TEXTUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEXTUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.188.770

Publication

24/06/2014
ÿþMod Word 11.1

1-1;a7 1-1-1,s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IVIONIT-Eet E2ELGI - rehtbe4

1 -06.- 2014 27

LG1S .1-1 STAATSBLAD mÉg

van KOOPHANDEL Gent,

frit' 2014

. KORTRIJK

riffie

111111111.1.11j11j11j111111111BE

Ondernemingsnr : 0440.188.770

Benaming

(voluit) : TEXTU M

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kalkhoevestraat 66, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Spititstingsvoorstel

Er blijkt uit het splitsingsvoorstel opgemaakt op datum van 26/05/2014 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1. De NV TEXTUM (te splitsen vennootschap);

2. De NV HILL, met zetel te 9600 Ronse, Ommegangstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0430.475.706 (verkrijgende vennootschap);

3. De NV DECITEX, met zetel te 9771 Nokere, Baillistraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0439.838.085 (verkrijgende vennootschap).

- Ruilverhouding:

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden, in vergoeding voor het verkrijgen van het vermogen van de te splitsen vennootschap door de NV DECITEX, per honderd negenennegentig (199) aandelen van de NV TEXTUM, dertien (13) nieuwe aandelen van de NV DECITEX uitgereikt.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden, in vergoeding voor het verkrijgen van het vermogen van de te splitsen vennootschap door de NV HILL, per zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen van de NV TEXTUM, negenenzestig (69) nieuwe aandelen van de NV HILL uitgereikt.

- Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen zullen worden uitgereikt:

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van elk van de verkrijgende vennootschappen de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschappen.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van elke verkrijgende vennootschap in het register van aandelen op naam van elk van de verkrijgende vennootschappen de volgende gegevens aan

1. de identiteit van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap;

2. het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hem toekomt;

3. de datum van het splitsing sbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschappen en door de

aandeelhouders of hun gemachtigde ondertekend.

Datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen:

Vanaf 31/12/2013 worden de handelingen verricht door de te splitsen vennootschap op

boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de verkrijgende vennootschappen.

- Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst:

De naar aanleiding van de splitsing door overneming aan de aandeelhouders van de te splitsen -vennootschap uitgereikte aandelen in de verkrijgende venno-otschappen, zullen recht geven te delen in de winst vanaf 31 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

- De bezoldiging aan de commissaris/bedrijfsrevisor:

Er wordt een bedrag van 3.000,00 EUR bepaald voor de bezoldiging die aan de commissaris/bedrijfsrevisor wordt toegekend voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag.

- De rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: ln de te splitsen vennootschap hebben de aandeelhouders geen bijzondere rechten en zijn er evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen:

Aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap en aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

- Verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

De aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap toebedeeld evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap.

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Getekend:

De NV HILL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patric Tuytens Voorzitter van de raad van bestuur

Tegelijk hiermee neeergelegd: Het splitsingsvoorstel de dato 26/05/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþModWord11.1

UI

Ondernemingsnr : 0440188770

Benaming

(voluit) : TEXTUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8790 WAREGEM, Kalkhoevestraat 66

(volleclg adres)

Onderwerp akte: VERGADERING VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP - SPLITSING DOOR OVERNEMING DOOR DE VENNOOTSCHAPPEN "DECITEX" EN "HILL"

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van 'Meester Johanna DE WITTE, notaris met standplaats te leper op 27 augustus 2014, momenteel ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te leper, blijkt dat volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen;

EERSTE BESLUIT SPLITSINGSVOORSTEL - VERSLAGGEVING

- De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het In de agenda opgenomen splitsingsvoorstel,

- De vergadering beslist overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, éénparig en' uitdrukkelijk om artikel 730 en artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit naar verslagen: verwijst, niet toe te passen.

- De aandeelhouders/vennoten erkennen uitdrukkelijk één maand vélér de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

- De conclusie van het verslag van de commissaris in datum van 25 juli 2014 luidt als volgt

"Onze controlewerkzaamheden werden conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren' uitgevoerd, zoals deze recent gewijzigd werden.

Op basis van onze controlewerkzaamheden en de vaststellingen beschreven in dit verslag en nai kennisnam0 van het splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 27 mei 2014, verklaren wij in het kader van dei voorgenomen splitsing van de te splitsen naamloze vennootschap Textum en de verkrijgende naamloze vennootschappen, de naamloze vennootschap Hill en de naamloze vennootschap Decitex dat:

1,ter bepaling van de ruilverhouding van de aandelen van de vennootschappen het volledige gewicht wordt: toegekend aan de waarderingsmethode uitgaande van het gecorrigeerd eigen vermogen en dat deze waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord en aanvaardbaar is;

2.de gehanteerde waarderingsmethode en het daaraan toegekende volledige gewicht leidt tot een waarde 4.892.260,74 EUR voor in NV Hill ingebrachte vermogensbestanddelen van de NV Textum en tot een economische waarde van 1.862,86 EUR per aandeel NV Hill en dat deze methode passend en verantwoord is;

de gehanteerde waarderingsmethode en het daaraan toegekende volledige gewicht leidt tot een waarde 4.892.260,75 EUR voor in NV Decitex ingebrachte vermogensbestanddelen van de NV Textum en tot een economische waarde van 2.639,80 EUR per aandeel NV Decitex en dat deze methode passend en' verantwoord is;

3.de door het bestuursorgaan voorgestelde ruilverhouding redelijk is. Deze ruilverhouding bepaalt dat in ruil voor de door de NV Textum ingebrachte vermogensbestanddelen naar de NV Hill met een inbrengwaarde van 4.892.260,74 EUR, er 2.626 nieuwe aandelen van de NV Hill zullen uitgegeven worden: en dat in ruil voor de door de NV Textum ingebrachte vermogensbestanddelen in de NV Decitex met een inbrengwaarde van waarde 4.892.260,76 EUR, er 1.926 nieuwe aandelen van de NV Decitex zullen uitgegeven worden.

Kortrijk, 25 juli 2014

BV o.v.v. CVBA Vandeianotte Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Francis Rysman

(getekend)

Commissaris".

Een ex0mplaar van het verslag van de commissaris zal samen met een expeditie van onderhavige akte ()pi de griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

V

bett

aa Be stai

O



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111,1,1111211111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO

1

BELG Is

CH STAA1

ETEUR B

-10- 2

LGE

NEERGELEGD

5 SEP. 201/1

sfteank van KOOPHANDEL "-dentGlicifflf@RTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De geldig vertegenwoordigde aandeelhouders hebben nogmaals bevestigd de verslaggeving en documenten tijdig ontvangen te hebben én voldoende kennis te hebben van de inhoud ervan.

De Voorzitter stelt vast dat er op de verslaggeving en documenten geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat hij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Deze verslaggeving en documenten zullen op de zetel van de verkrijgende vennootschappen bewaard worden,

De Voorzitter verklaart in naam van de Raad van Bestuur van de te splitsen vennootschap dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van deze vennootschap sinds de datum van het opmaken van splitsingsvoorstel.

TWEEDE BESLUIT  BESLUiT TOT SPLITSING

De vergadering besluit tot splitsing, overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel, door overdracht van het gehele vermogen van de vennootschap "TEXTUM" (zowel de rechten als de verplichtingen), met name:

voor een gedeelte van de netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM", of dus een bedrag groot vier miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd zestig euro vijfenzeventig cent (4.892.260,75 E) zal overgaan naar de bestaande, overnemende vennootschap NV "DEC1TEX", met zetel te 9771 Nokere, Baillistraat 12;

voor het overige gedeelte van de netto-waarde van de activa- en passivabestanddeien van de te splitsen vennootschap "TEXTUM", of dus een bedrag groot vier miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd zestig euro vierenzeventig cent (4.892,260,74 E) zal overgaan naar de bestaande, overnemende vennootschap NV "HILL", met zetel te 9600 Ronse, Ommegangstraat

Met dien verstande dat

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 december 2013. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de respectievelijk overnemende, bestaande vennootschappen "DECITEX" en "HILL", beide voornoemd, tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschappen op voormelde datum staan ingeschreven;

b)de handelingen van de gesplitste vennootschap "TEXTUM" worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de respectievelijk verkrijgende vennootschappen vanaf 31 december 2013, zodat aile handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de respectievelijk verkrijgende vennootschappen zijn;

c)teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdelingen niet voldoende nauwkeurig zouden zijn, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet de opgave van de toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 van het Wetboek van Vennootschappen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de vennootschap "DECITEX" en "HILL", ieder voor de onverdeelde helft;

d)de overdrachten gebeuren tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" van volgend aantal nieuwe, volledig volstortte aandelen

- aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap  TEXTUM" worden, ter vergoeding voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van deze te splitsen vennootschap door de NV "DECITEX", per honderd negenennegentig (199) aandelen van de NV "TEXTUM" dertien (13) nieuwe aandelen van de NV "DECITEX" uitgereikt, Aan de hierna vermelde aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" zullen aldus overeenkomstig de hierboven vermelde ruilverhouding het volgend aantal aandelen van de NV "DECITEX" worden uitgereikt:

* de burgerlijke maatschap "FRAPA", voormeld, verkrijgt negenhonderd drieënzestig (963) aandelen in voile eigendom;

* de Heer TUYTENS Emmanuel, voornoemd, verkrijgt negenhonderd drieënzestig (963) aandelen in voile eigendom;

Er worden aldus ter vergoeding voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" door de vennootschap "DECITEX" in totaal duizend negenhonderd zesentwintig (1,926) nieuwe, volledig volstortte aandelen van de overnemende vennootschap "DECITEX" uitgereikt, dit zonder enige opleg.

aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" worden, ter vergoeding voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van deze te splitsen vennootschap door de NV "HILL", per zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen van de NV "TEXTUM" negenenzestig (69) nieuwe aandelen van de NV "HILL" uitgereikt. Aan de hierna vermelde aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" zullen aldus overeenkomstig de hierboven vermelde ruilverhouding het volgend aantal aandelen van de NV "HILL" worden uitgereikt:

* de burgerlijke maatschap "FRAPA", voormeld, verkrijgt duizend driehonderd en dertien (1.313) aandelen in voile eigendom;

* de Heer TUYTENS Emmanuel, voornoemd, verkrijgt duizend driehonderd en dertien (1.313) aandelen in volle eigendom;

Er worden aldus ter vergoeding voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" door de vennootschap 'HILL" in totaal tweeduizend zeshonderd zesentwintig (2.626) nieuwe, volledig volstortte aandelen van de ovememende vennootschap "HILL" uitgereikt, dit zonder enige opleg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPMERKING

Het splitsingsvoorstel opgesteld in uitvoering van en bij toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur van de NV "TEXTUM", de NV "DECITEX" en de NV 'HILL", allen voornoemd, op 26 mei 2014 voorzag in de toekenning van aandelen aan de burgerlijke maatschap "FRAPA" en de Heer TUYTENS Emmanuel deels in voile eigendom, deels in blote eigendom, om het vruchtgebruik toekomende aan deze laatst genoemde aandelen te laten toekomen aan Mevrouw LAMBERT Maria Henriette, laatste woonachtig te 9771 Nokere (Kruishoutem), Nokeredorpstraat 57, weduwe van de Heer TEJYTENS Albert.

Mevrouw LAMBERT Maria, voornoemd, is evenwel overleden te Nokere op zestien juni tweeduizend en veertien zodoende dat het in het splitsingsvoorstel voorziene vruchtgebruik in haar voordeel thans zonder voorwerp is gekomen, en de aandelen toe te kennen in de overnemende vennootschappen in ruil voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" derhalve op heden in voile eigendom worden toegekend hetzij aan de burgerlijke maatschap "FRAPA" en de Heer TUYTENS Emmanuel, beiden voornoemd, dit in de verhouding zoals supra aangehaald.

De algemene vergadering beslist dat dit besluit wordt goedgekeurd, dit onder de opschortende voorwaarde dat de splitsing wordt goedgekeurd door de overnemende vennootschappen "DECITEX" en "HILL", beide voormeld, die aan de splitsing deelnemen.

Indien het splitsingsvoorstel ook door de buitengewone algemene vergaderingen van de NV "DECITEX" en de NV 'HILL" op een geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig volgende rechtsgevolgen op:

-de NV "TEXTUM" houdt op te bestaan;

-het gehele vermogen van de NV "TEXTUM", zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de beide verkrijgende vennootschappen, overeenkomstig de verdeling die supra werd uiteengezet;

-de aandeelhouders van de NV "TEXTUM" worden aandeelhouder van de NV "DECITEX" en van de NV "HILL" overeenkomstig de ruilverhouding die supra werd uiteengezet;

BIJZONDERE BEPALINGEN

1/De vergadering stelt thans vast dat overeenkomstig artikel 728,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het bepaalde in het splitsingsvoorstel er geen bijzonder voordeel toegekend wordt aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds.

2/Boekhoudkundige verwerking

De eigendom van de ingebrachte activa en passivabestanddelen van de overgedragen goederen wordt geacht boekhoudkundig te zijn overgegaan vanaf 31 december 2013. Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan sedert 31 december 2013 met betrekking tot de activa en passivabestanddelen van de gesplitste vennootschap "TEXTUM", worden geacht boekhoudkundig te zijn overgegaan en te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen "DECITEX" en "HILL" vanaf 31 december 2013.

3/ De naar aanleiding van de splitsing door overneming nieuw uitgereikte aandelen in de respectievelijke verkrijgende vennootschappen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM", zullen recht geven te delen in de winst vanaf 31 december 2013.

4/ Overige effecten

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de te splitsen vennootschap "TEXTUM" geen effecten uitgegeven en er bestaan binnen de genoemde vennootschap "TEXTUM" ook geen houders van aandelen die bijzondere rechten genieten, zodat in deze ook geen verdere informatieverstrekking speelt.

5/ De vergadering stelt vast dat er een bedrag van drieduizend euro (3.000,00 E) wordt bepaald in het splitsingsvoorstel voor de bezoldiging die aan de commissaris wordt toegekend voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag.

DERDE BESLUIT  BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP  TEXTUM".

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat het vermogen van de gesplitste vennootschap, op basis van de boekhoudkundige staat, afgesloten per 30 december 2013, uit de volgende activa en passive en kapitalen bestaat

Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris alhier de staat van actief en passief afgesloten per 30 december 2013 van de vennootschap "TEXTUM" te bewaren in haar dossier.

Huidige overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

Concrete inbrengen

De activa en passive van het vermogen van de gesplitste vennootschap NV "TEXTUM", zullen als volgt aan de respectievelijk verkrijgende vennootschappen "DECITEX" en "HILL" worden overgedragen

air] de ovememende vennootschap "DECITEX" worden de volgende activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap ingebracht:

VOOR SPLITSING AFSPLITSING NAAR DECITEX

280 Deelnemingen

-De Robaertbeek NV VE :5.829.063,49 -De Robaeribeek NV  VE :1,501.985,49

-Deelneming ECG UAB : 242.701,58 -Concordia Textiles NV  VE:8.039.797,03

2.914.531,75¬ 750.992,75¬ 121.350,79¬ 4.019.898,52 E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge " -Concordia Textiles NV  VE:2189.024,51 1.094.512,26¬

-Waardverm.De Robaertbeek: -2.905.686,44 -1.452.843,22 E

-Waardverm.Conc.Text.: - 4.124.906,58 -2.062.453,29 E

40 Handelsvorderingen 171.300,00 85.650,00

-Klanten 0,00

-Klanten met creditsaldo: 0,00

41 Overige vorderingen

-Terug te vorderen BTW: 9.106,87 4.553,44

54/58 Liquide middelen

ING Bank: 803,80 411,09

TOTAAL ACTIVA: 10.953.189,75 E 5.476.604,07 E

100 Geplaatst kapitaa1:8.942.742,00 770.400,00 E

110 Uitgiftepremies 0,00 3.700.971,00 E

130 Wettelijke reserves :101.717,27 50.858,64¬

133 Beschikbare reserves:0,00 0,00¬

140 Overgedragen winst :740.062,22 E 370.031,11 E

440 Handelsschulden

-Leveranciers : 45.563,75 22.781,88

-Klanten met creditsaldo:0,00 0,00¬

-Te ontvangen facturen:4.655,00 2.327,50 E

47/48 Overige schulden

-R/C Dhr. Tuytens Emmanuel: 545.788,57 545.788,57¬

-R/C Frapa :545.780,04 E 0,00

49 Overlopende rekeningen

-Toe te rek. kcst.E.Tuytens:13.445,37 13.445,37

-Toe te rek.kost.BM Frapa: 13.435,52 0,00

TOTAAL PASSIVA: 10.953.189,75 5.476.604,07¬

Aldus bedraagt de netto-waarde van de activa- en passiva bestanddelen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" die zullen overgaan op de NV "DECITEX" volgens de toestand afgesloten per 30 december 2013, vier miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd zestig euro vijfenzeventig cent (4.892.260,76

b.ln de overnemende vennootschap "HILL" worden de volgende activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap ingebracht:

VOOR SPLITSING AFSPLITSING NAAR HILL 280 Deelnemingen

-De Robaertbeek NV  VE :5.829.063,49 2.914.531,75¬

-De Robaertbeek NV VE :1.501.985,49 750.992,75

-Deelneming ECG UAB 242.701,58 121.350,79¬

-Concordia Textiles NV VE:8.039.797,03 4.019.898,52¬

-Concordia Textiles NV VE:2.189.024,51 1.094.512,26

-Waardverm.De Robaertbeek: -2.905.686,44 -1.452.843,22¬

-Waardverm.Conc.Text.: - 4124.906,58 -2.062.453,29 E

40 Handelsvorderingen 171.300,00 86.650,00 E

-Klanten: 0,00

-Klanten met creditsaldo: 0,00

41 Overige vorderingen

-Terug te vorderen BTW 9106,87 4.553,44¬

54/58 Liquide middelen

ING Bank: 803,80 392,71 E

TOTAAL ACTIVA 10.953.189,75¬ 5.476.585,68¬

100 Geplaatst kapitaal:8.942.742,00 2.714.716,22 E

110 Uitgiftepremies : 0,00 1.756.654,78 E

130 Wettelijke reserves :101.717,27 50.858,64

133 Beschikbare reserves:0,00 0,00¬

140 Overgedragen winst :740.082,22 E 370.031,11

440 Handelsschulden

-Leveranciers : 45.563,76 22.781,88

-Klanten met creditsaldo:0,00 0,00 E

-Te ontvangen facturen:4.655,00 2.327,50 E

47/48 Overige schulden

-R/C Dhr. Tuytens Emmanuel: 545.788,57 0,00 E

-R/C Frapa :645.780,04 E 645.780,04 E 49 Overlopende rekeningen

-Toe te rek. kost.E.Tuytens:13.445,37 0,00

-Toe te rek.kost.BM Frapa: 13.435,52 13.435,52

ât) " TOTAAL PASSIVA 10.953.189,75 5.476.585,68 E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Aldus bedraagt de netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" die zullen overgaan op de NV "HILL" volgens de toestand afgesloten per 30 december 2013, vier miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend tweehonderd zestig euro vierenzeventig cent (4,892.260,74 ¬ ),

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris verder te acteren dat alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, elk voor de helft zullen worden toebedeeld aan de vennootschap NV "DECITEX" en NV "HILL".

Verder wordt voorzien dat de kosten van huidige splitsing voor de helft ten leste zijn van de NV "DECITEX" en voor de helft vallen lastens NV 'HILL".

Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de gesplitste vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer 0440.188.770 vrij en zuiver is van enige schuld en bevoorrechte lest, van welke aard ook, en niet bezwaard is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds met enig pand is bezwaard en dat de vennootschap geen enkele hypothecaire lastgeving betreffende dit overgedragen handelsfonds heeft verleend zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het eerste hypotheekkantoor te Kortrijk op 28 juli 2014.

Rechtbekwaarnheid

De gesplitste vennootschap 'TEXTUM" heeft verklaard volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een procedure tot gerechtelijke reorganisatie te hebben geopend en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling.

Algemene overdrachtsvoorwaarden

1/ De verkrijgende vennootschappen verkrijgen de eigendom van aile materiële en immateriële bestanddelen en worden in aile rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap "TEXTUIVI" aan elk van hen respectievelijk worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Zij krijgen ieder voor wat betreft het gedeelte van het netto-vermogen van de afgesplitste vennootschap dat aan hen werd overgedragen het genotsrecht vanaf 31 december 2013.

2/Met ingang van 31 december 2013 dragen de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, elle belastingen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen alsook aile lasten van welke welke aard ook.

3/De eventuele schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschappen, die in dit opzicht in aile rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zullen de verkrijgende vennootschappen met volledige passief betreffende het bij hen ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zullen met name de intresten betalen en aile aangegane schulden en leningen die de gesplitste vennootschap desgevallend werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er eventueel bijhoren, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

4/De verkrijgende vennootschappen moeten, elk wat hun deel betreft, aile akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en alle contracten en verbintenissen desgevallend aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

Partijen worden door ondergetekende notaris gewezen op artikel 683 in fine van het Wetboek van Vennootschappen. Comparanten verklaren hieromtrent te zijn geïnformeerd en ontslaan ondergetekende notaris van het verder opnemen van bepalingen dienaangaande of aanhechting van stukken, ze verklaren daaromtrent verder zelf het nodige te zullen doen.

5/Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschappen, elk wat hun deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

6/De overdracht van het vermogen omvat in het algemeen:

-aile rechten, achuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, niet inbegrip van de overheidsbesturen;

-de last van aile passive van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan voor datum van deze notulen, alsook de uitvoering van aile verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

-de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, (rider de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren;

Toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschappen, te weten de Naamloze Vennootschappen "DECITEX" en "HILL' - ruilverhouding - deelname in het resultaat wijze van uitreiking

1. Toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap ruilverhouding - deelname in het resultaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er bestaan thans negenentwintig duizend vijfhonderd veertien (29.514) aandelen van de te splitsen vennootschap, waarvan op heden veertien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (14.757) aandelen toebehoren aan de Heer TUYTENS Emmanuel, voornoemd, en veertien duizend zevenhonderd zevenenvijftig (14.757) aandelen toebehoren aan de burgerlijke maatschap "FRAPA", voormeld.

Ten gevolge van de splitsing worden er aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" duizend negenhonderd zesentwintig (1.926) volledig volgestorte kapitaalsaandelen van de verkrijgende vennootschap "DECITEX" uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM".

Daarnaast zullen er aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" tweeduizend zeshonderd zesentwintig (2.626) volledig volgestorte kapitaalsaandelen van de verkrijgende vennootschap "HILL" worden uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap TEXTUM".

Al deze nieuw gecreëerde aandelen toekomende aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "TEXTUM" in de verhoudingen zoals hierna gemeld, hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschappen "DECITEX" en "HILL" en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 31 december 2013, dit zoals supra reeds uiteengezet.

De verdeling van deze nieuw te creëren aandelen van de vennootschappen "DECITEX" en 'HILL" tussen voormelde aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, met name de Naamloze Vennootschap "TEXTUM", zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de te splitsen vennootschap, en zij zullen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap 'TEXTUM", met instemming van aile aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "TEXTUM" als volgt toegekend worden

-) als gevolg van de inbreng door splitsing van de Naamloze Vennootschap "TEXTUM" zullen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, in ruil voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van de vennootschap 'TEXTUM" per honderd negenennegentig (199) aandelen van de vennootschap "TEXTUM" dertien (13) nieuwe aandelen van de vennootschap "DECITEX" worden uitgereikt, of dus concreet

negenhonderd drieënzestig (963) aandelen in voile eigendom aan de burgerlijke maatschap "FRAPA", voornoemd, - negenhonderd drieënzestig (963) aandelen in voile eigendom aan de Heer TUYTENS Emmanuel, voornoemd;

HETZIJ TOTAAL DUIZEND NEGENHONDERD ZESENTWINTIG (1.926) AANDELEN,

-) als gevolg van de inbreng door splitsing van de Naamloze Vennootschap "TEXTUM" zullen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, in ruil voor het verkrijgen van een deel van het vermogen van de vennootschap "TEXTUM" per zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen van de vennootschap "TEXTUM" negenenzestig (69) nieuwe aandelen van de vennootschap 'HILL" worden uitgereikt, of dus concreet

duizend driehonderd en dertien (1.313) aandelen in voile eigendom aan burgerlijke maatschap "FRAPA", voornoemd;

- duizend driehonderd en dertien (1.313) aandelen in voile eigendom aan de Heer TUYTENS Emmanuel, voornoemd;

HETZIJ TOTAAL TWEEDUIZEND ZESHONDERD ZESENTWINTIG (2.626) AANDELEN.

2, Wijze van uitreiking

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel nodigt het bestuursorgaan van elk van de verkrijgende vennootschappen, te weten het bestuursorgaan van respectievelijk "DEC1TEX" en 'HILL" binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschappen.

Naar aanleiding van die gelegenheid worden door het bestuursorgaan van elke verkrijgende vennootschap in het register van aandelen op naam van elk van de verkrijgende vennootschappen de volgende gegevens aangebracht;

-identiteit van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap;

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hem toekomt;

-de datum van het splitsingsbesluit;

Deze inschrijving wordt alsdan door het respectievelijke bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschappen en door de aandeelhouders of hun gemachtigde ondertekend.

Vaststelling van de eigendomsovergang van het overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap, op de verkrijgende vennootschappen en dit onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de splitsing.

De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de vermogen van de gesplitste vennootschap op de verkrijgende vennootschappen vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

In overeenstemming met wat voorafgaat, stelt de vergadering vast dat, onder de dubbele opschortende voorwaarde van de aanvaarding door de algemene vergaderingen van de overnemende vennootschappen

"DECITeX" en "HILL" van de overeenstemmende besluiten betreffende de splitsing en de goedkeuring van de daaruit volgende wijzigingen in de statuten overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van Vennootschappen, de splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft

1.de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap "TEXTUM", waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

2.de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "TEXTUM" worden de aandeelhouders van de verkrijgende vennootschappen "DECITEX" en "FULL";

3.het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap "TEXTUM" worden aan de twee verkrijgende vennootschappen overgedragen;

.r

VIERDE BESLUIT KWIJTING

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de

aandeelhouders van de twee verkrijgende vennootschappen "DECITEX" en "HILL" van de eerste jaarrekening

die na de splitsing wordt 'opgesteld, zal gelden als kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris van de

gesplitste vennootschap  TEXTUM",.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL '

Mieke Breyne

Geassocieerd notaris te leper

GELIJKTIJDIG NEERGELEGD:

- een expeditie, afgeleverd vódir registratie, van het proces-verbaal dd. 27 augustus 2014; - een exemplaar van het verslag van de commissaris;

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ModWord11.1

Ondernemingsnr : 0440.188.770

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kalkhoevestraat 66, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 2410812012 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.608.707, vertegenwoordigd door de heer Francis Rysman, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor een hemieuwbare termijn van 3 jaar.

Haar mandaat zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Gedaan te Waregem, op 2410812012. Getekend:

De NV HILL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patio Tuytens Voorzitter van de raad van bestuur

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte MC ITE¬ LJI

~..ruike

*izMsea1

i 6 -3O-

LGISCH S1AATS2,L_AL)

NEERGELEGD

111 B

20i2

TEXTUM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 24.08.2012, NGL 31.08.2012 12550-0382-022
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 04.07.2011 11261-0305-020
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 19.07.2010, NGL 20.08.2010 10442-0379-022
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 20.07.2009, NGL 17.08.2009 09575-0283-023
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 18.07.2008 08434-0088-023
12/10/2007 : KO121001
31/08/2007 : KO121001
20/10/2006 : KO121001
29/09/2006 : KO121001
18/01/2006 : KO121001
05/10/2005 : KO121001
29/06/2005 : KO121001
10/01/2005 : KO121001
28/10/2004 : KO121001
06/07/2004 : KO121001
03/06/2004 : KO121001
15/07/2003 : KO121001
05/07/2002 : KO121001
21/06/2002 : KO121001
04/07/2001 : KO121001
18/07/1995 : KO121001
16/07/1993 : KO121001
20/06/1990 : KO121001

Coordonnées
TEXTUM

Adresse
KALKHOEVESTRAAT 66 - INDUSTRIEZONE E3 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande