THUISVERPLEGING VAN ZANDYCKE RIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING VAN ZANDYCKE RIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.726.469

Publication

08/05/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Oekensestraat 19

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Ides Viaene te Roeselare dd 27.3.2014 dat volgende beslissingen, werden genomen:

ONTBINDING

1,  Bespreking van het voorste! tot ontbinding

De voorzitster stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan is opgemaakt.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing van dat verslag te geven. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd welke niet meer dan drie maanden vóâr vandaag werd vastgesteld.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft BDO Bedrijfsrevisoren Buirg. Venn CVBA vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle over deze staat verslag opgemaakt op 14.3.2014.

Hierin wordt inzonderheid vermeld of deze staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA Thuisverpleging Van Zandycke Ria met zetel te 8800 Rumbeke (Roeselare), Oude Oekensestraat 19 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 196.678,19 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 189.416, 69 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgestgeld in disconuiteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouwe en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van

É het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva? Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA Thuisverpleging Van Zandycke Ria en mag n iet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare 14 maart 2014.

(gel. BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

vertegenwoordigd door Peter Vandewalle)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo

behou. aan h Belgis

Staate

14095 3

111

MONITELR BELGE

29-O~f- 2~i~ ELGISCH v i-r1AT74i}iï.l

NEERGELFC-In

1 5. 04, 2014

,RF~ÇITTBANK KOOPHANDEL f~ KORTRIJK

Griffie

mod 11.1

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0457.726.469

Benaming (voluit) : Thuisverpleging Van Zandycke Ria

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vgor- i

betrouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennoot verklaart vôôr huidige vergadering in het bezit gesteld te zijn van voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, alsmede van voormelde staat van actief en passief.

Vervolgens neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten.

9. - BESLUIT: BESLISSING TOT ONTBINDING EN VEREFFENING

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge zal de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thuisverpleging Van Zandycke Ria" vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. - BESwIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR EN DE BEPALING VAN ZIJN MACHTEN

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, namelijk Mevrouw Ria Van Zandycke.

De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerstvolgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van het beheer in het afgelopen boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar:

Mevrouw VAN ZANDYCKE Ria Palmyre Maria, geboren te Roeselare op 17 augustus 1957, (NN: 67.08.17-036.28), echtgenote van de Heer DEGRYSE André Fernand Gerard, wonende te 8800 Roeselare, Oude Oekensestraat 19.

hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk verklarend deze opdracht te aanvaarden, alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Voor zoveel ais nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen bijzondere machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184 zesde lid bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd uitgeoefend wordt, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

c. De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen. Meer bepaald zal de vereffenaar alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (Juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vóór haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 t.1

Voor-

bekeerden aan het Belgisch

Staatsblad

de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

e. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) overmaken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, v66r de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

f. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen in artikel 29 van de statuten werd uiteengezet. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor,

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

Voor beredeneerd uittreksel

4.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie proces verbaal dd 27.3.2014 verslag revisor en verslag zaakvoerder homologatie aanstelling vereffenaar









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.07.2013 13346-0485-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0194-010
09/02/2015
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- 1Il1lihII(III 11IIllIl1L1lt1IUUl jR BELGE , NEERGELEGD

behouden 29 E 1- 2015 Z 9 VEC. Mit

aan het *15021484* STAATSBLADRechtbank van t~O'J~'l'ANDEL

Belgisch _Lciscn deafd. KORTRIJK

Staatsblad







; Ondernemingsnr: 0457.726.469

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Thuisverpleging Van Zandycke in vereffening

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Oude Oekensestraat 19, 8800 Rumbeke

Sluiting Vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 december 2014 blijkt dat de vereffening op 30 november 2014 is afgesloten en dat Thuisverpleging Van Zandycke in vereffening, met zetel te Oude Oekensestraat 19, 8800 Rumbeke definitief heeft opgehouden te bestaan.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 december 2014 blijkt ook het ontslag als vereffenaar van Mevr. Van Zandycke Ria op 30 november 2014.

De boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard in de woonplaats van Mevr. Van Zandycke Ria, Oude Oekensestraat 19, 8800 Rumbeke en dit voor een termijn van minstens 5 jaar.

Van Zandycke Ria,

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11448-0180-009
04/10/2010 : KOT000595
01/09/2010 : KOT000595
07/08/2009 : KOT000595
13/08/2008 : KOT000595
23/08/2007 : KOT000595
10/07/2006 : KOT000595
27/06/2005 : KOT000595
02/07/2004 : KOT000595
14/07/2003 : KOT000595
20/09/2001 : KOT000595
04/05/1996 : KOA14765

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAN ZANDYCKE RIA

Adresse
OUDE OEKENSESTRAAT 19 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande