THE INNER BODY

Société en commandite simple


Dénomination : THE INNER BODY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.859.371

Publication

11/12/2013
ÿþ MOd WOfd 4i.t

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

E St

nfÉËReLgdg l'RieFe wm

Rmitt me. v°4l t'" C3O°i" ¬ ALMEt_ 'et

-~; ,~~ ~.,-- , " r :

=1w¬ J~t e

.:" ~ `~ ,

2 g NOV. egià"

Ondememingsnr ; 0848.859371

Benaming

(voluit) : THE INNER BODY

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Elizabetlaan 113 bus 21 - 8300 KNOKKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 november 2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Elizabetlaan 113 bus 33 - 8300 Knokke met Ingang vanaf 1 december 2013.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C0 BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathteen 13e Kuyss>*ier, wonende te 9054 Gentbrugge, Oude Brussetseweg 144 eik met recht alteen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Krulspuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaairechtellike instellingen.

William Doom

Zaakvoerder

Op de laatste bfz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening. -

02/10/2012
ÿþI111111J111.11111Q1(!1,11j111111

Mor! Wad 11.1

NEERGELEGD lei GRIFFIE uat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op:

2`0- SEP, Ma ele,

Griffie

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0848

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : The limer Body

(verkort) :

Rechtsvorm :

~d 59.377

Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Elizabetlaan 113 bus 21 - 8300 KNOKKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Wordt tussen de Heer Doom William, wonende te Elizabetlaan 113 bus 21 - 8300 Knokke en Mevrouw Spiessens Rita, wonende te Elizabetlaan 113 bus 21 - 8300 Knokke, een gewone commanditaire vennootschap opgericht, waarbij de Heer Doom William za! optreden als beherend vennoot en Mevrouw Spiessens Rita slechts als stille vennoot:

A. STATUTEN

ARTIKEL 1: NAAM

De naam van de gewone commanditaire vennootschap, met handelsaard, luidt als volgt: The Inner Body". De benaming zal steeds worden voorafgegaan of worden gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm.V".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Elizabetlaan 113 bus 21, 8300 Knokke.

Deze mag bij gewoon besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders overgebracht worden naar een;

andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch.

Staatsblad, door de zorgen van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders bestuurszetels,:

bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België ais in het buitenland.

ARTIKEL 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de ven-'noot-'schap mits zes maanden vooraf zijn

medevennoten te verwit-+tigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

zowel in eigen naam als voor rekening van derden, als commissionair, vertegenwoordiger, aannemer of onderaannemer, zo in België als in het buitenland:

1.Aankoop, verkoop en verhuring van apparatuur voor lichaamsanalyse en -ontwikkeling: weegtoestellen voor vet- en spiermassabepaling, lichaamsvochtmeting, orgaanvetwaarden, botmassabepaling, BMI,, metabolisme, hartslagmeters, bloeddrukmeters, temperatuurmeting enz... alsook toestellen voor fysieke, lichaamsoefening zoals fitnessapparatuur, stappentellers, caloriemeters, enz....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.Advies, bijstand en know how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals opleiding, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3.Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond conceptontwikkeling, strategiebepaling, marketing en marketing communicatie.

4.Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

6.Het adviseren van bedrijven omtrent het verbeteren van commerciële performantie in sales en marketing en uitvoeren van doorlichtingen van commerciële performantie.

6.Het plannen, opzetten en doorvoeren van veranderingsprogramma's.

7.Het in kaart brengen en realiseren van nieuwe verkoopsopportuniteiten en uitbouwen van klantenbestanden.

8.Marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling alsook de organisatie van aile publicitaire en commerciële activiteiten.

9.Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer,

i.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3.De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4.Ondememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

6.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doe!, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breihen, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootscharpen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, be-'roeps-vereni-'gingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijklui-dend, aanvullend of soortgelijk doel nastre-'ven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondeme-'ming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, op-'slorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder aile hulp verle-men aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake be-'stuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goede"ren met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffe-'naar in andere vennoot-'schappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van vierduizend euro (4.000,00 E), vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen van veertig euro (40,00 E) elk.

De heer Doom William brengt in de vennootschap tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ), wat vijftig (50) aandelen

vertegenwoordigt.

Mevrouw Spiessens Rita brengt in de vennootschap: tweeduizend euro (2.000,00 E), wat vijftig (50)

aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Spiessens Rita treedt bij de oprichting op als stilte vennoot en is aldus slechts gehouden tot haar

inbreng.

De maatschappelijke inbrengen brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6 : FINANCIERING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten in verhouding tot zijn of haar aandeel in het kapitaal gedaan worden, tenzij er

anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7 : OVERDRAAGBAARHEID AANDELEN

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

Ieder van de beherende vennoten of zaakvoerders maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitge-'breide bevoegdheden : hij mag namelijk, zonder dat deze opsom-'ming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, vóór zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 9 : JAARVERGADERING

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maken de beherende vennoten of zaakvoerder een inventaris, balans en resultatenrekening op-. met betrekking tot het verstreken boekjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2014 (3010612014), De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op de Ode vrijdag van december om 21.00 uur.

ARTIKEL 10 : WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. Zo er

verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

beherende vennoten, bij diens ontstentenis door de stille vennoten.

ARTIKEL 12 : RECHTSPERSOONLIJKHEID

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige : vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 13 : STATUTENWIJZIGINGEN

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten alle wijzigingen brengen die zij

geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 14 : TERRITORIALE BEVOEGDHEID

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden, aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Brugge.

ARTIKEL 15 : OVERGANGSBEPALINGEN

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Doom William als beherend vennoot -

zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

C. VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C' BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathieen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijvinglwijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de , sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Knokke, 19 september 2012

Doom William

Zaakvoerder - Beherend Venoot

Tegelijk hierbij neergelegd: statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

{. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE INNER BODY

Adresse
ELUZABETLAAN 113, BUS 21 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande