TER LOOVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TER LOOVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.910.357

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[fil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

19 459 1*

Onciernemingsnr: 54o-359-

NEERGELEGD

1 0.12. 2014

RECH`l'BANPM2FIANDEL

. KORTRIJK

Benaming (voluit) : TER LOOVEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Van Belleghemdreef 27 - 8510 Marke (Kortrijk)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Marc Swolfs, notaris met standplaats te Houthalen-Helchteren,

vervangende zijn ambtsgenoot Meester Bart DRIESKENS, geassocieerd notaris met standplaats te Mouthalen, wettelijk belet op 04 februari 2014, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

Baron de BÉTHUNE Jean Baptiste Emmanuel Felix Pierre Marie, geboren te Kortrijk op achttien augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27.

Mevrouw DRIESKENS Anne-Marie Lucia Michel Hubert, geboren te Hasselt op acht april negentienhonderd eenenzestig, geboren te Kortrijk op achttien augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27, vertegenwoordigd door de heer THAENS Frank, wonende te 3960 Bree, Smaragdstraat 16 handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager ingevolge onderhandse volmacht.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TER LOOVEREN".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Restauratie, onderhoud en instandhoudingswerken van geklasseerde historische gebouwen.

- Het verkrijgen en behouden van materiële en/of immateriële activa, van onroerende of roerende aard, het stellen van aile hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze activa;

- Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven en nemen, het

beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoedcertificaten; BEVAK's of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersocn alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunkties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van he dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer vervat: o" organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de

kwaliteitscontrole; .

o het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

o het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benceming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliëntt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

Voor-

eb'ejrouden

aan het

llelgisch

Staatsblad

Luik B - Vervnln

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/20051 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel, 224 van het Wetbgek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 3E48 0017 1636 9227 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 07 januari 2014 afgeleverd bankattest. Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni, om twaalf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur Baron de BETHUNE Jean Baptiste Emmanuel Felix Pierre Marie, geboren te Kortrijk op achttien augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27.

Mevrouw DRIESKENS Anne-Marie Lucia Michel Hubert, geboren te Hasselt op acht april negentienhonderd eenenzestig, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27,

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan VGD Kortrijk  Boes, met maatschappelijk zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Marc Swolfs

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte met aangehechte volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2015
ÿþOnderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Nathalie BOVEND'AERDE, notaris met standplaats te Zonhoven, vervangende haar ambtsgenoot Meester Bart DRIESKENS, geassocieerd notaris met standplaats te Houthalen, wettelijk belet, op 03/09/2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TER LOOVEREN" met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Van Belleghemdreef 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister niet ondernemingsnummer 0545.910.357, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  Verhoging van het kapitaal

Eenparig beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van

vijfenvijftigduizend euro (¬ , 55.000,00) om het brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) met uitgifte van vijfhonderdvijftig (550) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

TWEEDE BESLUIT - Inschrijving op de kapitaalverhoging - Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng in natura als volgt:

Baron de BÉTHUNE Jean Baptiste Emmanuel Felix Pierre Marie, geboren te Kortrijk op achttien augustus

negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Van Belleghemdreef 27, verklaart nagemeld

onroerend goed in de vennootschap te brengen:

GEMEENTE ZELZATE - eerste afdeling

Een perceel grond, ten kadaster gekend ais bouwland, gelegen en ter plaatse genaamd "Kasteel van ter' Looveren", gekadastreerd volgens titel en volgens recente kadastrale legger sectie D nummer 136IA met een oppervlakte van één hectare vijftig are vijfennegentig centiare (1 ha 50a 95ca).

Vergoeding

Als vergoeding voor de inbreng wordt aan Baron de BÉTHUNE Jean voornoemd, vijfhonderdvijftig (550) nieuw uit=

te geven aandelen toegekend.

Welke hij verklaart te aanvaarden.

DERDE BESLUIT - Verslaggeving

Verslaggeving Bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Boes en Co Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door de

heer BOES Joseph-Michel, bedrijfsrevisor, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het

Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA TER LOO VEREN, met zetel te 8510 Marke, Van

Belleghemdreef, 27, bestaat uit de inbreng door de heer Jean de BÉTHUNE van onroerend goed voor een

waarde van 55.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 550 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met'

een fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel van de vennootschap BVBA TER LOOVEREN.

B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mo Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

23 -12- 2014 BELGISCH STAATSBI.A`~ 2 0 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, aid. KORTRIJK

Ondernemingsnr

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

0545.910.357

TER LOOVEREN

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Belleghemdreef 27 - 8510 Marke (Kortrijk)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B  verve*,

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid.

3. De voor inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te goeder trouw

te Kortrijk, op 28/08 /2014

BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN

BV o.v.v.e. BVBA

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering neemt ook kennis van het verslag van het bestuursorgaan, waarin wordt uiteengezet waarom de

inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

VIERDE BESLUIT - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Eenparig stelt de vergadering vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd zodat het kapitaal van de

vennootschap vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) bedraagt, verdeeld in zevenhonderdvijftig (750)

aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT - Aanpassing statuten

Eenparig beslist de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

Artikel 5 zal voortaan luiden:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde,

die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/7505) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT - Machtiging  coördinatie

Eenparig wordt beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

ZEVENDE BESLUIT - Volmacht

Alle volmacht wordt verleend aan VGD Kortrijk -- Boes, met maatschappelijk zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, om ais bijzondere lasthebber het nodige te doen om alle vereiste formaliteiten te vervullen als gevolg van hoger vermelde beslissingen bij de diensten van het ondememingsloket en andere administratieve diensten en inzake de B.T.W..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.,

Nathalie Bovend'aerde

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

Verslag van het bestuursorgaan;

Revisoral verslag

Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vocf behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TER LOOVEREN

Adresse
VAN BELLEGHEMDREEF 27 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande