THE ECLOUD COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE ECLOUD COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.860.275

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 15.09.2014, NGL 24.09.2014 14600-0111-011
05/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303242*

Neergelegd

03-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534860275

Benaming (voluit): The eCloud Company

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8490 Jabbeke, Vlamingveld 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock te Brugge op 31 mei 2013, te registreren, dat er door:

- acTVty, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke, Vlamingveld 3.Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0874.423.326 rechtspersonenregister Brugge;

- Magicview Connected Products, besloten vennootschap naar Nederlands recht, statutaire zetel te Bergeijk (Nederland) en met vestigingsadres 5571NA Bergeijk Spaanrijt 1. Kamer van Koophandel-nummer: 17183604; - EdelWISE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3220 Holsbeek, Berkendreef 3 bus A. Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0832.589.206 rechtspersonenregister Leuven;

- de Heer Bracquené, Hans Herman, geboren te Geraardsbergen op vier juli negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3000 Leuven, Wittehoevelaan 9,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: The eCloud Company.

ZETEL: 8490 Jabbeke, Vlamingveld 3.

DUUR: onbeperkt.

DOEL: De vennootschap heeft als doel:

Onderzoek en ontwikkeling, productie, groot- en kleinhandel, import en export en distributie van technische producten en technologische platformen met betrekking tot de exploitatie van diverse systemen voor het opladen van elektrische en hybride voertuigen (wagens, boten, moto s, fietsen, ...) en het laden van oplaadbare toestellen in de breedste zin van het woord.

Commercialisering van bovenvermelde activiteiten door exploitatie van onder andere eigen verkooppunten gericht naar particulieren en professionelen, verlenen van franchising licenties en het beheer van deze exploitaties, uitlevering en rechtstreekse verkoop aan particulieren, bedrijven en professionelen.

Elektronische bedrijfsvoering en postorderverkoop.

Adviesverlening, begeleiding, management en engineering van projecten, zowel in eigen beheer als voor derde partijen in verband met bovenvermelde commerciële activiteiten.

Exploitatie van alle intellectuele rechten in de meest brede betekenis voortvloeiend uit bovenvermelde activiteiten. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow, vergunningen, merken en aanverwante immateriële duurzame activa.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen of ondernemingen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van één duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, onderverdeeld in vijfhonderd en elf (511) aandelen categorie A, honderd drieënzestig (163) aandelen categorie B, honderd drieënzestig (163) aandelen categorie C en honderd drieënzestig (163) aandelen categorie D. De houders van aandelen categorie A, B, C en D worden respectievelijk groep A, groep B, groep C en groep D genoemd.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE85 7380 3842 0106 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid The eCloud Company in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27 mei 2013 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders samengesteld uit zes (6) zaakvoerders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap, waaronder steeds drie (3) zaakvoerder moet worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de groep A, één (1) zaakvoerder moet worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de groep B, één (1) zaakvoerder moet worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de groep C en één (1) zaakvoerder moet worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de houders van de groep D.

Het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien september om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening aan de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig maart tweeduizend veertien.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Luik B - Vervolg

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste niet-statutair

zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

Op voordracht van de groep A:

- de Heer Coulier, Patrick Amedé Martha, wonende te 8490 Jabbeke, Grote Thems 116;

- de Heer Coulier, Philip Alois Elza, wonende te 8490 Jabbeke, Bakeroothoek 8;

- de Heer Wouters, Abe Emilie Stefaan, wonende te 8210 Zedelgem, Kloosterstraat 37.

Op voordracht van de groep B:

- de Heer Van Houtte Philippe Emmanuel Johannes, wonende te 5571NA Bergeijk (Nederland), Spaanrijt 1.

Op voordracht van de groep C:

- de Heer Daems, Frank Casimir Hélène, wonende te 3220 Holsbeek, Berkendreef 3 bus A.

Op voordracht van de groep D:

- de Heer Bracquené, Hans Herman, wonende te 3000 Leuven, Wittehoevelaan 9.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan

de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De Deyne, Verhoeye Accountants en Belastingconsulenten, afgekort DDV, met maatschappelijke zetel te 9920

Lovendegem, Kort Eindeken 25, ondernemingsnummer 0809.489.744 rechtspersonenregister Gent, alsook

haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats

stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving en wijziging bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting

over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

De besloten vennootschap naar Nederlands recht Magicview Connected Products en de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EdelWISE, beiden voornoemd, werden krachtens onderhandse

volmachten vertegenwoordigd door de Heer Coulier Patrick Amedé Martha, wonende te 8490 Jabbeke, Grote

Thems 116.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
THE ECLOUD COMPANY

Adresse
VLAMINGVELD 3 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande