THE PERFECT WAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE PERFECT WAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.552.339

Publication

29/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/09/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - STARTER

Zetel : Doorniksestraat 63 N - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 20 juni 2099,; aangeboden ter registratie, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  starter "THE; PERFECT WAr werd opgericht.

De publicatie wordt aangepast ingevolge materiële vergissing betreffende de publicatie van het einde van het eerste boekjaar, te weten 30 september 2012 in plaats van 30 december 2012.

(getekend) Notaris Jean-Français Agneessens te Nazareth

Op 12 juli 2011

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE l'ON

NEr-i~~r--' ;~t~~

..,_

q{

201ei

~ .~ -I,e

"p.1n{~ 7.'7.1

4ATSB LAD UR

i`tECf,TG'rïffie~C~~.;r~r~!~,'r~r~~~. WUI-itRfJK



111111q1111]1'6111,111111!!11111111!!1111111111!!111

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : THE PERFECT WAY

839- Ss-2 339

NON1TEUf

DiFiEC

0 1. -09-

pE GISCH ST

BEST

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011
ÿþ1

MCd 2.1

L`,-, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

[

29. 06. 2011

RaCHTBANK KOOP;-!;;ND7L

Qri¬ tie:IJK



Ondernemingsnr : <633 " SS,Z . 33~

Benaming

(voluit) : THE PERFECT WAY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - STARTER

Zetel : Doorniksestraat 63 N - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 20 juni 2011, aangeboden ter registratie, dat hierna vermelde vennootschap werd opgericht :

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  starter en draagt als benaming "THE PERFECT WAY".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 20 juni 2011.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 8500 Kortrijk, Doorniksestraat 631N.

De vennootschap heeft tot doel:

Niet opschortend, heeft de vennootschap onder meer tot doel, in België en in het buitenland:

-Consulting en diensten aan privé en ondernemingen in de meest ruime zin van het woord. Aan en verkoop

van textiel dit in de meest uitgebreide zin van het woord. Het uitbaten van winkels o.a. parfumerie, cosmetica producten en andere toebehoren. Import Export in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Bemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen.

-De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, informaticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometalen, tweedehands. goederen, accessoires en wisselstukken voor auto's en de vervaardiging van de bovenvermelde auto's en. voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de: vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse bedrijven uit de auto- industrie, de bouw, de inrichting, de: uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van tweedehands goederen en gebruiken van deze goederen, de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met ieder mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen, over te gaan tot alle onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van privébedrijven te bevorderen, te transacties behandelen voor andermans rekening, of in de hoedanigheid van agent of versterken evenals ais de economische banden: tussen deze landen, en de banden met de naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties, of andere intellectuele installaties van bureaus, Koerierdienst. Alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes. Het vertalen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al zijn vormen, het onderzoeken, bedenken, creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van alle programma's of publicitaire campagnes, in het algemeen, alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de welke hoedanigheid dan ook , alle nationale en internationale transportoperaties,: besteldiensten, de verdeling van stalen geraamtes en voor koperslager werk, het verhuren van woningen,' waterbouwkundige werken, en industriële leidingen, het autogeen lassen, algemene vertegenwoordiging in voeding, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen., het figureren als tussenpersoon in handel.

-Onderzoek rond elektrische industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststoframen en kunststofdeuren, het inrichten van pompstations en: centrifugestations, bestratingsbedrijven: laad- en loswerken op welk gebied dart ook, laden, lossen, slopen. De: onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale` doelstellingen van de onderneming. Ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of ondernemingen die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of die van' dien aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming,

grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken. Het uitbaten van'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

111111,1H41111,1311,1,1!11,1,111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

horecagelegenheden o.a.: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruikszalen, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's, kapsalons, schoonheidszorg.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-Bemiddeling in voeding- en genotsmiddelen.

-Niet-gespecialiseerde kleinhandel in winkels, overwegend voeding- en genotsmiddelen.

-De uitbating van alle drankgelegenheden, spijshuizen, frituren, restaurants en verbruikssalons ; het waarnemen en uitoefenen van alle horecabedrijven voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais gerante.

-Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het verkopen van eetwaren en dranken aan de toog.

-Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen roerend patrimonium. Plaatsing van kapitalen en effecten alsook het beheer van alle roerende waarden, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

-In België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden en / of tussenpersonen , alle immobilaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen doen : aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard (grond en gebouwen) in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, of verbouwing. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met gebruik en genot.

-Het doen van wetenschappelijk werk, opzoekingen en studie betreffende alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met alle juridische en/of economische problemen zoals onder meer de octrooi, marketing en adviesproblematiek zowel op juridisch als economisch vlak, alsook het publiceren of debatteren van deze opzoekingen en documentatie. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie ; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden , materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op aile niveaus. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Deze opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

-De vennootschap kan alle soorten van patenten, licenties, handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

-De exploitatie van een middelenvennootschap onder alle vor-vemen.

-Groot- en kleinhandel, import en export, in menigvuldige goederen.

-De niet gespecialiseerde handelsbemiddeling, met inbegrip van de promotie

en de verkoop.

-Plaatsen van behang, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof ; het ontwerpen van textiel, kleding, schoeisel, sieraden, meubelen en overige binnenhuisdecoratie, modeartikelen en overige persoonlijke en huishoudelijke artikelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen, zonder dat wat voormeld wordt als beperkende of belemmerende opsomming zou mogen geïnterpreteerd worden.

Zij mag deze verrichtingen doen in eigen naam en voor eigen rekening mogen, maar ook uit naam en/of rekening van haar leden en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair.

Zij mag ook in België of in het buitenland alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, en aandelen nemen bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, deelneming of op een andere wijze, in welke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.500,00 euro.

Het is verdeeld in 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichter heeft op alle aandelen ingetekend en alle aandelen werden tevens volledig volstort.

De oprichter heeft een bedrag van 2.500,00 euro vooraf gestort op de bijzondere rekening met nummer BE 46 7380 3313 6636, bij KBC te Kortrijk zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van 2.500,00 eura.

Een bewijs van het stortingsattest de dato 27 april 2011 wordt in het vennootschapsdossier van ondergetekende Notaris bewaard.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders.

De algemene vergadering legt de vergoeding vast van de zaakvoerder.

Hij kan daarenboven, bij de goedkeuring van de balans en de resultatenrekening, een bijkomende jaarlijkse vergoeding toekennen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen welke bij wet zijn voorbehouden (of door onderhavige statuten) aan de algemene vergadering.

Als er meerdere zaakvoerders zijn, mogen zij onder elkaar de bestuurstaken verdelen.

Dergelijke verdeling van de taken zal niet aan derden kunnen worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, zowel als eiseres als verweerster.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij elk afzonderlijk dan wel gezamenlijk of als college, conform de beslissing daaromtrent van de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen bijzondere mandatarissen aanstellen voor de vennootschap, ai dan niet vennoten. Enkel de bijzondere en beperkte delegaties voor welomschreven handeling of een reeks van handelingen zullen toegelaten zijn.

De mandatarissen verbinden de vennootschap slechts binnen de perken van het hun toegekende mandaat, niettegenstaande de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders, in geval zij de perken van hun mandaat overschrijden.

De zaakvoerder gaat geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor uitvoering van zijn mandaat en voor de bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht van het Wetboek van Vennootschappen.

Als er slechts één zaakvoerder is, en indien naar aanleiding van een handeling, deze een belang zou hebben dat tegenstrijdig is aan dat van de vennootschap, zal hij daarover aan zijn vennoten verslag uitbrengen en zal de handeling maar kunnen uitgevoerd worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.ln geval er meerdere zaakvoerders zijn, zal diegene die een belang heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap voor een handeling die onderworpen is aan de goedkeuring door een college van zaakvoerders, gehouden zijn het college daarvan op de hoogte te brengen en daarvan melding te laten maken in het procesverbaal van de vergadering.

Hij kan niet deelnemen aan de beraadslaging.Er wordt verslag opgemaakt de in de vorige alinea geviseerde handeling, bij de eerstvolgende algemene vergadering, nog voor de stemming over ieder ander punt.

Wanneer de zaakvoerder tevens de enige vennoot is en met een tegenstrijdig belang geconfronteerd wordt, zal hij de handeling kunnen uitvoeren doch zal hij er speciaal verslag moeten van opstellen in een document dat samen met de jaarrekening zal worden neergelegd.

Hij zal gehouden zijn tegenover de vennootschap alsook tegenover derden om de schade te vergoeden die zou voortvloeien uit het onrechtmatig voordeel dat hij op die manier ten nadele van de vennootschap zou hebben bekomen.

Indien het niet wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, zal de zaakvoerder toch een verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut voor Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

Hij wordt aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering voor een duur die de drie jaar niet overschrijdt.

De vergadering zal zijn vergoeding vaststellen bij het begin van zijn mandaat en deze op elk moment herroepen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand maart elk jaar, om achttien uur.Jndien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden opgeroepen zoals door de wet voorzien.

Er is geen reden om de oproepingen te verrechtvaardigen wanneer alle vennoten aanwezig zijn op de vergadering.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De buitengewone algemene vergadering wordt telkens het belang van de vennootschap zulks vereist of op vraag van de vennoten die tenminste één/vijfde (115de) van het kapitaal vertegenwoordigen, bijeengeroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

De gewone of buitengewone algemene vegadering kan door de zaakvoerder(s) worden verdaagd op de zitting, voor ten hoogste drie (3) weken. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en besluit definitief.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij meerderheid van zaakvoerders, door de oudste zaakvoerder.Behoudens indien de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt de voorzitter van de vergadering een secretaris en één of meerdere stemopnemers aan die geen vennoot hoeven te zijn. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze laatste de door de wet aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij zal zijn bevoegdheden niet kunnen delegeren.

Behalve in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen, welk ook het aantal aanwezige aandelen zij, reet de meerderheid van de stemmen waarmee gestemd wordt.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

In geval er meerdere vennoten zijn, stemt iedere vennoot in eigen persoon, hetzij via een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmacht moeten bij de algemene vergadering overhandigd worden om aan het proces-verbaal gehecht te blijven. Een geschreven stem is toegelaten. Desgevallend moet de brief waarin de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda in handschrift de woorden "goedgekeurd" of "afgekeurd" vermelden, gevolgd door een handtekening. Deze brief wordt per aangetekend schrijven aan de vennootschap verstuurd en moet uiterlijk voor de vergadering op de zetel van de vennootschap aankomen. Er zal een proces-verbaal worden opgemaakt van elke vergadering, terwijl deze bezig is. De processen-verbaal zullen getekend worden door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers en de vennoten die dit wensen. De processen-verbaal worden bewaard in een register dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel. De beslissingen van de enige aandeelhouder, handelend in plaats van de algemene vergadering, zullen bewaard worden in een register dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel. Koppies of uittreksels die voorgelegd moeten worden in rechte of ten overstaan van andere instanties, moeten getekend warden door één zaakvoerder.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar, maakt de zaakvoerder een inventaris op en stelt de jaarrekening op, conform de wet.

De jaarrekening bevat de balans, de resultatenrekening en de bijlage en vormen samen één geheel.

De zaakvoerder(s) stellen een verslag op in hetwelk zij rekenschap geven van hun bestuur.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan, conform de regels inzake de wijziging van de statuten, beslissen dat deze reserve in het maatschappelijk kapitaal wordt geïncorporeerd. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

De vereniging van aile aandelen in één hand heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Na haar ontbinding, om welke reden ook, wordt de vennootschap van rechtswege geacht voort te bestaan, voor haar vereffening en tot aan de sluiting ervan.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de vereffe-ning door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten, en liquidatiekosten, zal het netto-actief onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aandeel in het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Indien de aandelen niet volledig volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van absolute gelijkheid te plaatsen, hetzij door een oproep tot volstorting te doen ten aanzien van de onvoldoende volstorte aandelen, hetzij door eerst die aandelen die in een hogere verhouding volstort werden, terug te betalen in geld dan wel in aandelen.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

De comparant erkent ook dat ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap ten laatste vijf (5) jaar na de oprichting of zodra zij een equivalent van vijf voltijdse werknemers te werk stelt, haar maatschappelijk kapitaal moet verhogen om het ten minste te brengen op achttienduizend

4

Voor- behouden aàn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en het statuut van een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet aannemen

Het eerste boekjaar zal aanvangen op heden en wordt afgesloten op 30 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2013 gehouden worden.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf de datum van 15 maart 2011 overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

-De Heer DE LANGE Dirk Gabriël Albert, geboren te Gent op 11 augustus 1962, ( Nationaal nummer 62.08.11.463.80), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Schaliestraat 11 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken en om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

-De Fiduciaire S.Vergeylen & Partners BVBA, kantoorhoudende te 9810 Nazareth, Drapstraat 123 A Bus B, haar zaakvoerders, haar bedienden zijn als lasthebber ad hoc aangewezen aile documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth

Op 23 juni 2011

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte voor registratie dd 20 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE PERFECT WAY

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 63 N 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande