THIERS VASTGOED & ADVIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THIERS VASTGOED & ADVIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.898.201

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 20.05.2014 14129-0505-013
28/11/2012
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik ft vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIII

" iais2svo*

MON1T

2 1

BELGISC

Ondernemingsnr : Çj g Ï î-04

Benaming

(voluit) : THIERS VASTGOED & ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 23, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

r^-

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE WERBROUCK te Kortrijk op 6 november 2012 ter registratie neergelegd, dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Aanwijzing van de aandeelhouders :

1. De naamloze vennootschap Woningbureau Lieven Thiers in het kort `Thiers" met zetel te 8500 Kortrijk, Dam 10 ingeschreven in het rechtspersonenreglster te Kortrijk met als ondernemingsnummer 413.072.619 Vertegenwoordigd ingevolge artikel 19 van de statuten door haar gedelegeerd bestuurder te weten :

- de heer Thiers Lieven hierna genoemd in gezegde hoedanigheid benoemd bij beslissing van de raad van bestuur In date 5 juni 2009 bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 24 september daarna onder nummer 20091028/152462.

2. De heer THIERS Lieven Alfons Palmer, geboren te Beveren (Leie) op 27 augustus 1944, rijksregisternummer 440827 211 54, wonende te 8530 Harelbeke, Brouwerijstraat 2.

3. de heer THIERS Frederiek Renaat Lieven, geboren te Kortrijk op 20 november 1980, rijksregisternummer 801120 165-22, wonende te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53b/021.

2. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt " THIERS

VASTGOED & ADVIES "

3. Zetel :

De vennootschap heeft haar zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 23

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, , de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, , in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief aken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het optreden als bemiddelaar, tussenpersoon of makelaar in het verkopen, verhuren en beheer van onroerende goederen en handelszaken. Alsook het beheren van de gemeenschappelijke delen in opdracht van de vereniging van mede-eigenaars, syndicus van gebouwen.

2. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerende vermogen.

3. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en aduies.

4, Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

5. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

6, Het besturen van vennootschappen, wat voor doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

7. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten commissiehan de! en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt,

8. De ontwikkeling en organisatie van allerlei manifestaties en producten op het gebied van vrije tijd en dit voor zowel private instellingen ais openbare, zowel in de audio visuele wereld als voor de geschreven pers,

in het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, fusie inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd worden.

5. Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald en begint vanaf 6 november 2012.

6. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro 61.500,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend honderd vijftig (6.150) aandelen ,zonder nominale waarde die ieder een/ zesduizend honderdvijftigste (1/6.150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven

- door de naamloze vennootschap Woningbureau Lieven Thiers voornoemd comparante sub 1. en vertegenwoordigd zoàis voorzegd ten belope van tweeduizend en vijftig (2.050) aandelen

- door de heer Lieven Thiers comparant sub 2. ten belope van tweeduizend en vijftig (2.050) aandelen

- door de heer Frederiek Thiers comparant sub 3. ten belope van tweeduizend en vijftig (2.050) aandelen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE57 7380 3689 0435 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 november 2012 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00

Het kapitaal is volledig volstort

7. Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam

8. Raad van bestuur

Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Bijeenkomsten beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur warden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per brief, telefax of e-mail volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zat beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwam, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bestuursbevoegdheid

§1 Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

§2 Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten.

Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3 Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers al niet aandeelhouders,

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§4 Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

In afwijking van het voorgaande kan de gedelegeerd bestuurder niet zonder toestemming van de raad van bestuur besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap enfof vestiging van een hypotheek. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootohap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

9. Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

10. Deponering van effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die In de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

11.Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en verdeling van de winst.

w 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge 9 Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd aangenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12.Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

13.Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd

- de heer Lieven Thiers voornoemd

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FTimmo met zetel te Kortrijk, Grote Markt 23. Opgericht blijkens akte verleden voor meester Patrick Torelle te Harelbeke in date 20 november 2001 en bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 3 december daarna onder nummer 20011213612 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Torelle in date 16 september 2010 bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad op 8 oktober daarna onder nummer 20101008/147777.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder te weten de heer Frederiek Thiers voornoemd die aanvaardt. Als vast vertegenwoordiger zal optreden de heer Frederiek Thiers voornoemd.

- de naamloze vennootschap Woningbureau Lieven Thiers, voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven Thiers voornoemd

Voorbehouden <aan het Belgisch Staatsblad

~ allen aanwezig of vertegenwoordigd zoals voorzegd en aanvaardend

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Net eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 6 november 2012 en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

VERSLAG TOEGESTAAN KAPITAAL

Door de oprichters werd een verslag voorgelegd en overhandigd aan ondergetekende notaris waarin wordt voorgesteld om aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om het geplaatst kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een maximumbedrag van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 ¬ ) Dit verslag geeft aan in welke bijzondere omstandigheden de raad van bestuur kan gebruik van het toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft. Dit verslag wordt bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

(daad van bestuur

De raad van bestuur onmiddellijk hierop in vergadering bijeengekomen, besluit met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, te benoemen :

1. tot voorzitter van de raad van bestuur :

de heer Lieven Thiers hier aanwezig en aanvaardend

2. tot gedelegeerd bestuurder:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FTimmo voornoemd met ais vast

vertegenwoordiger de heer Frederiek Thiers hier aanwezig en aanvaardend

- de heer Lieven Thiers hier aanwezig en aanvaardend

Voor eensluidend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd ;

- expeditie akte oprichting;

- verslag toegestaan kapitaal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

(getekend) meester Philippe Werbrouck, instrumenterende notaris.





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 19.08.2015 15440-0285-016

Coordonnées
THIERS VASTGOED & ADVIES

Adresse
GROTE MARKT 23 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande