THORE GEERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THORE GEERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.039.913

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 30.08.2013 13502-0090-014
02/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h  f

L~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

1111111),q111,111.1121A111I11111,

Ondernemingsnr : 0e12.01%-C3'16/

Benaming

(voluit) : THORÉ GEERT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baljuwstraat 72/b - 8970 Poperinge (Reningelst)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick; DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op zeven juli tweeduizend en elf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne,: Registratiekantoor, acht bladen geen renvooien op 12 JUL 2011. Reg : 5 boek:

439 blad 99 vak 8. Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR), De

Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) LUC DE BERGH".

Dat werd opgericht de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een' 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THORÉ GEERT", met, zetel te 8970 Poperinge (Reningelst), Baljuwstraat 72b, door de heer THORÉ; Geert Albert Corneel, geboren te Ieper op 26 januari 1967, echtgenoot van; mevrouw DESMYTER Els, wonende te 8970 Poperinge (Reningelst), Baljuwstraat . 72b.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro: (18.600,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde.

Dat de heer Geert Thoré, voornoemd, op alle duizend achthonderd zestig; (1.860) aandelen in geld inschrijft, hetzij voor achttienduizend zeshonderd: euro (18.600,00 EUR) , en dat hij zijn inbreng in geld heeft volgestort ten' belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) op een bijzondere: rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP: PARIBAS/FORTIS met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris. wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

ARTIKEL 1 - BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de. benaming: "THORÉ GEERT".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8970 Poperinge' (Reningelst), Baljuwstraat 72b.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in. de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve; leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen. naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met, betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

10 het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

20 JULI 2011

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het

bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent : 1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten :

- de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent,

- het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen,

- het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens, onder de voorwaarden bepaald in de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, alle rechten met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen uitoefenen en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap kan daarnaast alle handelingen stellen voor zover deze geen handelsactiviteit voor de vennootschap uitmaken en voor zover ze niet in strijd zijn met de deontologische en wettelijke reglementering eigen aan het beroep van accountant of belastingconsulent. Zij kan de gereserveerde middelen beheren als een goed huisvader.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te beginnen vanaf de datum van neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank.

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

ARTIKEL 9 - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGING - BIJZONDERE BEPALINGEN

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 9, Ode lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam en voor eigen rekening uit te oefenen.

ARTIKEL 11 - VOLMACHT

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

van het beroep van accountant of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

ARTIKEL 13 - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de laatste zaterdag van juni van elk jaar, om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 14 - TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN - VERTEGENWOORDIGING

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen.

ARTIKEL 17 - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en loopt tot 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 18 - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo. ARTIKEL 20 - VEREFFENING

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen.

ARTIKEL 22 - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

De enige vennoot moet accountant en belastingsconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk heeft de oprichter besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder . de heer Geert THORÉ, wonende te 8970 Poperinge (Reningelst), Baljuwstraat 72b, die verklaart deze functie te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening ervan hem niet verboden is. Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 juli 2011 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Ieper. Bijgevolg worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid uit hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de snstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0379-011

Coordonnées
THORE GEERT

Adresse
BALJUWSTRAAT 72B 8970 RENINGELST

Code postal : 8970
Localité : Reningelst
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande