THIERY JOSEPH EN AXELLE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIERY JOSEPH EN AXELLE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.832.946

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 04.06.2014 14148-0297-014
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 30.07.2013 13370-0066-014
22/07/2011
ÿþ!Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'------ _

~

' .~

---_

~~E; C.77 7_ 1...~Gr]

' !|'c~~L^._Griffie- -'1

-_, ~:~^

/ ~, r~ ,

~.^ "" .

~_~,..~~~~v''`

~~^1-_+~~

Ondernemingsnr : 0531-4 . 'EU. 346 Benaming

(vzluiV: THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352 Onderwerp akte : Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor meester Geert VANWIJNSBERGHE, notaris te Roeselare (Beveren), op vier juli tweeduizend en elf, Ier registratie neergelegd, blijkt dat er door

1.Dw heer THIERY Joseph Ivan Marie Gh|s|u|n, notaris-titularis, geboren te Hasselt op twee augustus negentienhonderd éenenvijftig, echtgenoot van mevrouw VANDER HEYDE Maria Anna Joanna Henóeue, geboren te Antwerpen op zevenentwintig augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 8800 Rumbeke/Roeselare, Rumbeeksesteenweg 352.

2. Mevrouw THIERY Axelle Petra Rita Eugwnia, geassocieerd notaho, geboren te Herk-de-Stad op negenentwintig augustus negentienhonderd tachtig, echtgenote van de heer LEFLERE Bart Norbert, geboren te Roeselare op één april negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8800 Roeselare, Menenpoortstraat 4.

een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd met volgende kenmerken:

1: Naam

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanuprnhe|Ükheid, onder de naam "THIERY Joseph en MeUe, geassocieerde notarissen".

2: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352. en kan slechts gevestigd zijn in de standplaats van de notaris.

Deze zal bij besluit van de caakvue,do,, regelmatig bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch 8taa\ob|md, mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats binnen de gemeente waarin de standplaats van de notaris gevestigd is.

3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" de uitoefening van de beroepsactiviteiten van notaóo, al dan niet in associatie, mits de naleving van de vveue|Vka, reglementaire en deontologische bepalingen op het notariaat toepasselijk. De volledige notariële beroepsactiviteit van de vennoot-zaakvoerder of vennoten wordt uitgeoefend in de schoot van de vennootschap.

- het inrichten van alle diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van het ambt van notaris.

' de vennootschap kon, zonder afbreuk te doen aan de deontologische onderrichtingen en regels terzake, onder het normaal beheer als goede huisvadmr, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook, zonder dal dit mag ontwikkeld worden als een aanvullende commerciële activiteit.

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int deze voor eigen rekening van de vennootschap.

In het algemeen mag de vennootschap alle financië|e, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met uitzondering van de handelingen verboden door de Ventôsewe en haar aanpassingswetgeving.

Het is aan de vennootschap verboden zich borg te stellen voor de privé verbintenissen van de notaris of geassocieerde notarissen.

De notaris-vennoot of de geassocieerde notarissen-vennoot zijn met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de beroepsfouten, onverminderd het verhaal van de vennootschap op hen.

Elke statutenwijziging of wijziging in het aandeelhouderschap moet voorafgaandelijk en uitdrukkelijk door de bevoegde Kamer van Notarissen worden goedgekeurd.

4: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van mniomr menierende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd vijftig (150) aandelen zonder nominale waarde.

inbreng in geld:

1.De heer Joseph Thiery, voornoemd, heeft verklaard inbreng te hebben gedaan van VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 75.000,00), waarvoor hem vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde toegekend werden, wat door voornoemde inbrenger aanvaard werd.

Het werd volledig gestort.

2. Mevrouw Axelle Thiery, voornoemd, heeft verklaard inbreng te hebben gedaan van VIJFENZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 75.000,00), waarvoor haar vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde toegekend werden, wat door voornoemde inbrenger aanvaard werd.

Het werd volledig gestort.

Al de genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE60 7310 1874 9970 bij de KBC Bank te Roeselare (Rumbeke) geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op dertig juni tweeduizend en elf.

5: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die steeds vennoot moeten zijn en de

hoedanigheid van notaris of kandidaat-notaris bezitten.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. de heer Thiery Joseph, notaris-titularis, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352.

2. mevrouw Thiery Axelle, geassocieerd-notaris, wonende te 8800 Roeselare, Menenpoortstraat 4.

Die verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden.

De werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap. Indien geen dergelijke schriftelijke overeenkomst werd opgemaakt, zijn de volgende bepalingen van toepassing. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen en vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden ais zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, is deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

6: Machten van de zaakvoering

De zaakvoerder mag alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

7: Vertegenwoordiging - akten en rechtshandelingen

Elke zaakvoerder kan individueel alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

8: Controle-Comissaris

Voor zover het Wetboek van Vennootschappen of andere wetgevingen dit verplicht maken, wordt de controle over de verrichtingen van de vennootschap toevertrouwd aan minstens één commissaris, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die ze ten allen tijde kunnen ontslaan. De duur van hun mandaat mag de drie jaar niet overschrijden. De commissarissen zijn herkiesbaar. Bij gebrek aan commissaris heeft elke vennoot de controlebevoegdheid.

9: Algemene vergadering

Ieder jaar, de vierde vrijdag van de maand mei om veertien uur wordt er een jaarvergadering gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of de plaats aangeduid in de oproepingen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze alle macht uitoefenen die door de Wet aan de algemene vergadering worden toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register, dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

10: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

Indien meerdere personen er onverdeeld eigenaar van worden, zullen de rechten die eraan verbonden zijn, geschorst worden totdat één onder hen gekozen is om deze rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Ingeval van vruchtgebruik worden de rechten van de aandeelhouder uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van:

+ r"

6

- kapitaalverhoging of kapitaalvermindering

- ontbinding van de vennootschap

in welk geval de blote eigenaar(s) eveneens hun akkoord moeten geven.

11: Stemming-vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens indien er meerdere vennoten zijn, in welk geval elke

vennoot beschikt over één stem zoals hoger bepaald in artikel 6 van de statuten.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de andere

vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde besluiten bevatten, die de vennoten mogen

goedkeuren of verwerpen.

12: Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

13: Winst

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder(s) en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het wettelijke reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist zodra dit reservefonds een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De algemene vergadering kan echter bij meerderheid van stemmen en aandelen, elke andere wijze van aanwending van de winst aannemen, na de voorafneming voor de wettelijke reserve, dit alles onder de beperkingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

14: UITVOERINGS- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste maatschappelijk boekjaar

In afwijking van artikel 29 van deze statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf, en in afwijking van artikel 13 van deze statuten zal de eerste gewone algemene vergadering gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen één juli tweeduizend en elf en de voormelde openbaarmaking.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Geert Vanwijnsberghe

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 4 juli 2011

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
THIERY JOSEPH EN AXELLE, GEASSOCIEERDE NOTAR…

Adresse
RUMBEEKSESTEENWEG 352 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande