TERRAGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERRAGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.533.824

Publication

05/05/2014 : KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN
VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -

VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE

BESTUURDERS - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN - BENOEMING NIET- STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Tekst: Uit een proces-verbaal (D.2140222) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 31 maart 2014, blijkt : I. Kapitaalvermindering.

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voor¬ noemde vennootschap heeft besloten :

1. het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdduizend euro (€ 100.000,00), teneinde het te brengen van honderdtwintigduizend euro (€ 120.000,00) op twintigduizend euro (€ 20.000,00), door terugbetaling op ie¬ der aandeel van een bedrag van honderd euro (€ 100,00), en zonder vernietiging van aandelen.

2. dat deze kapitaalvermindering integraal is toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

3. dat de terugbetaling aan de vennoten pas zal geschieden, indien binnen twee maanden na deze bekendmaking, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van deze bekend¬ making nog niet zijn vervallen.

4. dat na het verstrijken van gemelde termijn, de zaakvoerder slechts tôt uitbetaling zal overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

5. dat zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening zullen worden geboekt.

6. dat de effectieve terugbetaling zal gebeuren op plaats en tijdstip door de zaakvoerder te bepalen.

IL Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen,

� I ilalhier in extenso weergegeven :

" TWEEDE BESLUIT : Omzettins van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontsiaat de vergadering de voorzitter van het voor¬ lezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tôt omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de voornoemde be¬ drijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van activa en _pas_siya_ _ ygn.de _.xe$KQQfAçhQP-K---Qf&çM9-tW- - P.-Ç.L Al- 4?.9?m. b er.. 2013, _. hetzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

na neerlegging ter griffie van de aktef"

'EUk BELGE



Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09 eu

•FF

fSP "3

6X es

mod 11.1

minder dan drie maanden geleden; ieder aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt ;

"8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 die de raad van bestuur, van de NV TERRAGRO heeft opgesteld met een balanstotaal van 389.147,17 EUR en een netto-actief van 234.675,25 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden. Bijgevolg dient geen correctie te gebeuren en bedraagt het netto-actief van de NV

TERRAGRO 234.675,25 EUR.

Het netto-actief t.b.v. 234.675,25 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal t.b.v. 120.000,00 EUR.

Na de omzetting van de vennootschap in een BVBA zal het maatschappelijk kapitaal worden verminderd van 120.000,OOEUR tôt 20.000,00 EUR,

Na de kapitaalvermindering blijft het kapitaal ten belope van 20.000,00 EUR voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV TERRAGRO naar BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruïkt worden.

Wevelgem, 21 maart 2014 (getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen wor¬ den neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, sa- men met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzet-

ten.

De omzetting geschiedt op basïs van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten ven¬ nootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding. Stemming,

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

III. Beëindjging van het mandaat van de bestuurders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de bestuurders, zijnde a) de heer Pieter HERMAN, geboren te Roeselare op 3 september 1978, b) de heer Antqon HERMAN, geboren te

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o.n.en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

• FN

09 eu

i� :©

mod11.1

jZottegem op 18 januari 1954 en c) de heer Willem HERMAN, geboren te j Kortrijk op 29 januari 1981, werd beëindigd.

IV. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

l. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft •de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte j aansprakelijkheid en draagt de naam "TERRAGRO".

; 2. Duur : de onderhavige vennootschap die bij akte van 31 maart 2014 iomgezet werd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van jeen naamloze vennootschap op 2 december 2004.

:3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt

itwintigduizend euro (€ 20.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde :van één duizendste (1/1.000 ) van het maatschappelijk kapitaal.

!4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat îin op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de Iwinst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaar ■lijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. JDeze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk ireservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

IHet saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de jzaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

iGeen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het : laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is igedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van jhet gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeer- iderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden iuitgekeerd.

| Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa i zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. iVoor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet

omvatten:

;1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en

îuitbreiding ;

;2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de

BjD 3

toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de ; kosten van onderzoek en ontwikkeling.

[6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende

saldo : na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na jconsignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de

vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar : verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde

wijze verdeeld.

; Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de

jvereffenaar(s), alvorens over te gaan tôt de in het vorige lid bepaalde verde-

ling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht îherstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, ihetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten • waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, j in geld of in effecten, ten bâte van de in een hogere verhouding volgestorte ; effecten.

lin geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname

Ivan het resterend actief door de vennoten zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o.n.en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•FF

t» xi

•FF

6X es

mod11.1

7. Ômvang van de bevoegdheid van de personen die gemachtigd zijn de

vennootschap te besturen en te verbinden en wijze waarop zij deze bevoegdheden uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en be¬ perkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin¬ gen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijk¬ heid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. Doel : de vennootschap heeft tôt doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

- graven, ophogen, egaliseren en niveleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien; - de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen; - de drainage van land-en bosbouwgrond;

- de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen; - het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; - het ruimen van waterlopen, sloten, enzovoort;

- de installatie van verlichting- en signaliseringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden);

- veiligheidsdiensten;

- het uitvoeren van studieopdrachten en deskundige opdrachten inzake industriële constructies, gebouwen, infrastructuur, technische uitrusting en bouwwerken, structuren, organisatie en dies meer, dit houdt onder meer in stabiliteitsstudies;

- tevens heeft zij als doel het scheppen van de materiële voorwaarden en/of middelen om dit ailes zo degelijk mogelijk te verwezenlijken;

- het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- het ruimen van bouwterreinen;

- de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

- onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting; - onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructies;

- isolatiewerkzaamheden;

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort);

- het leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen;

- vervaardiging van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorgebouwen,

înfrastructuurwerken;

' handei in onroerend goed;

- het beheer en in functie van het beheer, de aankoop, de verhuring, de jonderverhuring, het r uilen, __de verkoop, de constructie en de■ transformât!e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-S 3

•FF

CX es

mod 11.1

van huizen, hôtels, spijshuizen, cafés, drankuitbatingen, agentschappen, dépôts, appartementen, kantoren en nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en domeinen en in het algemeen van aile onroerende goederen, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van aile gronden en de valorisatie ervan en in het algemeen aile verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder exploitatie, de inrichting en het geschikt maken. van aile onroerende goederen voor aile doeleinden, met andere woorden aile immobilaire operaties. Dit zowel onder eigen beheer, als door middel van onderaannemingen. Zij zal concessies kunnen toestaan en concessies opnemen, in erfpacht nemen en geven, bij eender welke onroerende transactie als bemiddelaar optreden. Algemene coôrdinatie en

toezicht van bouwwerkzaamheden;

- het beheer van overig onroerend goed;

- verhuur of huren, de aan-en verkoop van roerende goederen;

- voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tôt de vestiging en de ontwikkeling van ondememingen en inzonderheid het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen

van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondememingen;

- het waarnemen van bestuursopdrachten in aile vennootschappen; consulting en adviesverstrekking met betrekking tôt het beheer van vennootschappen en ondememingen, het verlenen van management!)ij stand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondememingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bij stand en diensten verlenen; rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden, het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogenbeheer of beleggingsadvies

doen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de Wet van 4

december 1990 op de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handei.

Zij zal aile nodige of nuttige onroerende of roerende verrichtingen mogen

stellen voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag voor haar eigen rekening ofvoor rekening van derden, aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten

vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

9�_ Plaats. dag en uur van de jaarvereadering : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien .die. dag een wettelijke feestdag is, wordt _ de vergadering op de

Op de laatste blz. van �uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•FF

•FF

6X es

modH.1

eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot¬ schap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

10. Voorwaarden van toelating : geen.

11. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan

verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele

persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op

te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

V. Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

De vergadering heeft besloten te benoemen tôt niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Pieter HERMAN, voornoemd,

die heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten vertegenwoordigt ieder zaak¬ voerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte omzetting;

- verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n.en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.06.2013 13205-0439-011
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.07.2012 12309-0045-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0287-011
01/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

30-03-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11302241*

Ondernemingsnr : 0870.533.824

Benaming

(voluit) : HERMAN PIETER AANNEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 21 december 2010, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 12 januari 2011, vier bladen geen renvooien, Boek 945 blad 63 vak 10, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HERMAN PIETER AANNEMINGEN met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Smokkelpotstraat 48, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

wijzigen in  TERRAGRO en aldus de tweede zin van artikel 1 van de statuten te

vervangen door volgende tekst:

 De naam ervan luidt : TERRAGRO .

- De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar 8510 Kortrijk (Marke) Smokkelpotstraat 62 en aldus de tweede zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke) Smokkelpotstraat 62.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8510 Kortrijk, Smokkelpotstraat(Mar) 48

Onderwerp akte: Modificatie

- De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door

aanpassing en vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in

eigen naam en voor eigen rekening:

-graven, ophogen, egaliseren en niveleren van bouwterreinen, graven van

sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

-onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

-de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen;

-de drainage van land- en bosbouwgrond;

-de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

-het slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

-het ruimen van waterlopen, sloten, enz...

- De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te

STATUTENWIJZIGINGEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de installatie van verlichting- en signaleringssysteem voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden); -veiligheidsdiensten;

-het uitvoeren van studieopdrachten en deskundige opdrachten inzake industriële constructies, gebouwen, infrastructuur, technische uitrusting en bouwwerken, structuren, organisatie en dies meer, dit houdt onder meer in stabiliteitsstudies;

-tevens heeft zij als doel het scheppen van de materiële voorwaarden en /of middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken;

-het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

-het ruimen van bouwterreinen;

-de bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails);

-onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting; -onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructies;

-isolatiewerkzaamheden;

-het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

-het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz..)

-het leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen;

_ -vervaardiging van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; -onderneming voor het aanbrengen van chape;

-projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorgebouwen,

infrastructuurwerken;

-handel in onroerend goed;

-het beheer en in functie van het beheer, de aankoop, de verhuring, de onderverhuring, het ruilen, de verkoop, de constructie en de transformatie van huizen, hotels, spijshuizen, cafés, drankuitbatingen, agentschappen, depots, appartementen, kantoren en nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en domeinen en in het algemeen van alle onroerende goederen, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan en in het algemeen alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder exploitatie, de inrichting, en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden, m.a.w. alle immobilaire operaties. Dit zowel onder eigen beheer, als door middel van onderaannemingen. Zij zal concessies kunnen toestaan en concessies opnemen, in erfpacht nemen en geven, bij eender welke onroerende transactie als bemiddelaar optreden. Algemene coördinatie en toezicht van bouwwerkzaamheden;

-het beheer van overig onroerend goed;

- Verhuur of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in alle vennootschappen; consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen; rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden, het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten;

De vennootschap mag geenszins aan vermogen beheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële markten en, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

Zij zal alle nodige of nuttige onroerend of roerende verrichtingen mogen stellen voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achtenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 58.500,00) om het te brengen van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op honderd twintig duizend euro (¬ 120.000,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in speciën en is volledig volstort.

- De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd twintig duizend euro (¬ 120.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- De vergadering besluit eveneens artikel 35 van de statuten te wijzigen en de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst :

 Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk hierna zijn alle bestuurders vrijwillig in vergadering van raad van bestuur samengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen besloten :

- De Heer Pieter HERMAN, voornoemd, in toepassing van artikel 16 van de statuten het dagelijks bestuur van de vennootschap op te dragen en hem tot gedelegeerd bestuurder te benoemen met alle machten van dagelijks bestuur zoals bepaald in artikel 16 van de statuten, die aanvaarden.

Artikel 17 van de statuten bepaalt dat de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, die afzonderlijk kan optreden.

- De vergadering besluit de hierna vermelde in functie zijnde bestuurders, van

wie het mandaat in 2010 eindigt, vroegtijdig te verlengen tot de jaarvergadering van

48;

48.

De vergadering verleent volmacht aan bvba Luminad, te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door Mevrouw Holvoet Sabine, evenals aan haar bedienden, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-administratie, belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

2016 :

2016.

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van

- De Heer Antoon HERMAN, wonende te Kortrijk (Marke) Smokkelpotstraat

- De Heer Pieter HERMAN, wonende te Kortrijk (Marke) Smokkelpotstraat 48; - De Heer Willem HERMAN, wonende te Kortrijk (Marke) Smokkelpotstraat

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 26.06.2009 09290-0200-010
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 24.07.2008 08438-0363-010
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 31.08.2007 07662-0115-009
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 27.07.2006 06561-0540-011
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0337-010
03/08/2015
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SMOKKELPOTSTRAAT 62, 8510 MARKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering dd 01/01/2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van uitbating te verplaatsen naar volgend adres en dit met ingang van 01/01/2015

Zevekotestraat 22, 8511 Aalbeke

Pieter Herman

zaakvoerder

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111R1j11.111i111

MON4TECP

27-07

B-rLGISCN S

11I

Ondernemingsnr : 0870.533.824

Benaming

(voluit) : TERRAGRO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TERRAGRO

Adresse
SMOKKELPOTSTRAAT 62 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande