TIAGA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIAGA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.927.185

Publication

13/06/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR 3ELGE

0 6 -06- 20i3

BELGISCH SP ATSBLAG

tkftL1kkill(1tll(1U1k1l(LllAIN~p1VNtl

*13089744

NEERGELEGD

30. 05. 2013

RECHTBANefittt~ HANDEL

KORTPUK

Benaming (voluit) ; Tiaga

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoendaelestraat 318

8792 Desselgem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vierentwintig mei tweeduizend dertien, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. Vennoot:

De heer MASUDI NUMBJ TELO-WA-LITE Tiaga Joseph, geboren te Ukkel op tien mei

negentienhonderdeenentachtig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), De Bruynlaan 11,

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: TIAGA.

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te Schoendaelestraat 318, 8792 Desselgem.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4, Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Alle handel en diensten die betrekking hebben op de inrichting, organisatie en materiële uitvoering commerciële ruimten, winkels, standenbouw, tentoonstellingen, expo's, handelsbeurzen, evenementen, culturele en sportevenementen, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

Import, export, aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, huren en verhuren van alle licht-, geluid- en climatisatie-installaties en alle goederen die betrekking hebben op de in eerste alinea vermelde activiteiten, Import, export, aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, huren en verhuren van alle duurzame en niet duurzame verbruikers- en investeringsgoederen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel en dit in de ruimste zin van het woord.

Het verstrekken van operationeel, financieel, bedrijfseconomisch en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen. Marketingadvies.

De opbouw en het beheer van roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Het aankopen, verkopen, ontwikkelen, huren, verhuren op welke wijze ook van onroerende goederen en zakelijke rechten. De opbouw en het beheer van een onroerend patrimonium,

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés. De activiteiten van systeemimegraties, realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen ; analyseren ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie, ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentaire over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies met betrekking tot informatica-programma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing programma's, de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid, de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan, gegevensverwerking, aile activiteiten in verband met internet, aile internettoepassingen,waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle

Op de 9aatste b#z van Link E hermelden Recto Maarn en hoedanigheid van de in~,1rura¬ .nterende notaris, he9zi} van de perso(oinfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien derden te vertegen,: oordigen

Verso R!aarn en har¢'ciYekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : lj' 3eit .9t.

mod 1 t.1

dienstverlening aangaande het voorgaande, overige activiteiten in verband met computers, de groot- en kleinhandel, import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage, assemblage, installatie en onderhoud van alle elektrisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen, waaronder hardwarematerialen voor computers onderdelen, randapparatuur en benodigheden evenals allerhande softwarepakketten, know-how, licenties.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op de eerste april en eindigt op de eenendertigste maart van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerders) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld: 1, ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar, zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend vijftien,

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door negenhonderd dertig aandelen (930) van twintig euro (E 20,00).

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor twee/derden volstort zijnde TWAALFDUIZEND

VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: MASUDI NUMBI TELO-WA-LITE Tiaga, voornoemd, die

verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei . Zij wordt

gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend

vijftien,

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatsi2 biz van Lznf~ B vermelden Recto Naam en hoeaisnohe3d van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd íie rechtspersoon ien aanzien van derden ie SSer¬ egemwoordi4En

Verso Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþVoorbehoud

aan he

Beigisc Staatsba

Bijlagen lij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 NEL,

2 3 .5

ReGilibc" f,' '=" n 1<QOc31rli`-4-'':71_

Gent. 2 ,u ;tr,s?iR11K

riffie







Ondernemingsnr : 0534.927.185

Benaming

(voluit) : T'AGA

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Schoendalestraat 318 te 8792 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Gerechtelijke invereffeningsstelling

Bij vonnis van 25 maart 2014 van de correctionele rechtbank West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, werd de B.V.B.A. Tiaga, met maatschappelijke zetel te 8792 Waregem, Schoendalestraat 318, KBO nr. 0534.927.185, strafrechtelijk ontbonden. Bij vonnis van 11 maart 2015 van de rechtbank van Koophandel Gent, afdeling, Kortrijk, werd, ter vervanging van Masudi Numbi Telo-Wa-Lite Tiaga, meester Ivan Lietaer, advocaat te 8500: Kortrijk, president Rooseveltplein 1, aangesteld als vereffenaar.

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
TIAGA

Adresse
SCHOENDALESTRAAT 318 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande