TIELTS ENSEMBLE VOOR MUZIKALE PRODUCTIES EN OPERETTES!, AFGEKORT : A TEMPO !

Association sans but lucratif


Dénomination : TIELTS ENSEMBLE VOOR MUZIKALE PRODUCTIES EN OPERETTES!, AFGEKORT : A TEMPO !
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.423.062

Publication

08/10/2012
ÿþ k10D 2.2

jiÏt = j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL ïr

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 T Sª% 2012

Griffie

f

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

IN

IRAI IIIRN~VYYI~IAIIN~

*iaiseizs*

Ondernemingsnr : 0838.423.062

Benaming

(voluit) : Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes!

(verkort) : a TEMPO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stoktmolenstraat 32 bus 3 - 8700 TIELT

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De Algemene Vergadering van 10109/2012 , geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst

De VZW "Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettesi" werd op 01/08/2011 opgericht door de volgende 'stichtende leden'

- LEWILLE Jos, Vinkenstraat 21, 8530 Harelbeke

- FIONNAY Etienne, Mariakerkelaan 143, 8400 Oostende

- CRAEYNEST Katharina, Noordkouter 18, 8560 Moorsele

- TROISPONT Joséphine, Mariakerkelaan 143, 8400 Oostende

- DEBELS Didier, Moutstraat 9, 8531 Bavikhove

- DE GRYSE Philippe, Stoktmolenstraat 3213, 8700 Tielt

- VANNESTE Ede, Begonialaan 12, 8700 Tielt

TITEL I. -- Naam, zetel, doel,duur.

Art. 1 - de vereniging draagt als naam "Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes! ". In haar betrekkingen met derden mag zij ook gebruik maken van de afkorting "a TEMPO!

Art. 2 - de maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Stoktmolenstraat 32/3 te 8700 Tielt (gerechtelijk arrondissement Brugge), De zetel mag naar elk adres binnen de gemeente Tielt overgebracht worden bij statutenwijziging, goedgekeurd door de Algemene Vergadering,

Art. 3 - de vereniging heeft tot doel het in productie nemen en organiseren van operette-, musical- en concertvoorstellingen in daartoe geschikte locaties. Tevens het bevorderen van alle kunstuitingen, het aanmoedigen van de kunst en kunstenaars en het stimuleren van alle activiteiten die kunnen leiden tot het promoveren en het tot grotere ontwikkeling brengen van bovengenoemd doel,

Art. 4 - de vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan eventueel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Ii. -- Leden.

Art. 5 - De vereniging telt effectieve en toegetreden leden. Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen. Effectieve leden dragen door hun bijzondere bevoegdheid of bedrijvigheid rechtstreeks bij tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. Zij alleen en alleen zij hebben stemrecht op de Algemene Vergadering, De toegetreden leden dragen moreel en/of financieel bij en hebben alleen rechten en verplichtingen die bepaald zijn in het huishoudelijk reglement.

De term '!id', vermeld in deze statuten, staat enkel voor effectief lid.

Art. 6 - Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden eenieder die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten. De Raad van Bestuur kan, onder door hem en volgens het huishoudelijk reglement bepaalde voorwaarden, ook andere personen als medewerker, ereleden of steunende leden tot de vereniging toelaten.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling schriftelijk aan één van de leden van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergadering bij gewone meerderheid.

Art. 7 - Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken.

Art. 8 - Een effectief lid en zijn rechtsopvolgers dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan niets terugvorderen.

Art, 9 - De effectieve leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

TITEL lll.  Raad van Bestuur.

Art. 10 - De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden, die minstens 18 jaar oud zijn en benoemd zijn tijdens de Algemene Vergadering. Deze bestuursleden zijn benoemd voor onbepaalde duur en te allen tijde door haar herroepbaar.

Een bestuurder kan ten allen tijde ontslag nemen. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Zo door vrijwillig ontslag of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen onder het wettelijk bepaald minimum, blijven de bestuurders in functie tot de eerstvolgende Algemene Vergadering in hun vervanging voorziet,

Art. 11 - De Raad van Bestuur kiest uit de effectieve leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vzw in ontvangst te nemen en zijn tevens afzonderlijk gemachtigd om financiële verrichtingen uit te voeren op de bankrekeningen van de vzw.

Art. 12 - De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter en/of de secretaris en/of op voorstel van twee bestuurders. Hij kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van de leden aanwezig is,

De beslissingen worden aanvaard bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger.

De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Van elke vergadering wordt door de secretaris een verslag opgemaakt en Uiterlijk binnen de zeven (7) dagen na de bijeenkomst bezorgd aan alle effectieve leden.

Deze notulen worden bewaard in het archief.

Art. 13 - De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij oefent zijn bevoegdheden uit als college en is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Art, 14 - De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Meer bepaald mag het dagelijks bestuur van de vereniging met gebruik van de handtekening overgedragen worden aan een of meerdere bestuurders wiens macht door de Raad van Bestuur wordt bepaald.

TITEL IV. -- De Algemene Vergadering.

Art. 15 -- De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de

voorzitter van de Raad van Bestuur, of door de oudste van

de bestuurders. Een bestuurder mag zich door een ander bestuurder laten vervangen bij schriftelijke

volmacht, maar niemand mag meer dan één volmacht dragen.

Art. 16  De Algemene Vergadering is de soevereine macht van de vereniging. Worden aan haar

bevoegdheid voorbehouden

1° - De wijziging van de statuten.

2° - De benoeming en afzetting van bestuurders.

3° - De benoeming en afzetting van de commissarissen en bepalen van hun

bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

4° - De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5° - De goedkeuring van de rekeningen en de begroting.

6° - De uitsluiting van een lid.

7° - De vrijwillige ontbinding van de vereniging.

8° - De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal

oogmerk.

9° - Aile andere door de statuten aan de Algemene Vergadering expliciet

toegekende bevoegdheden.

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur,

Art, 17 -- De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar bijeengeroepen worden voor het

goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. De jaarlijkse bijeenkomst heeft steeds plaats in de maand september en in principe op maandagavond. De vereniging kan op ieder ogenblik een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, dit op beslissing van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens één vijfde van de leden.

Art. 18 - De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door ofwel de voorzitter, ofwel door de secretaris, ofwel door twee bestuurders.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Alle effectieve leden moeten opgeroepen worden per e-mail of per gewone brief ten minste zeven werkdagen v66r de vergadering. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die door de Raad van Bestuur werd vastgelegd.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één twintigste van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld.

Art. 19 - Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de stemgerechtigde effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een statutenwijziging wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 20 - Aile besluiten worden goedgekeurd bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten anders bepalen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger.

Art, 21 - Van elke vergadering worden notulen gemaakt, ondertekend door de voorzitter en de secretaris en/of de verslaggever en opgenomen, per nummer en datum in het archief van de vereniging. Het archief wordt bewaard door de secretaris. Van iedere vergadering krijgt elk lid van de Raad van Bestuur een afschrift. Alle effectieve leden alsook derden die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage van de notulen te vragen,

TITEL V -- Jaarrekening en begroting.

Art. 22 - Het boekjaar van de vereniging valt samen met het speelseizoen, en loopt van 1 juni tot 31 mei. De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

TITEL VI -- Ontbinding en vereffening.

Art. 23 - Bij vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Ze bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Art, 24 - ln geval van vrijwillige ontbinding of gerechtelijke ontbinding zal het netto actief van de ontbonden vereniging overgedragen worden aan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Art. 25 - Ai wat niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen.

Tielt, 10 september 2012 De secretaris,

De voorzitter, Honnay Etienne

Lewille Jos

Penningmeester,

Craeynest Katharina

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

j . `t11

i~

Noor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/08/2011
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 8 AIS. 2011

,," ~;;~ De griffier,

Ondeme: i ngs` t : Bsnur

(vot::'2) : Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes!

(vart:ort) : a TEMPO !

Recrtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zate! : Stoktmolenstraat 32/3 - 8700 TIELT

Pneenvz:1 P2:ez.: Oprichting VZW

De hierna genoemde personen, geldig samengekomen en beschikkend over de nodige quota inzake aanwezigheid en meerderheid, zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden een vereniging zonder winstoogmerk (V.Z.W.) op te richten onder de hierna volgende statuten.

TITEL I.  Naam, zetel, doel,duur.

Art. 1 - de vereniging draagt als naam "Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes! " V.Z.W. In haar betrekkingen met derden mag zij ook gebruik maken van de afkorting "a TEMPO!" VZW.

Art. 2 - de maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Stoktmolenstraat 32/3 te 8700 Tielt (gerechtelijk arrondissement Brugge). De zetel mag naar elk adres binnen de gemeente Tielt overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur.

Art. 3 - de vereniging heeft tot doel het in productie nemen en organiseren van operette-, musical- en concertvoorstellingen in daartoe geschikte locaties. Tevens het bevorderen van aile kunstuitingen, het aanmoedigen van de kunst en kunstenaars en het stimuleren van aile activiteiten die kunnen leiden tot het promoveren en het tot grotere ontwikkeling brengen van bovengenoemd doel.

Art. 4 - de vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan eventueel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il.  Leden.

Art. 5 - Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden. Effectieve leden dragen door hun bijzondere bevoegdheid of bedrijvigheid rechtstreeks bij tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. Zij alleen en alleen zij hebben stemrecht op de Algemene Vergadering. De toegetreden leden dragen moreel en/of financieel bij en hebben alleen rechten en verplichtingen die bepaald zijn in het huishoudelijk reglement.

Art. 6 - Als lid kan tot de vereniging toetreden eenieder die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten. De Raad van Bestuur kan, onder door hem en volgens het huishoudelijk reglement bepaalde voorwaarden, ook andere personen als medewerker, ereleden of steunende leden tot de vereniging toelaten.

Art. 7 - Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag, de schorsing en de uittreding moet bij aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Art. 8 - Een effectief lid en zijn rechtsopvolgers dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan niets terugvorderen.

Art. 9 - De effectieve leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

TITEL III.  Raad van Bestuur.

Art. 10 - De vereniging wordt bestuurd door minstens drie leden, die minstens 18 jaar oud zijn, benoemd tijdens de Algemene Vergadering. Deze bestuursleden zijn benoemd voor onbepaalde duur en te allen tijde door haar herroepbaar.

In gevat van vacature tijdens een mandaat, wordt de voorlopige bestuurder door de Raad van Bestuur aangenomen en bij de eerstvolgende Algemene Vergadering benoemd. Hij of zij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij of zij vervangt.

Art. 11 - De Raad van Bestuur kiest uit de effectieve leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de oudste bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nateris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenv oordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111111 ~ AI IIIIV~II V

" iiiaeose*

08 38 423 0 82

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 12 - De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter en/of de secretaris en/of op voorstel van twee bestuurders. Hij kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. De beslissingen worden aanvaard bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger. Een bestuurder mag zich door een ander bestuurder laten vervangen bij schriftelijke volmacht, maar niemand mag meer dan één volmacht dragen. Van elke vergadering wordt door de secretaris een verslag opgemaakt en uiterlijk binnen de zeven (7) dagen na de bijeenkomst bezorgd aan alle effectieve leden.

De verslagen zelf worden van datum voorzien, genummerd en door de secretaris en de voorzitter of door twee effectieve leden ondertekend. Deze notulen worden bewaard in het archief.

Art. 13 - De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Art. 14 - De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Meer bepaald mag het dagelijks bestuur van de vereniging met gebruik van de handtekening overgedragen worden aan een of meerdere bestuurders wiens macht door de Raad van Bestuur wordt bepaald. Onder andere zal de Raad van Bestuur bij de gekozen bankinstelling zorgen voor minstens drie volmachten waarbij telkens minstens twee handtekeningen zullen vereist zijn bij elke bankverrichting.

TITEL IV.  De Algemene Vergadering.

Art. 15  De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of door de oudste van de bestuurders. Een bestuurder mag zich door een ander bestuurder laten vervangen bij schriftelijke volmacht, maar niemand mag meer dan één volmacht dragen.

Art. 16  De Algemene Vergadering is de soevereine macht van de vereniging. Worden aan haar bevoegdheid voorbehouden :

1° - De wijziging van de statuten.

2° - De benoeming en herroeping van bestuurders.

3° - De goedkeuring van de rekeningen en de begroting.

4° - De uitsluiting van een lid.

5° - De vrijwillige ontbinding van de vereniging.

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Art. 17  De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar bijeengeroepen worden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. De jaarlijkse bijeenkomst heeft steeds plaats in de maand september en in principe op maandagavond. De vereniging kan op ieder ogenblik een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, dit op beslissing van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens één vijfde van de leden.

Art. 18 - De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door ofwel de voorzitter, ofwel door de secretaris, ofwel door twee bestuurders.

Alle leden (effectieve en toegetreden leden) moeten opgeroepen worden per e-mail of per gewone brief ten minste zeven werkdagen véér de vergadering. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die door de Raad van Bestuur werd vastgelegd.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één vijfde van de leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld.

Als laatste agendapunt, " Rondvraag", mogen de aanwezige leden opmerkingen maken die niet tijdens de vergadering worden besproken maar wel tijdens een volgende bestuursvergadering. Deze opmerkingen worden dan ook vermeld in het verslag.

Art. 19 - Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vernield en indien 213 van de stemgerechtigde effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Art. 20 - Alle besluiten worden goedgekeurd bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger.

Art. 21 - Van elke vergadering worden notulen gemaakt, ondertekend door de voorzitter en de secretaris en/of de verslaggever en opgenomen, per nummer en datum in het archief van de vereniging. Het archief wordt bewaard door de secretaris. Van iedere vergadering krijgt elk lid van de Raad van Bestuur een afschrift. Alle leden (effectieve en toegetreden leden) die een belang kunnen aantonen hebben het recht om inzage van de notulen te vragen.

TITEL V  Jaarrekening en begroting.

Art. 22 - Het boekjaar van de vereniging valt samen met het speelseizoen, en loopt van 1 juni tot 31 mei. De

Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend

boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

Twee leden door de Algemene Vergadering aangeduid, zien vooraf de jaarrekening en de begroting na.

"

Voor- hs:so>âd3n aan 're? Bei~,3scrn Staatsh?a.d

j\ 7-r---

~

MOD 2.2

~~i~ B - Vervolg

TITEL VI -- Ontbinding en vereffening.

Art. 23 - Bij vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Ze bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Art. 24 - In geval van vrijwillige ontbinding of gerechtelijke ontbinding zal het netto actief van de ontbonden vereniging overgedragen worden aan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Art. 25 - Al wat niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten is voorzien, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003.

Worden als bestuurders benoemd:

1 LEWILLE Jos, Gerard, Oswald  Vinkenstraat 21  8530 Harelbeke

2 HONNAY Etienne, Bernard  Mariakerkelaan 143  8400 Oostende

3 CRAEYNEST Katharina, Maria, Andrea  Noordkouter 18  8560 Moorsele

4 TROISPONT Joséphine, Elisabeth  Mariakerkelaan 143  8400 Oostende

5 DEBELS Didier  Moutstraat 9  8531 Bavikhove

6 DE GRYSE Philippe, Marie, Joseph  Stoktmolenstraat 32/3 -- 8700 Tielt

Onder elkaar werden aangeduid als

Voorzitter: LEWILLE Jos

Secretaris: HONNAY Etienne

Penningmeester: CRAEYNEST Katharina

Tielt, 1 augustus 2011.

De secretaris, De voorzitter,

Honnay Etienne Lewille Jos

Penningmeester, Bestuurslid,

Craeynest Katharina Troispont Joséphine

Bestuurslid, Bestuurslid,

Debels Didier De Gryse Philippe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme :en aanzien van derden te veriegarw ocrdigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TIELTS ENSEMBLE VOOR MUZIKALE PRODUCTIES EN …

Adresse
STOKMOLENSTRAAT 32, BUS 3 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande