THYBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THYBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.871.449

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0274-016
26/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

19-07-2013

ELGISCH STAATSBLAD 1=CHTB,4NK KOOPI-iÁNDEL

I{~ri~tlJK

0 3. 07. 2013

V, belg

aai

Bel Staa

*13117 19

Ondernemingsnr : 0449.871.449

Benaming

(visluit) : THYBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Rijselstraat 204

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging 1 wijziging doel

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 28 juni 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- om de zetel niet meer te vernielden in de statuten en beslist dienvolgens de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen.

- het doel te wijzigen door aanpassing van artikel 3 van de statuten als volgt

"De vennootschap heeft tot doel

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verengingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijke statuut, dit alles uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

De fabricatie, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van :

a) textielwaren in de ruimste betekenis van het woord

b) lederwaren en maroquinerie ; c)bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen ; d)lingerie en literie ; e)mercerie-artikelen ; f)parfurmerie ; g)elektrische en electro toestellen ; h)sportartikelen i)meubelen en decoratie-artikelen ; j)verlichtingsartikelen ; k) eet-en voedingswaren ; I)bouwmateriafen ; m)kinderartikelen ;, n)personenwagens en moto's, en accessoires ervoor ; o)souvenirs, strandartikelen, frisdranken, comsumptieljs, wenskaarten, en andere drugstore artikelen ; p)tabakswaren ; q)computerbenodigdheden ; r)papierwaren s)speelgoed en aanverwante artikelen ; t)koffieshop en confiserie-artikelen ; u)precisle-artikelen, kunstvoorwerpen, glaswaren, kristal, brons, kaders, schilderijen, gravuren, etsen, en beeldhouwwerken.

De uitbating van horecazaken, restaurant, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel, en alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die. gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, selfservice, verbruik-salon, het; bestellen van maaltijden aan huis en traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

Het verlenen van beheersbijstand aan ondernemingen, natuurlijke- en rechtspersonen, aankoop en verkoop: van daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en zaken, exploitatie van winkels,: agentschappen en bijhuizen voor groot-en kleinhandel in deze goederen en toebehoren, tussenpersoon in de: handel.

Het uitbaten van hotels of andere logieverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestwaken,, seminaries, congressen, allerlei evenenmenten en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort, het uitbaten van een fitnesscenter, massage, sauna, zwembad, jacuzzi, het verstrekken van kuren, kinesitherapie, lichaamsverzorging, en van baden met balneo-en aromatherapie. Het, uitbaten of laten uitbaten van sportterreinen, minigolf, lunapark, manège voor paarden, verhuur van fietsen en; allerhande sportmateriaal.

Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten kortom het uitbaten van een bed and breakfast; het uitbaten van een luxe guesthouse met sauna en wellness; uitbaten van een hotel en logementshuis, alsmede inrichting van vertoningen waaronder concerten en lezingen, cabaret,- taverne; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden; Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, niet eerder genoemd.

Het inrichten en uitbaten van gezelschaps-, automatische en electronische behendigheidsspelen en ontspanningstoestellen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het uitbaten van een kunstgalerij.

Aan-en verkoop, stockage, import, export en restauratie van antiek en oude meubelen in de meest ruime zin van het woord. Het inrichten van veilingen in de meest ruime zin van het woord ondermeer het inrichten van exposities, het houden van roepzaal, dit in binnen- en buitenland, het opmaken en uitvoeren van schattingen en expertises.

Het uitbaten van een pompstation, het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, kleinhandel in motorvoertuigen, tweedehandsvoertuigen en onderdelen ; kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, import, export en groothandel in tweedehandswagens en collectiewagens (classic cars) ; verkoop van en handel in brandstoffen, smeermiddelen en alle andere aanverwante artikelen, depanagedienst; spuiten en schilderen van auto's ; sneller maken van motoren zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn,

De exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van om het even welke overnamen, lening, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie- en beheerzaken dienaangaande.

Het uitbaten van een koude bakkerij en alle activiteiten die hiermee verband houden zoals:

-het uitbaten van een koffiecorner

-de verkoop van verpakte of losse voeding

-de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

-het uitbaten van verbruiksslons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden. De exploitatie van een café met speelruimte en het organiseren van alle activiteiten die daarmee verband houden.

De verkoop van erotische producten en alcoholische dranken in de ruimste zin van het woord.

Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen ; en ondermeer de aankoop, verkoop, de ruiling, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, gemeubelde als niet gemeubelde, het afsluiten van overeenkomsten en. verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, alle verkavelingen van gronden en verder ondermeer als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken; het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zonder enige beperking, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit zowel in het binnen - als in het buitenland.

Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen. Het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom). Alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, daarinbegrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, de verkaveling, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, met andere woorden optreden als beroepsoprichter. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie, onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn met het oog op het verkopen en commercialiseren van produkten en diensten in binnen- en buitenland, zonder enige beperking. Een patrimonium bestaande uit zowel roerende ais onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennooschap verwerven, door inschrijving of aankoop ; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, al of niet bezoldigd. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het wetboek van vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar dcel, De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten, of groeperingen, bestaande of op te richten ; zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn."

- De vennoot betuigt zijn instemming met de voorgenomen doelsuitbreiding van de vennootschap en verklaart dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

- om de statuten aan te passen aan het huidige Wetboek van Vennootschappen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1/Aanpassing van artikel 17 van de statuten als volgt:

"Artikel 17 ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders en de commissarissen zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De vragen kunnen schriftelijk en voorafgaandelijk worden gesteld vanaf de mededeling van de oproeping. De vragen kunnen via elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping vermelde adres. De vennootschap moet die schriftelijke vragen ontvangen uiterlijk de zesde dag voor de algemene vergadering."

2/Invoering van de mogelijkheid tot het houden van een schriftelijke algemene vergadering door:

-Invoering van een artikel 19 bis:

"Artikel 19 bis.  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van 20 dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn?

-Aanpassing van artikel 11 door toevoeging van volgende zin na de eerste zin:

"indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd?

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan de heer Alain Dumont, te 8930 Menen, Kerkomtrek 8 evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-'zake-,lijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-'nis-'tra-'tie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get, Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 30.01.2013 13022-0574-016
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 18.08.2011 11411-0416-010
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10509-0587-010
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 15.10.2009 09815-0042-010
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 29.08.2008 08656-0323-014
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 30.08.2007 07645-0386-014
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 29.09.2006 06821-0260-012
03/03/2006 : KO129462
05/10/2005 : KO129462
10/12/2004 : KO129462
03/06/2004 : KO129462
28/05/2004 : KO129462
28/05/2004 : KO129462
19/12/2001 : KO129462
01/07/2000 : KO129462
15/03/2000 : KO129462
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0396-016

Coordonnées
THYBO

Adresse
RIJSELSTRAAT 204 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande