THUNDERROAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUNDERROAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.513.340

Publication

29/04/2013
ÿþ r. mr-.7-r" Mod Wad 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~l=l:f(GELEIEGC? lu+ GFtiFFIE d~~

MONITEUR ~~TaFwKVAt~ KOOPHANDEL i

B GG (Afd~ng Bl" t~gge~

2 2-04- 2~~~~ ~ 9

GrsCH STAATSBLAD

Wgege Griffie

~



1 BE







Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0891513340

THUNDERROAD IN VEREFFENING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 8000 BRUGGE, POTTENMAKERSSTRAAT 27

SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 maart 2013 blijkt

- dat de vereffening per 27 maart 2013 gesloten is en dat de vennootschap vanaf zelfde datum definitief

opgehouden heeft te bestaan.

- dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet

vereiste termijn zullen bewaard worden te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161.

- dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te

worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Johannes Vetthuis

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 -Anneies_fixini nil~eur_kelge.

C37 Laarst:. ver L.,Fk i3 Na2M aD r10ei?31IIghel13 nefuTn4lkvrwt",ri. rltiCzij `fan '~ ~E:: a~t~i~" it'nj

QaVQega ..KF rk:,.CYISSKiS'.1-300t] t2Y' iaq2i9,c .ai''

thq-so Mgarm hlnut&icel.nq

23/11/2012
ÿþmod 11.1 "

ri- i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

litI1111111j11111,I11111.

Ondernemingsnr : 0891.513.340

Benaming (voluit) : THUNDERROAD

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid =;

Zetel : Pottemakersstraat 27

8000 Brugge

Onderwerp akte :Ontbinding - ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA "THUNDERROAD", met zetel te 8000 Brugge, Pottenmakersstraat 27, gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 24 september 2012, geregistreerd Brugge 2, 1 blad, geen verzendingen, 5 oktober 2012 boek 52 blad 16 vak 18, ontvangen 25,- euro, dat door de enige vennoot de volgende beslissingen werden genomen

De vergadering leest het verslag van het bestuursorgaan voor opgesteld in het kader van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding'; van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2012.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van 18 september 2012.

Het besluit hiervan luidt als volgt :

"BESLUIT

In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, hebben de. zaakvoerders van de B.V.B.A. Thunderroad een boekhoudkundige staat per 30 juni 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 223.254,24 en een boekhoudkundig netto-actief van ¬ 186.422,96.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het; perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van dei realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden die e hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasseljke, professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juisti weergeeft. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek; van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot ontbinding van de B.V.B.A.! THUNDERROAD en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuurne, op 18 september 2012.

(get,) Burg. B. V.B.A. Frank Vandelanotte

1. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat op de verslagen geen opmerkingen;i worden gemaakt; Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

2. De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'THUNDERROAD1 met zetel te 8000 Brugge, Pottenmakersstraat 27, vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden. Ze : bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

3. De vergadering bevestigt, naar aanleiding van de vervroegde ontbinding van de vennootschap, het ontslag van de heer Jan Velthuis als zaakvoerder van de vennootschap meteringang van heden. Pas na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden door;; hen nog geen rekenschap werd gegeven, zal hij kwijting bekomen voor het door hem gevoerde bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK VAN 1COVPh,- aL-'

BRUGGE (Afdaling Brugge)

~ ~ teN et ecee Griffie

op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" r

mod 11.1 e

4- ,

4. De vergadering beslist na grondige overweging als vereffenaar aan te stellen, de heer Johannes i Vetthuis, die, vertegenwoordigd als gezegd, alhier is tussengekomen en dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt onder voorbehoud van bekrachtiging door de bevoegde rechtbank.

S. De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zallen hebben om zijn mandaat uit te oefenen, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging der algemene vergadering in de gevallen door de wet bepaald. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hem daartoe door de algemene vergadering toegekend werd, niet moeten rechtvaardigen. Overeenkomstig artikel 184§1 van het Wetboek van Vennootschappen zal voormelde vereffenaar pas in functie treden na de bevestiging van voormelde benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Brugge,

6_ De vergadering verleent volmacht aan notaris Paul Lommée te Zedelgem om het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie en het ondertekenen van alle stukken met het oog op het bekomen van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel te Brugge.

Voor beredeneerd uittreksel

Tegelijk neergelegd : beschikking bevestiging benoeming vereffenaar, afschrift akte, verslag zaakvoerder, revisoraal verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.09.2012, NGL 16.10.2012 12611-0465-012
19/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer) " " er griffie van de akte

anrrreuR ~~~ NCERG

DIRECT ~+" EL1=GD

REOHrBAee v ter GRIFFIE de,

op; ~AN KOOpkANDEt 7E ~ (Afdeling Brugge)0DE.2O Grieectri+º% er,

LGtSC}1

aesT,lt.

" izoi~aaa*

Ondernemirgsnr : 0891.513.340 Benaming (voluit) : THUND ER OAD

(verkort) :

y z -ar-

2012

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Pottenmakersstraat 27

8000 Brugge

Onderwerp akte :Wijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA, "THUNDERROAD", met zetel te 8000 Brugge, Pottenmakersstraat 27, gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 22 december 2011, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen werden genomen :Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

EERSTE BESLUIT: VERLENGING BOEKJAAR

De bijzondere algemene vergadering heeft beslist het boekjaar, dat een einde neemt op 31

december 2011, te verlengen tot 30 juni 2012, en alle daaropvolgende boekjaren te laten aanvangen op 1 juli om te eindigen op 30 juni van daaropvolgende jaar en zal huidig boekjaar éénmaal lopen van 1 januari 2011 tot 30 juni 2012. Zij beslist vervolgens om de eerste alinea van artikel 17 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

TWEEDE BESLUIT: VERPLAATSING ALGEMENE VERGADERING

De vennoten hebben beslist de datum van de jaarvergadering, thans bepaald op de derde vrijdag van de maand mei om 16 uur, te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand december om 16 uur en voor de eerste maal de derde vrijdag van de maand december van het jaar 2012 om 16 uur. Hij beslist tevens om de eerste alinea van artikel 14 van de statuten hiermee in

overeenstemming te brengen.

DERDE BESLUIT: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De bijzondere algemene vergadering heeft beslist om de nominale waarde van honderd euro (100,00 euro) per aandeel af te schaffen. Vanaf heden is de fractiewaarde een ten honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Artikel vijf van de statuten ziet er vanaf heden als volgt uit:

Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

VIERDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN AAN DE ACTUELE WETGEVING BETREFFENDE SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING EN VEREFFENING

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist om de statuten aan de te passen aan de actuele wetgeving inzake schriftelijke algemene vergadering en de vereffening. Artikels 21 en 33 worden dan ook in die zin aangepast:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 19.1

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand december om 16 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag vóór de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerder(s) een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen aile besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/ BEVOEGDHEDEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

VIJFDE BESLUIT: GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders heeft beslist om artikel 20 en 20 van de statuten aan te passen aan de mogelijkheid van het houden van een schriftelijke algemene vergadering en aan de nieuwe procedure inzake vereffening van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. ALGEMEEN GELDENDE BEPALINGEN VOOR HET GEVAL DE VENNOOTSCHAP MEER DAN EEN VENNOOT TELT.

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL 1. BENAMING

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: "THUNDERROAD".

Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

ARTIKEL 2. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Pottenmakersstraat 27.

De vennootschap zal overal, zowel in het buitenland als in het binnenland, uitbatingszetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren kunnen openen.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest overgebracht worden.

ARTIKEL 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

2. Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machting door de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

Historiek van het kapitaal

- Bij de oprichting naar Nederlands recht werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op negentigduizend euro, vertegenwoordigd door negenhonderd aandelen, geplaatst en onderschreven in natura ten belope van achttienduizend euro (18.000,00 euro), verdeeld in honderd tachtig aandelen en volstort ten belope van achttienduizend euro (18.000,00 euro).

- Bij besluit van de algemene vergadering van negentien juli tweeduizend en zeven, inhoudende bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar België, werd het kapitaal verminderd met tweeënzeventigduizend euro (72.000,00 euro) vrijstelling van plaatsing en volstorting van het nog te plaatsen en vol te storten kapitaal, en met behoud van de geplaatste en volstorte honderd tachtig aandelen, wed het kapitaal vermeerderd met zeshonderd euro (600,00 euro) door inbreng in speciën en uitgifte van zes (6) nieuwe aandelen, en volledig volstort.

ARTIKEL 6. ONDEELBAAR

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enken persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 7. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

al De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

b/ De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam het beroep en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de voorgestelde overnemer, meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

cl In geval van weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open en dienen de vennoten die zicht verzet hebben, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, binnen drie maanden de aandelen waarvan de opdracht is geweigerd, zelf in te kopen of dienen zij er een koper voor te vinden, mits de voormelde goedkeuring.

De andere vennoten mogen, indien zij dit wensen, deelnemen aan deze terugkoop. Behoudens onderling akkoord over een andere verdeling, zal de verdeling geschieden naar rato van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro-rata. De vennoot die voorstelt om zijn aandelen over te dragen mag op elk moment afzien van dat voornemen.

ARTIKEL 8. OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Behoudens hetgeen hierna bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hcedaniaheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De aandelen van eenvennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoot nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respektieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen: deze waarde wordt vastgesteld zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de andere venno(o)t(en).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9. WAARDEBEPALING - BETALING

a) Waardebepaling.

Indien de overnemer(s) of de erfgenamen niet aanvaard worden door de vennoten zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen za! de werkelijke waarde worden vastgesteld door een neutraal deskundige, die, op verzoek van de partijen, zal worden aangewezen door hen, of bij gebreke aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn lastens de koper.

b) betaling.

Behoudens onderling akkoord dient de waarde aldus overgedragen aandelen uitbetaald te worden aan de overlatende vennoot of diens erfgenamen of rechtverkrijgende binnen de drie jaar, naar rato van elk jaar minstens één/derde, verhoogd met een intrest begroot op twee procent boven de wettelijke intrestvoet.

Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot kunnen aanvaard worden, mag de voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De in deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig is vereffend.

ARTIKEL 10

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder(s) mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en dokumenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

ARTIKEL 11. AANDELEN OP NAAM - REGISTER

De aandelen zijn steeds op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

ARTIKEL 12. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan warden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zef het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

ARTIKEL 13. KAPITAALSBESCHERMING

Bij vermindering van het netto-aktief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder(s) moet/moeten zijn/hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag.

Onder "netto-aktief' moet worden verstaan: het geheel van het aktief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verkies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL 14. STORTINGEN

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zal die onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals voorzien in de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ri-rad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad C. BESTUUR



ARTIKEL 15. ZAAKVOERDER



De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 16. SALARIS

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 17. BESTUUR - BEPERKINGEN - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) zijn/is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen/vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten

rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

ARTIKEL 18. BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 19. TEGENSTRIJDIG BELANG

Zo een zaakvoerder een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, is hij gehouden om de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

D. TOEZICHT

ARTIKEL 20. BENOEMING EN BEVOEGDHEID

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt. De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op de +aatste blz. van Luik 13 vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Deze .bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Voorbehouden aan het Selgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand december om 16 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats " of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag vbbr de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerder(s) een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige -andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar

" alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering kunnen alle beslissingen nemen die krachtens de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn toegewezen, met uitzondering van beslissingen die de statuten wijzigen.

ARTIKEL 23. BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten.

ARTIKEL 24. BIJEENROEPING-VERPLICHTING

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel, zijnde onder meer e-mail, te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet evenwel geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is.

Nochtans, zijn de minderjarigen en onder voogdij gestelden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers zelfs indien deze vertegenwoordigers niet persoonlijk vennoot zijn.

ARTIKEL 26. BESLUITEN BUITEN DE AGENDA-AMENDEMENTEN

Behoudens indien alle vennoten aanwezig zijn en hiermee eenparig instemmen, kan de algemene vergadering niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

ARTIKEL 27. BUREAU

Het voorzitterschap van de algemene vergadering wordt waargenomen door een zaakvoerder, of indien er geen zaakvoerder aanwezig is, door de oudste aanwezige vennoot. Voor zaakvoerders die rechtspersonen zijn wordt gekeken naar de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger. Indien het aantal aanwezigen het toelaat en indien de voorzitter dat nuttig acht, benoemd die een secretaris en twee stemopnemers. Al deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL 28. STEMMEN

Ieder aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet en/of in de statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

ARTIKEL 29. BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige . wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij

gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt

ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die het vragen.

Afschriften voor derden van notulen van algemene vergaderingen worden ondertekend door

één zaakvoerder.

ARTIKEL 30. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

- STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op een rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal behoudens bijzondere meerderheden door de wet gesteld. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. INVENTARIS-JAARREKENING-RESERVE-WINSTVERDELING

ARTIKEL 31. BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerdersraad (of de zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden, voorzover dit wettelijk verplicht is.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vernield in het Wetboek van vennootschappen;

Voor zover door de wet verplicht legt/leggen de zaakvoerder(s) binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 32. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering.

G. ONTBINDING-VEREFFENING

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/ BEVOEGDHEDEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 34. VERDELING

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

B. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 35. ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 36. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Tot de overdracht onder levenden van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 37. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT

Bij overlijden van de enige vennoot is artikel acht der statuten niet van toepassing. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

ARTIKEL 38. KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 17.1

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is het voorkeurrecht voorzien in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 39. ZAAKVOERDER

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd worden/is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

Ingeval een derde tot zaakvoerder benoemd werd en deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang, van vermogensrechtelijke aard, heeft met de vennootschap, dan moet hij de vennoot daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

ARTIKEL 40. KONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 20 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen kontrole in de vennootschap.

ARTIKEL 41. ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd, voor zover door de wet verplicht, de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

ARTIKEL 42 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatiehouders, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan. Al deze personen kunnen er echter uitdrukkelijke en schriftelijk mee instemmen om zijn oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

ARTIKEL 43

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat zaakvoerders, vereffenaars en commissarissen enkel aansprakelijk kunne gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd. De bepalingen van deze statuten werden opgemaakt rekening houdend met de huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die in strijd zouden blijken te zijn met het Wetboek van Vennootschappen en/of haar toekomstige wijzigingen moeten als onbestaande worden

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

beschouwd, zonder evenwel aanleiding te kunnen geven tot nietigheid van de statuten. Eventuele bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die enkel gebaseerd zijn op huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen en haar eventuele uitvoeringsbesluiten en die door latere wetswijzigingen zouden achterhaald zijn, worden geacht per definitie te zijn aangepast aan de op dat ogenblik van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

Latere wetswijzigingen met dwingend karakter zullen voorrang hebben op deze statuten en zonder dat hiervoor een statutenwijziging noodzakelijk is.

ZESDE BESLUIT: COÖRDINATIE

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan notaris Paul Lommée te Zedelgem om het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 22/12/2011, eensluidend uittreksel.

I"Voor-

Ibehouden aan hat Belgisch 1 Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik ¬ 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 07.06.2011 11148-0241-013
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 26.05.2010 10129-0508-014
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 15.06.2009 09232-0215-014

Coordonnées
THUNDERROAD

Adresse
POTTENMAKERSSTRAAT 27 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande