TERVAETEHOEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERVAETEHOEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.730.224

Publication

15/04/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

,1111.70ME:K TEE: 0:RUIFIE RECETBANR VAN UDOPMANDEL

>Ar

- 3 APR. 2014

GriTfiUti UZ'

*14081345*

Ondernemingsnr 447730224

Benaming (voluit) : TERVAETEHOEVE

bel at

BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; fizerdijk 90

8600 Diksmuide

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er is een akte getekend ten kantore van notaris Stephen Mourisse met standplaats te Roesbrugge-,: Haringe/Poperinge op een en dertig maart tweeduizend en veertien, akte ter registratie aangeboden waarbij Is bijeengekomen om kwart na elf in de voormiddag (11u.15)

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TERVAETEHOEVE", met zetel te 8600 Diksmuide, ljzerdijk 90, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0447.730.224, RPR Veurne.

V. AFWERKING VAN DE AGENDA EN STEMMING

De vergadering neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten

EERSTE BESLUIT: OMVORMING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE! AANSPRAKELIJKHEID NAAR EEN LANDBOUWVENNOOTSCHAP.

De vergadering besluit tot de wijziging van rechtsvorm van de vennootschap door de omvorming ervan van

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar een Landbouwvennootschap, met behoud: . van het bestaande ondernemingsnummer, waarbij de statuten volledig zullen worden opgeheven (tevens

inhoudend naamswijziging), doch met behoud van alle andere kenmerken (adres, maatschappelijk doel,' ' boekjaar, jaarvergadering,. .)en dit na lezing van de hierna vermelde verslagen.

Men geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 Wetboek:' Vennootschap de dato zevenentwintig maart tweeduizend veertien.

Men geeft de vergadering eveneens kennis van het verslag van de heer Jacky Godefroidt, Bedrijfsrevisor,: namens de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", kantoorhoudend te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11 de dato vijfentwintig maart tweeduizend en veertien dat het voorstel tot omzetting en de staat van actief eri; passief van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien hetzij minder dan drie maan-iden:! voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennoot-ischappen.

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de heer Jacky Godefroidt, Bedrijfsrevisor, namens de Burgerlijke; Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", kantoorhoudend te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11 de dato: vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, luidt als volgt :

" "8. Besluit

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de , staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de BVBA "TERVAETEHOEVE" met maatschappelijkei ! zetel te 8600 Diksmuide, ljzerdijk 90, nagezien met het oog op haar omzetting in een landbouwvennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, die het bestuursorgaan van de: vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

; normen inzake het verslag op fe stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief bedraagt E 415.615,67 en is E 247.015,67 hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Het netto actief is voldoende om de vennootschap om te vormen in een landbouwvennootschap.

We dienen een principieel voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (¬ 342.672,69) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting. Wel wijzen we op art.793 Wetboek van Vennootschappen dat stelt dat beherende vennoten onbeperkt aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen van de vennootschap

Opgemaakt té Izegem op 25 maart 2014

BV o.v.v.e BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt" vertegenwoordigd door Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor."

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

De vergadering besluit de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid om te zetten in een Landbouwvennootschap

Deze Landbouwvennootschap is de voortzetting van de Besloten Vennoot-schap met Beperkte

" Aansprakelijkheid "TERVAETEHOEVE" met dien verstande dat door de om-,zetting geen enkele wijziging ! aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsre-ivisor,

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TERVAETEHOEVE" worden verondersteld verricht te zijn voor de Landbouwvennootschap,

' Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten leste of ten bate zijn van de Landbouwvennootschap.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrij-'vingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen,

De Landbouwvennootschap zal de boekhouding en de boeken die door de Besloten Vennootschap met ! Beperkte Aansprakelijkheid "TERVAETEHOEVE" gehouden werden, voortzetten.

Ingevolge de omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de ! Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TERVAETEHOEVE" om-'gezet in een Landbouwvennootschap, zonder tot andere formaliteiten te moeten over-'gaan.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de Landbouwvennootschap die eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Ieder aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal vervangen worden door een nieuw aandeel zonder aanduiding van nominale waarde van de Landbouwvennootschap.

TWEEDE BESLUIT : NAAMSWIJZIGING

Rekening houdende met het eerste besluit en de wettelijke verplichting geformuleerd in artikel 792 W. Venn. dient de maatschappelijke benaming van de vennootschap gewijzigd te worden, waarbij dient geopteerd te ' worden voor een maatschappelijke benaming, waarin de naam van ten minste één van de beherende vennoten * voortkomt.

Aldus besluit de Algemene Vergadering dat de maatschappelijke benaming vanaf heden luidt "TERVAETEHOEVE-HARTEEL LV'

DERDE BESLUIT: HERFORMULEREN MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders van zevenentwintig maart tweeduizend veertien inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt, zijnde van éénendertig december tweeduizend en dertien.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte ; verantwoording. Beide verslagen blijven aan de akte gehecht en worden tevens neergelegd op de rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te herformuleren als volgt en dit rekeninghoudend met het eerste besluit:

"Artikel drie doel

Het doel van de vennootschap is de eigendom en het beheer en de exploitatie van aile onroerende goederen en rechten met landbouwbestemmingen die haar vermogen samenstellen of in de toekomst zouden samenstellen, of die de vennootschap of de beherende vennoten in eigendom of pacht zouden krijgen en exploiteren."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aah hèt Be4isch's Stáatsblarl

Voor. behouded

aan het

Be§isch'. Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT : OMZETTING FUNCTIE 'NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER' IN FUNCTIE 'BEHEREND VENNOOT'  ONTSLAG NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Rekening houdend met het eerste besluit, wordt de functie van zaakvoerder vervangen door die van 'beherend vennoot'.

De Algemene Vergadering besluit om één der dienstdoende zaakvoerders, de Meer HARTEEL Wim, de taak van 'beherend vennoot' te laten waarnemen en in statuten te laten opnemen, zoals hierna beschreven in het zesde besluit.

De Algemene Vergadering besluit dat op heden slechts één beherend vennoot actief zef zijn in de

vennootschap. Aldus wordt Mevrouw BUCLKE Hilde ontslagen als zaakvoerder. Zij wordt vennoot', Er

wordt haar kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN

Rekening houdend met hoger vermelde besluiten, doch onder de opschortende voorwaarde van de

goedkeuring van het hierna vermeld besluit, beslist de Algemene Vergadering tot de volledige opheffing van de

bestaande statuten (tevens inhoudend naamwijziging en doelsvvijziging), doch met behoud van aile andere

kenmerken (adres, boekjaar, jaarvergadering,...).

ZESDE BESLUIT GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Rekening houdend niet voormelde besluiten, besluit de Algemene Vergadering dat de statuten vanaf heden

zullen luiden als volgt:

A. Naam zetel doel duur

Artikel één  naam

De landbouwvennootschap is opgericht onder de benaming "TERVAETEHOEVE-HARTEEL LV"

Artikel twee  zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, ljzerdijk 90

Hij kan verplaatst warden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en stille

vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Artikel drie doel

Het doel van de vennootschap is de eigendom en het beheer en de exploitatie van alle onroerende

goederen en rechten met landbouwbestemmingen die haar vermogen samenstellen of in de toekomst zouden

samenstellen, of die de vennootschap of de beherende vennoten in eigendom of pacht zouden krijgen en

exploiteren,

Artikel vier duur

De vennootschap is opgericht op heden voor onbeperkte duur. Onverminderd de rechterlijke ontbinding kan

zij slechts ontbonden worden met naleving van de voorschriften bepaald door artikel tweeëntwintig van deze

statuten.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel vijf commanditair kapitaal

Het commanditair kapitaal bedraagt HONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

168.600,00) en is verdeeld in TWEEDUIZEND VIJFHONDERD VJERENNEGENTIG (2.594) aandelen.

Artikel zes  Aandelen op naam, register

De aandelen zijn steeds op naam.

De aan de aandelen verbonden rechten kunnen in geen geval worden belichaamd in voor overdracht vatbare

waardepapieren,

C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel elf Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten.

Wordt voor de duur van de vennootschap benoemd als beherend vennoot: de Heer Wim HARTEEL,

" landbouwer, voornoemd, hier aanwezig die aanvaardt.

Artikel twaalf Nieuwe beherende vennoten

. Nieuwe vennoten kunnen slechts als beherende vennoten intreden indien zij in een akte van

: statutenwijziging de verbintenis aangaan de arbeid te verrichten die vereist is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste vijftig ten honderd van hun arbeidstijd besteden teneinde daarmede tenminste vijftig ten honderd van hun arbeidsinkomen te verdienen en indien zij als zodanig aangenomen worden met toestemming van alle vennoten, met inbegrip van de beherende vennoot.

Artikel twintig  jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de stille vennoten of jaarvergadering moet Ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Artikel éénentwintig Algemene vergadering van de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten is vereist voor:

1. Het geven van kwijting aan de beherende vennoten van hun beheer;

2. De verdeling van de bedrijfsresultaten;

3. De beloning van de beherende vennoten;

4. De voorstellen waarvoor de toestemming vereist is volgens artikel zeven van deze

statuten

Het besluit wordt genomen met meerderheid van stemmen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. '

De beherende vennoten hebben het recht de vergadering bij te wonen, zelfs indien zij geen aandelen

' hebben. Zij nemen aan de stemming deel met de aandelen die zij in het commanditair kapitaal hebben.

Deze besluiten worden genomen uiterlijk zes maanden na het einde van elk boekjaar.

Artikel tweeëntwintig Algemene vergadering van de beherende en de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en de stille vennoten is vereist voor: :

1. De wijziging van de statuten

2. De vrijwillige ontbinding van de vennootschap

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van de stemmen van de beherende vennoten en met de;

meerderheid van drie vierde van de stemmen van de stille vennoten.

Iedere vennoot beschikt over één stem.

Artikel drieëntwintig Bijeenroeping

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de beherende vennoten op eigen initiatief of op:

verzoek van enige andere vennoot met opgaaf van de punten waaromtrent hij beraadslaging verlangt.

De agenda wordt bij de uitnodiging gevoegd.

Artikel dertig  Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding om welke reden ook zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding In functie zijn, van rechtswege vereffenaars. Indien zij op deze functie geen prijs stellen of indien er geen beherende vennoten meer zijn, worden de vereffenaars benoemd door de helft van de vennoten in het

" bezit van drie vierden van het vermogen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk dan wel in college, de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een origineel van de akte en een uittreksel ervan, en bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Artikel éénendertig  Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars hebben van rechtswege aile bevoegdheden van de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten er anders: over besluit.

Hierbij neergelegd:

- Expeditie van de akte.

- het verslag van de zaakvoerders van 27/03/2014 voor de omzetting van de BVBA in een landbouwvennootschap met daarin vervat de staat van actief en passief van 31/12/2013

- het verslag van de zaakvoerders van 27/03/201 omtrent de vervanging van het bestaand doel,

- het verslag van BV ovve BVBA BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROID, vertegenwoordigd door jacky Godefroid, van 25 maart 2014.

Vo or-behouder aandiet Begiscle. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 18.06.2013 13185-0014-015
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 07.06.2012 12152-0589-015
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.07.2011, NGL 10.08.2011 11392-0285-013
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 12.08.2010 10407-0223-012
01/07/2009 : VE033814
20/06/2008 : VE033814
12/07/2007 : VE033814
11/07/2006 : VE033814
11/08/2005 : VE033814
07/07/2005 : VE033814
07/07/2004 : VE033814
17/04/2003 : VE033814
15/04/2003 : VE033814
23/07/1992 : VE33814

Coordonnées
TERVAETEHOEVE

Adresse
IJZERDIJK 90 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande