THE LITTLE BARON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE LITTLE BARON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.926.132

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.03.2014 14078-0566-011
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.03.2013 13079-0311-010
31/01/2011
ÿþ/aa\P" w9

mod 2.1

Ondememingsnr : 0832 9

Benaming : THE LITTLE BARON

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelstraat 21

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig december tweeduizend en'; tien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de;. neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « THE LITTLE BARON », onmiddellijk; voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA".

1° Identificatie der oprichters

1) De heer BEERNAERT Jean Gustave Charles, geboren te Flawinne op twee december: negentienhonderd negenenveertig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 95

2) De heer DEGROOTE Tom Suzanne Gilbert, geboren te Brugge op zeven juli negentienhonderd; achtenzeventig , wonende te 8000 Brugge, Kroonstraat 2.

3) De heer DELACOURT Thomas Hugo Luc, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd tachtig , wonend te 8020 Oostkamp, Poelstraat 21.

De oprichters verklaren en erkennen dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van: achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00), volledig geplaatst is; het is verdeeld in':; aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderdentien euro (¬ ;, 6.210,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt:

1° De Heer DELACOURT Thomas, voornoemd, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ :'

6.200,00) in contanten, volgestort voor tweeduizend en zeventig euro (C 2.070,00), in ruile

waarvoor hij vijftig (50) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt. 2° De Heer DEGROOTE Tom, voornoemd, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ :

6,200,00) in contanten, volgestort voor tweeduizend en zeventig euro (¬ 2.070,00), in ruil.;

waarvoor hij vijftig (50) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt. 3° De Heer BEERNAERT Jean, voornoemd, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ .;

6.200,00) in contanten, volgestort voor voor tweeduizend en zeventig euro (C 2.070,00),

ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven;. een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van zesduizend tweehonderdentien euro (C 6.210,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

BEWIJS VAN DEPONERING

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399; van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Fortis, Bank te Oudenburg, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertig december: tweeduizend en tien afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekend notaris werd overhandigd om bewaard te worden naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel nationaal als internationaal:

1J1111111!111H111116,11111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

0 7 JAN. 2011

Griffie De griffier.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na ne = = . . ' i . ter s riffie va

NITEUF3 DIAECTI

ERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

Va I

behc

aan Belç Staal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" Klein- en groothandel, import en export, opslag en distributie van niet-alcoholische en alcoholische dranken, zoals wijnen, champagne, enzovoort... en van voedingsmiddelen, evenals van aanverwante producten en toebehoren.

" Organiseren van degustaties en demonstratie van deze producten

" Organiseren van culinaire evenementen

" Creatie van software zoals websites,...

" Leveren van ICT diensten

" Organiseren van beurzen, congressen, symposia en voordrachten betreffende bovenvermelde producten en diensten

" Organiseren van opleidingen en bijscholingen betreffende bovenvermelde producten en diensten

" Redigeren van artikelen en (journalistieke) bijdragen en uitgeven van publicaties in verband met al de hierboven vermelde goederen en diensten op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia;

" Verwerken en verstrekken van alle informatie publicaties in verband met al de hierboven vermelde goederen en diensten via alle media

" Catering

" Het verlenen van advies met betrekking het voorgaande

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Deze opsomming is verklaren en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest

uitgebreide zin

II. VOOR EIGEN REKENING

1 Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen

2 Handel in hard- en software van computersystemen en aanverwanten evenals programmatiewerk voor de ontwikkeling van hard- en software, vervaardigen en ontwerpen van automatisatiesystemen. Het verlenen van diensten op het domein van de informatica, met name de verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en andere aanverwante diensten, inzonderheid:

- het verlenen van advies en consultancy op het vlak van informaticatechnologie en - toepassingen,

- opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en i nfo rm ati catoe pa ssi ng e n,

- het voorzien van support op software.

3 Het optreden als tussenpersoon in de handel,

4 Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5 Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6 Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord,

7 Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen,

8 Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden, ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken en dit alles in de ruimste zin.

9 Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden, ondermeer oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

10 Het beheren van een roerend patrimonium, inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11 Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin, de , aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en In het algemeen van handel en de kunst.

12 Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

13 De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van " derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

14 Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, organisaties of verenigingen of, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

15 De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren In België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel In België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

III. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

IV. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of: gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3° Zetel ; De zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp, Poelstraat 21.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) en kan enkel worden verhoogd of verminderd door een besluit van de algemene vergadering van vennoten genomen volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging, , doch met unanimiteit.

Het kapitaal van de vennootschap dat het voormelde vaste gedeelte te boven gaat, is veranderlijk en kan variëren (het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal), zonder dat daarvoor een statutenwijziging vereist is, ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, overeenkomstig de bepalingen vastgesteld in of krachtens de statuten van de vennootschap.

Inbreng anders dan in geld komt slechts in aanmerking voor vergoeding met aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, wanneer het bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten. Buiten aandelen die inbrengen vertegenwoordigen, kan de vennootschap geen andere effecten uitgeven, welke maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst, onverminderd de mogelijkheid tot uitgifte van obligaties overeenkomstig de statuten van de vennootschap.

6° boekjaar : Het boekjaar loopt van één oktober tot dertig september van het volgend kalenderjaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf. (30/09/2012).

70 Jaarvergadering : De jaarvergadering komt bijeen op de laatste vrijdag van de maand maart om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping bepaalde plaats.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien (2013).

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering " van vennoten hieromtrent. De volgende algemene vergadering van vennoten heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Elke bestuurder afzonderlijk kan een bijzondere algemene vergadering van vennoten bijeenroepen op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping bepaalde plaats. Het bestuursorgaan is gehouden de bijzondere algemene vergadering van vennoten bijeen te roepen binnen de maand na daartoe verzocht te zijn door één of meerdere vennoten die samen ten minste één vierde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Diegene die het initiatief neemt voor de bijeenroeping van de bijzondere algemene vergadering van vennoten bepaalt de agenda van die vergadering. Het bestuursorgaan bepaalt de datum en het uur van die vergadering, zonder voormelde termijn van één maand te mogen overschrijden. Elke bestuurder afzonderlijk kan de buitengewone algemene vergadering van vennoten voor notaris bijeenroepen met het oog op de aanpassing van de statuten.

Het bestuursorgaan is gehouden de buitengewone algemene vergadering van vennoten voor notaris bijeen te roepen binnen de maand na daartoe verzocht te zijn door één of meerdere vennoten die samen ten minste drie vierde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Diegene die het initiatief neemt voor de bijeenroeping van de buitengewone algemene vergadering van vennoten bepaalt de agenda. Het bestuursorgaan bepaalt de datum en het uur van die vergadering, zonder voormelde termijn van één maand te mogen overschrijden, evenals de identiteit van de notaris voor wiens ambt die vergadering zal gehouden worden.

De algemene vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan.

De oproeping geschiedt door middel van een aangetekende brief of een koerier met ontvangstmelding of een e-mail naar een door de vennoot opgegeven e-mail adres met leesbevestiging, met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de algemene vergadering. Indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering, dient evenwel geen bewijs van de bijeenroeping te worden voorgelegd.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering van vennoten verzendt het bestuursorgaan aan de vennoten die erom verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de stukken waarvoor het Wetboek van vennootschappen in deze mogelijkheid voorziet.

De geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten vertegenwoordigt al de vennoten. Een vennoot mag zich op de algemene vergadering van vennoten door middel van een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de algemene vergadering daarover anders beslist..

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de aanwezige bestuurders en de vennoten die zulks wensen.

De aandelen geven elk recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het maatschappelijk kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt voor één stem wordt aangerekend.

Tenzij anders bepaald in de wet of in de statuten worden de besluiten van de algemene vergadering van vennoten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, met vier-vijfde meerderheid van de aanwezige stemmen.

De algemene vergadering die zich dient uit te spreken over een statutenwijziging of over enige andere in de statuten vermelde aangelegenheid waarover de algemene vergadering zich dient uit te spreken volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging, kan alleen dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten ten minste vier-viifden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Over een statutenwijziging of over enige andere in de statuten vermelde aangelegenheid waarover de algemene vergadering zich dient uit te spreken volgens de regels gesteld voor een statutenwijziging, dienen de besluiten van de algemene vergadering te worden aangenomen met een meerderheid van ten minste vier-viifden van de uitgebrachte stemmen, tenzij een strengere meerderheidsvereiste is opgelegd bij wet of in de statuten.

8° Winstverdeling. Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen ter zake, de dotatie aan de wettelijke reserve vooraf genomen,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Elk aandeel is dividendgerechtigd naar evenredigheid van het gedeelte van het maatschappelijk kapitaal dat het vertegenwoordigt.

De betaling van de dividenden of van eventuele tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door het bestuursorgaan.

Na de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van het resultaat spreekt de algemene vergadering van vennoten zich in een bijzondere stemming uit over de décharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot of de vennoten belast met de controle.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden, in verhouding tot hun aandelenbezit; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

9° Bestuur. De leiding van de vennootschap berust bij een of meer bestuurders, gekozen door de algemene vergadering met een vier-vijfde meerderheid van de aanwezige stemmen.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om hem in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en vennoot, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder. De vast vertegenwoordiger van een rechtspersoon-bestuurder moet aanvaard worden door de algemene vergadering met een vier-viifde meerderheid van de aanwezige stemmen,

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts een bestuurder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

- alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

leningen aan te gaan;

het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

in rechte op te treden namens de vennootschap;

de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte' lastgeving.

Het bestuursorgaan is gehouden een raad van bestuur bijeen te roepen binnen de maand na het daartoe verzocht wordt door één of meerdere bestuurders.

Is er slechts een bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer bestuurders aangesteld, dan wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door het optreden van één bestuurder voor verbintenissen en contracten die op jaarbasis een waarde of impact van vijfduizend euro (C 5.000,00) exclusief btw niet , overschrijden.

Voor verbintenissen en contracten met een waarde of impact op jaarbasis tussen vijfduizend euro (C 5.000,00) exclusief btw en tienduizend euro (C 10.000,00) exclusief btw, dienen twee bestuurders gezamenlijk op te treden.

Voor verbintenissen en contracten die een waarde of impact op jaarbasis van tienduizend euro (C 10.000,00) exclusief btw overschrijden en voor verbintenissen en contracten waarvan de opzegtermijn langer is dan drie maanden dienen alle bestuurders gezamenlijk op te treden. Voor verkoopcontracten met klanten van de vennootschap, ongeacht het bedrag van deze verkoopcontracten, wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door het optreden van één bestuurder.

Indien er geen wettelijke verplichting bestaat tot benoeming van een commissaris en er ook geen commissaris wordt benoemd, kan de algemene vergadering van vennoten de onderzoeks- en ' controlebevoegdheden van de individuele vennoten overdragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Deze controlerende vennoten mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een externe accountant, De vergoeding van de externe accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de externe accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen en dit zowel voor de verbintenissen aangegaan voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte als voor de verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de akte en het neerleggen ervan conform artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld, De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Benoeming bestuur

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie (3) en voor die functie te benoemen:

1/ De heer BEERNAERT Jean Gustave Charles, geboren te Flawinne op twee december negentienhonderd negenenveertig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 95; 2/ De heer DEGROOTE Tom Suzanne Gilbert, geboren te Brugge op zeven juli negentienhonderd achtenzeventig , wonende te 8000 Brugge, Kroonstraat 2;

3/ De heer DELACOURT Thomas Hugo Luc, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd tachtig , wonend te 8020 Oostkamp, Poelstraat 21

Die allen aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat als bestuurder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de heer Delacourt Thomas, voornoemd, wonend te 8020 Oostkamp, Poelstraat 21.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 04.03.2015, NGL 10.03.2015 15059-0493-012

Coordonnées
THE LITTLE BARON

Adresse
POELSTRAAT 21 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande