TERRACOTTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERRACOTTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.747.646

Publication

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 05.06.2013 13152-0178-018
04/12/2012
ÿþs_." -~`t

i

*12196015*

mod 11.1

íi~4 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

z 1, 11, 2012

RECH7iiki~ffileOOPHÁNpEL

1,.r") RrR!ti K

Ondernemingsnr : BE0436.747.646

Benaming (voluit) : TERRACOTTEM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mekeirleweg 5

8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - OMZETTING NV in BVBA

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Yves Tytgat te Gent op 9 november 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TERRACOTTEM" met zetel te 8570 Anzegem (Vichte), Mekeirleweg 5, volgende besluiten heeft genomen:

* Verslag van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot hierna vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DERYCKE, CATRY & C° BEDRIJFSREVISOREN", te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, op 24 september 2012, luiden als volgt:

"7. BESLUIT

Overeenkomstig artikel 602 W.Venn. werd ondergetekende door het bestuursorgaan van de NV "TERRACOTTEM" aangesteld om verslag uit te brengen naar aanleiding van de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV "TERRACOTTEM" met zetel te 8570 Vichte, Mekeirleweg 5 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0436.747.646) bestaat uit drie rekening-couranten voor een totale inbrengwaarde van ¬ 227.173,38. Ondergetekende Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de BVBA Derycke, Catry & Co bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1, dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der', Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura 2. dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding - die conventioneel bepaald werd gelet op het feit dat het eigen vermogen van de vennootschap lager is dan het maatschappelijk kapitaal - vanuit financieel standpunt niet als redelijk kan aanzien worden, doch verantwoordbaar is in de gegeven omstandigheden; de inbrengers werden hiervan ingelicht en aanvaarden de consequenties van deze situatie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en',', mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van TWEEHONDERD

ZEVENENTWINTIGDUIZEND HONDERD DRIEENZEVENTIG euro ACHTENDERTIG cent (¬ 227.173,38) om het kapitaal te brengen van EEN MILJOEN HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND euro NUL cent (¬ 1.125,000,00) naar EEN MILJOEN DRIEHONDERDTWEEENVIJFTIGDUIZEND HONDERD DRIEËNZEVENTIG euro ACHTENDERTIG cent (¬ 1.352.173,38), zonder creatie van nieuwe aandelen.

* Onderschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door:

11 Mevrouw DEVOS Carol Gilberte Valère, geboren te Waregem op 30 juli 1971, wonende te 11190 Benalup-Casas Viejas (Spanje), Calle la Torre sln

21 Mevrouw DEVOS Valerie Françoise Bernard Adelaïde, geboren te Waregem op 21 juni 1973, wonende te 11190 Benalup-Casas Viejas (Spanje), Calle La Torre sin

3/ De heer DEVOS Laurent Richard Bernard Geneviève, geboren te Waregem op 17 oktober 1977, wonende te 11380 Tarifa (Spanje), Carretera Nacional 340 Km 79,3 van een zekere, vaststaande en opeisbare vordering welke elk van hen heeft op de vennootschap "TERRACOTTEM", en dit elk ten bedrage van VIJFENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVIERENTWINTIG euro ZESENVEERTIG cent (¬ 75.724,46).

* Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de Raad van Bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag dedato 24 september 2012 door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DERYCKE, CATRY & C° BEDRIJFSREVISOREN", te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, aangewezen door de Raad van Bestuur over de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2012.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. De besluiten van het verslag van de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DERYCKE, CATRY & C° BEDRIJFSREVISOREN" luiden als volgt:

"5. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetbcek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten per 31 augustus 2012 van de NV "TERRACOTTEM" onderzocht en dit met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Vooraafgaand aan de geplande omzetting en kapitaalsverhoging bevindt de NV "TERRACOTTEM" zich in de situatie zoals beschreven in artikel 634 W.Venn, waarbij het netto actief gedaald is tot onder het wettelijke minimumkapitaal. Na de omzetting en de geplande kapitaalsverhoging blijft men onder de helft van het maatschappelijk kapitaal (zoals beschreven in artikel 332 W.Venn.). De staat van activa en passiva is opgesteld in de veronderstelling van voorzetting van de activiteiten van de vennootschap. Er werden geen aanpassingen gedaan met betrekking tot de waardering of de classificatie van bepaalde balansposten die noodzakelijk zouden kunnen blijken indien de vennootschap haar activiteiten niet meer zou verder zetten.

Behoudens het voorgaande is uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad. Het netto-passief per 31 augustus 2012 bedraagt 141.468,82 EUR en is lager dan het maatschappelijk kapitaal van 1.125.000,00 EUR. Gelijktijdig met de omzetting van de vennootschap in een BVBA zal er een kapitaalsverhoging ten bedrage van 227,173,38 euro worden doorgevoerd. Hierdoor zal het netto-passief worden omgevormd in een netto-actief. Het netto-actief zal hierdoor boven het wettelijke minimumkapitaal van een BVBA uitkomen, maar zal nog steeds lager zijn de helft van het maatschappelijk kapitaal. Dit rapport behelst uitsluitend de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context."

Het verslag door de Raad van Bestuur blijft bij de vennootschap bewaard; dit door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de

Op de laatste blz. van j.uik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

naamloze vennootschap ingeschreven is in de Kruispuntbank Ondernemingen. Ingevolge deze omzetting zijn de bestuurders ontslagnemend, namelijk:

1. De Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs Recht "FOXLAND" met maatschappelijke zetel te L-2450 Luxembourg (Luxembourg), 15, bld. Roosevelt; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEVOS Bernard Christian Valère, geboren te Geraardsbergen op 24 september 1948, wonende te Tanger (Marokko), Villa nr 1 Route Cap Spartel km7.

2. De Naamloze Vennootschap "EERCINE" met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem (Vichte), Mekeirleweg 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DEVOS Bernard Christian Valère, voornoemd,

3. De heer THIENPONDT Andreas Adolf Adriaan, geboren te Zele op 25 november 1949, wonende te 8790 Waregem, Damweg 13 bus 22.

Allen tot die functie benoemd op de jaarvergadering van 29 mei 2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 september 2008 onder nummer 08144872,

De omzetting geschiedt op basis van het aktief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 augustus 2012

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De vergadering beslist één aandeel op naam toe te kennen aan elke houder van en per één aandeel in de omgezette vennootschap.

leder aandeel werd volledig afbetaald voor de omzetting.

* Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met voormelde besluiten, waarvan hierna een uittreksel:

* De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt ais naam "TERRACOTTEM" met zetel te 8570 Anzegem(Vichte), Mekeirleweg 5 en als doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor derden, de productie, de aankoop en de verkoop, de invoer en de uitvoer, de vertegenwoordiging en de handel in de meest ruime zin van bodemverbeterende en plantengroeibevorderende biotechnologische middelen,

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

* De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur en begon te werken op datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN DRIE-HONDERD TWEEËNVIJFTIGDUIZEND HONDERDDRIEËNZEVENTIG euro ACHTENDERTIG cent (¬ 1.352,173,38), vertegenwoordigd door VIJFENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD (35.400) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

* Het kapitaal is volledig volgestort,

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de

vereffening,

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

* Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door De Post,

De zaakvoerder(s) hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

* De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om zeventien uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld,

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

* leder aandeel geeft recht op één enkele stem.

* Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden tot die datum.

* Het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene kosten maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander

reservefonds wordt aangewend.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen.

* Benoeming van de zaakvoerder buiten de statuten, met alleenoptredende algemene

vertegenwoordigingsbevoegdheid:

"SL TerraCottem Internacional" met zetel te 11190 Benalup (Cadiz, Spanje)  Apartado de Correos

445, met als vaste vertegenwoordiger: Mevrouw DEVOS Carol Gilberte Valère, geboren te Waregem

op 30 juli 1971, wonende te 11190 Benalup-Casas Viejas (Spanje), Calle la Torre s/n,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder teneinde de formaliteiten te vervullen tot.

- alle wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor

ondernemingen;

- de wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie

van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte

volmacht

verslag Raad van Bestuur met betrekking tot de kapitaalverhoging

verslag bedrijfsrevisor met betrekking tot de kapitaalverhoging

verslag Raad van Bestuur met betrekking tot de omzetting in BVBA

verslag bedrijfsrevisor met betrekking tot de omzetting in BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : GE168704
14/06/2012 : GE168704
06/02/2012 : GE168704
20/06/2011 : GE168704
24/06/2010 : GE168704
08/06/2009 : GE168704
08/09/2008 : GE168704
19/06/2008 : GE168704
27/06/2007 : GE168704
28/03/2006 : GE168704
08/06/2005 : GE168704
30/06/2004 : GE168704
07/06/2004 : GE168704
19/09/2003 : GE168704
04/07/2003 : GE168704
19/03/2003 : GE168704
26/07/2002 : GE168704
20/07/2001 : GE168704
24/11/1999 : GE168704
30/03/1995 : GE168704
08/11/1994 : GE168704
17/04/1993 : GE168704
17/07/1992 : AA57396

Coordonnées
TERRACOTTEM

Adresse
MEKEIRLEWEG 5 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande