TERRA-TEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TERRA-TEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 897.769.246

Publication

22/10/2014
ÿþ Jod Word 11.1

FiFP In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD eiffie Rechtbank Koophandel

08 OKT 2014

eciaNg Rrugge

*14193839*

15 -

BELGISCH

MONITE

10 201te

STAATT

UR BEL

De-griftior

Ondernenningsnr : 0897.769.246

Benaming

(voila): TERRA-TEC

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Nijverheidsstraat 13 - 8740 Pittem

(volledig adres)

Onderwerp akte; Herbenoeming bestuurders, herbenoeming gedelegeerd-bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 07/05/2014, blijkt dat de vergadering

heeft beslist om de volgende bestuurders te herbenoemen, en dit voor een hernieuwbare termijn tot

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

-De heer Peter Vandeputte, wonende te 8560 Wevelgem, Groen estraat 57;

-De heer Frank Vandeputte, wonende te 8500 Kortrijk, Jan Van Ruusbroeclaan 4;

-De heer Tom Verschuere, wonende te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 285.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 07/05/2014, blijkt dat de vergadering heeft beslist om de heer Tom Verschuere, voornoemd, te herbenoemen tot gedelegeerd-bestuurder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Gedaan te Pittem, op 07/05/2014.

Getekend:

De heer Tom Verschuere

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014
ÿþMr..4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan t Belgi: Staats

~,_._.....~

1J

~LL~L~ ~':

~NIT~UR B ~ , ~Lc~~~i~~~'vt~,: ,~~ ; 0 3 -bZ- Z~~~ ~~~~~~8et~~J,~ ; ~~:~t

~II ~~~,~

BELGISCH ST1~ ,`I ~ .;~ A ~-

Griffie

I M

Mod wom t1.1

Ondernemingsnr: 0897.769.246

Benaming

(voluit) : TERRA-TEC

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8740 Pittem, Nijverheidsstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Luc de Müelenaere te Gullegem op 30 december 2013, ' geregistreerd te Menen de dato 6 januari 2013, boek 205, blad 83, vak 14, ontvangen vijftig euro, get. Inspecteur Patrick Patrick Beelprez, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap TERRA-TEC, onder meer navolgende heeft besloten:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap

2. De algemene verslag beslist om de activiteit van de vennootschap voort te zetten en de vennootschap` niet vervroegd te ontbinden.

3. Kennisname en voorlezing van voorafgaande verslagen.

a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap' onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12,, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid PIET DUJARDIN, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,= aangesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 582 (met het oog op de uitgifte van aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen), artikel 596 (met het' oog op de opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in geld hierna) en artikel 598 (nopens het omstandig advies van de elementen op basis waarvan de uitgifteprijs werd berekend, alsmede omtrent de verantwoording ervan) van het Wetboek van Vennootschappen.

b) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig de artikelen 582, 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De algemene vergadering beslist om over te gaan tot een kapitaalvermindering met eenenzestigduizend

acht euro (¬ 61.008,00) om het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) terug te brengen tot vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 492,00) door aanzuivering tot het gepaste beloop van het overgedragen verlies zoals dit voorkomt op de boekhoudkundige staat per eenendertig december tweeduizend en twaalf, en dit overeenkomstig artikel 614 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze kapitaalvermindering zal uitsluitend plaatsvinden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

5. Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot een kapitaalverhoging met negenennegentigduizend vijfhonderd en acht euro (¬ 99.508,00) om het van vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 492,00) op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) te brengen, door creatie van negenennegentigduizend vijfhonderd en acht (99.508) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, uit te geven beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zijn identiek aan de vierhonderd tweeënnegentig (492) bestaande aandelen, bieden dezelfde rechten en voordelen en zullen pro rata temporis in de resultaten deelnemen. Deze nieuwe Op de laatste blz. van Luik,E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd ele rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen worden in geld onderschreven door de NV RENTEC, voornoemd, tegen de prijs van één (¬ 1,00) per aandeel en bij hun onderschrijving volledig volgestort door een voorafgaande storting overeenkomstig de wet, op een speciale rekening bij de KBC Bank te Menen met nummer BE23 7380 4019 4091, de dato dertig december tweeduizend en dertien, zoals blijkt uit het attest van deze bankinstelling dat bewaard blijft in het dossier van de notaris,

6. De vergadering beslist om over te gaan tot een actualisatie van de bestaande statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving waarbij volledig nieuwe statuten worden aangenomen doch rekening houdende met hetgeen hiervoor beslist en met behoud van de eigenheden van de bestaande statuten:

Artikel 5 -- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderd duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

(" " )

Hoofdstuk VI Ontbinding en vereffening

Artikel 40  Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 41  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1.Er is geen vereffenaar aangeduid;

2.Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3.Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

1,4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

(" " " )"

7. De vergadering verleent aam-

a) de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

b) de notaris de bevoegheid tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de machtiging tot de neerlegging bij de rechtbank van koophandel en

cf aan boekhoudkantoor Vandelanotte te Deinze om de nodige aanpassingen te doen bij de belastingen, BTW en KBO

Voor eensluidend ontledend uittreksel (get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte d.d. 30 december 2013

hiervoor vermelde verslagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van B versnelden : Recto : Naam en haedanieeid van de instrumenterende netarts. hotel van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspa.-seon tan aanzien van derden te vertegeenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13141-0591-031
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.06.2012 12199-0576-031
01/09/2011
ÿþ,,.

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VC}£'ai'- behauder"

aan het

Beigisctt Staatsblei

NEERGELEGD ter GRirf4ïr del RECNTBANtC V AN rC`)GPtdANDEL TE BRUGGE (Afdeling Br~~c~rae)

op: 2 2 ~ ~, ,

,4A,

~De griffer.Griffie

" iiissaao"

° Ondernemirlgwrtr : Benaming 0897.769.246

(." ct£it)

Rechtsvorm :

Zete- :

TERRA-TEC

Naamloze Vennootschap

Nijverheidsstraat 13 , 8740 Pittem

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 27 mei 2011

dat werd beslist om met ingang vanaf 27 mei 2011 een einde te stellen aan het mandaat als bestuurder van

de heer Willem Denys.

Artikel 19 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoortoofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Getekend te Pittem,

Tom Verschuere,

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de IsMt.xta biz. vars jw.¬ M vermelden :Recto : New) Aa:;danigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van der persc(o)ii(t:r:) bevoegd de rechtspersoon ten 4enzi ,n van derden te vertegenwoordigen

Ye¬ 'n: Naam en ^ar£dto~wr:íng.

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.06.2011 11185-0392-031
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.05.2010 10131-0215-015

Coordonnées
TERRA-TEC

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande