TEX GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEX GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 523.879.677

Publication

28/04/2014 : Met fusie door ovememing gelijkgestelde verrichting
Uit een procès verbaal opgemaakt door notaris Wouter te Brugge op 27 maart 2014, blijkt dat: De vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstencheques; Vlaanderen", met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 60 bus A en de aandeelhouders van de; naamloze vennootschap "Tex Group", met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 60 bus A. 1) de volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend hebben:

a) De zaakvoerder en bestuurders van beide vennootschappen hebben op elf december tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders/bestuurders van beide vennootschappen op negenentwintig januari tweeduizend veertien op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de overnemende vennootschap "Tex Group" gepubliceerd in de Bijlagen tôt het Belgisch Staatsblad van

zeven februari laatstleden onder nummer 14037454 en voor wat betreft de over te nemen

vennootschap 'Dienstencheques Viaanderen' als voren gepubliceerd op dezelfde datum van zeven

februari tweeduizend veertien onder nummer 14037453.

Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de naamloze vennootschap "Tex Group" werden de bestuursorganen van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te

stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen. b) De zaakvoerders en bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide

vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld

alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de over te nemen vennootschap "Dienstencheques Vlaanderen", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisnemîng ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiteriijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te

nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende vennootschap "Tex Group", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisnemîng ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiteriijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Partijen voomoemd, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren op basis van artikel 720, §2, 4", laatste alinéa Wetboek Vennootschappen unaniem te verzaken aan het opmaken van tussentijdse cijfers.

d) De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van : vergewist, dat de overnemende vennootschap aile effecten bezit uitgegeven door de overgenomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NËËRGHLFt


Voor-

t behouden

'"«tàri'rrta

Belgisch

Staatsblad

�y

•m

S â– fi

fi fi

•«t © 00

•M

'Eh "3

ex es

mod 11.1

vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

e) De zaakvoerder en bestuurders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres is van enige hypothécaire schuldvordering. 2)Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1.1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstencheques Vlaanderen" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "Tex Group".

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstencheques Vlaanderen" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de naamloze vennootschap "Tex Group".

2.1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap " TEX GROUP" besluit over te gaan tôt fusie door ovememing van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstencheques Vlaanderen",

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "Dienstencheques Vlaanderen", met aile rechten en plichten, onder algemene titel over cp de overnemende vennootschap "Tex Group".

Vermits de naamloze vennootschap "Tex Group" houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "Dienstencheques Vlaanderen", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "Dienstencheques Vlaanderen" vernietigd.

Aile rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één cktober tweeduizend dertien,

worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Tex Group".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstencheques Vlaanderen", over op de overnemende vennootschap "Tex Group".

3.Bij afzonderlljke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van zijn

mandaat tôt en met heden.

4,De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de

instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tôt aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoôrdineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap; - het aandelenregîster van de overgenomen vennootschap te vernîetigen zoals voorzegd.

Volmachten

De bestuurders, van de overnemende vennootschap stellen de hiema genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tôt in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruîspuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name aan Vandelanotte Accountants te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 29.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte fusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
07/02/2014
ÿþw -a

Mod Word 11.1

Lod» ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11105011



NEERGELEGD

2 9. 01. 2014

RECHT KA~JK ANDEL

Ondernemingsnr : 0523.879.677

Benaming

(voluit) : TEX GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 60 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 11 december) 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De naamloze vennootschap TEX GROUP, met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 60 bus A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0523.879.677 (overnemende vennootschap);

2. De besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid DIENSTENCHEQtJES VLAANDEREN, met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 60A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0827.611.819 (over te nemen vennootschap),

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 01 oktober 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd ais handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstei,

Getekend:

De bvba VCA INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakoverder, de heer Carlo

Vermeersch

Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd; het fusievoorstel de dato 11 december 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2014
ÿþ mod 11.1





í11011\~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IIIN1IIV11~V~1UVWW ~

llJs1

NEERGELEGD

17 OST, 2014

AATSIbi-. Rechtbank van KO JI* ANDEL

GenGrdf¬ ieKORTRIJK

MON1TEUr

1 9 -12" LGISCH S

',i

Ondernemingsnr : 0523.879.677

:

Benaming (voluit) : TEX GROUP

ii (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

;i

Zetel : lzegemsestraat 60A

? 8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging - statutenwijziging)

;i uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris tel Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van; Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt; voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat, er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap;

;; « TEX GROUP », te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 60A, waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

1._De voorzitter van de vergadering geeft lezing van het verslag van de Raad van Bestuur de dato iE tweeëntwintig september tweeduizend en veertien inzake de wijziging en afschaffing van rechten;

verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen, opgemaakt in toepassing van artikel; `i 560 van het Wetboek van vennootschappen.

e; De aandeelhouders bevestigen kennis genomen te hebben van het verslag. i

De vergadering stelt vast dat er op voormeld verslag geen opmerkingen worden gemaakt door de i aandeelhouders. De vergadering besluit zich aan te sluiten bij de inhoud en de conclusies van het

verslag en keurt dit verslag met éénparigheid van stemmen goed.

2._De vergadering besloot tot de creatie van een nieuwe categorie van aandelen, meer bepaald; de categorie van de D-aandelen, die wordt gecreëerd en zal bestaan naast de drie bestaande

1 categorieën van aandelen. ;

De vergadering beslist vervolgens om bepaalde van de bestaande aandelen herin te delen in de .: nieuwe categorie van de D-aandelen en meer bepaald de volgende aandelen, waarvan de heer

Nico Vermeersch, voornoemd, aandeelhouder is, te wijzigen van categorie en in te delen in de

i categorie van de D-aandelen: i

de aandelen met de volgnummers 2.010 tot en met 3.631 (oorspronkelijk C-aandelen); ; de aandelen met de volgnummers 6.613 tot en met 9.020 (oorspronkelijk B-Aandelen);

" de aandelen met de volgnummers 19,024 tot en met 20.000 (oorspronkelijk A-Aandelen). 1l De vergadering stelt hierop vast dat de aandelen van de vennootschap ingedeeld zijn in vier; :: verschillende categorieën, als volgt:

De 10.003 aandelen met nummers 9.021 tot en niet 19,023 behoren tot de categorie van; de A-aandelen;

" De 2.981 aandelen met nummers 3.632 tot en met 6.612 behoren tot de categorie van dei

B-aandelen; ,

:: " De 2009 aandelen met nummers 1 tot en met 2.009 behoren tot de categorie van de C-i

aandelen;

" De 5.007 aandelen met nummers 2.010 tot en met 3.631, 6.613 tot en met 9.020 en

i; 19.024 tot en met 20.000 behoren tot de categorie van de D-aandelen.

3. De algemene vergadering besloot tot opheffing van de voordrachtrechten inzake de benoemingi

van bestuurders, Ten gevolge hiervan wordt beslist om artikel 12 van de statuten te vervangene

ii door de tekst zoals verder vermeld. .

4._De algemene vergadering besloot tot opheffing van de voordrachtrechten inzake de benoeming; van bestuurders. Ten gevolge hiervan wordt beslist om artikel 13 van de statuten te vervangen; door de tekst zoals verder vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.1De algemene vergadering besloot om artikel 14 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld (voorzitterschap van de raad van bestuur),

6._.-De algemene vergadering besloot tot opheffing van alle bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquora inzake de beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur. Ten gevolge hiervan wordt beslist om artikel 16 van de statuten te vervangen de tekst zoals verder vermeld (besluitvorming van de raad van bestuur).

7. De algemene vergadering besloot om artikel 21 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld (vertegenwoordiging van de vennootschap).

8. pe algemene vergadering besloot tot opheffing van alle bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquora inzake beraadslaging en besluitvorming van de algemene vergadering. Ten gevolge hiervan wordt beslist om huidig artikel 28 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 28  Beraadslaging en besluitvorming.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Met uitzondering van de beslissingen in kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrjjven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen wordt uitdrukkelijk genotuleerd dat voor elke categorie van aandelen voldaan is aan de vereisten van aanwezigheid en meerderheid die voorgeschreven zijn voor een statutenwijziging en dat alle aandeelhouders, het volledige kapitaal vertegenwoordigend, met alle aandelen unaniem voormelde besluiten aangenomen hebben."

9. De algemene vergadering besloot om artikel 30 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld (stemrecht).

10. De vergadering besloot om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdendriedulzend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (¬ 403.753,50) om het te brengen van zevenhonderdzevenenveertigduizend euro (¬ 747.000,00) op een miljoen honderdvijftigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (¬ 1.150.753,50) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van tienduizend achthonderdentien (10.810) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

11. De aandeelhouders verklaren hierbij, elk individueel en uitdrukkelijk gedeeltelijk te verzaken aan alle voorkeurrechten dewelke zij hebben tot inschrijving op de nieuwe kapitaalaandelen, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en de statuten, alsook in de aandeelhoudersovereenkomst tussen hen, dit voor zover en in de mate zij op minder aandelen zullen inschrijven dan waarop zij op grond van hun voorkeurrechten aanspraak kunnen maken.

12. Vervolgens hebben de inschrijvers, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Tex GROUP" en gedeeltelijk in afwijking met het voorkeurrecht, in te schrijven op de tienduizend achthonderdentien (10.810) nieuwe

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i 1.1

' Voor-

" behouden

aan het Belgisch Staatsblad



kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenendertig euro vijfendertig cent (E 37,35) per kapitaalaandeel als volgt:

1/ "VCA Invest" BVBA, te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 21, met ondernemingsnummer 0828.249.247, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Vermeersch Cario, wonend te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 21,die verklaart in te schrijven op vijfduizend vierhonderd en zeven (5.406) aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van tweehonderd en eenduizend negenhonderdveertien euro tien cent (E 201.914,10);

2/ "LOUNGE BELGIUM" BVBA, te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 60, met ondernemingsnummer 0878.172371, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Stragier Bart, wonend te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 60, die verklaart in te schrijven op duizend zeshonderd en twaalf (1.612) aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van zestigduizend tweehonderd en acht euro twintig cent (C 60.208,20);

3/ "ALCAM" BVBA, te 8530 Hareibeke, Hendrik Consciencestraat 31, met ondernemingsnummer 0521.878.014, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Vandenberghe Christophe, wonend te 8530 Harelbeke, Hendrik Consciencestraat 31, die verklaart in te schrijven op duizend zesentachtig (1.086) aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van veertigduizend vijfhonderd tweeënzestig tien cent (¬ 40.562,10);

4/ De heer VERMEERSCH Nico, wonend te 8610 Kortemark, Koekelarestraat 65, die verklaart in te schrijven op tweeduizend zevenhonderd en zes (2.706) aandelen, welke hij volledig volstort door Inbreng van een globaal bedrag van honderd en eenduizend negenenzestig euro tien cent (E 101.069,10).

De nieuwe aandelen worden als volgt genummerd en overeenkomstig artikel 5 van de statuten in de hierna vermelde aandelencategorieën ingedeeld:

1/ De 5.406 aandelen waarop werd ingeschreven door "VCA Invest" BVBA, voornoemd, worden genummerd 20.001 tot en met 25.406 en worden ingedeeld in de categorie van de A-aandelen;

2/ De 1.612 aandelen waarop werd Ingeschreven door "LOUNGE BELGIUM" BVBA, voornoemd, worden genummerd 25.407 tot en met 27.018 en worden ingedeeld in de categorie van de B-aandelen;

3/ De 1.086 aandelen waarop werd ingeschreven door "ALCAM" BVBA, voornoemd, worden genummerd 27.108 tot en met 28.104 en worden ingedeeld in de categorie van de C-aandelen;

4/ De 2.706 aandelen waarop werd ingeschreven door de heer Nico Vermeersch, voornoemd, worden genummerd 28.105 tot en met 30.810 en worden ingedeeld in de categorie van de D-aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vierhonderdendrieduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (E 403.753,50) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato zeventien september tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vierhonderdendrieduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (E 403.753,50) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van vierhonderdendrieduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (E 403.753,50).

De verschijners bevestigen dat de deponering door de heer Nico Vermeersch, voornoemd, tot beloop van 24.425,00 EUR een betaling vormt aan "VCA Invest" BVBA, voornoemd, tot beloop van 60.200,00 EUR een betaling vormt aan "Lounge Belgium" BVBA, voornoemd, en tot beloop van 40.550,00 EUR een betaling vormt aan "Alcam" BVBA, voornoemd, telkens van de totale door de heer Nico Vermeersch verschuldigde koopprijs aan voormelde verschijners uit hoofde van de koop-verkoop van aandelen aan de heer Nico Vermeersch van heden, gesloten voorafgaand aan deze algemene vergadering.

13. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdendrieduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (E 403.753,50) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen honderdvijftigduizend zevenhonderddrieënvijftig euro vijftig cent (E 1.150.753,50) vertegenwoordigd door dertigduizend achthonderdentien (30.810) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

14. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

15._De algemene vergadering besloot om artikel libis van de statuten (definities) te vervangen 16. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken:

Artikel 1 -- Naam.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: Tex Group.

Artikel 2 - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60A.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden ais vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van organisatie, administratie, financiën, verkoop, productie, aanwerving, selectie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 Duur.

De vennootschap ie opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5 -- Kanitaaj:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op een miljoen honderdvijftigduizend zevenhonderdvijftig euro (C 1.150.750,00), vertegenwoordigd door zesendertigduizend honderdvijftig (36.150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/zesendertigduizend honderdvijftigste(1/36.150ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De aandelen worden opgedeeld in 4 categorieën, zijnde:

- de 10.003 aandelen met nummers 9.021 tot en met 19.023 en de 5,406 aandelen met nummers 20.001 tot en met 25.406, worden A-aandelen genoemd.

- de 2.981 aandelen met nummers 3.632 tot en met 6.612 en de 1.612 aandelen met nummers 25,407 tot en met 27.018, worden B-aandelen genoemd.

- de 2.009 aandelen met nummers 1 tot en met 2.009 en de 1.086 aandelen met nummers 27.108 tot en met 28104, worden C-aandelen genoemd.

- de 5.007 aandelen met nummers 2.010 tot en met 3.631, nummers 6,613 tot en met 9.020 en 19.024 tot en met 20,000 en de 2.706 aandelen met nummers 28.105 tot en met 30.810 worden D-aandelen genoemd.

In geval van kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven door een bestaande aandeelhouder, zullen de nieuw uitgegeven aandelen automatisch behoren tot de categorie van aandelen die deze aandeelhouder voordien bezat.

Ingeval van overdracht van aandelen aan een bestaande aandeelhouder zullen de aandelen die van deze overdracht het voorwerp uitmaken, van de categorie worden waarvan de overnemende aandeelhouder reeds eigenaar was.

In geval van overdracht van aandelen aan een derde niet-aandeelhouder, zullen de aandelen die van deze overdracht het voorwerp uitmaken, niet wijzigen van categorie.

Indien een derde niet-aandeelhouder toetreedt tot het aandeelhouderschap van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging, zullen de aandelen die de derde in het kader van deze kapitaalverhoging verkrijgt In beginsel tot een nieuwe aandelencategorie behoren, waarvan de rechten In voorkomend geval in het kader van de bedoelde kapitaalverhoging zullen worden bepaald.

Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 12 - Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering van de vennootschap.

Artikel 13 - Vacature van een of meer plaatsen van bestuurders.

Indien een bestuurdersmandaat openvalt om enige reden, gaan de overige bestuurders op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur en voor het nemen van enige andere beslissing, over tot coöptatie van een nieuwe bestuurder.

Artikel 14 - Voorzi terscha. van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

In geval van staking van stemmen heeft de voorzitter geen doorslaggevende stem.

Artikel 15 -- Bijeen oe" in. van de raad van bestuur.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de zetel van de vennootschap. Elke bestuurder heeft het recht een vergadering bijeen te roepen.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste acht dagen v65r de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

Bij eenparig akkoord van alle bestuurders kan de techniek van de tele-of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, per fax, of per e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dergelijke vergaderingen (per tele- of video conferentie) kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle bestuurders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers.

Artikel 16 -- Besluitvorming van de raad van bestuur.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. In geval van staking van stemmen heeft de voorzitter geen doorslaggevende stem.

elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Eren bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen. Artikel 17 - Notulen van de raad van bestuur.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen warden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 18 - Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19 - Directiecomité.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen

opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een

directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, Artikel 20 - Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber,

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 21 - Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door één gedelegeerd bestuurder, onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend als collega, vertegenwoordigd door de meerderheid van haar leden.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Controle van de vennootschap

Artikel 22 - Benoeming van één of meer commissarissen.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, wordt geen commissaris benoemd zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 23 - Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Artikel 24 - Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen váér de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 25 Vertegenwoordiging op de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalingen van de Wet, op voorwaarde dat

- aile in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

" deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door hun echtgenoot of, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Artikel 26 Aanwezigheidslijst.

Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders, het aantal aandelen en, in voorkomend geval, de volmachten getekend door aile aanwezige aandeelhouders of lasthebbers.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding.

Artikel 33 - Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 34 - Bestemming van de Winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt. De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 35 - Uitkering van dividenden en interimdividenden.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Artikel 36 - Benoeming van de vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is

4Yergeg_aen_tQtde beveStigiilg.a_d ha o1Qgarieven hun bergeWJfl9.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

ii " ' ' mod 11.1



Artikel 37 - Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om aile handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist.

Artikel 38 , Wilze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het nettoactief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

17. ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

De vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige raad van bestuur, te weten:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA INVEST", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo, voornoemd;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALCAM", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Christophe,

voornoemd;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUNGE BELGIUM", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stragier Bart, voornoemd.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA INVEST", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo,

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALCAM", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Christophe,

voornoemd;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `LOUNGE BELGIUM", voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stragier Bart, voornoemd.

4/ De heer Vermeersch Nico, voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders, vekriaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet

getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van

stemmen:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA INVEST", voornoemd, voor wie

optreedt ais vaste vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo,

Tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

18. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan AccoVer-O, kantoor houdende te 8630 Veurne, Noordstraat 24.

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Notulen van de raad van bestuur dd 22 september 2014

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/04/2013
ÿþ mod 11.1

if;b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IlIliu~iW~iui~~mu~~m

3061 88



NEERGELE.GO

-a,04.. 2013

REGr;TBaNK KJ.ef-{jrEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0523.879.677

Benaming (voluit) ; Tex Group

(verkort)1

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Izegemsestraat, 60A

8800 Roeselare (Rumbeke)

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal'; door de v_ennootschapuit te_gevenaandelenter vergoeding'!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :Invoering categoriën van aandelene - kapitaalverhoging - wijziging statuten

;Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 25 maart 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te ;Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze ;vennootschap "Tex Group" onder meer de volgende beslissingen heeft

s

genomen :

TEERSTE BESLISSING.

;Met het oog op de benoeming van de bestuurders, de besluitvorming

op het niveau van de raad van bestuur en de algemene vergadering,

evenals de overdracht van aandelen beslist de vergadering dat het

kapitaal voortaan zal vertegenwoordigd worden door drie categorieën

van aandelen.

TWEEDE BESLISSING.

VERSLAGEN.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van de

;verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, te ,weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & ;Partners - Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2850 Boom, ;Vrijheidsstraat, 91, vertegenwoordigd door de heer De Mol Johan, bedrijfsrevisor, opgemaakt de dato 22 maart 2013 in toepassing van iartikel 602 van het wetboek van vennootschappen.

;Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"V. Besluit

;De inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de NV TEX GROUP ;bestaat uit 1.860 aandelen van de BVBA DIENSTENCHEQUES VLAANDEREN, 100 aandelen van de BVBA TEX en 186 aandelen van de BVBA 1-TEX voor !een globaal bedrag van f 410.028,30.

;Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)

mod 11.1

van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden

methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng reit te geven aandelen, op voorwaarde dat de rentabiliteit van de respectievelijke vennootschappen op duurzame wijze kan hersteld worden.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10.978 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV TEX GROUP.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Een exemplaar van ieder verslag zal samen met een expeditie van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderdentienduizend achtentwintig euro dertig cent (410.028,30 EUR), om het te brengen van driehonderdzesendertigduizend negenhonderdeenenzeventig euro zeventig cent (336.971,70 EUR op zevenhonderdzevenenveertigduizend euro (747.000,00 EUR), mits creatie en uitgifte van tienduizend negenhonderdachtenzeventig (10.978) nieuwe aandelen categorie A zonder aanduiding van nominale waarde, ter vergoeding van inbreng van aandelen aan de prijs van zevenendertig euro vijfendertig cent (37,35 EUR) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf de akte kapitaalverhoging.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen in deze zin dat een vertegenwoordiging voor de drie categorieën van aandeelhouders voorzien wordt.

De bestuurders die allen benoemd werden naar aanleiding van de oprichting worden geacht de volgende categorieën van aandelen te vertegenwoordigen :

- bestuurder voorgedragen door de A-aandeelhouders : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA

INVEST", voornoemd, vertegenwoordigd doorhaar vaste

vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo, wonende te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat, 21.

- bestuurder voorgedragen door de B-aandeelhouders, genaamd B-bestuurder :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lounge Belgium", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stragier Bart Louis Hendrik, wonende te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60.

- bestuurder voorgedragen door de C-aandeelhouders, genaamd C-bestuurder :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alcam", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Christophe Gerard Jacques, wonende te 8530 Harelbeke, Hendrik Consciencestraat(Har), 31.

ZEVENDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het .13elgisch Staatsbad

mod 71.1

Voor-

behouden

aan het

A.Belgisch

Staatsblad



De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt aan de genomen beslissingen :

Artikel 5. . de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zevenhonderd zevenenveertig duizend euro (747.000,00 EUR), vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/twintigduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De aandelen worden opgedeeld in 3 categorieën, zijnde:

- de 10.980 aandelen met nummers 9.021 tot en met 20.000 worden A-aandelen genoemd;

- de 5.389 aandelen met nummers 3.632 tot en met 9.020 worden Baandelen genoemd;

- de 3.631 aandelen met nummers 1 tot en met 3.631 worden C-aandelen genoemd.

Artikel 12 de eerste twee alinea's van dit artikel worden

vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering, waarvan er drie (3) bestuurders dienen benoemd te worden uit kandidaten die daartoe als volgt zullen voorgedragen worden:

" Eén bestuurder wordt gekozen uit een lijst van meer dan één kandidaat-bestuurders voorgedragen door de A-Aandeelhouders (die de meerderheid van de stemmen verbonden aan de A-Aandelen vertegenwoordigen), die dan als A-Bestuurder zullen gekwalificeerd worden;

" Eén bestuurder wordt gekozen uit een lijst van meer dan één kandidaat-bestuurders voorgedragen door de B-Aandeelhouders (die de meerderheid van de stemmen verbonden aan de B-Aandelen vertegenwoordigen), die dan als B-Bestuurder zullen gekwalificeerd worden;

" Eén bestuurder wordt gekozen uit een lijst van meer dan één kandidaat-bestuurders voorgedragen door de C-Aandeelhouders (die de meerderheid van de stemmen verbonden aan de C-Aandelen vertegenwoordigen), die dan als C-Bestuurder zullen gekwalificeerd worden.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 25 maart 2013, gecoordineerde tekst van de statuten, verslag van de revisor, verslag van de raad van bestuur nopens de kapitaalverhoging.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301664*

Neergelegd

14-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523879677

Benaming (voluit): Tex Group (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Izegemsestraat 60 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 14 maart 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alcam", met zetel te 8530 Harelbeke, Hendrik Consciencestraat(Har), 31. Belasting op de toegevoegde waarde nummer 0521.878.014, rechtspersonenregister Kortrijk, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 13 van de statuten door haar zaakvoerder, de heer VANDENBERGHE Christophe Gerard Jacques, wonende te 8530 Harelbeke, Hendrik Consciencestraat(Har), 31;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUNGE BELGIUM", met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0878.172.771, rechtspersonenregister Kortrijk, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van de statuten door een zaakvoerder, te weten de heer

STRAGIER Bart Louis Hendrik, wonende te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60;

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA INVEST", met zetel te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat, 21. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0828.249.247, rechtspersonenregister Kortrijk, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 27 van de statuten door een zaakvoerder, te weten de heer VERMEERSCH Carlo , wonende te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat, 21;

een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd "Tex Group" met zetel te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60A.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: Tex Group.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Izegemsestraat, 60A.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van

bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers,

opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van organisatie, administratie, financiën, verkoop, productie, aanwerving, selectie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 14 maart 2013.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

driehonderdzesendertigduizend negenhonderdeenenzeventig euro

zeventig cent (336.971,70 EUR), vertegenwoordigd door negenduizend tweeëntwintig (9.022) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/ negenduizend tweeëntwintigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparanten hebben het kapitaal volledig geplaatst en hebben op alle aandelen in geld ingeschreven aan de prijs van zevendertig euro vijfendertig cent (37,35 EUR) per aandeel en zijn volledig volgestort als volgt :

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alcam", voornoemd : drieduizend zeshonderdeenendertig (3.631) aandelen, hetzij in totaal voor honderdvijfendertigduizend zeshonderdzeventien euro vijfentachtig cent (135.617,85 EUR), die volledig volgestort zijn;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lounge Belgium", voornoemd : vijfduizend driehonderdnegenentachtig (5.389) aandelen, hetzij in totaal voor tweehonderdeneenduizend tweehonderdnegenenzeventig euro vijftien cent (201.279,15 EUR), die volledig volgestort zijn;

- door de besloten vennootschap "VCA Invest", voornoemd : twee (2) aandelen, hetzij in totaal voor vierenzeventig euro zeventig cent (74,70 EUR), die volledig volgestort zijn.

Totaal op negenduizend tweeëntwintig (9.022) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

De instrumenterende notaris bevestigt aldus dat een bedrag van

driehonderdzesendertigduizend negenhonderdeenenzeventig comma

zeventig euro (336.971,7 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 maart 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door één gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalingen van de wet, op voorwaarde dat :

- alle in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

- deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door hun echtgenoot of, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging op de griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen :

1) Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend

vijftien.

3) Bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alcam", voornoemd.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Vandenberghe Christophe, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 13 maart 2013;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lounge Belgium", voornoemd.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Stragier Bart, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 13 maart 2013;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA Invest", voornoemd.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste

vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo, voornoemd, en dit

ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap de dato 13 maart 2013,

hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en die aanvaarden.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in tweeduizend achttien een einde nemen.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4) Commissarissen.

Er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er op basis

van de wettelijke criteria niet toe gehouden is.

RAAD VAN BESTUUR

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder(s).

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCA Invest",

Luik B - Vervolg

voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Vermeersch Carlo, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder, hier aanwezig en die aanvaardt.

Dit mandaat is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 14 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/07/2015
ÿþ Mod ward 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0523.879.677

Benaming

(voluit) : TEX GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : IZEGEMSESTRAAT 60A, 8800 ROESELARE (RUMBEKE) (volledig adres)

Onderwerp aktes ONTSLAG EN BENOEMING

Uit de notulen van de algemene vergadeiing de dato 22/05/2015 blijkt:

- het ontslag met ingang van heden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VCA INVEST" als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Uit de notulen van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 22/05/2015 blijkt:

- de benoeming als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de heer Nico'

Vermeersch2

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: wordt de vennootschap, in en buiten rechte, geldig

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.

Nico Vermeersch

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

2 9 -)6- 2015

STAATSBI D

PrEt'.GF.LEGa

1 r,

Rechit?an,. _" n l:OOPHANDEL Geiffie J W)nIr:LItc

BELGISCH

Illlulllll~llllll I I dl

'15095849*

I I

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TEX GROUP

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 60, BUS A 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande