TER ZIJDELING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TER ZIJDELING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.757.152

Publication

04/04/2014
ÿþ ?Md Word 11.1

kel) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



, 17.ZGE:KCNI,US:q1.7:71Y,

BECHTBATITI, E.'00r1:14NDEL

IIIIIR1111,1e11

25 tiAART 2014

If ;1W:tell

*11.10" 1" 101.1.1«.

Ondernemingsnr 0899.757.152

Benaming

(voluit) TER ZIJDEL1NG

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8600 Diksmuide, Warm oesstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte: UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING WIJZIGING STATUTEN  WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING - VOLMACHT - COÖRDINATIE

er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Serge Van Damme, notaris met standplaats te De Panne de dato 21 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TER ZIJDELING", met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, VVarmoesstraat 9, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd:

eERSTE BESLUIT: VASTSTELLING BELASTE RESERVES EN UITKEERBAAR BEDRAG BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, VIJFHONDERDVIERENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO NEGENENTWINTIG EUROCENT (¬ 584.375,29) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 1 september 2012.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, ZESHONDERDENZEVENDUIZEND ZEVENHONDERD-NEGENENZESTIG EURO ACHTENZESTIG EUROCENT (E 607,769,68) bedraagt.

De buitengewone algemene vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van VIJFHONDERDZESTIGDUIZEND ACHTHONDERDENVIJF EURO NEGENENVEERTIG EUROCENT (E 560.805,49), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde ZESENVIJFTIGDUIZEND TACHTIG EURO VIJFENVIJFTIG EUROCENT 56.080,55), in totaal VIJFHONDERDENVIERDUIZEND ZEVENHONDERDVIERENTWINTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (E 504.724,94) netto-dividend.

De enige vennoot, mevrouw HAERH OUT Lien, voornoemd, verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537, le lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537, le lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

1. Bij éénparigheid ontslaat de buitengewone algemene vergadering van de voorlezing de verslagen van de zaakvoerder (de dato 5 maart 2014) en van de bedrijfsrevisor, de heer Piet Dujardin (de dato 12 maart 2014) namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, laatstgenoemde hiertoe aangeduid door de zaakvoerder.

Deze verslagen werden opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

06. BESLUiT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA TER ZIJDELING door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Lien HAERHOUT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

+2,

-,

I

4

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 504.724,94 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 12 maart 2014, BVBA Bedrijfs-revisorenkantoor Dujardin, Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

2. De buitengewone algemene vergadering besluit, in toepassing van artikel 537, le lid van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, het kaphtaal te verhogen met VIJFHONDERDENVIERDUIZEND ZEVENHONDERDVIERENTWINTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 504.724,94) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 1.350.650,00) op ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.855.374,94), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

De voorschreven kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in nature door mevrouw HAERHOUT Lien, voornoemd, van haar vordering op het netto dividend dat werd toegekend bij voormeld eerste besluit.

Op de kapitaalverhoging wordt aldus volledig ingeschreven door mevrouw HAERHOUT Lien, voornoemd, die verklaart in te brengen in het maatschappelijk kapitaal de som van VIJFHONDERDENVERDUIZEND ZEVENHONDERDVIERENTWINTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 504.724,94).

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast, en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voorgaande kapitaalverhoging van VIJFHONDERDENVIERDUIZEND ZEVENHONDERDVIERENTWINTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 504.724,94) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (E 1.855.374,94), vertegenwoordigd door DUIZEND (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk ÉÉN/DUIZENDSTE (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN INZAKE HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De buitengewone algemene vergadering besluit, in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen, door aanneming van volgende nieuwe tekst:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ÉÉN MILJOEN ACHTHONDERDVIJFENVWFTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENZEVENTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 1.855.374,94), en is verdeeld in DUIZEND (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder ÉÉN/DUIZENDSTE (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING STATUTEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING

De buitengewone algemene vergadering besluit de bepalingen van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening te wijzigen en in overeenstemming te brengen niet het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit dienvolgens:

- de bestaande tekst van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening, zijnde de artikelen zestien en zeventien, volledig op te heffen en te schrappen;

- twee nieuwe bepalingen te aanvaarden waarvan de tekst zal luiden als volgt:

"ARTIKEL ZESTI EN - ONTBINDING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of de dood van een der vennoten.

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van ontbinding en vereffening verlopen als hierna omschreven.

Het voorstel tot ontbinding wondt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bd dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

lt

ri

. Voor-

behouden aan pet Belgisch Sthatsblad

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de" zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. ln de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

ARTIKEL ZEVENTI EN - VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen."

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT- COÖRDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge Van Dam nie

Afgeleverd v66r registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek der registratierechten.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte dd. 21/03/2014

- de gecoördineerde tekst der statuten

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik E3 vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 26.09.2014 14611-0093-013
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13647-0353-012
10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 30.09.2012 12603-0499-011
22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 15.09.2011 11547-0489-011
10/06/2011
ÿþMud 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 flh1I 1H 11H11 I1I fl11

*11087093*

r.~~r~_.L: _. :" ~~~~E

3 0 MEI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899757152

Benaming

(voluit) : TER ZIJDELING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Warmoesstraat 9 te 8600 Diksmuide

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  VERGOEDING VOOR INBRENG : VERHOGING FRACTIEWAARDE BESTAANDE AANDELEN  DOELSUITBREIDING - AANPASSING STATUTEN  COORDINATIE DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme te De Panne de data, ACHTTIEN MEI TWEEDUIZEND ELF, geregistreerd onder volgend relaas "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, zeven bladen, geen renvooien op 24 mei 2011. Reg : 5 boek 439, blad 83, vak 6. Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) Luc De Bergh." dat werd' gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid "TER ZIJDELING", met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Warmoesstraat 9

ingeschreven onder het ondememingsnummer 0899.757.152 en met BTW-nummer 899.757.152

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Serge Van Damme te Dei Panne op acht augustus tweeduizend acht, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van, éénentwintig augustus daarna, onder nummer 2008.08.21/0137395;

Waarvan de statuten sedertdien niet zijn gewijzigd tot op heden, zo werd verklaard.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende besluiten genomen, alhier letterlijk geciteerd :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING INGEVOLGE INBRENG IN NATURA

. De Buitengewone Algemene Vergadering besluit tot de kapitaalsverhoging ten bedrage van ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDTWEEËNDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 1.332.100,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) op ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 1.350.650,00) door de hierna' beschreven inbreng in natura van roerende goederen.

Ingevolge de hierna beschreven inbreng in natura wordt (op) de hiervoor beschreven kapitaalsverhoging' volledig ingeschreven en volledig volstort, als volgt

1.BESCHRIJVING INBRENG

Mevrouw Lien HAERHOUT, schrijft in voor het bedrag van ÉÉN MILJOENI DRIEHONDERDTWEEËNDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 1.332.100,00) door middel van een inbreng; in natura van de hierna vermelde aandelenparticipaties, deel uitmakend van haar eigen vermogen.

Voormeld bedrag wordt ingeschreven door inbreng in natura van twee participaties die door Mevrouw: HAERHOUT Lien ten persoonlijke titel (voor rekening van haar eigen vermogen) worden aangehouden in twee vennootschappen, en meer specifiek:

" ELF (11) aandelen op een totaal van TWEEHONDERD (200) aandelen van de Naamloze Vennootschap, "FRONTAR" met maatschappelijke zetel te 8660 Adinkerke/De Panne, Dijk 1 ingeschreven in het; Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0876.280.281 voor een inbrengwaarde van;! TWEEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 72.600,00).

ELF (11) aandelen op een totaal van HONDERD (100) aandelen van de Naamloze Vennootschap "DE BRUG" met maatschappelijke zetel te 8660 Adinkerke/De Panne, Dijk 1 ingeschreven in het; Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0466.568.911 voor een inbrengwaarde van ÉÉN MILJOEN: TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.259.500,00).

2.VERGOEDING

In ruil voor de hiervoor beschreven inbreng in natura ontvangt Mevrouw Lien HAERHOUT, voornoemd, geen; bijkomende aandelen, doch wordt de fractiewaarde van de tot op heden bestaande aandelen van de Besloten! Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TER ZIJDELNG" proportioneel verhoogd.

Aldus zal het kapitaal ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 1.350.650,00) bedragen. Het is verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen met een fractiewaarde van EEN/DUIZENDSTE (1/1.000ste) per aandeel.

3.VERKLARINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De ingebrachte aandelenparticipaties behoren toe aan het eigen vermogen van de inbrenger zo zij het verklaart.

Er wordt verklaard door de inbrenger, ontslaande ondergetekende Notaris van iedere verantwoordelijkheid dienaangaande, dat door de eventuele overige aandeelhouders naast Mevrouw Lien HAERHOUT van de vennootschappen waarvan de participaties worden ingebracht, met name de Naamloze Vennootschap "DE BRUG" en Naamloze Vennootschap "FRONTAB", formeel werd bevestigd dat deze overige aandeelhouders geen bezwaar hebben dat Mevrouw Lien HAERHOUT haar participatie in de bovengenoemde vennootschappen inbrengt in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TER ZIJDELING".

De verrichting van inbreng in natura kadert binnen het maatschappelijk doel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TER ZIJDELING".

De inbrenger heeft verklaard dat de in te brengen aandelen van de voormelde participaties vrij en onbelast zijn en dat er geen statutaire of conventionele bepalingen zijn die zich verzetten tegen voornoemde inbrengen.

De in te brengen aandelen in de voornoemde vennootschappen in handen van de inbrenger zijn niet met enige zekerheid bezwaard en voor vrij en onbelast inbrengbaar. De inbrenger verklaart dat zij er geen zakelijke rechten op heeft verleend ten voordele van derden, noch overeenkomsten met derden heeft gesloten die haar beschikkingsbevoegdheid beperken of uitsluiten.

De inbrenger verklaart dat zij het nodige zal doen opdat voor de vennootschappen waarvan de aandelen op naam zijn en waarvan naar aanleiding van de inbreng in natura de overdracht wordt bewerkstelligd aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TER ZIJDELING", de identiteit van de nieuwe eigenaar (de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TER ZIJDELING") in het aandeelhoudersregister zal worden aangepast.

4. VERSLAGEN

De Heer Piet DUJARDIN, in diens hoedanigheid van vennoot BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, aangewezen door de inbrenger, heeft het verslag opgesteld op datum van negen mei tweeduizend elf, zoals voorgeschreven door artikel 602 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van deze bedrijfsrevisor luidt als volgt, alhier letterlijk geciteerd:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA TER ZIJDELING kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zonder nominale waarde.

2.De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de pártijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad per 30 november 2010 bij de NV FRONTAB opgenomen voor een bedrag van 965.585,72 EUR, aangezien ik de opdracht pas verkreeg na inventarisdatum. Het bedrag lijkt mij evenwel niet overdreven rekening houdende met de omzetevolutie, alsook in het licht van de aard van de activiteiten.

De weerhouden venale bruto waarden t.b.v. 2.776.951,30 EUR voor het binnen de NV DE BRUG aanwezig onroerend goed steunen op een eigen inschatting door het bestuursorgaan. Hoewel de weerhouden waarden redelijk en aanvaardbaar lijken gelet op de oppervlakte, de aanschaffingswaarden en de evolutie op de vastgoedmarkt, zou een waardering door een onafhankelijke derde-deskundige meer zekerheid gegeven hebben omtrent de weerhouden waarde. Met betrekking tot deze onroerende goederen dien ik een principieel voorbehoud te formuleren betreffende de bodemgesteldheid gezien ik geen informatie heb ontvangen inzake mogelijke vervuiling of saneringsverplichtingen.

3.De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de fractiewaarde en het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bezwaarde aandelen zonder nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 1.332.100,00 EUR, stemt overeen met de inbrengwaarde.

Wij doen geen uitspraak omtrent het rechtmatig en billijk karakter van de verrichting.

Wevelgem, 9 mei 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd ex ultimo door Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Daarnaast heeft de inbrenger zelf in een bijzonder verslag uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van de beide verslagen zal tegelijk met een expeditie van deze akte neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

" Het besluit van de bedrijfsrevisor wordt daarenboven gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLUIT: VERGOEDING VOOR INBRENG : VERHOGING FRACTIEWAARDE VAN DE BESTAANDE AANDELEN

îr Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge De Algemene Vergadering besluit dat als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng ad ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDTWEEÉNDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 1.332.100,00)geen nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ad ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDTWEEËNDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 1.332.100,00)

DERDE BESLUIT : DOELSUITBREIDING

1. De Algemene Vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato vijftien mei tweeduizend elf inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelsuitbreiding en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De Algemene Vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

" 2. De Algemene Vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten

"- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen; verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

Deze tekst zal worden geïmplementeerd in de bestaande doelsomschrijving na de tweede gedachtenstreep van het tot op heden bestaande doel.

VIERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Rekening houdend met de hiervoor beschreven besluiten inzake kapitaalsverhoging en doelsuitbreiding, besluit de Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen de artikelen drie en vijf van de statuten aan te passen zoals beschreven in het hierna vermeld besluit.

VIJFDE BESLUIT : ACTUALISERING & COORDINATIE DER STATUTEN

De Buitengewone Algemene Vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de nieuwe statutentekst vast, zonder daarbij inhoudelijk te tornen aan de bepalingen zoals die in de statuten van de vemnoot-ischap tot op heden bestonden in verband met naam, duur, boekjaar of jaarvergadering:

De statuten luiden vanaf heden als volgt (alhier geciteerd bij wijze van uittreksel):

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt: "TER ZIJDELING".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide, Warmoesstraat 9

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als doel :

- Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat het algemeen beleid, de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en het op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een- roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën,

de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van

voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook

mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het

uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en

deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

- Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen- of

financieel beheer;

- Het optreden als tussenpersoon bij de meest uiteenlopende commerciële transacties, als agent,

concessiehouder, zaakaanbrenger of commissionair;

- Het uitbaten van gelegenheden waar logies worden verschaft;

- Het organiseren van diensten welke verband houden met vorming, opleiding en training op het vlak van

management en algemeen beheer van ondernemingen;

- Het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, seminaries en congressen;

- Het verlenen van bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- De vennootschap mag zowel voor zichzelf als voor derden zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten

en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen

verstrekken;

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het

onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan;

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar roerend patrimonium;

- De vennootschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen

of vennootschappen in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of

die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

TITEL Il. KAPITAAL

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD

VIJFTIG EURO (¬ 1.350.650,00), en is verdeeld in DUIZEND (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde die ieder EEN/DUIZENDSTE (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

TITEL III. AANDELEN

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

ARTIKEL ZEVEN BiS  ONDEELBAARHEID VAN AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL ACHT - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering wordt het mandaat van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

ARTIKEL NEGEN - BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van

beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van

de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming.

' Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL TIEN - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

"

de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd ;

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij/zij optreden.

ARTIKEL ELF- VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL TWAALF - BIJEENKOMST - OPROEPING

Ieder jaar, de eerste zaterdag van september om veertien uur moet een jaarvergadering gehouden

' worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur"

;gehouden.

TITEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL VEERTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en wordt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar

afgesloten.

ARTIKEL VIJFTIEN - WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst,

zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

° voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESTIEN - ONTBINDING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een

besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan

de sluiting ervan.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of dood van een der

vennoten.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene verga-'dering de vereffenaars, die al dan niet vennoten

kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie

van hun benoeming is overgegaan. "

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ARTIKEL ZEVENTIEN  VEREFFENING

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. "

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om al de aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen i

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

De verdeling van activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de rechtbank van koophandel.

TITEL VIII. ALGEMENE SCHIKKINGEN.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Serge Van Damme

werden tevens neergelegd

* gelijkvormig afschrift van de akte dd. 18.05.2011, bevattende de gecoördineerde statuten

` bijzonder verslag van de zaakvoerder dd.15.05.2011 nopens de doelswijziging

bijzonder verslag van de zaakvoerder dd.14.04.2011 nopens de inbreng in natura

* Revisoraal verslag dd.09.05.2011 nopens de inbreng in natura

staat actief passief met refertedatum 31.03.2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 27.10.2010 10589-0316-009
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 18.09.2015 15592-0292-013

Coordonnées
TER ZIJDELING

Adresse
WARMOESSTRAAT 9 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande