THE WEDDINGPLANET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE WEDDINGPLANET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.127.537

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 27.08.2014 14470-0004-012
13/04/2011
ÿþ INod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 3 0 MAART 2011

Griffie De griffier,

v i IIII II iu



*11056208*

Ondernemin snr

O8351275 3 7

Benaming

(voluit) : THE WEDDINGPLANET

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8000 Brugge (Sint-Kruis), Welvaartstraat 37

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 28 maart 2011, neergelegd; voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. VENNOTEN

1. Mevrouw VAN WAMBEKE, Kathy Yvonne Georgette, geboren te Oudenaarde op 30 juni 1972,: echtgenote van de heer MATTHEEUWS Kristof, hierna genoemd, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis),: Welvaartstraat 37;

2. De heer MATTHEEUWS, Kristof Jozef Omer, geboren te Knokke op 6 februari 1971, echtgenoot van` mevrouw VAN WAMBEKE Kathy, voornoemd, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Welvaartstraat 37. RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "THE WEDDINGPLANET".

ZETEL

8310 Brugge (Sint-Kruis), Welvaartstraat 37.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor derden of als tussenpersoon alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- alle diensten inzake ceremoniemeester(es) zonder enige uitzondering;

- alle diensten inzake de organisatie van alle mogelijke evenementen zonder uitzondering en meer in het. bijzonder ceremoniële diensten, cultuur en sportmanifestaties, organisaties van feesten allerhande en zo verder;

- adviesverlening in verband met voormelde diensten;

- huur en verhuur, aan- en verkoop van alle mogelijke artikelen dienstig voor de realisatie van voormelde; diensten en activiteiten;

- huur en verhuur van ceremoniewagens en andere voertuigen zonder enige uitzondering;

- in- en uitvoer, aan en verkoop van alle mogelijke roerende goederen die kunnen dienen om het doel te vergemakkelijken en/of te verwezenlijken;

- uitvoeren van beleggingen zowel roerend als onroerend zonder enige uitzondering. Het nemen en afstoten van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen zonder enige uitzondering;

- aan- en verkoop van onroerende goederen zowel in volledige eigendom, vruchtgebruik als naakte; eigendom. Onroerende goederen die de vennootschap bezit verhuren. De onreerende goederen vervreemden. met het oog op wederbelegging en opbrengst. Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar: andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap kan ook bestuursmandaten uitoefenen alsook vereffenaar zijn naar andere! vennootschappen toe.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële,: burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te vergemakkelijken. Zij mag andere om het even welke vorm samen werken of samensmelten in België of in het; buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is, of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging, kan het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren, uitbreiden, en wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en` :_.manieren_die-zij het.best geschikt zal. achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro

(6.200,00 EUR).

Volgende vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

1. Mevrouw VAN WAMBEKE Kathy, voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van veertien duizend achthonderd veertig euro (14.840,00 EUR), volstort ten belope van vierduizend negenhonderd zestig euro (4.960,00 EUR), waarvoor haar tachtig (80) aandelen werden toegekend.

2. De heer MATTHEEUWS Kristof, voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van drieduizend zevenhonderd en tien euro (3.710,00 EUR), volstort ten belope van duizend tweehonderd veertig euro (1.240,00 EUR), waarvoor hem twintig (20) aandelen werden toegekend.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BENOEMINGEN

Als eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw VAN WAMBEKE Kathy, voomoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2013, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THE WEDDINGPLANET

Adresse
WELVAARTSTRAAT 37 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande