld a rato

van hun bestaande aandelenbezit in TENOR op datum van de buitengewone algemene vergadering van TENOR die over de fusie zal besluiten. Deze uit te reiken nieuwe aandelen zullen op naam luiden.

Er wordt aan de aandeelhouders van TENOR geen opleg in geld betaald.

4 De wijze waarop de nieuwe aandelen in SUPREMO worden uitgereikt

De nieuwe aandelen die in het kapitaal van SUPREMO ter vergoeding van de ingevolge de fusie van TENOR naar SUPREMO overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van TENOR worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt. Twee bestuurders van SUPREMO tekenen, binnen de tien dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van SUPREMO:

" de identiteit van de begunstigde aandeelhouders van TENOR;

" het aantal nieuwe aandelen in het kapitaal van SUPREMO dat hen toekomt;

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door twee bestuurders namens SUPREMO ondertekend, alsook door de begunstigde aandeelhouders van TENOR die deze nieuw uitgegeven aandelen verkrijgen.

5 Deelgerechtigdheid in het bedrijfsresultaat van de aandelen die in SUPREMO worden uitgereikt

De aandelen in het kapitaal van SUPREMO die ter vergoeding van de ingevolge de fusie van TENOR naar SUPREMO overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van TENOR worden uitgereikt, nemen onmiddellijk deel in het bedrijfsresultaat van SUPREMO (ongeacht wanneer het werd gerealiseerd) en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen die over de fusie zullen besluiten (die datum inbegrepen). Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6 Boekhoudkundige terugwerking

Met ingang vanaf 1 januari 2014 om OOu00 worden de verrichtingen gesteld door TENOR boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van SUPREMO. De resultaten (winst of verlies) behaald met ingang vanaf 1 januari 2014 om OOu00 worden eveneens toegerekend aan SUPREMO.

7 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders van TENOR

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Er zijn in TENOR geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend. SUPREMO kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) aandeelhouders van TENOR of gebeurlijke houders van andere effecten van TENOR,

8 Verslagen

Aan de commissaris van de betrokken vennootschappen, GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN BCVBA (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen  0439.814.826), in toepassing van artikel 33 paragraaf 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van het Instituut der Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door mevrouw Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, zal door de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen opdracht worden verleend om het schriftelijk verslag over het fusievoorstel op te maken dat voorgeschreven wordt door artikel 695 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 1.500,00 (excl. BTW),

Aan de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen wordt gevraagd om op de respectieve buitengewone algemene vergaderingen die over de deelneming aan de fusie zullen besluiten, in toepassing van artikel 694, tweede lid W. Venn., unaniem te verzaken aan de wettelijk voorgeschreven omstandige en schriftelijke verslagen van de raad van bestuur van de betrokken vennootschappen en  voor zover als mogelijk  te verzaken aan de inlichtingen- en publiciteitsmaatregelen voorzien in artikel 696 en 697 W. Venn.,

9 Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap TENOR is geen eigenaar van enig onroerend goed, noch van onroerende zakelijke rechten zodat noch het Vlaamse bodemdecreet noch enige andere regionale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing zijn in het kader van de voorgenomen fusie.

10 Statutenwijziging van de overnemende vennootschap SUPREMO

De wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap SUPREMO zullen beperkt zijn tot die welke het onmiddellijke gevolg zijn van de fusie, met name de verhoging van het kapitaal. Het doel van SUPREMO is voldoende ruim zodat het niet moet worden uitgebreid om het doel en de activiteiten van TENOR mede te omvatten.

11 Belastingen

Onderhavige verrichting vindt als naar recht plaats onder het belastingneutraal regime in het kader van de inkomstenbelasting en (art. 211 WiB'92),

De verrichting is eveneens vrijgesteld van btw in toepassing van artikel 11 WBTW (overdracht van een bedr'sjfsafdeling).

12 Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de betrokken vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de fusieverrichting warden alle kosten gedragen door SUPREMO.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen is 31 juli 2014,

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de betrokken vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Brugge.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 7 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieaktes zal verlijden;

" minstens één reserve-exemplaar.

Te Brugge, op 6 juni 2014.

Dit fusievoorstel werd ondertekend door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel

Oliver SCHENKENBERG Renaud DE KERCHOVE D'EXAERDE Bestuurder

Bestuurder

Neergelegd:

- Fusievoorstel dd. 6 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\Y---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.03.2014, NGL 26.03.2014 14076-0105-027
19/08/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142147 na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111

*14156740*

B

il

v

beh

aa

Be sta;

MONITEUR BELGE

~ 1 -08- 2014 ELGISCH STAATSBL

aD

NEERCCLCGCr

Griffie Rechtbank Koophandel

04 AUG 2014

Gent eigfjgig Brugge

griffier

Ondernemingsnr : 0435.549.497

Benaming (voluit) : TENOR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oosterlingenplein 4A

(volledig adres) 8000 Brugge

r

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 29 juli 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") door de naamloze vennootschap "SUPREMO", RPR Gent, afdeling Brugge 0436.434.078, met zetel te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A (de 'Overnemende Vennootschap") -van de naamloze vennootschap "TENOR", rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge 0435.549.497, met zetel te 8000 Brugge, Oosterlingenplein 4A (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 6 juni 2014 en neergelegd op 16 juni 2014 (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen onmiddellijk in het bedrijfsresultaat van de Overnemende Vennootschap, ongeacht wanneer het werd gerealiseerd, en zijn dividendgerechtigd.

De berekening van de ruilverhouding gaf als resultaat nul komma negen één nul negen zeven negen twee (0,9109792), dit wil zeggen dat per nul komma negen één nul negen zeven negen twee (0,9109792) aandelen van de Overgenomen Vennootschap één (1) nieuw aandeel in de Overnemende Vennootschap werden uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld.

Meer bepaald werden naar aanleiding van de Fusie op basis van voormelde ruilverhouding in de Overnemende Vennootschap in totaal drieduizend driehonderdzeventig (3.370) Nieuwe Aandelen uitgegeven.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief, vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in de Overgenomen Vennootschap, te weten de volgende drie (3) bestuurders:

- de heer DE KERCKHOVE D'EXAERDE Renaud Charles Béatrice Marie Ghislain Corneille, geboren te Namen op 16 mei 1968, wonende te Route de Châtel=St-Denis 19, 1806 St Légier-La Chiésaz, Zwitserland;

- mevrouw BERBERAT Sonia Gertrud, geboren te Lajoux (Zwitserland) op 23 juli 1957, wonende te Pré Marin 33, 1052 Le Mont, Zwitserland;

- de heer SCHENKENBERG Oliver, geboren te Buchholz in der Nordheide (Duitsland) op 5 mei 1973, wonende te Route de Montblesson 34, 1066 Epalinges, Zwitserland.

4. I. De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover alle overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen en griffiers, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die eenfeit is, concrete uitvoering te geven.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ile.r_ C ' lq" aern hans et,enlu

r

mod 11.1

~

4 Voor-b hoüdpn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

II. De vergadering verleende bij deze verder ook aan iedere bestuurder afzonderlijk alsook aan mevrouw DE BEL Nele An Gudrun, geboren te Brugge op 30 januari 1979, wonende te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 116 A, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Overgenomen Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieverrichting, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieverrichting als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Overgenomen Vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de werkzaamheden door de Vennootschap en de schrapping van de Overgenomen Vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieverrichting en de ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap;

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Overgenomen Vennootschap.

De vergadering verklaarde uitdrukkelijk dat deze machtigingen ook gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de Overgenomen Vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag commissaris,

Op de laatste blz. van Luit: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken ng

08/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EIS CPIFFip tfAN 1~

,r EUR SF

lfllflhIUIIiIlIiIIfls*

a~ ~su

*iaoosz~



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac





+g.-

~

- ~.d.~.

STAAT

. t,L4~CCL£CQ T

-~ ~2~SECHT8ANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING

j~JRjUGGE)

opr 2 DEC.

De geler.

351/3D

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.549.497

ri Benaming (voluit) : TENOR

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Oosterlingenplein 4A

1;

i, (volledig adres) 8000 Brugge

ii Onderwerp(en) akte : OMZETTING KAPITAAL NAAR US DOLLAR - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

i. Uittreksel afgeleverd ver registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tei li Brugge.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank;

Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 11 december 2013, blijkt onder meer het volgende:

:: 1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd omgezet in US Dollar aan de koers van 11:

I december 2013, zijnde één komma drie zeven vijf nul US Dollar (1,3750 USD) voor één euro (E 1,00), en door:

de vergadering vastgesteld op negenhonderdduizend zeshonderdvijfentwintig US Dollar (900.625,00 USD). .

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan ais volgt: i

"Artikel 5: kapitaal

;i Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdduizend:

i zeshonderdvijfentwintig US Dollar (900.625,00 USD).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door drieduizend zeventig (3.070) gelijke aandelen zonder vermelding van

ii nominale waarde."

2. Artikel 12 van de statuten Inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Artikel 12: dacieliiks bestuur

;i Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan

i; niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming,; ii ontslag en bevoegdheid.

I.:: indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder

ti de titel van gedelegeerd bestuurder."

3. De tweede alinea in artikel 13 van de statuten inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

i; "Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college,:

ii handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er: ii buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig. ;; vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2013
ÿþ4 Jl,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,;

EE~}~GEt"~~~

~ ~-~~,.

~~T6APl1(F' ,r ~^C,

B~UGG KoaphANt?6-`~

~ ~Af~rie Sruqüe)

~ Ondememingsnr. : 0435549497

Benaming (voluit) : TENOR

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : OOSTERLINGENPLE1N 4A, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Toekenning bevoegdheid om de wettelijke formaliteiten te vervullen

BIJ UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS dd 08/03/2013

I!

Na beraadslaging erkennen de Aandeelhouders het ontslag van de heren Yves Tombeur, Henri ' Janne d'Othée en mevrouw Nele De Bel als bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke

" ingang.

Na beraadslaging benoemen de Aandeelhouders de heer Oliver Schenkenberg (geboren, te Buchholz in der Nordheide, Duitsland, op 5 mei 1973, en wonende te Le Grand-Chemin 80, CH-1066 Epalinges, Zwitserland), mevrouw Sonia Gertrude Berberat (geboren te Lajoux, Zwitserland;'op 23 juli 1957, en wonende te Pré Marin 33, 1052 Le Mont, Zwitserland) en de heer Renaud de KeFchove d'Exaerde (geboren te Namen, België, op 16 mei 1968, en wonende te Rte de Châtel-St-Denis " 19; ' 1806 St-Lëgier La Chiesaz, Zwitserland) als bestuurders van de Vennootschap tot sluiting vande

jaarvergadering te houden in 2018, met onmiddellijke ingang, k o'

De Aandeelhouders kennen aan mevrouw Nele De Bel, met beroepsadres te Oosterlingenhuis, Oosterlingenplein 4A, 8000 Brugge, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de bevoegdheid toe om aile handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen in naam en voor rekening'van de " Vennootschap die nodig of nuttig zijn om de bovenvermelde besluiten uit te voeren, met inbeip~ aile wettelijke formaliteiten die moeten vervuld worden bij de griffie van de Rechtbank Vian ; Koophandel, het ondernemingsloket of de Kruispuntbank van Ondernemingen.

enr

" Oliver Schenkenberg Bestuurder

' Nicolas de Wasseige

handelend als bestuurder van Dutch Cocoa BV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Sonia Berberat

Bestuurder

15/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

3"

Verso : Naam en handtekening

TENOR

Benaming (voluit)

00 "

1 ,00

(Verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oosterlingenplein 4A, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerr (en) akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

:ry

:dru.

Henry Janne d'Othée Bestuurder

Yves Tombeur Nele De Bel

Gedelegeerd Bestuurder Bestuurder

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ai

be I

StaBe

1111111R11111111111

Ondernemingsnr. : 0435549497

t4EERGE,>~EGQ 6Re~ ~del

~{1i<GMº%T33 ~~ (Peeling

BRUG ~ ~ ~ige ,

BIJ UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 25 FEBRUARI 2013

Na beraadslaging benoemt de Raad van Bestuur met éénparigheid de heer Yves Tombeur, wonende te Sint-Pieters Woluwe, Schermlaan 25, (NN 521117 397.68) tot Gedelegeerd Bestuurder met onmiddelijke ingang en voor de termijn van zijn huidig bestuurdersmandaat.

C,,

IL `er

'" U

,t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2013
ÿþ mod 11.1

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdp1ing Brugge)

op: 2 8 FEB. 2013

;rigeiogr ;e

1.111111111

*13041398*

''*;r-;

~--.

4

~'-~ On.le,rte>ninpetr .

0435.549.497

Bonarning (voluit) : Tenor

(verkort)

Rechtsvorm " cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosterlingen plein 4A

(volledig adres) 8000 Brugge

Ondervierpten) al-te : OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 februari 2013, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op zeshonderdvijfenvijftigduizend euro (@ 655.000,00) en werd vertegenwoordigd door drieduizend zeventig (3.070) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering stelde vast dat er geen variabel kapitaal bestaat.

2. Na kennisname van de verslagen van de bestuurders en van de commissaris met staat van actief en passief per 31 december 2012, besliste de vergadering de vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap.

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises", vertegenwoordigd door mevrouw Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, luidt letterlijk als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die de Raad van Bestuur van de CVBA TENOR heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 1.034.368,40.

Antwerpen, 19 februari 2013

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren cvba

Commissaris

vertegenwoordigd door

(Handtekening)

Ria Verheyen

Bedrijfsrevisor"

3. De in functie zijnde bestuurders, te weten mevrouw DE BEL Nele An Gudrun, geboren te Brugge op

30 januari 1979, wonende te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 116 A, en de heer JANNE d'OTHÉE Henri Marie André Charles, geboren te Verviers op 17 september 1967, wonende te 1803 Chardonne (Zwitserland), Route de Châtel 18, en statutaire bestuurder, te weten de heer TOMBEUR Yves Pierre Elisabeth Marie, geboren te Mortsel op 17 november 1952, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Schermlaan 25, en statutaire bestuurder-opvolger, te weten mevrouw TOMBEUR Rosalie Yvonne Martine Marie Sophie, geboren te Edegem op 25 augustus 1982, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Jean Lambottestraat 2, werden eervol ontslagen.

4. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd geschrapt.

5. Het boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt zoals hierna vermeld.

6. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden zoals hierna vermeld.

Op fie {aSt.tE h!» 1'rr L fll F_', verrls,f;,.n .0 C- Naam en ^oedanigheld ven de 1nstrUYfientErenCJ,E n02Anc het?!J :., i dt perBGt-v)rl`Pr1;

rSevflegCi oe rechtspersoon Yen :JarlMlerr van dwrc!-:r te: ziC'r3eoan'''!o^rdi_7.n

r_,...

' Naam er i;ctlCltE!;6Sî1E1Ç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

7. Aan de raad van bestuur werd machtiging gegeven om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

8. Dienovereenkomstig de omvorming van de vennootschap in een naamloze vennootschap, werd een nieuwe tekst der statuten opgesteld waaruit onder meer blijkt:

1) Rechtsvorm - naam; De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "TENOR".

2) Zetel: 8000 Brugge, Oosterlingen plein 4A,

3) Kapitaal: 655.000,00 euro.

4) Gestorte bedraq: 655.000,00 euro.

5) Boeklaar. Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

6) Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

7) Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

8) Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden, De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

9) Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

10) Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, het optreden als manager, onderhandelaar, makelaar, adviseur, management-consultant, marketingconsultant, agent, public relations- en promotie adviseur of agent, het verschaffen van professionele bijstand, het organiseren van seminaries en cursussen met betrekking tot de nationale en internationale handel in ondervernoemde goederen of diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in de naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verhandelen onder welke vorm ook van grondstoffen, halfafgewerkte producten, goederen en diensten in het algemeen, Het verhandelen kan zowel bestaan in het kopen en verkopen, al dan niet op termijn, het ontwikkelen, in leasing nemen en geven en het nemen of verlenen van opties.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder in andere vennootschappen alsmede zich borg stellen voor derden.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Ze mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Zij kan op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, instellingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee fusioneren.

11) Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eenentwintigste van de maand maart om elf uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie (3) en tot deze functie werden benoemd:

11 de heer TOMBEUR Yves, voornoemd;

2/ mevrouw DE BEL Nele, voornoemd;

Ot

de laatste ..rar :s rtiEicn F. c ry Nenni er 'n eáÇnsaneic van de m5tirv'n n 2rer1~a r14YcrrF hetzii van de p...-,nmao,d~n i

bFvoegó Ce rec4-,:; r+erc-oor{ tar, sanzier oar3 deroer. te verte.çan" " ,oarpiger

v;z r~ c"

Naam er r Gndsekeninu

J

\j

mod 11.1

31 de heer JANNE d'OTHÉE Henri, voornoemd.

Af deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur,

verslag commissaris.

C!n laatste biz Vr.n l'8rrleehjf'r5 F'.,?cY6 " Wan en hoedanQt'i2id var' o$ instrumenterende De C,_r: (+!fjlr,{P" i'

bevocgtl (3e recnt».e'erso0n ten Flhrla.isr: van derdWr. ic vCriCÿerl+S°oorcilÇlcn

en i'iaild.2':£hlns

05/03/2013 : BG067999
11/10/2012 : BG067999
03/10/2011 : BG067999
29/10/2010 : BG067999
05/05/2010 : BG067999
22/03/2010 : BG067999
29/10/2009 : BG067999
01/10/2008 : BG067999
22/10/2007 : BG067999
15/10/2007 : BG067999
16/10/2006 : BG067999
20/10/2005 : BG067999
08/11/2004 : BG067999
25/10/2004 : BG067999
26/09/2003 : BG067999
15/10/2002 : BG067999
18/10/2001 : BG067999
10/11/2000 : BG067999
15/09/1999 : BG067999
03/03/1998 : BG67999
01/01/1995 : BG67999
01/01/1992 : BG67999
01/01/1992 : BG67999

Coordonnées
TENOR

Adresse
OOSTERLINGENPLEIN 4A 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande