THE COLOR STUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE COLOR STUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.853.122

Publication

22/10/2014
ÿþ Mod

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-LLL,nk:i

MON ITE JR BELGE



111111RinglE11111111

15 -10- 2014

heh

aa

Bel Staa

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0537853122 Benaming

(voluit) : The Color Studio

STAATSB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Sprietestraat 50 - 8792 Desselgem

Onderwerp akte: QUASI-INBRENG ART.220-222 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Neeriegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van het controleverslag van bedrijfsrevisor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Korttijkstraat nr., 12 te 8560 Wevelgem.

De zaakvoerder

Vierstraete Darline

NEERGELEGD

-S SEP. 2014

echtbank van KOOPHANDEL GentParifficKORTRIJK

Op de laatste blz. 'van LUik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ifee C);

klocl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR bEICE

14 -ti- 201/1

pELG1SCH STAATSBLJ

RECHTlerffth<OOP HAN DEL

KORTR I IK

be aa Be Sta:

*14021285*

NEERGELEGD

-7. 01. 2014

Ondernemingsnr : 0537853122

Benaming

(voluit) : The Color Studio

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Beveren-Dries 93 - 8791 Beveren-Leie

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel - Benoeming zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 25/11/2013 werd er met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar de Sprietestraat 50 - 8792 Deselgem en dit vanaf 01/11/2013.

Tevens werd met éénparigheid van stemmen de benoeming aanvaard van mevrouw Fierens Frele, woonachtig te 8530 Harelbeke, Arendsstraat 38, als zaakvoerder van de BVBA The Color Studio, en dit vanaf 01/01/2014.

Haar mandaat is van onbepaalde duur.

Voor waar en echt verklaard,

De zaakvoerder

Vierstraete Darline

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2014
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~

"EUR ."~.~.c

-12- 1Ù1i

'-I STAATS$L,Rechtbank

;~

NEERGELEGD

0 8 OKT. 2014

va KOOPHANDEI-Gent~~flêRTRIJK

Ondernemingsnr : 0537853122

Benaming

{voluit} : The Color Studio

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sprietestraat 50 - 8792 Desselgem

Onderwerp akte ; Aanstelling zaakvoerders

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 22 september 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de Heer Van Beversluys Jan , woonachtig te Beveren-Leie, Beveren-Dries 93, te benoemen tot zaakvoerder van The Color Studio BVBA vanaf 01/10/2014. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd

Tevens werd met éénparigheid van stemmen de benoeming aanvaard van mevrouw Fierens Iman, woonachtig te Harelbeke, Vinkenstraat 29, als zaakvoerder van de BVBA The Color Studio, en dit vanaf 01/10/2014, Haar mandaat is van onbepaalde duur en bezoldigd.

Voor waar en echt verklaard,

De zaakvoerder

Fierens Frele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111.11111!111

MONT

08

BELGISC

04/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304943*

Neergelegd

02-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537853122

Benaming (voluit): THE COLOR STUDIO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8791 Waregem, Beveren-Dries 93

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 2 september 2013, ter registratie aangeboden, dat:

Mevrouw VIERSTRAETE, Darline, Gisèle, geboren te Kortrijk, op 12 juli 1966, echtgenote van de Heer Jan Denis Adrien Isidoor Van Beversluys, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Beveren-Dries 93.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "THE COLOR STUDIO .

Zetel : te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Beveren-Dries 93

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. In België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of in samenwerking met derden:

- het verlenen van advies en het uitvoeren van activiteiten op gebied van schoonheids-, gezichts- en huidverzorging: het aanbrengen van permanente make-up, kleur- en stijladvies geven, dermatografie, haarsimulatie, wimper-extensions, epileren, manicuren, pedicuren, laserbehandelingen;

Kortom alle activiteiten van een schoonheidssalon in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

- groot- en kleinhandel, import en export in schoonheidsproducten, schoonheidsartikelen en medische apparaten en instrumenten;

- het organiseren van opleidingen. De voortgezette vorming of training voor volwassenen in het kader van hun beroepsloopbaan.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

II. In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, onroerende leasing en, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan.

III. De vennootschap kan deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand juni, om achhtien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving:

Op deze aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Luik B - Vervolg

Door Mevrouw Darline Vierstraete, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig aandelen tegen de prijs achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); volledig volstort.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste dinsdag van de maand juni 2015.

3. De oprichter benoemt volgende persoon als gewone zaakvoerder:

Mevrouw Darline Vierstraete, voornoemd.

Haar mandaat is van onbepaalde duur en bezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de jaarvergadering.

4. De oprichter geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Hinnekens BVBA,

Aalbeeksesteenweg 76 te 8500 Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15568-0272-016

Coordonnées
THE COLOR STUDIO

Adresse
SPRIETESTRAAT 50 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande